Lainasto – suomalainen rahalaitos

Vuodesta 2011 lähtien toiminut Lainasto on rahalaitos, joka tarjoaa suomalaisille pikalainoja. Kerromme tekstissä Lainaston toiminnasta ja tuotteista.
Ladataan lomaketta..

Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

Summarum Mediassa

janina
janina
2021-05-10
Hakemuksen tekeminen oli helppoa ja päätös tuli nopeasti. Miinusta kuitenkin tulee siitä, että hakemusta tehtäessä sivu jumitti välillä.
Leena Rajala
Leena Rajala
2021-05-06
Infoa tuli jatkuvasti 👍. Ihan mukavasti meni koko ajan
Pauli Saarnisto
Pauli Saarnisto
2021-04-29
Pirjo
Pirjo
2021-04-28
Hakuprosessi sujui mutkattomasti ja nopeasti.
Bogel Jari
Bogel Jari
2021-04-23
Oletin menettelyä hankalammaksi, kaikki meni mielestäni hyvin, olen tyytyväinen
Nina Leppänen
Nina Leppänen
2021-04-07
Kokemus pelkästään positiivinen. Sain lainan sujuvasti.
PP
PP
2021-03-31
Palvelu oli erittäin sujuvaa ja rahat tulivat tilille todella nopeasti. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.😊
Jorma Saloranta
Jorma Saloranta
2021-03-08
sai oikean osoitten mistä kysyä lainaa ja sain sen kiitos
Seija Lindgren
Seija Lindgren
2021-03-01
Palvelu nopeaa ja asiallista. Helppo selkoinen teksti ja helppi ymmärtää. Kiitos palvelusta.
Benita Rönnberg
Benita Rönnberg
2021-02-17

Jokaiselle voi tulla eteen tilanne, jossa on tarvetta pienelle pikalainalle ja Lainasto vastaa juuri tällaiseen tarpeeseen. Lainaa ei tarvitse ottaa tuhansia ja sitoutua maksamaan sitä vuosia pois, vaan Lainaston lainatuotteet ovat pikalainoja joilla on lyhyehkö takaisinmaksuaika. Tällainen laina sopii hyvin tilapäiseen rahantarpeeseen.

Lainasto Oy toimii avoimesti

Lainasto Oy on suomalainen kulutusluottoja tarjoava rahalaitos, jolla on jo liki 200 000 asiakasta. Yhtiö onkin tullut hyvin tunnetuksi Suomen markkinoilla ja saanut kuluttajien luottamuksen.

Lainasto on täysin suomalaisomisteinen yhtiö ja rekisteröity Suomeen. Näin ollen se noudattaa kaikessa toiminnassaan Suomen lakeja ja maksaa veronsa Suomeen. Yhtiön arvoihin kuuluu avoin toiminta niin sijoittajien kuin asiakkaiden suuntaan.

Rahalaitos Lainasto erikoistunut nimenomaan pikalainoihin joilla on lyhyehkö takaisinmaksuaika. Tässä erikoistumisessa yhtiö on onnistunut todella hyvin ja saanut voitettua asiakkaiden luottamuksen.

Vakaa talous takaa luotettavan kumppanin

Yhtiön avoimen toiminnan periaatteisiin kuulua kertoa taloutensa tunnusluvut sivuillaan. Tämä luo luottamusta niin asiakkaiden kuin sijoittajienkin suuntaan. Yrityksen kasvu on ollut tasaista ja voimakasta ja se onkin vakavarainen yhtiö.

Sijoittajille kerrotaan yrityksestä avoimesti

Lainaston osakeanti on saatavilla syksyllä. Osakeanti myydään nopeasti loppuun ja uutta osakeantia voi joutua odottamaan vuodenkin. Seuraavasta osakeannista yhtiö tiedottaa sivuillaan selkeästi ja yhtiö onkin ollut kiinnostava sijoituskohde.

Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

Pikalaina äkilliseen ja tilapäiseen rahantarpeeseen

Lainastolla on valikoimissaan laina, jonka voi hakea nopeasti yksinkertaisella hakemuksella netissä. Pikalainaa voi hakea 300 eurosta 600 euroon ja takaisinmaksu hoituu 4 erässä. Näistä ensimmäinen erä on pelkät kulut ja 3 muuta erää lyhentää lainan pois. Maksuaika on tällöin 4 kuukautta.

Tämän kokoinen pieni pikalaina sopii erittäin hyvin yllättävään elämäntilanteeseen, kun esimerkiksi pesukone on hajonnut ja tarvitaan nopeasti uusi tilalle. Tai perheen lemmikkieläin sairastuu ja pitää saada eläinlääkärilasku maksettua. Kohtuullinen takaisinmaksuaika ei suista taloutta tällaisissa yllätyksissä raiteiltaan, vaan pikalaina tasapainottaa taloutta äkillisessä tilanteessa, johon ei ole voinut ennalta varautua.

Haku ja myöntäminen

Pikalainan hakeminen on helppoa. Hakemus täytetään netissä ja hakemuksen yhteydessä tunnistaudutaan joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Päätös tulee nopeasti ja rahat tilille siirtyy asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Lainasto joustoluotto Limiitti

Lainaston uusia joustoluottosopimuksia ei ole tehty enää 31.8.2019 jälkeen, mutta sitä ennen avatut joustoluottotilit toimivat edelleen ja tililtä voi tehdä nostoja entiseen tapaan.

1.9.2019 astui voimaan kulutusluottoja säätelevä laki ja tämän takia monien luottojen myöntäminen on keskeytetty toistaiseksi. Vanhoihin luottoihin ja niiden toimintaan voimaan astunut laki ei vaikuta. Vanha luottosopimus on voimassa niin kauan kunnes jompikumpi sopimuksen osapuolista sen irtisanoo tai purkaa.

Täältä voit lukea kuinka vuoden 2021 väliaikainen korkokatto vaikuttaa myönnettäviin lainoihin.

Kirjauminen Lainasto -sivuille

Lainasto Omat sivut ovat asiakkaan palveluportaali, jossa voi hallinnoida lainaansa. Sieltä näkee maksetut erät ja tulevat maksut. Palvelussa voi myös hakea uutta lainaa, jos edellinen on hoidettu moitteettomasti.

Myös vanhaa joustoluottoa hallinnoidaan Omien sivujen kautta. Aktiiviselta Limiitti-tililtä voi edelleen tehdä nostoja vaikka uusia Limiitti-sopimuksia ei enää tehdäkään. Myös jäljellä olevaa luottoa voi tarkastella omien sivujen kautta luoton lyhennykset löytyvät niin ikään samasta paikasta.

Lainasto kokemuksia löytyy hyvin

Asiakkaiden kokemukset ovat Lainaston palveluista tyytyväisiä. Lainaston toimintaa on kuvailtu nopeaksi ja luotettavaksi ja lainaa on pidetty edullisena. Myös kiitosta on annettu siitä, että äkillisen pikkurahan tarpeeseen on mahdollista saada lainaa ja 4 kuukauden maksuaikaa on pidetty sopivana pikkulainalle.

Asiakkaiden kokemuksia lukiessa huomaa, että asiakaspalvelu on aiemmin ollut laajemmin auki kuin nyt. Monipuoliset yhteydenottotavat ovat kuitenkin edelleen käytössä vaikka aukioloaikoja onkin rajoitettu aiemmasta. Asiakaspalvelua on kehuttu nopeaksi, ystävälliseksi ja asiantuntevaksi.

Poikkeusolot on pakottaneet monet laiantarjoajat sopeuttamaan toimintaansa nopeasti muuttuvassa tilanteessa. Niin lainanhakijoiden taloudellinen tilanne kuin lainsäädäntö on muuttunut nopeasti. Siksi osa aiemmin käytössä olleista lainatuotteista on poistunut käytöstä toistaiseksi.

Lainaston sivuilla on yhä jonkin verran tietoa vanhoista tuotteista, mutta käytännössä näitä ei tällä hetkellä ole tarjolla. Vanhat tuotteet saattavat palata valikoimiin, kun määräaikainen laki korkokatosta loppuu 30.9.2021.

Lainaston puhelimitse saatava asiakaspalvelu on maksullista ja se asiakkaan kannattaa huomioida asioidessaan asiakaspalvelun kanssa. Laina-asiakkaiden puhelinpalvelu voi tehdä yllättävän kulun puhelinlaskuun ja tämän välttämiseksi kannattaa suosio muita yhteydenottotapoja, kuten sähköpostia tai chatia.

Lainasto asiakaspalvelu palvelee arkisin

Asiakaspalvelu on aiemmin ollut auki viikon jokaisena päivänä ja myös ilta-aikaan. Vallitseva pandemiatilanne on supistanut aukioloaikoja merkittävästi ja nykyään asiakaspalvelu onkin avoinna klo 9-17.

Monipuoliset yhteydenottotavat ovat iso plussa Lainaston asiakaspalvelussa. Asiakaspalvelu vastaa nopeasti ja asiantuntevasti ystävällisyyttä unohtamatta.

Puhelinnumero on maksullinen ja tämän asiakkaat saattavat kokea ikävänä asiana. Kuitenkin sähköpostilla tai chatin kautta yhteydenotto asiakaspalveluun on maksutonta ja nopeaa. Näin ollen myös ilmainen tapa olla yhteydessä asiakaspalveluun on käytössä.

Usein kysyttyä

Vaikuttaako korkokatto minun lainaani?

Alunperin 1.7.2020 voimaan astunut määräaikainen laki korkokatosta oli voimassa 31.12.2020 asti. Tämä laki rajoitti kulutusluotoista perittävän koron maksimissaan 10%:in ja vuotuiset kulut maksimissaan 150 euroon. Hallitus jatkoi määräaikaisen lain voimassaoloa ja laki on voimassa 30.9.2021 asti.

Kaikki lainayhtiöt noudattavat aina voimassa olevia lakeja ja toimivat lain vaatimalla tavalla. Lainasto ei ole tässä poikkeus.

Näin ollen korkokatto vaikuttaa myös tällä hetkellä haettaviin lainoihin. Ennen 1.7.2020 tehtyihin sopimuksiin laki ei vaikuta ellei kyseessä ole luottosopimus, josta voi tehdä nostoja.

Miten otan pikalainan?

Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen täytä yksinkertainen lainahakemus ja lähetä eteenpäin.

Päätös tulee nopeasti ja asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa rahat siirtyvät tilillesi nopeasti.

Kuka voi saada Limiitti-sopimuksen?
Limiitti on ollut Lainaston tarjoama joustoluotto, josta ei tehdä tällä hetkellä uusia sopimuksia. Limiitti -sopimusten tekeminen loppui 31.8.2019 ja sitä ennen solmitut Limiitti -sopimukset ovat voimassa edelleen ja niiltä voi tehdä nostoja kuten aiemminkin. Myös sopimuksen ehdot pysyvät ennallaan.

Lue myös:

Lainasto