Nordax Bank – lainojen ja säästämisen erikoisosaaja

Nordax Bank on toiminut vuodesta 2004 lähtien ja sen pääpaikka on Ruotsissa. Se on yksi johtavista pankeista Pohjoismaissa ja tarjoaa asiakkailleen säästötiliä ja vakuudetonta lainaa.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Rahalaitos toimii Ruotsin lisäksi myös Suomessa, Norjassa ja Saksassa ja asiakkaita on jo yli 200 000. Työntekijöitä on yli 230 ja he kaikki työskentelevät Tukholmassa pääkonttorilla. Asiakaspalvelusta on saatavilla palvelua myös suomen kielellä.


   Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahalaitosta, kuten Nordax Bankin
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Säästötilit kuluttaja-asiakkaille

   Säästötilistä käytetään nimitystä tuottotili ja siltä voi nostaa varoja kuluttomasti 12 kertaa vuoden aikana. Tämän jälkeen nostot ovat maksullisia ja maksuihin sovelletaan aina kulloinkin voimassa olevaa hinnastoa.

   Säästäminen on viime vuosina kiinnostanut kuluttajia yhä enemmän. Säästötilien korot ovat vuosien saatossa tulleet reilusti alaspäin, mutta yhäkin säästötileille on saatavilla varsin hyvää korkoa vaikka markkinatilanne siihen vaikuttaakin paljon. Nordax Bankin tarjoama korko säästötilille on varsin kilpailukykyinen ja vaihtelee korkotilanteen mukaan.

   Talletussuoja turvaa myös suomalaisten asiakkaiden talletukset

   Säästötilin katto on 100 000 euroa ja suomalaisten asiakkaiden säästöt on vakuutettu Ruotsin finanssivalvonnan määrittelemien ehtojen mukaisesti ja ne kuuluvat Ruotsin valtion talletussuojaan.

   Tili on helppo avata täyttämällä tuottotilin hakemus ja halutessaan se on myös helppo lopettaa. Tiliä haetaan tulostettavalla lomakkeella, jonka voi lähettää lähetystunnuksella maksuttomasti pankin käsiteltäväksi Ruotsiin. Niin tilin avaamista kuin muitakin toimintoja koskevat lomakkeet löytyvät selkeästi Nordax Bankin sivuilta, josta ne on helppo tulostaa silloin kun itselle parhaiten sopii.

   Pankki vahvistaa talletuksen saapumisen tekstiviestillä

   Kun teet talletuksen Nordax Bankin tuottotilille saat siitä vahvistuksen tekstiviestillä. Sinun on mahdollista pyytää tilistä myös tiliotetta tarvittaessa.

   Korkotodistus

   Talletuksestasi saat vuosittain korkotodistuksen. Tämä on olennainen todistus veroilmoituksen tarkistamisessa ja tarvittaessa voit sen sellaisenaan toimittaa verottajalle.

   Nordax Bank laina

   Nordax Bank laina on vakuudeton laina. Lainan käyttötarkoitus vaikuttaa lainaehtoihin. Nordax Bank tarjoaa asiakkailleen lainojen yhdistämistä varten omaa lainaa ja muihin hankintoihin omaa lainaa.

   Kalliiden lainojen ja/tai kulutusluottojen yhdistäminen yhdeksi edulliseksi lainaksi voi olla hyvin kannattavaa taloudellisesti ja tuoda merkittäviä säästöjä. Laina-aikaa säätämällä voi vaikuttaa itse lainan lyhennyksen määrään ja lainan korkotasoon.

   Lainan myöntämiskriteerit

   Lainaa voi hakea joko yksin tai yhdessä puolison kanssa. Nordax Bankilla on tarkat ja selkeät kriteerit lainan myöntämisen perusteina ja se selventää lainan saannin mahdollisuuksia jo hakuvaiheessa.

   Hakijan on oltava vakituinen osoite Suomessa vähintään 3 vuoden ajan, hänellä on oltava säännölliset kuukausitulot, jotka ovat vähintään 16 000 euroa vuodessa ja hänen on oltava vähintään 23 vuotias. Samat ehdot pätevät myös puolisoon. Lisäksi lainan hakijalla/hakijoilla ei voi olla luottohäiriöissä merkintöjä.

   Lainamäärä ja laina-aika

   Nordax Bank myöntää lainaa 3000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Laina-aika on 1 vuodesta 15 vuoteen ja nämä molemmat vaikuttavat lainan korkoon ja todellisiin kustannuksiin. Lainaa hakiessa kannattaakin pohtia tarkkaan mikä on omaan talouteen sopivin lainamäärä ja laina-aika.

   Lainalaskurillamme selvität kätevästi lainan eri kustannukset. 

   Maksuvapaita kuukausia

   Nordax Bankin lainalla on mahdollista pitää 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa. Kuukaudet voi helposti itse kirjata Omat sivut – osiossa eikä siitä erikseen tarvitse rahalaitokselle muulla tavoin ilmoittaa.

   Maksuvapaiden kuukausien käyttäminen pidentää laina-aikaa. Maksuvapaista kuukausista koituvat kulut lisätään lainan määrään, mutta lyhytaikaisissa yllättävissä menoissa tämä on hyvä ratkaisu.

   Lainan määrän korottaminen

   Jo myönnettyä lainamäärää on mahdollista korottaa, kun laina on hoidettu maksusuunnitelman mukaisesti. Lainamäärän korottamisessa on muutamia lisäkriteereitä, jotka kannattaa huomioida.

   Ennen lainasumman korottamista on edelliset lyhennykset täytynyt hoitaa maksusuunnitelman mukaisesti. Jos kokonaislainasumma ylittää 40 000 euroa, vaaditaan lainalle rinnakkaishakija. Tällöin kyseessä on yhteislaina, josta voit lukea tarkemmin täältä. 

   Ensimmäisen lainasumman korotuksen yhteydessä on oltava edellinen lyhennys hoidettuna maksusuunnitelman mukaisesti

   Jos lainasummaa on jo korotettu aiemmin, 3 edellistä lyhennystä on oltava hoidettuna maksusuunnitelman mukaisesti

   Enimmäismäärä on 40 000 euroa, sitä suuremmille lainoille vaaditaan rinnakkaishakija

   Lainaturva

   Lainaturva on hyvä lisävakuutus lainan hoitoon, joka tuo taloudellista mielenrauhaa. Elämäntilanne voi hyvin nopeasti muuttua ja kuka tahansa voi sairastua tai joutua työttömäksi. Silloin on hyvä olla talous turvattuna lainaturvalla.

   Lainaturva on vapaaehtoinen vakuutus lainallesi ja se turvaa lainasi takaisinmaksun, jos satut sairastumaan tai jäämään työttömäksi. Kuolemantapauksessa lainaturva kattaa jäljellä olevan lainan aina 60 000 euroon asti.

   Nordax Bank kirjaudu omat sivut -osioon

   Nostettuasi Nordax Bankin lainan tai avattuasi tuottotilin, saat myös tunnukset Nordax Bank omat sivut – osioon. Siellä pystyt hallinnoimaan lainaasi ja säästämistäsi helposti. Omat sivut – osio on monin paikoin korvannut perinteisen kirjepostin ja sähköpostilla voi lähettää tarvittavia liitteitä pankkiasiointisi sujuvoittamiseksi.

   Omat sivut – osiossa on mahdollista hoitaa lainan lyhennyksiä, säätää lainan maksuaikaa ja seurata talletustensa tilannetta. Voit myös tulostaa sieltä itse lomakkeita ja mahdollisesti tarvittavia todistuksia ja tiliotteita. Myös lisälainan tai lainasumman korottaminen onnistuu Omat sivut -osiossa.

   Omat sivut -osio on käytettävissä kotona tietokoneella ja puhelimen selaimella. Erillisiä sovelluksia ei tarvitse asentaa puhelimeen tai tablettiin.

   Nordax Bank Asiakaspalvelu

   Nordax Bankin asiakaspalvelu palvelee suomalaisia asiakkaita monipuolisesti sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Jos haluat asioida henkilökohtaisesti konttorissa, niin konttori löytyy Tukholmasta ja on avoinna klo 9.00-17.00 Ruotsin aikaa.

   Asiakaspalvelu myös puhelimitse ja sähköpostilla on avoinna klo 9.00-17.00 ja laina-asiakkaille ja talletusasiakkaille on omat yhteystiedot. Tämä nopeuttaa asiakkaan palvelua, kun yhteydenotto menee suoraan sille taholle, joka asiakkaan tilanteeseen osaa parhaiten vastata.

   Nordax Bank kokemuksia

   Asiakkaiden kokemukset Nordax Bankista ovat positiivisia. Lainan hakemiseen tai säästötilin avaamiseen menee muutama päivä ja asiakkaat ovat kokeneet prosessin yksinkertaisena ja mutkattomana.

   Niin lainan kuin säästötilin korkoja pidetään hyvinä, kun niitä on vertailtu muihin vastaaviin pankkeihin. Lainasumma ja laina-aika ovat markkinoiden parhaimpia vakuudettomien lainojen alalla. Kilpailukykyiset korot ovatkin yksi merkittävimpiä etuja, joita Nordax Bankilla on.

   Asiakaspalvelusta pankki on saanut paljon positiivista palautetta ystävällisyydestään ja nopeudesta. Sähköpostiin vastataan pankin aukioloaikojen puitteissa. Aukioloajat ovat pankille tyypilliset ja sopivat monien omiin aikatauluihin.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Muut pankit ja rahalaitokset

   Usein kysyttyä

   Miten avaan säästötilin Nordax Bankissa?
   Säästötilin avaaminen Nordax Bankissa tapahtuu lomakkeella, jonka voit tulostaa Nordax Bankin verkkosivuilta. Hakemus postitetaan pankille ja sen liitteeksi tarvitaan kopio henkilöllisyystodistuksesta, että pankki voi luotettavasti tunnistaa sinut. Tämän jälkeen saat postissa sopimuksen allekirjoitettavaksi.
   Miten haen Nordax Bankin lainaa?
   Nordax Bankin lainan hakeminen on yksinkertaista. Tulosta netistä lainahakemus, täytä se huolellisesti ja lähetä pankille. Vastauslähetyksenä postimaksu on jo maksettu puolestasi ja vastauslähetyksen tunnistetiedot löydät pankin verkkosivuilta.
   Onko lainaturva pakollinen?
   Lainaturva on lainallesi vapaaehtoinen vakuutus ja sitä ei ole pakko ottaa. Sen ottaminen on kuitenkin suositeltavaa, koska se takaa lainan takaisinmaksun jos satut sairastumaan tai jäämään työttömäksi. Se tuo taloudellista turvaa arkeesi.