Arvosanamme

Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Harmaa tähti

4/5 tähteä

myLender lainanantajana

MyLender on suomalainen rahoituslaitos, joka on perustettu vuonna 2015.

 • Tarkistat sivujen kautta oman lainasi tilanteen helposti

MyLender lainanantajana

Suomalainen luotettava lainanantaja myLender, joka tarjoaa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Yhtiö tarajoaa siis vakuudettomia kulutusluottoja ja haluaa olla asiakkaidensa kumppani kaikissa talousasioissa. Vaikka yritys on suhteellisen uusi, se on saanut jo vankan jalansijan suomalaisena rahoituslaitoksena ja sillä on kymmeniä tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Suomalaisuus on lisännyt merkittävästi luotettavuutta suomalaisten asiakkaiden keskuudessa.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

MyLender kulutusluotto

Suomalaisen toimijan tarjoama vakuudeton kulutusluotto on luotettava vaihtoehto, kun on tarvetta lainalle. Myönnettävä lainasumma on 2000- 30 000€ ja hakemuksen voit tehdä yhdessä puolisosi kanssa. Laina-aika kulutusluotossa on 1-12 vuotta lyhennyssuunnitelmasta ja lainan suuruudesta riippuen. MyLender kulutusluotto on pärjännyt vertailussa hyvin edullisen ja kilpailukykyisen koron ansiosta. Suomalaisena palveluna se on saanut kuluttajilta hyvän vastaanoton.

MyLender yhdistelylaina

Joskus erillisten lainojen yhdistäminen saattaa olla kannattavaa. MyLender tarjoaa tähän mahdollisuuden yhdistelylainan muodossa, jolloin voit saada selvää säästöä kuukausitasolla omiin lainanhoitokuluihisi. Etenkin useamman pienen lainan yhdistäminen yhdeksi lainaksi tuo usein tuntuvia säästöjä ja saattaa jopa nopeuttaa lainan takaisinmaksua, kun päällekkäiset tilinhoitomaksut ja muut kulut jäävät pois ja siirtyvät suoraan käytettäväksi lainan lyhentämiseen.

MyLender on usein pystynyt tarjoamaan kilpailukykyisen vaihtoehdon lainojen yhdistämiselle kilpailukykyisten korkojen myötä. Lainojen yhdistämistä kannattaa ainakin säännöllisesti vertailla muuttuvien korkojen ja kulujen kilpailuttamista silmällä pitäen.

MyLender muut lainatuotteet

Kun olet hoitanut asiallisesti ja ajallaan lainoihin liittyvät maksusi, sinulla saattaa olla mahdollisuus korottaa lainasummaa myLenderin kautta. Lainalta voi tehdä myös lisänostoja, kun sitä on lyhennetty sopimuksen mukaisesti. Asiakaspalvelu ilmoittaa aina, kun tämä mahdollisuus on käytettävissä. myLender tarjoaa vain vakuudettomia kulutusluottoja, jotka räätälöidään asiakkaan maksukyvyn ja lainatarpeen mukaan.

MyLender lainan kustannukset

Lainojen kuukausierä muodostuu lainan lyhennyksestä, korosta, avausmaksusta ja tilinhoitomaksusta. Avausmaksua ei siis vähennetä lainasummasta vaan laina maksetaan aina myönteisen lainapäätöksen jälkeen täysimääräisenä ja avausmaksu lisätään lainan pääomaan. Kaikista lainoista ei veloiteta avausmaksua. Näet alustavassa lainapäätöksessä kaikki lainaan liittyvät kulut ja niiden suuruuden.

Lyhennys tehdään yleensä tasaerissä, jolloin luoton takaisin maksuun menevä raha on aina sama ja maksut ja niiden suuruus ovat aina jo ennakkoon tiedossa.

MyLender lainan peruuttaminen

Lainahakemuksen voi tehdä tarjouksen saamiseksi, mutta se ei sido lainan nostamiseen. Myös myönnetyn lainan voi perua 14 päivän kuluessa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisena ja siinä pitää olla hakijan henkilötunnus, ilmoitus peruutuksesta ja hakijan nimi.

Muut pankit ja lainantarjoajat

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Komplett Bank logo
 • Lainasto logo
 • Aasa logo
 • Collector Bank logo

Mylender – kirjautuminen sivuille

Online palvelun kautta lainaan liittyviä asioita voi hoitaa milloin vain. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla ja se toimii kaikilla laitteilla.

Onlinepalvelussa voit:

 • Nähdä ajantasaisen tiedon lainasi määrästä
 • Voit maksaa laskuja
 • Jos olet saanut tiedon, että voit korottaa lainaasi, voit tehdä sen online palvelussa.
 • Eräpäivän muutokset
 • Muuttaa maksuerää
 • Hakea lyhennysvapaata kuukautta
 • Ottaa yhteyttä asiakaspalveluun
 • Online palvelu on todella helppo ja nopea tapa hoitaa lainaan liittyvät asiat.

MyLender lainasummat – Kuinka paljon voin saada lainaa myLenderilta?

Vakuudettoman kulutusluoton määrät myLenderin kautta ovat 2000- 30 000€. Myönnettävä lainasumma määritellään aina hakijan tulojen ja muiden lainojen mukaan. Jokainen lainahakemus arvioidaan kokonaisarvion perusteella ja lainan määrään vaikuttavat kaikki lainan hakuhetkellä saadut tiedot.

Hakemuksen yhteydessä myLender käyttää Kreditz tilitietopalvelua, jonka kautta suostumuksellasi voidaan tarkistaa hakijan tili- ja maksutiedot suoraan hakijan pankkitililtä. Tällä varmistetaan asiakkaan maksukyky ja voidaan tehdä henkilökohtainen lainatarjous. Tämä nopeuttaa hakemusten käsittelyä ja varmennuksen avulla voidaan välttää ylivelkaantuminen. Tietoja ei käytetä muuhun kuin lainahakemuksen käsittelyyn.

Kuka voi hakea lainaa myLenderilta?

Lainanhakijan pitää olla täysi-ikäinen eli vähintään 18 vuotias vakituisesti Suomessa asuva henkilö. Hakijalla pitää olla työpaikka, olla yrittäjä tai eläkkeensaaja ja kuukausittaisten tulojen pitää olla vähintään 1000€ kuukaudessa. Maksuhäiriö merkintöjä ei saa olla, eli raha-asiat pitää olla moitteettomasti hoidettu. Työttömät eivät voi saada lainaa, vaikka kuukausitulot ylittäisivätkin vaaditut minimi tulot.

Takaajia tai vakuuksia myLender lainalle ei vaadita. Kokonaisarviota tehdessä huomioidaan myös hakijan mahdolliset muut lainat.

Hakijalla pitää olla verkkopankkitunnukset tai mobiilitunniste, jotta tunnistautuminen voidaan tehdä turvallisesti ja luotettavasti.

myLender yrityksenä

Kuluttajarahoitusta tarjoava kasvuyhtiö myLender on suomalainen rahoitusalan yritys. Sen suomalainen asiakaspalvelutiimi palvelee asiakkaita nopeasti, tehokkaasti ja ystävällisesti. MyLender on perustettu 2015 ja sen tavoitteena on kasvaa keskeiseksi toimijaksi Suomessa. Sen merkittävänä omistajana on kansainvälisesti toimiva JZ International ltd.

Kansainvälinen toimija tuo yritykseen vakautta ja tekee myLenderista varteenotettavan haastajan olemassa oleville rahoitusalan toimijoille. MyLender on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston Luotonantajarekisteriin.

Yritys toimii vain Suomessa ja sillä on jo yli 50 000 asiakasta. Yhtiön tavoitteena on olla asiakkaillensa kumppanina kaikissa elämän talousasioissa. MyLenderin arvoihin kuuluvat ihmisläheisyys, huolellisuus, ratkaisukeskeisyys, idearikkaus sekä asiantuntevuus. Toiminnassaan se on eettinen ja vastuullinen. Palvelussa hyödynnetään tehokkaasti tietojärjestelmiä.


Miksi kilpailuttaa rahoituslaitokset Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja lainanmyöntäjät, kuten MyLenderin
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


MyLender yhteystiedot

Suomalainen asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 9-16. Asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse 0800 92202 tai sähköpostilla [email protected] Laskutusasioissa voi maanantaista perjantaihin soittaa numeroon 030105 690 9-16 välisenä aikana. Laskutukseen liittyvät sähköpostit lähetetään osoitteeseen [email protected]

Yrityksen postiosoite on My Lender Oy, pohjoisesplanadi 35 E, 00100 Helsinki.

Kanta-asiakkaille myLender tarjoaa erillisen online palvelun, jossa laina asioita voi hoitaa helposti ja vaivattomasti. Kanta-asiakkaat saavat myös rahanarvoisia etuja ja huomattavia tarjouksia.

Aukioloajat

MA
09:00–16:00
TI
09:00–16:00
KE
09:00–16:00
TO
09:00–16:00
PE
09:00–16:00
LA
Suljettu
SU
Suljettu

Asiakaspalvelu yksityishenkilöt

Sähköposti
Puhelin
0800 92202
Chat
Punainen X-merkki

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

MyLender – Usein kysyttyä

Voinko lyhentää lainaani enemmän tai maksaa sen etuajassa pois?
Lainaa voi maksaa nopeammin mitä maksusuunnitelmassa on sovittu tai maksaa sen kokonaan pois. Tästä ei aiheudu asiakkaalle mitään ylimääräisiä kuluja. Korkoa kertyy siihen asti, kunnes laina on maksettu kokonaan pois.
Miten pääsen kirjautumaan MyLender Online-palveluun?

Online-palveluun kirjaudutaan Mylenderin sivuilla, oikeasta yläkulmasta.

Kun kirjautuu palveluun ensimmäistä kertaa tarvitaan sosiaaliturvatunnus ja lainan yksilöivänumero, jotka toimivat käyttäjätunnuksena ja salasanana. Lainan yksilöivä numero löytyy laskusta ja lainasopimuksesta.

Palvelussa pääsee luomaan oman salasanan, salasanan valintaan kannattaa käyttää mielikuvitusta ja kehittää vahva salasana.

Voinko saada laskut sähköisenä?

Laskut voi saada joko paperilaskuna tai e-laskuna. E-laskun voi halutessaan ottaa käyttöön omassa verkkopankissaan.

Sähköpostilaskuja ei ole käytössä ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä e-laskutukseen, koska laskut eivät pääse hukkumaan paperipostin joukossa.

Selvitä omasta pankistasi miten siellä e-laskutus toimii parhaiten. Yleensä palvleun aktivoimiseen tarvitaan ainakin laskusta viitenumero ja laskuttajan nimi.