Arvosanamme

Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Harmaa tähti

4/5 tähteä

Laina.fi lainanantajana

Laina.fi on tunnettu ja luotettu toimija lainamarkkinoilla. Tämän suomalaisen lainapalvelun kautta voit löytää itsellesi kilpailukykyisen lainan nopeasti tilillesi.

 • Iso kertalaina arjen menoihin

Laina.fi lainanantajana

Lainanantaja Laina.fi haluaa olla joustava sekä vastuullinen ja olla mukana tukemassa asiakkaidensa elämää ja auttaa heitä tekemään tärkeitä päätöksiä. Laina.fi palveluksessa on alan parhaimpia asiantuntijoita ja tavoitteena onkin pyrkiä tarjoamaan mahdollisimman laadukasta asiakaspalvelua ja pyrkiä olemaan yksi parhaista työpaikoista.

Yrityksen asiakastyytyväisyys on tässä asiassa hyvä mittari ja kertoo, että Laina.fi on oikealla tiellä. Asiakkaat ovat nimittäin antaneet arvosanaksi keskimäärin 3,9/5 tähteä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Laina.fi lainat ja luotot

Eri lainatyyppien joukosta löytyy varmasti jokaisen tarpeeseen sopiva laina. Laina.fi lainat ja luotot tarjotaan ilman vakuuksia eikä myöskään henkilötakaajia vaadita, joten niiden hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Erillisiä lainaneuvotteluita sekä liitteiden lähettämistä ei myöskään vaadita. Ennen lainan hakemista kannattaa tutustua eri lainatyyppeihin ja lukea huolella lainaehdot.

Lainan hakemista varten kannattaa varata noin kymmenen minuuttia rauhallista aikaa. Hakemusta ja tunnistautumista varten tarvitaan joko henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Laina.fi kertalaina

Kertalaina on laina, jota haetaan tietylle summalle ja se maksetaan hakijan tilille yhdellä kertaa. Laina.fi kertalaina tuo joustoa arkeen sekä isompiin ja pienempiin hankintoihin. Kertalaina on hyvä vaihtoehto korvaamaan kalliit pikavipit, koska sen korkotaso on yleensä näitä huomattavasti maltillisempi.

Lainaa voi hakea ilman vakuuksia jopa 4000–10 000 euroa ja sen voi maksaa takaisin 36, 48, 60, 72 tai jopa 84 kuukauden tasaerissä. Kuukausierää valitessa kannattaa laskea ja realisoida oma maksukyky, sillä lainan maksamisen ei kuulu viedä kaikkia rahoja, vaan rahaa tulisi jäädä myös muuhunkin elämiseen.

Laina.fi käyttölaina

Käyttölaina on edullinen ja vakuudeton kertalaina, jonka saa tililleen juuri silloin, kun sitä tarvitsee. Vuonna 2019 voimaan tulleen lakimuutoksen jälkeen ei enää myönnetä uusia Laina.fi käyttölainoja, mutta käyttölainan asiakkaita palvellaan yhä kuten ennenkin.

Mikäli asiakkaalta jo löytyy Laina.fi käyttölaina, voi sen hyödyntämistä jatkaa normaalisti. Lainasopimuksen voi tehdä 2000, 3000, 4000 tai 5000 euron summille. Lainasta voi nostaa juuri tietyn summan tarpeen mukaan, nostosumma voi olla 50–5000 euroa. Jäljelle jäävä summa jää odottamaan ja se on mahdollista nostaa myöhemmin, kun uusi tarve tulee.

Takaisinmaksu toimii joustavasti luottokortin tapaan. Käyttölainan joustava limiitti mahdollistaa sen, että asiakas voi helposti nostaa pieniä summia tarpeeseen, mutta pystyy helposti tarkkailemaan, ettei lainaa tule nostettua liikaa.

Käyttölaina on joustava

Helpoin tapa käyttää käyttölainaa ja tehdä tilisiirtoja, on tehdä ne Laina.fi online-palvelussa. Palveluun kirjaudutaan sisään puhelinnumerolla ja rekisteröinnin yhteydessä luodulla PIN-koodilla tai omilla verkkopankkitunnuksilla. Käyttölainasta voi tehdä nosta milloin tahansa myös tekstiviestin välityksellä.

Käyttölainaan kuuluu kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa, mikäli maksettuja laskuja on kertynyt jo vähintään kolme.

Laina.fi muut lainatuotteet

Muita Laina.fi tarjoamia lainatyyppejä ovat nopeat ja pienemmät Heti-Lainat, joilla voi hakea lainaa joko 100, 200, 500, 1000, 2000, 3000 tai 5000 euroa. Vaihtoehtoina ovat myös pikavippi ja pikalaina.

Muut pankit ja rahoituslaitokset

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Lainasto logo
 • Ferratum logo
 • Saldo logo
 • Collector Bank logo
 • Lea bank logo
 • Brocc logo
 • Svea Bank logo
 • Alisa Bank logo
 • Morrow Bank logo

Laina.fi – kirjautuminen sivuille

Laina.fi -sivun kirjaudu -painike avaa laina.fi omat sivut.
Kirjautumalla laina.fi osioon pystyy näkemään kaikki lainaansa liittyvät asiat. Palvelusta löytyy lainasopimus, josta voi helposti tarkistaa lainan ehdot. Palvelusta näkee myös jo maksetut lainaerät ja tulevat lainaerät.


Miksi kilpailuttaa rahoituslaitokset Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa, kuten Laina.fi
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Laina.fi lainasummat – Kuinka paljon voin saada lainaa?

Lainaa voi hakea alkaen 4000 eurosta aina 10 000 euroon asti. Lainasumma voidaan valita tästä välistä aina 500 euron välein. Lainahakemuksia pystyy jättämään vuorokauden ympäri ja alustavan päätöksen voi saada jopa välittömästi. Tilisiirtoja tehdään kuitenkin vain asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Hakemusten käsittelyä nopeuttavat huolella ja oikein täytetyt henkilötiedot, sillä silloin ei yleensä tarvita lisäselvityksiä. Väärin tai vajavaisesti täytetyt tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen. Hakemuksesta kannattaakin ottaa kopio itselleen, jotta voi tarkistaa syöttämänsä tiedot myös jälkikäteen.

Mikäli lainalle ei olekaan tarvetta, voi jo myönnetyn lainan peruuttaa 14 päivän sisällä sopimuksen syntymisestä. Peruuttamisilmoitus on aina tehtävä kirjallisesti ja se tulee toimittaa liitteenä asiakaspalveluun tai lähettää fyysisenä kirjeenä. Laina.fi-sivuilta löytyy valmis lomake peruuttamisilmoituksen tekemistä varten.

Kuka voi hakea lainaa Laina.fi:ltä?

Koska Laina.fi noudattaa Suomen lainsäädäntöä ja haluaa toimia vastuullisesti, on lainan hakemiseen tietyt kriteerit, jotka pitää täyttää. Lainaa voi hakea jokainen oikeustoimikelpoinen:

 • jolla on säännölliset tulotjoka on vähintään 20-vuotias
 • jolla on suomalaiset pankitunnukset
 • joka asuu vakituisesti Suomessa (minimiraja on kaksi vuotta)

Lainoja ei myönnetä ollenkaan sellaisille henkilöille, jotka ovat menettäneet luottotietonsa tai luottotiedoissa näkyy maksuhäiriömerkintöjä. Tämä on osa vastuullista lainanantoa.

Mikäli omaa henkilöllisyyttään ei pysty varmentamaan Laina.fi:n tarjoamilla vaihtoehdoilla, ei lainaa pysty hakemaan tai palveluita käyttämään. Lainahakemus tulee aina täyttää huolellisesti, sillä yksi syy hylkäämiseen saattavat olla puutteelliset tai virheelliset henkilötiedot.

Asiakkaan tunteminen on tärkeää

Laina.fi:llä on käytössään Instantorin palvelut. Instantor AB tuottaa palvelua, jolla voidaan varmistaa lainanhakijan maksukyky. Tällöin asiakkaan ei tarvitse erikseen lähetellä dokumentteja tulojen selvitystä varten. Instantor kokoaa ja valmistaa luottoanalyysin, joka pohjautuu asiakkaan tiliotteen tuloihin ja menoihin.

Tiedot haetaan ainoastaan luottokelpoisuutta varten ja niiden käyttöön tarvitaan aina lupa asiakkaalta. Instantoriin ja sen toimintaan voi tutustua paremmin Instantorin omilla nettisivuilla.

Laina.fi yrityksenä

Luotettava ja kotimainen Laina.fi on osa Aurajoki Nordic Oy:tä. Aurajoki Nordic Oy on yksi Suomen johtavia kuluttaja- ja käyttöluottoja tarjoava konserneja. Samalla se on myös yksi Suomen vanhimpia pienlainapalveluita.

Aurajoki Nordic Oy toimii täysin aluehallintoviraston valvonnan alla, joten kaikki toiminta tapahtuu AVIn valvovan silmän alla. Lisäksi toimintoja ohjaavat ECRC:n (European Coalition for Responsible Credit) luotonannon kriteerit, joihin voi tutustua tarkemmin Laina.fi sivuilla.

Asiakkaiden turvallisuus ja hyvinvointi on tärkeää

Laina.fi asiakaspalvelusta voi hakea henkilökohtaista lainakieltoa. Lainakielto koskee koko konsernin kaikkia yrityksiä ja on pysyvä. Lainauskiellon jälkeen lainaa ei enää pysty hakemaan.

Tämä voi olla hyvä apu silloin, jos lainoja alkaa hakea liian helposti tai alkaa ilmetä maksuongelmia. Kulutus- ja kuluttajaluotot on tarkoitettu tilapäisiin ja yllättäviin menoihin eikä jatkuvaan käyttämiseen.

Laina.fi yhteystiedot

Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9–17. Yhteyttä voi ottaa soittamalla numeroon 0200 30033 (pvm/mpm) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Kirjepostia voi lähettää osoitteen Aurajoki Nordic Oy / Laina.fi, PL 710, 20101 Turku.

Laina.fi asiakaspalvelulla on myös online-palvelu, jossa asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä chatin kautta asiakaspalvelun ollessa auki. Chatista palvelua saa yleensä varsin nopeasti, joten sitä kannattaa hyödyntää.

Mikäli jokin tietty kysymys askarruttaa mieltä, kannattaa lukea myös FAQ-osio eli usein kysytyt kysymykset. Sieltä voi saada nopeimmin vastauksen useimpiin tavallisiin kysymyksiin.

Aukioloajat

MA
09:00–17:00
TI
09:00–17:00
KE
09:00–17:00
TO
09:00–17:00
PE
09:00–17:00
LA
Suljettu
SU
Suljettu

Asiakaspalvelu yksityishenkilöt

Sähköposti
Punainen X-merkki
Puhelin
0200 30033
Chat
Vihreä check-merkki

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Laina.fi – Usein kysyttyä

Kuinka nopea käsittelyaika on?
Laina.fi kertalaina on hyvin pitkälle automatisoitu prosessi ja siksi myös hakijalle poikkeuksellisen nopea. Hakemus täytetään netissä ja hakija saa alustavan lainatarjouksen. Sen ehtoihin kannattaa perehtyä huolellisesti, ja kun lainan ehdot hyväksyy, niin lopullisen päätöksen saa välittömästi. Lainat maksetaan hakijalle aukioloaikojen puitteissa.
Voiko tilille maksetun lainan peruuttaa?

Laina voi peruuttaa 14 vuorokauden kuluessa sen myöntämisestä. Tämä on kuluttaja-asiamiehen suositus ja Laina.fi haluaa kaikessa toiminnassaa nnoudattaa kaikkia voimassa olevia lakeja, säädöksiä ja suosituksia.

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti ja peruutuksesta täytyy löytyä lainan saajan nimi, henkilötunnus, ilmoitus peruutuksesta, paikka ja päivämäärä sekä omakätinen allekirjoitus.

Laina-fi sivuilta löytyy tätä varten oma lomake, mutta ilmoitus voi olla myös vapaamuotoinen. Ilmoitus toimitetaan Laina-fi:lle joko sähköpostin liitteenä tai kirjeitse. Suositeltavampaa ja nopeampaa on toimittaa ilmoitus sähköpostin liitteenä.

Laskutietojen mukana tuli maksulinkki, onko se turvallinen?

Maskulinkki on turvallinen. Sitä kautta pääsee maksamaan suoraan maksuohjelmassa avoinna olevat laskut ajantasalle. Linkkiä käyttämällä maksujen siirroissa ei ole myöskään minkäänlaista pankkiviivettä, vaan ne kirjautuvat suoraan järjestelmään. Laina.fi ei lähetä linkkejä, jossa olisi tietoturvariskejä, ja yhtiö käyttää vahvaa salattua yhteyttä kaikessa toiminnoissaan.