Resurs Bank – rahoitusalan pohjoismaista kokemusta

Resurs Bank on toimintansa jo 1977 aloittanut rahalaitos, joka tarjoaa järkeviä rahoitusratkaisuja vähittäiskaupoille ja yksityishenkilöille.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Resurs Bankin historiaa

   Vuonna 2001 se sai pankkitoimiluvan ja on toiminut siitä lähtien täysiverisenä rahalaitoksena niin kuluttajille kuin myös yritysasiakkaille.

   Vuonna 2016 Resurs-konserni on noteerattu Nasdaq Stockholm -listalla. Nykyään rahalaitos toimii kaikkialla Pohjoismaissa tarjoten monipuolisia rahoitusratkaisuja, kuten kulutusluottoja, osamaksupalveluja, luottokortteja ja vakuutuksia.

    


   Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahalaitosta, kuten Resurs Bankin
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Resurs Bank lainan hakeminen netissä

   Lainaa voi hakea Resurs Bankin verkkosivuilta, ja sen saa nostettua omalle tililleen 1-3 pankkipäivässä. Rahalaitokselta voi saada 50 000 euroon asti ilman vakuuksia ja maksuaikaa voi räätälöidä itselleen parhaiten sopivaksi.

   Lainan hakeminen on tehty yksinkertaiseksi ja se on helppo tehdä omalta kotisohvalta käsin. Voit itse valita lainatarpeesi ja määrittää sopivan kuukausierän, jonka jälkeen näet todellisen vuosikoron haluamallesi lainalle. Selkeä lainahakemus on helppo täyttää ja ei velvoita sinua vielä hyväksymään saamaasi lainatarjousta.

   Kun hyväksyt lainatarjouksen, niin saat lainan 1-3 pankkipäivässä tilillesi. Tämän jälkeen lyhennät lainaa lainasopimuksen mukaisesti tasaisilla kuukausierillä. Laske lainasi kustannukset lainalaskurilla.

   Mihin lainaa voi hakea?

   Resurs Bank ei kysele lainan käyttötarkoitusta ja lainaa voikin hakea oman henkilökohtaisen tarpeen mukaan. Monilla kuluttajilla on useita eri lainoja, joita hoitavat päällekkäin yhtä aikaa ja lainojen yhdistäminen yhdeksi onkin järkevää talouden hallintaa. Resurs Bankin lainassa on edullinen korko ja valittavissa itselle sopivat tasaiset kuukausierät ja siksi se sopiikin erittäin hyvin lainojen yhdistämiseen.

   Kun lyhentää yhtä lainaa usean lainan sijaan, on oma talous helpommin hallittavissa. Useammasta lainasta korkokulut voivat olla merkittävästi isommat kuin yhden yhdellä edullisella lainalla, joten lainojen yhdistäminen voi tuoda merkittäviä säästöjä talouden hoidossa.

   Resurs Bank omat sivut mahdollistavat lainan korottamisen

   Elämäntilanne muuttuu toisinaan nopeastikin ja nykyaikainen laina elää kuluttajan elämäntilanteen mukaan. Resurs Bankin laina elää elämäntilanteesi mukaan ja sitä voi korottaa, jos elämäntilanne yllättää.

   Resurs Bank omat sivut-osiossa lainaerää voi korottaa tai lainasummaa voi muuttaa tarpeen mukaan. Asiakkaalle tämä on tehty yhtä yksinkertaiseksi kuin lainan hakeminen ja muutos näkyy omilla sivuilla heti muutospyynnön käsittelyn jälkeen.

   Lainasumma ja laina-aika

   Resurs Bankin lainaa hakiessa voit itse määritellä lainasumman ja laina-ajan hakemuksessa. Laitaa voit hakea 1000 eurosta 50 000 euroon asti ja laina-ajan voit säätää itsellesi sopivaksi 1 vuoden ja 12 vuoden väliltä. Lainan määrä ja laina-aika vaikuttavat lainan korkoon ja kuukausierään, joka kannattaa huomioida lainahakemusta täyttäessä.

   Muut pankit ja rahalaitokset

   Resurs Bankin luottokortti on Supreme Card

   Resurs Bank tarjoaa kuluttajielle omaa edullista luottokorttia, Supreme Cardia. Kortti on hyväksytty kaikissa Mastercardin hyväksymissä liikkeissä ja liikkeitä löytyy ympäri maailmaa.

   Luottokorttihakemuksen voi tehdä liikkeessä, jolla on Resurs Bankin kanssa maksutapasopimus. Vaihtoehtoisesti voit hakea luottokorttia jo etukäteen kotona. Hakemus on mahdollista täyttää joko tietokoneella verkossa tai mobiililaitteella.

   Kortti toimitetaan sinulle kotiin nopeasti korttihakemuksen hyväksymisen jälkeen. Sen jälkeen voit käyttää korttia, kuten mitä tahansa luottokorttia ja valita itse maksuajan 30-60 päivän väliltä.

   Huomioitavaa on, että kortilla tehdyistä ostoksista kertyy sinulle bonuspisteitä, jotka voit käyttää Pisteshopissa oleviin tuotteisiin. Pisteshop löytyy omat sivut -osiosta. Korttiin sisältyy myös ilmainen matkavakuutus, kun matka on maksettu Supreme Cardilla.

   Yrittäjä – tarjoa Resurs Bank lasku asiakkaallesi

   Resurs Bank tarjoaa yrittäjille monipuolisia rahoitus- ja maksutaparatkaisuja. Monipuoliset maksutavat kasvattavat yrityksen myyntiä ja mahdollistaa asiakkaalle isommat kertaostokset ja useammin. Maksutavat voidaan räätälöidä yrityksen tarpeen mukaan, oli kyseessä sitten kivijalkaliike tai verkkokauppa.

   Yritykset voivat tarjota asiakkailleen maksuaikaa Resurs Bankin laskulla. Maksuaika on asiakkaallesi kuluton ja koroton ja sitä voit tarjota 30-60 päivää. Asiakas voi maksaa laskun joko kerralla pois tai itselleen sopivissa kuukausierissä.

   Osamaksusopimus lisää myyntiä

   Kun asiakas voi ostaa tuotteita tai palveluita osamaksusopimuksella, on hänellä mahdollisuus tehdä isompia hankintoja kuin käteisellä ostaessa. Asiakas ostaa myös useammin, kun osamaksusopimus on mahdollinen ja se myös sitouttaa asiakasta asioimaan juuri sinun yrityksesi kanssa.

   Resurs Checkout tarjoaa monipuoliset maksutavat verkkokauppaan

   Resurs Checkout tarjoaa kaikki tutut maksutavat verkkokauppaan. Palvelu pitää sisällään korttimaksut, laskun, osamaksun, tilin, Masterpass, ja verkkomaksut. Palvelun hinnoittelu on läpinäkyvää ja selkeää.

   Jos verkkokauppasi ei tarvitse kaikkia tarjolla olevia palveluja, niin kannattaa olla yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun. Maksupalvelut on mahdollista räätälöidä juuri sinun yrityksen tarpeiden mukaisiksi.

   Resurs Bank panostaa turvallisuuteen

   Kaikkia pankkeja sitoo pankkisalaisuus ja monet muut tietosuojaa koskevat lait, kuten EU alueen sisäinen GDPR. Nämä määrittelevät erittäin tarkasti mitä tietoja voidaan kerätä ja miten niitä pitää käsitellä. Resurs Bank suhtautuu tietoturva-asioihin erittäin vakavasti ja huomioi sen kaikessa toiminnassaan.

   Pankki ei voi antaa sinua koskevia tietoja kenellekään muulle kuin sinulle. Siksi pankin on pystyttävä tunnistamaan sinut luotettavasti ennen tietojen luovuttamista. Näin voit olla varma, että tietosi ovat turvassa ja niitä ei kukaan ulkopuolinen pääse katsomaan.

   Resurs Bank Elloslaina

   Resurs Bank tekee yhteistyötä useiden eri verkkokauppojen kanssa. Näitä ovat muun muassa Silmäaseman, Jyskin ja Jotexin lisäksi suosittu muodin ja vaatetuksen verkkokauppa Ellos.

   Resurs Bank Elloslaina on suuruudeltaan 100 – 3000 euron suuruinen pienlaina, jota voi hakea verkkopankkitunnuksilla. Rahat saa tilille keskimäärin noin kahden päivän sisällä hakemuksen käsittelemisestä.

   Koroltaan Resurs Bank Elloslaina on suhteellisen korkea, sillä todelliset vuosikorot pyörivät siinä 27-29 prosentin tienoilla.

   Voit valita itse lainasumman ja takaisinmaksu ajan, joiden perusteella lopullinen lainan hinta sitten muodostuu.

   Elloslaina on yksityislaina eli laina on tarkoitettu vain yksityishenkilöille.

   Resurs Bank Elloslainan hinta on sitä tasoa, että kuluttajan on järkevä harkita muitakin vaihtoehtoja. Resurs Bank luottokortti voisi olla hyvä vaihtoehto Elloslainalle, sillä todellinen vuosikorko on huomattavasti maltillisempi kuin tässä lainassa.

   Jos haluaa joustoa maksamiseen, niin kannattaa hakea edullisempaa lainaa tai miettiä luottokorttia vaihtoehtona. Tässä tapauksessa lainan kilpailuttaminen olisi vähintäänkin kannattavaa.

   Me Summarumilla suosittelemme aina puolueettomasti edullisinta lainaa kuluttajalle. Siirry ilmaiseen ja nopeaan lainan kilpailuttamiseen alla olevasta napista:

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Resurs Bankin asiakaspalvelu palvelee laajoilla aukioloajoilla

   Resurs Bank asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan laajoilla aukioloajoilla. Asiakaspalvelu on avoinna klo 8.00-18.00 ja voit olla asiakaspalveluun yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakaspalvelu vastaa nopeasti ja ystävällisesti kysymyksiisi, koskipa ne sitten laskua, lainaa tai luottokorttia.

   Resurs Bankilla on myös sivuillaan suojattu sähköpostilomake, jolla voit lähettää kysymyksesi suojatussa pankkiyhteydessä suoraan asiakaspalveluun. Myös liitteiden lähettäminen onnistuu tätä kanavaa pitkin turvallisesti.

   Resurs Bank kokemuksia

   Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Resurs Bankin toimintaan. Asiakkaiden luottamuksesta kertoo jo 5,7 miljoonaa asiakasta ympäri Pohjoismaita ja sadat yritykset, jotka tarjoavat Resurs Bankin maksutapoja asiakkailleen.

   Resurs Bankilla on Suomessa jo yli 100 000 asiakasta ja kokemukset pankin myöntämiin lainoihin ovat varsin tyytyväisiä. Korkokaton astuttua voimaan tyytyväisten asiakkaiden määrä on kasvanut.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Resursbankin ja muiden rahalaitosten lainojen kilpailuttamisen lisäksi tarjoamme seuraavia palveluja:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysyttyä

   Voinko pitää maksuvapaan kuukauden?

   Resurs Bank tarjoamissa luotoissa voi olla mahdollista pitää maksuvapaita kuukausia.

   Maksuvapaan kuukauden pitämisestä ei tarvitse erikseen ilmoittaa, vaan maksuvapaan pitäminen tapahtuu jättämällä lasku maksamatta.

   Tästä kuitenkin aiheutuu kuluja, jotka lisätään lainaan ja se pidentää maksuaikaa.

   Voiko luoton maksaa kerralla pois?

   Resurs Bankin luoton voi maksaa koska tahansa kerralla pois, eikä siitä aiheudu mitään ylimääräisiä kuluja asiakkaalle.

   Kuinka pian saan vastauksen lainahakemukseeni?

   Kun lainahakemuksen tekee Resurs Bankin sivuilla tai soittamalla, saa alustavan lainapäätöksen heti. Lopullisen lainapäätöksen saat, kun olet toimittanut pankille pyydetyt liitteet ja allekirjoittanut lainasopimuksen joko perinteisesti paperisena tai sähköisesti.

   Kun lainahakemus on käsitelty ja hyväksytty, saat siitä tekstiviestillä ilmoituksen. Samalla laina laitetaan myös maksuun ja se on pankkitililläsi 1-3 pankkipäivän sisällä.