Lainasto lainanantajana

Vuodesta 2011 lähtien toiminut Lainasto on rahoituslaitos, joka tarjoaa suomalaisille pikalainoja. Kerromme tässä Summarumin tekstissä Lainaston toiminnasta ja tuotteista.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Lainasto Oy toimii avoimesti

   Jokaiselle voi tulla eteen tilanne, jossa on tarvetta pienelle pikalainalle ja Lainasto vastaa juuri tällaiseen tarpeeseen. Lainaa ei tarvitse ottaa tuhansia ja sitoutua maksamaan sitä vuosia pois, vaan Lainaston lainatuotteet ovat pikalainoja joilla on lyhyehkö takaisinmaksuaika. Tällainen laina sopii hyvin tilapäiseen rahantarpeeseen.

   Lainasto Oy on suomalainen kulutusluottoja tarjoava rahoituslaitos, jolla on jo liki 200 000 asiakasta. Yhtiö onkin tullut hyvin tunnetuksi Suomen markkinoilla ja saanut asiakkaiden luottamuksen.

   Lainasto on täysin suomalaisomisteinen yhtiö ja rekisteröity Suomeen. Näin ollen se noudattaa kaikessa toiminnassaan Suomen lakeja ja maksaa veronsa Suomeen. Yhtiön arvoihin kuuluu avoin toiminta niin sijoittajien kuin asiakkaiden suuntaan.

   Rahoituslaitos Lainasto erikoistunut nimenomaan pikalainoihin joilla on lyhyehkö takaisinmaksuaika. Tässä erikoistumisessa yhtiö on onnistunut todella hyvin ja saanut voitettua asiakkaiden luottamuksen.

   Vakaa talous takaa luotettavan kumppanin

   Yhtiön avoimen toiminnan periaatteisiin kuulua kertoa taloutensa tunnusluvut sivuillaan. Tämä luo luottamusta niin asiakkaiden kuin sijoittajienkin suuntaan. Yrityksen kasvu on ollut tasaista ja voimakasta ja se onkin vakavarainen yhtiö.

   Sijoittajille kerrotaan yrityksestä avoimesti

   Lainaston osakeanti on saatavilla syksyllä. Osakeanti myydään nopeasti loppuun ja uutta osakeantia voi joutua odottamaan vuodenkin. Seuraavasta osakeannista yhtiö tiedottaa sivuillaan selkeästi ja yhtiö onkin ollut kiinnostava sijoituskohde.

   Pikalaina äkilliseen ja tilapäiseen rahantarpeeseen

   Lainastolla on valikoimissaan laina, jonka voi hakea nopeasti yksinkertaisella hakemuksella netissä. Pikalainaa voi hakea 300 eurosta 600 euroon ja takaisinmaksu hoituu 4 erässä. Näistä ensimmäinen erä on pelkät kulut ja 3 muuta erää lyhentää lainan pois. Maksuaika on tällöin 4 kuukautta.

   Tämän kokoinen pieni pikalaina sopii erittäin hyvin yllättävään elämäntilanteeseen, kun esimerkiksi pesukone on hajonnut ja tarvitaan nopeasti uusi tilalle. Tai perheen lemmikkieläin sairastuu ja pitää saada eläinlääkärilasku maksettua. Kohtuullinen takaisinmaksuaika ei suista taloutta tällaisissa yllätyksissä raiteiltaan, vaan pikalaina tasapainottaa taloutta äkillisessä tilanteessa, johon ei ole voinut ennalta varautua.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Haku ja myöntäminen

   Pikalainan hakeminen on helppoa. Hakemus täytetään netissä ja hakemuksen yhteydessä tunnistaudutaan joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Päätös tulee nopeasti ja rahat tilille siirtyy asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

   Muut pankit ja rahalaitokset

   • Aktia logo
   • Fellow Pankki logo
   • Bluestep Bank logo
   • Kaarna logo
   • Avida logo
   • Balanzia logo
   • Bank Norwegian logo
   • Bigbank logo
   • Halino logo
   • Instabank logo
   • Credigo logo
   • Credit24 logo
   • LainaFI logo
   • Lainaamo logo
   • MyLender logo
   • Nordax Bank logo
   • Risicum logo
   • Resurs Bank logo
   • TF Bank logo
   • Bondora logo
   • Komplett Bank logo
   • Lainasto logo
   • Aasa logo
   • Collector Bank logo

   Lainasto joustoluotto Limiitti

   Lainaston uusia joustoluottosopimuksia ei tehty 31.8.2019 jälkeen, mutta sitä ennen avatut joustoluottotilit toimivat edelleen ja tililtä voi tehdä nostoja entiseen tapaan.

   1.9.2019 astui voimaan kulutusluottoja säätelevä laki ja tämän takia monien luottojen myöntäminen keskeytettiin toistaiseksi. Vanhoihin luottoihin ja niiden toimintaan voimaan astunut laki ei vaikuta. Vanha luottosopimus on voimassa niin kauan kunnes jompikumpi sopimuksen osapuolista sen irtisanoo tai purkaa.

   Nyt korkokaton poistuttua voimasta, Lainaston valikoimasta löytyy Lainasto Laina, Lainasto Limiitti sekä Lainasto Mastercard.

   Täältä voit lukea kuinka vuoden 2021 väliaikainen korkokatto vaikuttaa myönnettäviin lainoihin.

   Kirjauminen Lainasto -sivuille

   Lainasto Omat sivut ovat asiakkaan palveluportaali, jossa voi hallinnoida lainaansa. Sieltä näkee maksetut erät ja tulevat maksut. Palvelussa voi myös hakea uutta lainaa, jos edellinen on hoidettu moitteettomasti.

   Myös vanhaa joustoluottoa hallinnoidaan Omien sivujen kautta. Aktiiviselta Limiitti-tililtä voi edelleen tehdä nostoja vaikka uusia Limiitti-sopimuksia ei enää tehdäkään. Myös jäljellä olevaa luottoa voi tarkastella omien sivujen kautta luoton lyhennykset löytyvät niin ikään samasta paikasta.

   Lainasto kokemuksia löytyy hyvin

   Asiakkaiden kokemukset ovat Lainaston palveluista tyytyväisiä. Lainaston toimintaa on kuvailtu nopeaksi ja luotettavaksi ja lainaa on pidetty edullisena. Myös kiitosta on annettu siitä, että äkillisen pikkurahan tarpeeseen on mahdollista saada lainaa ja 4 kuukauden maksuaikaa on pidetty sopivana pikkulainalle.

   Asiakkaiden kokemuksia lukiessa huomaa, että asiakaspalvelu on aiemmin ollut laajemmin auki kuin nyt. Monipuoliset yhteydenottotavat ovat kuitenkin edelleen käytössä vaikka aukioloaikoja onkin rajoitettu aiemmasta. Asiakaspalvelua on kehuttu nopeaksi, ystävälliseksi ja asiantuntevaksi.

   Poikkeusolot on pakottaneet monet laiantarjoajat sopeuttamaan toimintaansa nopeasti muuttuvassa tilanteessa. Niin lainanhakijoiden taloudellinen tilanne kuin lainsäädäntö on muuttunut nopeasti. Osa aiemmin käytössä olleista lainatuotteista oli poistunut käytöstä 30.9.2021 saakka.

   Lainaston sivuilla oli jonkin verran tietoa vanhoista tuotteista, mutta nyt ne ovat palanneet takaisin valikoimaan. Lainaston asiakkaiden on mahdollista hakea pikavippejä eli Lainasto lainaa ja Limiittiä sekä Lainasto Mastercardia.

   Lainaston puhelimitse saatava asiakaspalvelu on maksullista ja se asiakkaan kannattaa huomioida asioidessaan asiakaspalvelun kanssa. Laina-asiakkaiden puhelinpalvelu voi tehdä yllättävän kulun puhelinlaskuun ja tämän välttämiseksi kannattaa suosio muita yhteydenottotapoja, kuten sähköpostia tai chatia.


   Miksi kilpailuttaa rahoituslaitokset Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta, kuten Lainaston
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainasto asiakaspalvelu palvelee arkisin

   Asiakaspalvelu on aiemmin ollut auki viikon jokaisena päivänä ja myös ilta-aikaan. Vallitseva pandemiatilanne on supistanut aukioloaikoja merkittävästi ja nykyään asiakaspalvelu onkin avoinna klo 9-17.

   Monipuoliset yhteydenottotavat ovat iso plussa Lainaston asiakaspalvelussa. Asiakaspalvelu vastaa nopeasti ja asiantuntevasti ystävällisyyttä unohtamatta.

   Puhelinnumero on maksullinen ja tämän asiakkaat saattavat kokea ikävänä asiana. Kuitenkin sähköpostilla tai chatin kautta yhteydenotto asiakaspalveluun on maksutonta ja nopeaa. Näin ollen myös ilmainen tapa olla yhteydessä asiakaspalveluun on käytössä.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Lainaston ja muiden rahoituslaitosten lainojen kilpailuttamisen lisäksi tarjoamme palveluamme näissä asioissa:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainasto Brang yhteistyö – laskujen perintä

   Huoledi, että maksat lainasi laskut aina ajoissa! Jos olet hukannut laskusi tiedot, ota yhteys Lainaston asiakaspalveluun.

   Lainaston maksamatta jääneet laskut menevät perintään Brang Oy -nimiselle perintäyhtiölle.

   Perintäkirjeen saaneen asiakkaan on kannattavaa maksaa velka pois välittömästi, sillä sen maksamattajättämisestä aiheutuu ylimääräisiä kustannuksia sekä maksuhäiriömerkintä luottorekisteriin.

   Tällaisissa tilanteissa Lainasto ja Brang Oy on velvollinen ilmoittamaan perittävät saamiset Suomen Asiakastiedon luottorekisteriin, ja ilmoittamisen johdosta syntyvä maksuhäiriömerkintä pysyy siellä kahdesta neljään vuotta.

   Jos et vielä tiennyt, niin maksuhäiriömerkintä voi aiheuttaa jatkossa ikävyyksiä esimerkiksi vuokra-asunnon saamisen, uusien lainojen hakemisen ja jopa työpaikkahaun kanssa.

   Kohdatessasi maksuvaikeuksia, ole rohkeasti yhteydessä laskuttajaan ja kerro tilanteesta rehellisesti. Voit parhaimmillaan saada neuvoteltua takaisinmaksun vaihtoehdoista ennen maksuhäiriömerkinnän syntymistä.

   Usein kysyttyä

   Vaikuttaako korkokatto minun lainaani?

   Alunperin 1.7.2020 voimaan astunut määräaikainen laki korkokatosta oli voimassa 31.12.2020 asti. Tämä laki rajoitti kulutusluotoista perittävän koron maksimissaan 10%:in ja vuotuiset kulut maksimissaan 150 euroon. Hallitus jatkoi määräaikaisen lain voimassaoloa ja laki oli voimassa 30.9.2021 asti.

   1.10.2021 jälkeen korkokatto on jälleen samalla tasolla kuin ennen koronapandemiaa eli 20%.

   Kaikki lainayhtiöt noudattavat aina voimassa olevia lakeja ja toimivat lain vaatimalla tavalla. Lainasto ei ole tässä poikkeus.

   Miten otan pikalainan?

   Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen täytä yksinkertainen lainahakemus ja lähetä eteenpäin.

   Päätös tulee nopeasti ja asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa rahat siirtyvät tilillesi nopeasti.

   Kuka voi saada Limiitti-sopimuksen?

   Limiitti on ollut Lainaston tarjoama joustoluotto, jota voi hakea Lainaston verkkosivuilta tai tekstiviestillä.

   Täysi-ikäinen, puhtaat luottotiedot omaava henkilö, jolla on säännöllisiä tuloja, voi hakea Lainasto Limiittiä.