Arvosanamme

Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Harmaa tähti

4/5 tähteä

Nordax Bank lainanantajana

Nordax Bank on ruotsalainen rahoitusalan yhtiö, joka on toiminut jo vuodesta 2004.

 • Yhdistelylainaa
 • Vakuudetonta lainaa

Nordax Bank lainanantajana

Pohjoismainen pankki Nordax Bank on toiminut jo vuodesta 2004. Kyseessä on asiantuntijapankki, joka pyrkii auttamaan ihmisiä tekemään arjen unelmista mahdollista. Pankki tarjoaa kilpailukykyisiä kulutusluottoja sekä säästötilejä asiakkaille.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Nordax Bank lainat ja luotot

Pankin ideana on erityisesti tarjota asiakkaille kulutusluottoja reiluilla ehdoilla. Idea, jonka olet jo pidemmän aikaa halunnut toteuttaa, tai hankinta, joka on vielä hankkimatta voi olla syy nostaa Nordax Bankista lainaa. Pankki pyrkii tarjoamaan reilun hinnoittelun ja selkeät lainaehdot sen asiakkaille. Pankilla on tarjota myös lainaturvaa niille, jotka sitä haluavat. Se on vapaaehtoinen vakuutus, joka voi lisätä taloudellista turvaa odottamattomissa tilanteissa.

Nordax Bank vakuudeton laina

Vakuudeton laina on toimiva silloin, kun se on harkittu, ja lainan ottamiselle on pätevä syy. Rahan lainaaminen maksaa aina enemmän kuin itse laina, mutta joskus se voi olla kannattavaa. Pankki tekee kokonaisarvion asiakkaan tilasta, ennen kuin päätyy myöntämään lainan. Kyseessä on vastuullinen luotonanto, pankki siis selvittää maksukykysi etukäteen.

Korko lainalle määräytyy asiakaskohtaisesti. Se voi vaihdella 5,9-19,9 prosentin mukaan. Lainan korkoon vaikuttaa esimerkiksi lainasumma, tulot, muut olemassa olevat lainasi sekä taloudellinen tilanteesi. Muita kustannuksia lainalle on 89 euron suuruinen avausmaksu. Alle 4100 euron lainat voi saada ilman avausmaksua. Tilinhoitomaksu on 5 euroa.

Jos lainan päätyy ottamaan jonkun kanssa, voi lainaa saada aina enemmän. Mahdollisuus myönteiseen luottopäätökseen siis paranee, jos otat lainan yhdessä jonkun toisen kanssa. Tällöin riskin jakaa kaksi ihmistä. Tällaisessa tapauksessa kumpikin lainan ottaja on vastuussa lainan takaisinmaksusta.

Lainan hakeminen vaihe vaiheelta

Lainojen hakemisesta on tehty mahdollisimman helppoa asiakkaille. Hakemukset lähetetään sähköisesti. Itse lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, eikä se myöskään velvoita mihinkään.

Hakeaksesi lainaa, sinun tulee täyttää verkossa lomake. Tämän jälkeen pankki arvioi taloudellisen tilanteesi. Pankki pyytää tarvittavat tiedot, jotta se voi käsitellä hakemuksen. Se tarkistaa esimerkiksi luottotietosi ja tiedon lainan myöntämisestä saa sähköpostilla tai tekstiviestitse. Jos haluat ottaa lainan, sinun tulee vielä hyväksyä tehty tarjous erikseen. Rahat siirretään hyväksymisen jälkeen tilillesi.

Prosessi on siis hyvin yksinkertainen ja se on tehty lainan hakijalle mahdollisimman helpoksi. Verkkolomake on nopea ja vaivaton täyttää suoraan pankin omilta sivuilta. Käsittelyajat lainoissa ovat hyvin lyhyitä ja lainan voi saada nopeastikin itselleen.

Nordax Bank muut lainatuotteet

Pankilla ei ole tarjota muita lainatuotteita asiakkailleen, kuin sen tarjoama vakuudeton laina erilaisiin tarpeisiin.

Muut pankit ja rahoitusyhtiöt

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Lainasto logo
 • Ferratum logo
 • Saldo logo
 • Collector Bank logo
 • Lea bank logo
 • Brocc logo
 • Svea Bank logo
 • Alisa Bank logo
 • Morrow Bank logo

Nordax Bank – kirjautuminen omille sivuille

Nordax Bankin sivuilla yläkulmassa on Kirjaudu -painike, jolla pääsee kirjautumaan omille sivuilleen. Tunnistautuminen tapahtuu omilla, suomalaisilla pankkitunnuksilla.


Miksi kilpailuttaa rahoituslaitokset Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahalaitosta, kuten Nordax Bankin
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Nordax Bank lainasummat – Kuinka paljon voin saada lainaa Nordax Bankilta?

Tämän pankin kautta voi saada lainaa kattavasti erilaisiin tarpeisiin. Vakuudettomia lainoja on tarjolla 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Lainan kuukausierä määräytyy koron ja takaisinmaksuajan mukaan. Takaisinmaksuaika on enintään 15 vuotta ja sen voi valita itse. Kuitenkin alle 3000 euron lainoissa on 8 vuoden takaisinmaksuaika.

Lainan määrä riippuu omista tarpeistasi. Sinun kannattaa miettiä tarkkaan, mihin lainaa tarvitset ja kuinka suuri laina tähän on tarpeellinen. Lainaa kannattaa hakea vain sen verran mitä itse tarvitset. Aina lainaa ei kuitenkaan saa edes sitä, mitä olisit halunnut saada. Tämä johtuu siitä, että lainan saamiseen vaikuttaa niin moni tekijä. Esimerkiksi omat tulosi vaikuttavat hyvin paljon lainaan, jonka voit saada. Koska Nordax Bankin laina on vakuudeton, tarkoittaa se sitä, että sinun ei tarvitse vakuuttaa omaisuuttasi lainan saamiseksi. Tästä johtuen lainan myöntämisen kanssa ollaan myös tarkempia. Pankin täytyy vakuuttua siitä, että se saa lainaamansa summan takaisin.

Kuka voi hakea lainaa Nordax Bankilta?

Nordax Bankilta ei voi kuka tahansa hankkia lainaa. Lainan myöntämiselle on asetettu tiettyjä ehtoja oman turvallisuutesi, mutta myös pankin toiminnan kannalta. Lainahakemusta varten lainan hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias. Vakituisten vuositulojen on oltava vähintään 15 000 euroa vuodessa, jotta lainaa voitaisiin myöntää. Vaatimuksena on myös, että lainan hakija on asunut Suomessa vähintään kolme vuotta. Myöskään maksuhäiriömerkintää ei saa olla. Prosessit lainan myöntämiselle ovat yleensä hyvin tiukat. Pankin täytyy varmistua, että se voi saada takaisin lainaamansa summan.

Nordax Bank yrityksenä

Pankin tarkoitus on tarjota vakuudetonta lainaa asiakkaille sekä säästötilejä. Se palvelee asiakkaita Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Saksassa. Koko pankin toimintaa johdetaan Tukholmasta käsin ja toimistossa on noin 400 työntekijää. Pankin perustajajäsenillä, joita on viisi, on vankka kokemus luottoalasta.

Vastuullisuus on Nordax Bankille hyvin tärkeää. Heidän toimintansa perustuu vastuulliseen luotonantoon. Pankki pyrkii tällä tavalla myös olemaan vastuullinen. Se tarkistaa aina henkilöiden taustat tarkkaan, ennen kuin se myöntää lainaa. He tarjoavat lainoja, joihin heidän asiakkailla on varaa. Pankista saa myös neuvoja ja ohjeita talouden vakaaseen toimintaan.

Nordax Bank yhteystiedot

Pohjoismainen Nordax Bank on jopa omilla sivuillaan ilmoittanut, että se palvelee mieluusti asiakkaita heidän kysymyksissään. Pankkiin voi olla yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Puhelimitse yhteyden saa yleensä nopeammin kuin sähköpostilla saisi. Pankki pyrkii tarjoamaan vastaukset suoraan kotisivuillaan asiakkaille, mutta aina tässä ei onnistuta, joten yhteydenotot ovat tervetulleita.

Puhelinpalvelu on auki arkisin maanantaista perjantaihin kello 9-17 välillä laina-asiakkaille. Numero asiakaspalveluun on 030 603 6060. Poikkeavia aukioloaikoja saattaa esiintyä esimerkiksi pyhäpäivinä. Maksutiedot näet omilta sivuiltasi, joten niistä ei ole välttämätöntä soittaa pankkiin.

Sähköposti on toinen mahdollinen keino ottaa yhteyttä pankkiin. Jos olet kiinnostunut saamaan tietoa lainastasi, asiakaspalveluun on parempi soittaa. Myös suojatun viestin lähettäminen on mahdollista omilta sivuilta. Yleisiin kysymyksiin lainoista vastataan kuitenkin sähköpostitse osoitteessa [email protected]. Sähköpostiin ei kuitenkaan vastata yhtä nopeasti kuin puhelimeen.

Pankilla on olemassa myös vierailuosoite Ruotsissa. Osoite on Gävlegatan 22, 113 30 Tukholma.

Aukioloajat

MA
09:00–17:00
TI
09:00–17:00
KE
09:00–17:00
TO
09:00–17:00
PE
09:00–17:00
LA
Suljettu
SU
Suljettu

Asiakaspalvelu yksityishenkilöt

Sähköposti
Puhelin
030 603 6060
Chat
Punainen X-merkki

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Nordax Bankin ja muiden sen kaltaisten rahalaitosten lainojen kilpailuttamisen lisäksi tarjoamme esimerkiksi näitä palveluita:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Nordax Bank – Usein kysyttyä

Miten avaan säästötilin Nordax Bankissa?
Säästötilin avaaminen Nordax Bankissa tapahtuu lomakkeella, jonka voit tulostaa Nordax Bankin verkkosivuilta. Hakemus postitetaan pankille ja sen liitteeksi tarvitaan kopio henkilöllisyystodistuksesta, että pankki voi luotettavasti tunnistaa sinut. Tämän jälkeen saat postissa sopimuksen allekirjoitettavaksi.
Miten haen Nordax Bankin lainaa?
Nordax Bankin lainan hakeminen on yksinkertaista. Tulosta netistä lainahakemus, täytä se huolellisesti ja lähetä pankille. Vastauslähetyksenä postimaksu on jo maksettu puolestasi ja vastauslähetyksen tunnistetiedot löydät pankin verkkosivuilta.
Onko lainaturva pakollinen?
Lainaturva on lainallesi vapaaehtoinen vakuutus ja sitä ei ole pakko ottaa. Sen ottaminen on kuitenkin suositeltavaa, koska se takaa lainan takaisinmaksun jos satut sairastumaan tai jäämään työttömäksi. Se tuo taloudellista turvaa arkeesi.
Mikä on lainan käsittelyaika?
Nordax Bank lainan käsittelyaika on yleensä 1 - 3 vuorokautta. Allekirjoittamalla hakemuksen sähköisesti, voit nopeuttaa lainahakemuksen käsittelyaikaa.
Voiko lainan eräpäivää siirtää?
Nordax Bankin asiakaspalvelu auttaa eräpäivän siirtoon liittyvissä kysymyksissä. Lainan lyhennyksiin voi myös hakea maksuvapaata kuukautta asiakaspalvelun kautta.
Voinko saada Nordax lainan korotusta?
Kyllä, jos olet ollut Nordax Bankin asiakkaana ainakin kolme kuukautta. Nordax Bank vaatii, että täytät uuden hakemuksen lisälainaa hakiessasi.
Miten suoramarkkinointi estetään?
Voit estää suoramarkkinointi kirjeet Nordax Bankin sivuilta tekemällä estopyynnön, johon täytät tietosi. Huomioi, että estopyynnön jälkeen joitakin kirjeitä voi vielä tulla, sillä Nordax Bank ilmoittaa, että markkinointimateriaalit tilataan 6 viikkoa etukäteen ennen kuin ne lähetetään.
Mikä lainahakemuksen käsittelyssä kestää?
Nordax Bank haluaa varmistaa, että kuukausibudjetissasi on tarpeeksi varaa, jotta et joudu maksuvaikeuksiin lainan takia. On osa lainanmyöntäjien vastuullisuusnäkökulmaa, että lainanhakemukset ja luottoarviot tehdään huolellisesti.