Lainaamo – lainaa arjen tarpeisiin

Lainaamo suomalainen rahalaitos, joka tarjoaa kuluttaja-asiakkaille lainoja kohtuullisilla koroilla ja sopivilla laina-ajoilla. Lainaamon lainat alkavat hyvin pienistä ja lyhytaikaisista lainoista lähtien ja jopa 20 000 euron lainat ovat mahdollisia ja jopa 10 vuoden maksuajalla.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Lainaamo – historia

   Yhtiö on perustettu 2013 ja se on ehtinyt vuosien saatossa tulemaan jo hyvin tutuksi suomalaisille. Asiakkaat ovatkin pitäneet Lainaamoa luotettavana rahalaitoksena elämän tilapäiseen rahoitustarpeeseen.

   Lainaamo on Fellow Finance Oyj:n tytäryhtiö ja Felllow Finance toimii joukkorahoitusten parissa ja myöntää myös yrittäjille lainoja. Molemmat rahalaitokset ovat toimineen jo vuodesta 2013 ja toiminta on koko ajan ollut avointa ja läpinäkyvää.


   Löydä edullisin laina Lainaamosta

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainavaihtoehdon. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Pienlaina pikavipin sijasta

   Joskus äkillinen ja pieni rahantarve yllättää ja silloin pikavippi kuulostaa paremmalta vaihtoehdolta kuin isompi laina. Lainaamon ajatusmallin mukaan kuitenkaan pikavippi ei kannata, vaan pieni laina on silloinkin parempi vaihtoehto.

   Siksi Lainaamo tarjoaa lainoja alkaen 100 eurosta ja lyhin maksuaika on 1 kuukausi, mutta myös itse voi vaikuttaa pienen lainan maksuerien määrään. Luonnollisesti pienen lainan pidemmälle maksuajalle kertyy kuluja, joten sen ottamista kannattaa harkita tarkkaan.

   Isompi vakuudeton laina, jolla voi yhdistää useamman pienemmän luoton voi myös olla varteenotettava vaihtoehto.

   Laina monenlaisiin tilanteisiin

   Laina voi pelastaa elämän yllättäessä. Usein lainaa ajatellaan otettavaksi vain isompia hankintoja varten ja pienissä jutuissa luotetaan luottokorttiin.

   Luottokortin kustannukset kuitenkin voivat olla pitemmän päälle kalliit, etenkin jos niitä on useita. Silloin on järkevämpää maksaa kaikki pienet luotot pois isommalla lainalla ja lyhentää yhtä lainaa, jossa on kohtuullinen korko.

   Lainatuotteita on useita erilaisia, kuten yhdistelylaina, remonttilaina, autolaina, kulutusluotto ja luotto. Käytännössä kaikissa Lainaamon lainoissa on kyse kulutusluotoista ja usein niiden käyttötarkoitusta ei kysytä.

   Lainaamo on kuitenkin halunnut yksilöidä lainat tarkemmin, joka tekee lainasta helposti ymmärrettävän hakijalle. Kaikki rahalaitos Lainaamon tarjoamat lainat ovat vakuudettomia, joka tekee niiden hakemisesta yksinkertaista ja helppoa.

   Lainaamon lainat alkavat 100 eurosta ja sitä voi hakea 20 000 euroon asti. Takaisinmaksuaikaa on 1 kuukaudesta aina 10 vuoteen asti ja lyhennysvapaita kuukausia on mahdollista pitää. Lyhennysvapaan kuukauden aikana maksetaan kuitenkin lainan korot ja kulut.

   Lyhennysvapaata ja lainan korotus lisälainalla

   Lyhennysvapaata tai lisälainaa voi hakea aikaisintaan 3 lyhennyksen jälkeen. Kuukausierät ja korko pysyvät koko laina-ajan samana. Tämä tekee lainasta vaivattoman ja oman talouden hallinta on yksinkertaista.

   Lainaa voi hakea rinnakkaishakijan kanssa. Tämä mahdollistaa suuremman lainan myöntämisen ja vaikuttaa olennaisesti myös lainan muihin ehtoihin. Rinnakkaishakijan tulee asua samassa taloudessa päähakijan kanssa.

   Myöntämiskriteerit

   Lainaamo myöntää lainaa yli 20 vuotiaille henkilöille, joilla on säännölliset kuukausitulot. Lainaamo noudattaa vastuullisuussääntöjä lainojen myöntämisessä, joten hakijan maksukyky arvioidaan ennen lainan lopullista myöntämistä.

   Luottotiedot pitää olla puhtaat. Lisäksi hakijalla pitää olla suomalainen pankkitili, koska se mahdollistaa hakijan luotettavan tunnistamisen.

   Miten lainaa haetaan?

   Lainaamossa lainan hakeminen on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi. Lainaa haetaan netissä täytettävällä lomakkeella ja alustavan lainatarjouksen saa heti. Laina hyväksymistä varten tarvitaan liitteet, jotka ovat työssäkäyvältä hakijalta palkkakuitti ja tarvittaessa palkkatodistus. Eläkeläiseltä tarvitaan viimeisin eläkepäätös.

   Liitteet voi toimittaa joko sähköpostilla, selkeänä kuvana tai perinteisellä postilla. Liitteitä kuvana toimittavia hakijoita varten yhtiöllä on kokonaan oma puhelinnumero. Ne voi liittää helposti myös hakemuksen liitteeksi netissä, jolloin lainan käsittely nopeutuu.

   Lainaamo noudattaa tietojen käsittelyssä tarkasti tietosuojalakeja.


   Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahalaitosta, kuten Lainaamon
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainaamo kokemuksia

   Asiakkaiden kokemukset Lainaamosta ovat positiivisia. Lainahakemuksen hylkääminen luonnollisesti voi kirvoittaa hakijan kirjoittamaan ikävän palautteen nettiin, mutta hakemusten hyväksyminen ja hylkääminen on jokaisen luotonantajan normaalia toimintaa. Negatiivinen palaute tulee helposti etenkin silloin, jos alustava lainapäätös on myönteinen ja lopullinen päätös hylkää hakemuksen.

   Asiakaspalvelua on asiakkaat kehuneet nopeaksi ja ystävälliseksi. Asiakkaat ovat myös olleet tyytyväisiä asiakaspalvelun asiantuntijuuteen ja yhteydenottotapoja ja aukioloaikoja on pidetty sopivina.

   Muut pankit ja rahalaitokset

   Lainaamo ja Fellow Finance

   Lainaamo ja Fellow Finance löytyy samasta osoitteesta. Lainaamo on Fellow Financen tytäryhtiö. Siinä missä Fellow Finance on joukkorahoitusyhtiö, niin Lainaamo on tarjoaa rahoituspalveluja vain kuluttajille.

   Fellow Finance on julkinen osakeyhtiö ja se takaa yhtiön avoimen ja läpinäkyvän toiminnan. Tytäryhtiön toimintaan tämä vaikuttaa suotuisasti, koska samoja toimintaperiaatteita noudatetaan vaikka onkin kaksi eri yritystä kyseessä.

   Lainaamo omat sivut

   Lainaamon omilla sivuilla voi hallinnoida lainaansa kokonaisvaltaisesti. Palvelusta on mahdollista nähdä jo maksetut ja tulevat maksut ja jos lasku on päätynyt bittitaivaaseen, niin laskun tiedot löytyy myös omien sivujen kautta. Omilla sivuilla voi myös hakea lyhennysvapaata kuukautta ja lisälainaa.

   Omat sivut on käytettävissä koska tahansa, missä tahansa ja millä laitteella tahansa. Asiakkaat ovat kiitelleet omien sivujen selkeää rakennetta ja helppoja toimintoja, joilla oman lainan hallinta on yksinkertaista.

   Lainaamo – kilpailuta laina

   Harkitessa lainaa, kuluttajan kannattaa aina kilpailuttaa lainat jos mahdollista. Lainojen kilpailutus on prosessi, jonka tarkoituksena on auttaa kuluttajaa löytämään itselleen edullisin ja sopivin laina.

   Lainojen kilpailutus toimii siten, että kuluttaja täyttää perustietonsa sähköiseen lainanhakulomakkeeseen. Omien perustietojensa lisäksi kuluttaja täyttää hakemukseen myös haluamansa lainan perustiedot. Tällaisia lainan perustietoja ovat muun muuassa seuraavat:

   Kun kuluttaja on lähettänyt sähköisen hakulomakkeen eteenpäin, ovat lainojen kilpailutuksen seuraavat vaiheet kilpailutuksesta vastaavan toimijan harteilla. Seuraavaksi lainat kilpailuttava yritys välittää kuluttajan lähettämän lomakkeen eteenpäin useisiin eri pankkeihin ja rahalaitoksiin.

   Lainat kilpailuttava yritys siis kerää pankeilta ja rahoituslaitoksilta lainatarjoukset sen mukaan, mitä kuluttaja lainahakemukseen täytti. Automatisoidun välitysprosessin avulla kilpailuttava yritys toteuttaa minuuteissa saman, mihin tavallisella kuluttajalla menisi useita tunteja.

   Seuraavaksi lainat kilpailuttava yritys välittää kuluttajalle saamistaan lainatarjouksista parhaimmat. Kuluttajan yksinkertaiseksi tehtäväksi jää näin ainoastaan valita lainavaihtoehdoista itselleen sopivin ja hyväksyä se halutessaan.

   Kuluttaja voi kuitenkin vielä tässä vaiheessa päättää olla toteuttamatta hankintaa ollenkaan. Jättämällä tarjoukset hyväksymättä, kuluttajan ei tarvitse toteuttaa erillistä ilmoitusta lainan hyväksymättä jättämisestä.

   Näin kuluttajan on helppo ja nopea löytää itselleen sopivin ja edullisin lainavaihtoehto. Varmista Lainaamo -lainojen kustannukset helposti kilpailuttamalla lainat. Summarumin lainakilpailutuksen avulla löydät sinulle sopivimman lainan kätevästi!

   Lainaamo asiakaspalvelu

   Lainaamon asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-17. Yhteyttä voi ottaa soittamalla tai sähköpostilla ja toimisto sijaitsee Helsingissä.

   Asiakkaat ovat kiitelleet asiakaspalvelun ystävällisyyttä, nopeutta ja asiantuntijuutta.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysyttyä

   Mitä liitteitä lainaan tarvitsen?
   Hakemuksen liitteeksi tarvitset viimeisimmän palkkakuittisi ja palkkatodistuksen. Usein palkkatodistus tiedot löytyvät jo palkkakuitin yhteydestä, joten erillistä todistusta ei silloin välttämättä tarvita, jos tiedot ovat selkeät. Eläkeläinen tarvitsee viimeisimmän eläkepäätöksen hakemuksen liitteeksi.
   Mikä on lainan korko ja mitä muita kuluja lainaan tulee?

   Lainan korko lasketaan henkilökohtaisesti hakija tietojen perusteella. Koron määrään vaikuttaa haetun lainan määrä, laina-aika ja hakijan maksukyky. Lainan ottamisen yhteydessä tulee lisäksi lainan avauskulut ja kuukausikohtainen tilinhoitomaksu.

   Myös rinnakkaishakijan lisääminen lainahakemukseen voi olennaisesti vaikuttaa lainan korkoon. Yleinen korkotaso ja kulloinkin voimassa oleva lainsäädäntö vaikuttaa lainaan olennaisesti. Kannattaa muistaa ottaa huomioon miten mahdolliset korkokatot vaikuttavat lainan kustannuksiin.

   Miten saan laskut?

   Lainan laskut lähetetään sähköpostilla. Jos maksumuistutuksia tarvitsee lähettää, niin ne tulevat sähkpostin lisäksi paperilaskuna. Sähköpostiosoite onkin hyvä pitää ajan tasalla ja jos laskua ei näy, niin kannattaa tarkistaa roskapostikansio.

   Lainaamon laskujen lähettäjä kannattaa lisätä omiin yhteystietoihin, niin laskut löytävät varmemmin perille sähköpostin suodattimien läpi. Laskujen tiedot löytyvät myös Omilta sivuilta, josta voi ne tarvittaessa kopioida, jos sähköposti ei millään tahdo tulla perille asti.