Lainaamo – lainaa arjen tarpeisiin

Lainaamo suomalainen rahalaitos, joka tarjoaa kuluttaja-asiakkaille lainoja kohtuullisilla koroilla ja sopivilla laina-ajoilla. Lainaamon lainat alkavat hyvin pienistä ja lyhytaikaisista lainoista lähtien ja jopa 20 000 euron lainat ovat mahdollisia ja jopa 10 vuoden maksuajalla.
Ladataan lomaketta..

Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

Summarum Mediassa

janina
janina
2021-05-10
Hakemuksen tekeminen oli helppoa ja päätös tuli nopeasti. Miinusta kuitenkin tulee siitä, että hakemusta tehtäessä sivu jumitti välillä.
Leena Rajala
Leena Rajala
2021-05-06
Infoa tuli jatkuvasti 👍. Ihan mukavasti meni koko ajan
Pauli Saarnisto
Pauli Saarnisto
2021-04-29
Pirjo
Pirjo
2021-04-28
Hakuprosessi sujui mutkattomasti ja nopeasti.
Bogel Jari
Bogel Jari
2021-04-23
Oletin menettelyä hankalammaksi, kaikki meni mielestäni hyvin, olen tyytyväinen
Nina Leppänen
Nina Leppänen
2021-04-07
Kokemus pelkästään positiivinen. Sain lainan sujuvasti.
PP
PP
2021-03-31
Palvelu oli erittäin sujuvaa ja rahat tulivat tilille todella nopeasti. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.😊
Jorma Saloranta
Jorma Saloranta
2021-03-08
sai oikean osoitten mistä kysyä lainaa ja sain sen kiitos
Seija Lindgren
Seija Lindgren
2021-03-01
Palvelu nopeaa ja asiallista. Helppo selkoinen teksti ja helppi ymmärtää. Kiitos palvelusta.
Benita Rönnberg
Benita Rönnberg
2021-02-17

Lainaamo – historia

Yhtiö on perustettu 2013 ja se on ehtinyt vuosien saatossa tulemaan jo hyvin tutuksi suomalaisille. Asiakkaat ovatkin pitäneet Lainaamoa luotettavana rahalaitoksena elämän tilapäiseen rahoitustarpeeseen.

Lainaamo on Fellow Finance Oyj:n tytäryhtiö ja Felllow Finance toimii joukkorahoitusten parissa ja myöntää myös yrittäjille lainoja. Molemmat rahalaitokset ovat toimineen jo vuodesta 2013 ja toiminta on koko ajan ollut avointa ja läpinäkyvää.

Pienlaina pikavipin sijasta

Joskus äkillinen ja pieni rahantarve yllättää ja silloin pikavippi kuulostaa paremmalta vaihtoehdolta kuin isompi laina. Lainaamon ajatusmallin mukaan kuitenkaan pikavippi ei kannata, vaan pieni laina on silloinkin parempi vaihtoehto.

Siksi Lainaamo tarjoaa lainoja alkaen 100 eurosta ja lyhin maksuaika on 1 kuukausi, mutta myös itse voi vaikuttaa pienen lainan maksuerien määrään. Luonnollisesti pienen lainan pidemmälle maksuajalle kertyy kuluja, joten sen ottamista kannattaa harkita tarkkaan.

Isompi vakuudeton laina, jolla voi yhdistää useamman pienemmän luoton voi myös olla varteenotettava vaihtoehto.

Laina monenlaisiin tilanteisiin

Laina voi pelastaa elämän yllättäessä. Usein lainaa ajatellaan otettavaksi vain isompia hankintoja varten ja pienissä jutuissa luotetaan luottokorttiin.

Luottokortin kustannukset kuitenkin voivat olla pitemmän päälle kalliit, etenkin jos niitä on useita. Silloin on järkevämpää maksaa kaikki pienet luotot pois isommalla lainalla ja lyhentää yhtä lainaa, jossa on kohtuullinen korko.

Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

Lainatuotteita on useita erilaisia, kuten yhdistelylaina, remonttilaina, autolaina, kulutusluotto ja luotto. Käytännössä kaikissa Lainaamon lainoissa on kyse kulutusluotoista ja usein niiden käyttötarkoitusta ei kysytä.

Lainaamo on kuitenkin halunnut yksilöidä lainat tarkemmin, joka tekee lainasta helposti ymmärrettävän hakijalle. Kaikki rahalaitos Lainaamon tarjoamat lainat ovat vakuudettomia, joka tekee niiden hakemisesta yksinkertaista ja helppoa.

Lainaamon lainat alkavat 100 eurosta ja sitä voi hakea 20 000 euroon asti. Takaisinmaksuaikaa on 1 kuukaudesta aina 10 vuoteen asti ja lyhennysvapaita kuukausia on mahdollista pitää. Lyhennysvapaan kuukauden aikana maksetaan kuitenkin lainan korot ja kulut.

Lyhennysvapaata ja lainan korotus lisälainalla

Lyhennysvapaata tai lisälainaa voi hakea aikaisintaan 3 lyhennyksen jälkeen. Kuukausierät ja korko pysyvät koko laina-ajan samana. Tämä tekee lainasta vaivattoman ja oman talouden hallinta on yksinkertaista.

Lainaa voi hakea rinnakkaishakijan kanssa. Tämä mahdollistaa suuremman lainan myöntämisen ja vaikuttaa olennaisesti myös lainan muihin ehtoihin. Rinnakkaishakijan tulee asua samassa taloudessa päähakijan kanssa.

Myöntämiskriteerit

Lainaamo myöntää lainaa yli 20 vuotiaille henkilöille, joilla on säännölliset kuukausitulot. Lainaamo noudattaa vastuullisuussääntöjä lainojen myöntämisessä, joten hakijan maksukyky arvioidaan ennen lainan lopullista myöntämistä.

Luottotiedot pitää olla puhtaat. Lisäksi hakijalla pitää olla suomalainen pankkitili, koska se mahdollistaa hakijan luotettavan tunnistamisen.

Miten lainaa haetaan?

Lainaamossa lainan hakeminen on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi. Lainaa haetaan netissä täytettävällä lomakkeella ja alustavan lainatarjouksen saa heti. Laina hyväksymistä varten tarvitaan liitteet, jotka ovat työssäkäyvältä hakijalta palkkakuitti ja tarvittaessa palkkatodistus. Eläkeläiseltä tarvitaan viimeisin eläkepäätös.

Liitteet voi toimittaa joko sähköpostilla, selkeänä kuvana tai perinteisellä postilla. Liitteitä kuvana toimittavia hakijoita varten yhtiöllä on kokonaan oma puhelinnumero. Ne voi liittää helposti myös hakemuksen liitteeksi netissä, jolloin lainan käsittely nopeutuu.

Lainaamo noudattaa tietojen käsittelyssä tarkasti tietosuojalakeja.

Lainaamo kokemuksia

Asiakkaiden kokemukset Lainaamosta ovat positiivisia. Lainahakemuksen hylkääminen luonnollisesti voi kirvoittaa hakijan kirjoittamaan ikävän palautteen nettiin, mutta hakemusten hyväksyminen ja hylkääminen on jokaisen luotonantajan normaalia toimintaa. Negatiivinen palaute tulee helposti etenkin silloin, jos alustava lainapäätös on myönteinen ja lopullinen päätös hylkää hakemuksen.

Asiakaspalvelua on asiakkaat kehuneet nopeaksi ja ystävälliseksi. Asiakkaat ovat myös olleet tyytyväisiä asiakaspalvelun asiantuntijuuteen ja yhteydenottotapoja ja aukioloaikoja on pidetty sopivina.

Lainaamo ja Fellow Finance

Lainaamo ja Fellow Finance löytyy samasta osoitteesta. Lainaamo on Fellow Financen tytäryhtiö. Siinä missä Fellow Finance on joukkorahoitusyhtiö, niin Lainaamo on tarjoaa rahoituspalveluja vain kuluttajille.

Fellow Finance on julkinen osakeyhtiö ja se takaa yhtiön avoimen ja läpinäkyvän toiminnan. Tytäryhtiön toimintaan tämä vaikuttaa suotuisasti, koska samoja toimintaperiaatteita noudatetaan vaikka onkin kaksi eri yritystä kyseessä.

Lainaamo omat sivut

Lainaamon omilla sivuilla voi hallinnoida lainaansa kokonaisvaltaisesti. Palvelusta on mahdollista nähdä jo maksetut ja tulevat maksut ja jos lasku on päätynyt bittitaivaaseen, niin laskun tiedot löytyy myös omien sivujen kautta. Omilla sivuilla voi myös hakea lyhennysvapaata kuukautta ja lisälainaa.

Omat sivut on käytettävissä koska tahansa, missä tahansa ja millä laitteella tahansa. Asiakkaat ovat kiitelleet omien sivujen selkeää rakennetta ja helppoja toimintoja, joilla oman lainan hallinta on yksinkertaista.

Lainaamo asiakaspalvelu

Lainaamon asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-17. Yhteyttä voi ottaa soittamalla tai sähköpostilla ja toimisto sijaitsee Helsingissä.

Asiakkaat ovat kiitelleet asiakaspalvelun ystävällisyyttä, nopeutta ja asiantuntijuutta.

Usein kysyttyä

Mitä liitteitä lainaan tarvitsen?
Hakemuksen liitteeksi tarvitset viimeisimmän palkkakuittisi ja palkkatodistuksen. Usein palkkatodistus tiedot löytyvät jo palkkakuitin yhteydestä, joten erillistä todistusta ei silloin välttämättä tarvita, jos tiedot ovat selkeät. Eläkeläinen tarvitsee viimeisimmän eläkepäätöksen hakemuksen liitteeksi.
Mikä on lainan korko ja mitä muita kuluja lainaan tulee?

Lainan korko lasketaan henkilökohtaisesti hakija tietojen perusteella. Koron määrään vaikuttaa haetun lainan määrä, laina-aika ja hakijan maksukyky. Lainan ottamisen yhteydessä tulee lisäksi lainan avauskulut ja kuukausikohtainen tilinhoitomaksu.

Myös rinnakkaishakijan lisääminen lainahakemukseen voi olennaisesti vaikuttaa lainan korkoon. Yleinen korkotaso ja kulloinkin voimassa oleva lainsäädäntö vaikuttaa lainaan olennaisesti. Kannattaa muistaa ottaa huomioon miten mahdolliset korkokatot vaikuttavat lainan kustannuksiin.

Miten saan laskut?

Lainan laskut lähetetään sähköpostilla. Jos maksumuistutuksia tarvitsee lähettää, niin ne tulevat sähkpostin lisäksi paperilaskuna. Sähköpostiosoite onkin hyvä pitää ajan tasalla ja jos laskua ei näy, niin kannattaa tarkistaa roskapostikansio.

Lainaamon laskujen lähettäjä kannattaa lisätä omiin yhteystietoihin, niin laskut löytävät varmemmin perille sähköpostin suodattimien läpi. Laskujen tiedot löytyvät myös Omilta sivuilta, josta voi ne tarvittaessa kopioida, jos sähköposti ei millään tahdo tulla perille asti.

Lue myös:

Lainaamo