Arvosanamme

Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Harmaa tähti

4/5 tähteä

Resurs Bank lainanantajana

Resurs Bank on toimintansa jo vuonna 1977 aloittanut rahoitusalan yhtiö, joka tarjoaa järkeviä rahoitusratkaisuja vähittäiskaupoille ja yksityishenkilöille.

 • Auttaa yksityishenkilöä pitämään oman talouden tasapainossa
 • Tarjoaa yrittäjille helpot maksuratkaisut

Resurs Bank lainanantajana

Lainanantajana Resurs Bank on toiminut pitkään pankki- ja rahoitusalalla. Se on suuri pohjoismainen toimija, jolla on pohjoismaissa kaiken kaikkiaan miljoonia asiakkaita. Rahoituspäätökset tehdään muutaman päivän sisällä. Kyseinen rahoituslaitos myöntää kulutusluottoja eri tarkoituksiin. Tämän lisäksi se myöntää myös luottokortteja. Lainanantajana Resurs Bank lainottaa myös yrityksiä Tämän lisäksi rahoítusyhtiö tarjoaa yrityslainoja sekä erilaisia rahoitusratkaisuja yrityksille.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Resurs Bank lainat ja luotot

Rahoitusliikkeenä Resurs Bank tarjoaa erilaisia rahoitusvaihtoehtoja. Tarjolla on kulutusluottoja, lainojen yhdistelyjä, yrityslainoja sekä erilaisia muita rahoituksiin liittyviä oheispalveluita. Lainoihin ja luottoihin on mahdollista saada kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Kyseinen rahoituslaitos tarjoaa palveluita sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Resurs Bank tarjoaa rahoitusta myös vähittäiskauppiaiden kautta. Lainahakemus, joka täytetään verkossa, käsitellään yleisesti noin kolmessa pankkipäivässä.

Resurs Bank kulutusluotto

Kulutusluottoja Resurs Bankin myöntää eri suuruisille summille ja eri käyttötarkoituksiin. Luottoa hakeva henkilö voi valita hakemansa summan määrän. Kuitenkin siten, että kulutusluotto on minimissään 1 000 euroa ja maksimissaan 50 000 euroa. Kulutusluoton laina-aika puolestaan vaihtelee yhdestä vuodesta 12 vuoteen. Kulutusluottoon ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Kulutusluoton myöntäminen perustuu rahoitusliikkeen arvioon luontonhakijan takaisinmaksukyvystä.

Resurs Bank autolaina

Kyseisen Resurs Bankin kautta voi hakea lainaa auton ostoa varten. Lainan saa ilman vakuuksia. Ennen, kuin ostat auton, voit tehdä ennakkoon lainahakemuksen. Tieto lainapäätöksestä nopeuttaa auton hankkimista. Ehdot autolainan osalta noudattaa Resurs Bankin kulutusluoton ehtoja. Lainasumma on 1 000 ja 50 000 euron väliltä ja laina-aika maksimissaan 12 vuotta.

Resurs Bank remonttilaina

Jos tarvitset rahaa kodin remonttia varten, niin remonttilainaa voi hakea Resurs Bankilta. Hakemuksen voi täyttää netissä, kuten muidenkin kyseisen rahoitusliikkeen lainojen ja luottojen osalta. Käytännössä tässäkin tapauksessa lainaehdot ovat samanlaiset, kuin kulutusluotossa. Summat ja maksuajat ovat siis samat, kuin edellä mainituissa kulutusluotossa ja autolainassa.

Resurs Bank luottokortti

Luoton myöntämisen osalta ehdot täyttävä voi hakea Resurs Bankilta luottokorttia. Myönnettyjen luottokorttien suurin luotto on 3 000 euroa. Pienemmän luoton omaavia luottokortteja voi hakea. Luottokortti mahdollistaa 30–60 päivän kuluttoman ja korottoman maksuvaihtoehdon. Tämän jälkeen käytetystä luotosta maksetaan korkoa ja lyhennyksiä. Luottokorttiin on mahdollista saada myös rinnakkaiskortti. Luottokortin käyttöön on liitetty myös Resurs Bankin oma bonuspiste-järjestelmä.

Resurs Bank maksuratkaisut

Rahoitusliikkeenä Resurs Bank tarjoaa erilaisia maksuaikaratkaisuja. Maksuratkaisut tai maksuaikaratkaisut ovat saatavissa silloin, kun ostaa sellaisten vähittäismyyjien kautta, jotka ovat Resurs Bankin kanssa sopineet tällaisesta rahoitusmahdollisuudesta. Yksittäiselle kuluttajalle maksuaikaratkaisut ovat alussa kuluttomia. Tuotteen ostamista seuraa kuluton luottojakso, jonka jälkeen maksamattomista luotoista maksetaan kuluja ja lyhennetään maksatta olevaa summaa pois.

Resurs Bank lainojen yhdistely

Kyseinen rahoitusliike tarjoaa lainojen yhdistelyä. Resurs Bankin mahdollistama lainojen yhdistelyllä voi yhdistää useampia muita lainoja yhdeksi lainaksi, jonka lainanhoitokulut ovat alemmat kuin ne muuten olisi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pienemmät lainat yhdistetään suuremmaksi lainaksi. Lainalla maksetaan kalliit lainat pois ja jäljelle jää laina pienemmällä korolla.

Resurs Bank lainojen hakeminen rinnakkaishakijan kanssa

Lainoja on mahdollista hakea Resurs Bankissa rinnakkaishakijan kanssa. Tällöin toinen hakijoista on päähakija ja toinen ns. rinnakkaishakija. Molemmat lainanhakijat ovat vastuussa haetusta lainasta. Rinnakkaishakijan kanssa lainan korot voivat olla alhaisemmat. Suurempi laina voidaan myös helpommin myöntää kahdelle hakijalle, kuin yhdelle. Tällöin myös lainaehdot ovat edullisemmat.

Resurs Bank lainan korotus

Haettua luottoa voidaan korottaa uudella hakemuksella. Ehtona korotukselle on se, että lainanottaja on maksanut neljän kuukauden ajan jo otetun luoton lyhennyksiä. Tietenkin ehtona on myös se, että lainan yleiset ehdot täyttyvät. Tulot eivät ole saaneet merkittävästi heikentyä siitä, kun aiempi laina haettiin. Tämän lisäksi hakijan luottotiedot pitää olla kunnossa eli maksuhäiriömerkintää ei saa olla.

Resurs Bank yrityslaina

Rahoitusliike ei ole keskittynyt pelkästään yksittäisiin kulutusluotonhakijoihin, vaan yritys tarjoaa rahoituspalveluita myös yrityksille. Yritykset voivat hakea yrityslainaa oman liiketoimintansa edistämiseksi. Lainan suuruus on jopa 100 000 euroa. Laina-aika yrityslainassa on 12 kuukaudesta 60 kuukauteen. Lainoja myönnetään osakeyhtiöille tai toiminimille, joilla on vähintään yksi tilinpäätös tehtynä.

Resurs Bank vakuutus luotoille

Haetuille luotoille on mahdollista hakea lisäturvaa vakuutuksista. Resurs Bank tarjoaa Maksuvakuutus -nimistä vakuutusta otettujen luottojen varalle. Vakuutukset kattavat lainakuluja siinä tapauksessa, jos lainanottajalle tulee yllättävä este. Tämmöinen este voi olla työttömyys tai kuolema. Vakuutus kattaa kulut vuoden ajalta. Vakuutuksessa on myös yläraja. Tämä kannattaa huomioida, jos vakuutuksen ottaa.

Resurs Bank muut lainatuotteet

Rahoitusliikkeenä Resurs Bank tarjoaa erilaisia oheistuotteita, jotka ovat kytköksissä lainaamiseen. Omien luottojen ja lainojen tiedot voi tarkistaa Resurs Bankin sivuilta. Tiedoista löytyvät muun muassa maksamatta olevien luottojen määrä. Tämän lisäksi verkkosivuilta löytyy muun muassa lainalaskuri. Yrityksille puolestaan on tarjolla factoring-palvelu, missä yritys myy laskun Resurs Bankille. Tämän lisäksi on maksuaikaan liittyvät palvelut.

Muut pankit ja rahoituslaitokset

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Komplett Bank logo
 • Lainasto logo
 • Aasa logo
 • Collector Bank logo

Resurs Bank – kirjautuminen omille sivuille

Resurs Bankin sivuilta löytyy Kirjaudu -painike, josta aukeaa Resurs Bankin Omat Sivut.

Kyseessä on asiakkaan oma portaali, jossa voi hallinnoida luottoja kokonaisvaltaisesti. Palvelu on käytettävissä missä ja milloin tahansa laitteesta riippumatta ja asiakkaat ovat kokeneet sen selkeäksi ja käytön helpoksi.

Resurs Bank lainasummat – Kuinka paljon voin saada lainaa Resurs Bankilta?

Yksityishenkilöt voivat hakea kulutusluottoja, joiden summat vaihtelevat 1 000 eurosta 50 000 euroon. Luottokortin maksimi luottomäärä on 3 000 euroa. Yrityslainoissa maksimisumma on 100 000 euroa. Yksityishenkilölle myönnettävä luotto on sidoksissa tuloihin. Jos henkilöllä on yli 800 bruttotulot myönnettävä kulutusluotto on 1 000 – 3 000 euroa. Yli 3 000 euron luoton ehtona on yli 1 300 euron bruttotulot.

Kuka voi hakea lainaa Resurs Bankilta?

Resurs Bankilta voi hakea lainaa 24 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on vakituiset työ- tai eläketulot. Lainan hyväksymiseen vaikuttaa lainanhakijan maksukyky ja luottotiedot. Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä, luottoa ei myönnetä. Säännölliset tulot vaikuttavat myönnettävän luoton suuruuteen. Yli 800 euron bruttotulot mahdollistavat alle 3 000 euron lainat ja 1 300 euron bruttotulot ovat ehtona yli 3 000 euron luottoihin.

Resurs Bank yrityksenä

Ruotsissa vuonna 1977 perustun Resurs Bankin pääkonttori on Helsingborgissa. Yritys on laajentanut toimintaansa muihin pohjoismaihin ja sillä on tällä hetkellä toimintaa Ruotsin lisäksi Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. Yhtiöllä on pohjoismaissa noin 700 työntekijää (Suomessa yli 70) ja kaiken kaikkiaan yli kuusi miljoonaa asiakasta (Suomessa yli 100 000). Kyseisellä yrityksellä on Ruotsissa pankkitoimilupa, kuten myös vuodesta 2002 toimineella Suomen sivuliikkeellä.


Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, kuten Resurs Bankin
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Resurs Bank yhteystiedot

Yhteyttä Resurs Bankiin voi ottaa soittamalla, postitse tai verkkosivujen kautta. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 09 622 4308. Puhelimitse asiakaspalvelun tavoittaa maanantaista perjantaihin klo 8.00-17.00 välisenä aikana.

Asioita voi hoitaa myös yhtiön verkkosivujen kautta osoitteessa: www.resursbank.fi

Tavallista postia Resurs Bankille voi lähettää osoitteeseen:

Resurs Bank AB
PL 390
000002 Helsinki

Aukioloajat

MA
08:00–17:00
TI
08:00–17:00
KE
08:00–17:00
TO
08:00–17:00
PE
08:00–17:00
LA
Suljettu
SU
Suljettu

Asiakaspalvelu yksityishenkilöt

Sähköposti
Punainen X-merkki
Puhelin
09 622 4308
Chat
Punainen X-merkki

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Resursbankin ja muiden rahoitusyhtiöiden lainojen kilpailuttamisen lisäksi tarjoamme seuraavia palveluja:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Resurs Bank – Usein kysyttyä

Voinko pitää maksuvapaan kuukauden?

Resurs Bank tarjoamissa luotoissa voi olla mahdollista pitää maksuvapaita kuukausia.

Maksuvapaan kuukauden pitämisestä ei tarvitse erikseen ilmoittaa, vaan maksuvapaan pitäminen tapahtuu jättämällä lasku maksamatta.

Tästä kuitenkin aiheutuu kuluja, jotka lisätään lainaan ja se pidentää maksuaikaa.

Voiko luoton maksaa kerralla pois?

Resurs Bankin luoton voi maksaa koska tahansa kerralla pois, eikä siitä aiheudu mitään ylimääräisiä kuluja asiakkaalle.

Kuinka pian saan vastauksen lainahakemukseeni?

Kun lainahakemuksen tekee Resurs Bankin sivuilla tai soittamalla, saa alustavan lainapäätöksen heti. Lopullisen lainapäätöksen saat, kun olet toimittanut pankille pyydetyt liitteet ja allekirjoittanut lainasopimuksen joko perinteisesti paperisena tai sähköisesti.

Kun lainahakemus on käsitelty ja hyväksytty, saat siitä tekstiviestillä ilmoituksen. Samalla laina laitetaan myös maksuun ja se on pankkitililläsi 1-3 pankkipäivän sisällä.