myLender lainanantajana

MyLender on suomalainen rahoituslaitos, joka on perustettu vuonna 2015. MyLender vakuudettomat lainat kilpailutat kätevästi Summarumin kautta vain muutamassa minuutissa.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   MyLender lainanmyöntäjänä

   MyLenderin on tavoitteena olla joustava ja mutkaton rahoituslaitos suomalaisille ja se ei toistaiseksi ole laajentanut muihin Pohjoismaihin.

   Tavoitteissaan yhtiö on myös onnistunut hyvin. Suosituin syy ottaa myLenderiltä lainaa on yhdistää kaikki vanhat aiemmat kulutusluotot ja lainat yhdistelylainaksi ja säästää näin lainojen hoitokuluissa ja koroissa.

   Suhteellisen lyhyestä toiminta-ajasta huolimatta yhtiö on saanut ja vankan jalansijan suomalaisten rahoituslaitosten keskuudessa ja palvellut tuhansia asiakkaita. Jo se kertoo, että yhtiö toimii avoimesti ja luotettavasti. Suomalaisuus lisää entuudestaan luottamusta suomalaisten asiakkaiden keskuudessa.

   Lainojen yhdistäminen voi olla kannattavaa

   MyLender tarjoaa yhdistelylainoja henkilöasiakkaille kilpailukykyisellä korolla ja yhdellä isolla lainalla saattaa saada tuntuvia säätöjä kuukausitasolla omissa lainanhoitokuluissa. Jos haluat yhdistää lainojasi, niin kannattaa pyytää alustava lainapäätös myLenderiltä ja ehkä parilta muultakin yhtiöltä ja vertailla ehtoja.

   Alustava lainatarjous ei koskaan velvoita lainaa nostamaan, vaan sen voi peruuttaa halutessaan etenkin, jos on saanut paremman tarjouksen toiselta yritykseltä.

   1. Tee lainahakemus, esimerkiksi Summarum.fi lainavertailun avulla
   2. Kun olet saanut itsellesi sopivan lainatarjouksen, niin vahvista saamasi lainatarjous tarjouksen mukana saamien ohjeiden mukaan.
   3. Tämän jälkeen rahat maksetaan tilillesi tai voit nostaa ne online-palvelussa itse.
   4. Lainan nostettuasi ota yhteyttä muihin yhtiöihin, joissa sinulla on lainaa tai luottoa. Sovi kaikkien maksamisesta kerralla loppuun ja hoida se myLender lainalla.
   5. Tämän jälkeen hoidat vain kuukausittaisia maksuja myLenderin laskuilla ja yhden lainan koroilla.
   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Laina tarpeen mukaan

   MyLender lainaa on haettavissa 2000 eurosta 30 000 euroon asti. Maksuaika on valittavissa jopa 12 vuoteen asti, joka mahdollistaa kohtuulliset maksuerät.

   Lainaan ei tarvita vakuuksia tai takaajia ja laina haetaan netissä helposti. Alustavan lainatarjouksen saa välittömästi ja laina tulee hyväksytyksi lainasopimuksen allekirjoittamisen ja hakemuksen liitteiden lähettämisen jälkeen. Rahat maksetaan tilillesi heti, mutta maksussa voi olla viivettä omasta pankistasi riippuen.

   Lainaan on mahdollista hakea korotusta ja maksusuunnitelmaa muuttaa myLender Online-palvelussa. MyLender tarjoaa mahdollisuuden myös lyhennysvapaaseen kuukauteen, jolloin maksetaan vain lainan kulut ja korot. Tämä voi olla tarpeen, jos elämä yllättää lyhytaikaisesti.

   Voit laskea lainasi kustannuksia etukäteen tämän lainalaskurin avulla.

   Yhtiö tekee yhteistyötä monien lainanvälittäjien kanssa, vaikka lainaa voi hakea myös yhtiöltä itseltään suoraan. Kannattaa huomioida, että usein lainan hakeminen yhtiöltä suoraan on edullisempaa ja nopeampaa kuin lainanvälittäjien kautta.

   Muut pankit ja lainantarjoajat

   • Aktia logo
   • Fellow Pankki logo
   • Bluestep Bank logo
   • Kaarna logo
   • Avida logo
   • Balanzia logo
   • Bank Norwegian logo
   • Bigbank logo
   • Halino logo
   • Instabank logo
   • Credigo logo
   • Credit24 logo
   • LainaFI logo
   • Lainaamo logo
   • MyLender logo
   • Nordax Bank logo
   • Risicum logo
   • Resurs Bank logo
   • TF Bank logo
   • Bondora logo
   • Komplett Bank logo
   • Lainasto logo
   • Aasa logo
   • Collector Bank logo

   Tyypilliset myöntämiskriteerit vakuuttavat vastuullisesta toiminnasta

   MyLender lainaa myönnetään täysi-ikäisille henkilöille, joilla on vakituinen osoite Suomessa. Lisäksi täytyy olla säännölliset kuukausitulot työsuhteesta, eläkkeestä tai yritystoiminnasta ja niiden on oltava vähintään 1000 euroa kuukaudessa. Työtön ei voi saada lainaa vaikka olisi liiton päivärahoilla ja ne ylittäisivät minimimäärän.

   Mylender Online

   MyLender kirjautuminen sivuilla vie sinut myLender Online -palveluun. MyLender Online -sivustolla voit hallinoida lainaasi kokonaisvaltaisesti. Näet sieltä lainasopimuksen, voit seurata jo maksettuja lyhennyksiä ja tulevia maksuja ja korottaa lainasummaa hakemalla lisälainaa.

   Lisälainaa on mahdollista saada, jos jo myönnettyä lainaa on hoidettu hyvin.

   Sen avulla voi:

   Palveluun kirjaudutaan omalla sosiaaliturvatunnuksella ja lainan yksilöivällä numerolla. Tämän jälkeen voi luoda oman henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Luodut tunnukset kannattaa pitää tarkasti erillään asiakkuuteen liittyvistä asiakirjoista.

   Käyttäjätunnuksen ja salasanan luomisessa kannattaa käyttää mielikuvitusta ja valita sellaiset tunnukset, jotka eivät ole missään muussa palvelussa käytössä ja eivät ole mitenkään pääteltävissä elämästäsi. Vahva salasana sisältää isoja ja pieniä kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä.


   Miksi kilpailuttaa rahoituslaitokset Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja lainanmyöntäjät, kuten MyLenderin
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   MyLender asiakaspalvelu

   MyLenderin asiakaspalvelu on avoinna alkuviikosta, maanantaista keskiiviikkoon 9-17 ja loppuviikosta, torstaina ja perjantaina klo 8-16. Asiakaspalvelijat vastaavat aukioloaikojen puitteissa sähköpostilla ja puhelimitse. Asiakaspalvelun puhelinnumero on soittajalle maksuton

   Tarvittaessa perinteinen posti kulkee perille osoitteeseen PL 149, 00131 Helsinki. Postiosoitetta harvoin enää tarvitaan, kun kaikki liitteet voi toimittaa sähköisessä muodossa. My Lenderillä ei ole asiakaspalvelupistettä, jossa voisi asioida kasvotusten, mutta asiakaspalvelu palvelee nopeasti aukioloaikojen puitteissa.

   Laskutus asiakaspalvelu

   Laskutukselle on omat yhteystiedot ja niitä kannattaa käyttää silloin kun laskutukseen liittyvää asiaa on. Asiakaspalvelukin voi vastata kysymyksiin, mutta laskun muutoksia he eivät pysty tekemään. Laskutukseen soittaminen maksaa oman operaattorin normaalin puhelumaksun.

   Laskutuksesta saat uuden laskun hukkaan menneen laskun tilalle. Myös tilapäisistä maksuvaikeuksista kannattaa olla mahdollisimman nopeasti yhteydessä laskutukseen ja sopia uudesta maksuaikataulusta.

   MyLender kokemuksia

   MyLender kokemukset ovat olleet pääasiassa neutraaleja. Eniten keskustelua on herättänyt yhtiön lainatarjousten korko, jota on sekä kiitelty, että moitittu. Korko riippuu hakijan hakemasta lainasummasta, maksuajasta ja henkilökohtaisesta maksukyvystä, joten koron vertailu kaverin saamaan korkoon ei kannata verrata omaa korkoa.

   Asiakaspalvelusta löytyy myös kokemuksia ja ne ovat olleet positiivisia. Asiakaspalvelua on pidetty nopeana ja asiantuntevana ja aukioloaikoja rahoitusyhtiölle ja pankille sopivina.

   Asiakkaat ovat kiitelleet online-palvelun monipuolisuutta. Palvelua on kuvailtu yksinkertaiseksi ja selkeäksi käyttää ja erityistä kiitosta on saanut eräpäivien siirtojen hakemiset ja lainakorotusten hakemiset palvelun kautta.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Kilpailuta myLender-laina

   Lainojen kilpailutus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, mikäli haluat löytää mahdollisimman edullisen lainan. Kilpailuta lainat Summarumin lainakilpailutuksen avulla ja löydä itsellesi sopivin laina jo tänään.

   Lainojen kilpailutus Summarumin kautta onnistuu nopeasti ja se on yksinkertaista tehdä. Lainojen kilpailutus onnistuu kokonaan sähköisesti, eli sinun ei tarvitse enää juosta kivijalkapankeissa selvittämässä lainojen kustannuksia.

   Lainojen kilpailutus alkaa siten, että täyttät verkossa sähköisen lomakkeen lainan sekä itsensä perustiedoista. Tämän jälkeen lainat kilpailuttava yritys välittää haluamasi lainan tiedot ja kerää itselleen lainatarjouksia pankeilta ja luotontarjoajilta.

   Lainatarjousten keräämisen jälkeen kilpailuttava yritys välittää tarjouksista edullisimmat sinulle, jolloin sinun tehtäväksi jää ainoastaan valita niistä itsellesi sopivin vaihtoehto.

   Mikäli tässä vaiheessa päättät olla tekemättä lainan hankintapäätöksen, onnistuu se yksinkertaisesti jättämällä lainatarjoukset hyväksymättä.

   Summarumin kokemusten mukaan myLender-laina kestää kilpailutuksen. Kilpailuta lainat Summarumin palveluiden avulla ja varmista itsellesi edullisin ja sopivin laina.

   Usein kysyttyä

   Voinko lyhentää lainaani enemmän tai maksaa sen etuajassa pois?
   Lainaa voi maksaa nopeammin mitä maksusuunnitelmassa on sovittu tai maksaa sen kokonaan pois. Tästä ei aiheudu asiakkaalle mitään ylimääräisiä kuluja. Korkoa kertyy siihen asti, kunnes laina on maksettu kokonaan pois.
   Miten pääsen kirjautumaan MyLender Online-palveluun?

   Online-palveluun kirjaudutaan Mylenderin sivuilla, oikeasta yläkulmasta.

   Kun kirjautuu palveluun ensimmäistä kertaa tarvitaan sosiaaliturvatunnus ja lainan yksilöivänumero, jotka toimivat käyttäjätunnuksena ja salasanana. Lainan yksilöivä numero löytyy laskusta ja lainasopimuksesta.

   Palvelussa pääsee luomaan oman salasanan, salasanan valintaan kannattaa käyttää mielikuvitusta ja kehittää vahva salasana.

   Voinko saada laskut sähköisenä?

   Laskut voi saada joko paperilaskuna tai e-laskuna. E-laskun voi halutessaan ottaa käyttöön omassa verkkopankissaan.

   Sähköpostilaskuja ei ole käytössä ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä e-laskutukseen, koska laskut eivät pääse hukkumaan paperipostin joukossa.

   Selvitä omasta pankistasi miten siellä e-laskutus toimii parhaiten. Yleensä palvleun aktivoimiseen tarvitaan ainakin laskusta viitenumero ja laskuttajan nimi.