Instabank – sujuvamman arjen puolesta

Instabank on norjalainen rahoitusalan yhtiö, joka on aloittanut toimintansa 2016 ja palvelee myös suomalaisia asiakkaita. Summarumin kautta tavoitat sen ja monet muut lainantarjoajat – lue lisää täältä!
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Instabank Suomi

   Lainantarjoaja toimii puhtaasti netissä ja tekee raha-asioiden hoitamisesta mahdollisimman yksinkertaista.

   Instabank on toiminnassaan pyrkinyt muutamien pankkituotteiden asiantuntijaksi ja siinä se on myös onnistunut. Vaikka tuotteita on rajatusti, niin ne ovat loppuun asti mietittyjä ja selkeitä asiakkaalle.

   Rahalaitoksen tuotteet vastaavat myös asiakkaiden yleisimmin käyttämiä palveluja, minkä takia Instabank onkin suosionsa ansainnut.

   Kun Instabank alkoi laajentamaan toimintaansa Norjan ulkopuolelle oli Suomi ensimmäinen maa, johon palveluja avattiin saataville.

   Suomeen rahoitusyhtiö avattin vuonna 2017. Se myös näkyy ja onkin saanut jo suomalaisten luottamuksen ja moni hoitaa lainojaan nimenomaan Instabankin välityksellä.


   Löydä edullisin laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Löydä edullinen laina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Kilpailuta ja vertaile lainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudeton laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Lainat

   • 500 – 50 000 euroa
   • Takaisinmaksuaika 3 – 15 vuotta
   • Tasainen kuukausierä
   • Edulliset korot

   Lainaa voi Instabankiltä hakea 500 eurosta aina 50 000 euroon asti. Laina-ajat ovat pitkiä, 3 vuodesta jopa 15 vuoteen, joka mahdollistaa kohtuulliset kuukausierät.

   Kuukausierät pysyvät kiinteinä koko ajan, jolloin lainan lyhennyksissä ei yllätyksiä pääse tulemaan. Pitkillä laina-ajoilla korko saadaan pidettyä maltillisena, mutta pienessä lainassa pitkä laina-aika voi osoittautua kalliimmaksi kuin on alunperin ajateltu.

   Lainalaskurin avulla selvität lainan kulut kokonaisuudessaan.

    

   Rahoitusyhtiö Instabankin laina ei ole pikalaina, kuten monella muulla lainantarjoajalla. Viimeistelty lainahakemus käsitellään manuaalisesti, mutta alustavan lainapäätöksen saa välittömästi. Manuaalinen käsittely voi ottaa 2-4 pankkipäivää.

   Kun lainahakemus on käsitelty loppuun ja lainasopimus allekirjoitettu omilla pankkitunnuksilla, niin laina lähtee maksuun ja tulee nopeasti tilillle.

   Instabankin laina on aina kulutusluotto, joten sen käyttötarkoitusta ei kysytä ja lainan hakija voi itse päättää mihin lainan käyttää.

   Voit lukea täältä miten korkokatto vaikuttaa lainojen korkoihin.

   Myöntämiskriteerit

   • Olet vähintään 23 vuotias
   • Vuositulosi ylittää 20 000 euroa
   • Oma ikäsi + takaisinmaksuaika eivät ylitä 80 vuotta.
   • Sinulla on puhtaat luottotiedot

   Instabankin lainan myöntämiskriteerit ovat varsin kohtuulliset ja lainaa voi hakea kuka tahansa yli 23 vuotias, jolla on riittävän isot vuosittaiset tulot lainan takaisinmaksuun.

   Lisäksi on huomioitava, että 70 vuotias ei voi ottaa lainaa 15 vuoden maksuajalla, koska kriteerien mukaan ikä ja takaisinmaksuaika eivät saa ylittää 80 vuotta.

   70 vuotias voi kuitenkin ottaa lainan, jossa takaisinmaksu on 10 vuotta tai alle. Luonnollisesti hakijalla on oltava luottotiedot kunnossa.

   Lainaturvavakuutus

   Kun on pitkistä laina-ajoista kyse, niin kukaan ei voi ennustaa elämäänsä niin paljon eteenpäin.

   Instabankilla on tarjolla myös vapaaehtoinen lainaturvavakuutus, joka turvaa lainan takaisinmaksun sairauden, työttömyyden tai kuolemantapauksen johdosta.

   Lainaturva kannattaa aina ottaa lainan takaisinmaksun turvaamiseksi vaikka se varsinaisia lainan kustannuksia hieman nostaakin.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Instabank käsittelyaika

   Kuten monet muutkin pankit, myös Instabank haluaa varmistua maksukyvystäsi ennen lainan myöntämistä. Kun pankki voi luottaa siihen, että asiakkaalla on varaa lyhentää lainaa korkojen kanssa kuukausittain on lainan myöntäminen helpompaa sekä luotettavampaa.

   Instabankin käsittelyaikaan voit vaikutta omalta osaltasi lähettämällä lainahakemuksen sähköisesti tarkkojen tietojen kera.

   Instabank säästötili

   • Ei määräaikaa eikä minimirajoja talletuksille
   • Ei nostorajoituksia tai nostomaksuja
   • Ei tilinhoitomaksuja
   • Sopimus allekirjoitettavissa pankkitunnuksilla
   • Pankkikohtainen talletussuoja 100 000 euroon asti

   Instabank tarjoaa lainojen lisäksi myös säästötiliä. Säästötilillä on käyttötiliä korkeampi, mutta maltillinen korko. Varsinainen sijoituskohde säästötili ei ole, mutta soveltuu pitkäaikaiseen säästämiseen erinomaisesti.

   Monilla säästötileillä on rajoituksia esimerkiksi nostojen määrään tai niiden maksullisuuteen liittyen, mutta Instabankin säästötili on käytännössä täysin ilmainen. Mitään tilinhoitomaksuja ei peritä ja nostoja voi tehdä silloin kun itsestä parhaalta tuntuu.

   Tili on helppo avata netissä ja tilisopimuksen allekirjotius tapahtuu omilla pankkitunnuksilla. Tämän jälkeen tili on käytettävissä ja tilille voi tehdä talletuksia.

   Moni suomalainen säästääkin hyvin pienillä summilla kerrallaan, joista vuodessa kertyy kuitenkin helposti kiva pesämuna.

   Tarjolla myös korkeakorkoinen säästötili

   • Tavallista säästötiliä korkeampi korko
   • Palvelun voi avata vain erillisen kampanjan aikana
   • Maksuttomia nostoja voi tehdä 2 kertaa vuodessa

   Instabankilla on erikseen kampanjoita, jonka aikana voi avata korkekakorkoisen säästötilin. Korkeakorkoinen ssätötili poikkeaa tavallisesta säästötilistä paitsi saatavuuden suhteen, niin tilin ehtojen suhteen.

   Tilille voi säästää tavalliseen tapaan, mutta maksuttomia nostoja voi tehdä vain 2 kertaa vuodessa.

   Säästötilin tarkoitus onkin nimenomaan säästää, joten korkeakorkoisempi säästötili on hyvä vaihtoehto tavalliseen säästötiliin nähden. Korkeampi korko on siltikin maltillinen, mutta takaa säästöille paremman tuoton.

   Korkeakorkoisen säästötilin avaamiskampanjoista pankki tiedottaa muun muassa omilla sivuillaan.

   Muut pankit ja rahalaitokset

   Kirjautuminen Instabankiin

   Instabankin sivuilla yläkulmassa on Kirjaudu -painike, jolla pääsee kirjautumaan omille sivuilleen. Tunnistautuminen tapahtuu omilla, suomalaisilla pankkitunnuksilla ja omat sivut on tarkoitettu asiakkaille, joilla on joko laina tai säästötili Instabankissa.

   Lainan hakeminen tai säästötilin aktivoiminen onnistuu helposti netissä käyttäjäystävällisillä lomakkeilla.

   Instabankin Omat sivut on laadittu, jotta lainan hallinta käy helposti ja yksinkertaisesti ja säästötilin kehitystä pystyy seuraamaan. Myös lainan lyhennykset ja korotukset käyvät yksinkertaisesti omien sivujen kautta. Palvelun käyttö on tehty asiakkaalle erittäin helpoksi ja selkeäksi.

   Siirrot säästötililtä omalle pankkitilille onnistuvat omien sivujen kautta. Siirto on yksinkertainen ja siirtoon voi kulua 1-3 pankkipäivää, joka riippuu omasta suomalaisesta pankistasi. Nykyään jopa eri pankkien väliset siirrot pääsääntöisesti tapahtuvat alle 24 tunnissa.

   Instabank asiakaspalvelu

   • Yhteydenottolomakkeen kautta
   • Asiakaspalvelu soittaa asiakkaalle päin
   • Avoinna klo 10.00-16.00

   Instabankin asiakaspalvelu toimii yhteydenottolomakkeen kautta. Asiakaspalvelu toimii klo 10.00-16.00 joka on aika suppea aukioloaika.

   Asiakkaan lähettämään yhteydenottopyyntöön vastataan kuitenkin nopeasti ja asiakkaan ei itse tarvitse miettiä puheluhintoja, kun asiakaspalvelija ottaa yhteyttä asiakkaaseen päin.


   Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan yhtiötä, kuten Instabankin
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Instabank kokemuksia

   Merkittävä osa asiakkaista on ollut tyytyväisiä pankkiin. TrustPilotissa Instabankia on suomalaiset käyneet arvioimassa jo yli 1400 kertaa ja 65% heistä pitää pankkia erinomaisena. 28% pitää pankkia hyvänä. Pankit harvoin saavat näin hyviä arvioita toiminnastaan.

   Pankkia on kiitelty etenkin nopeaksi ja asiakaspalvelua ystävälliseksi ja asiantuntevaksi. Joissakin tilanteissa päätöstä on voinut joutua odottamaan, mutta siihen syitä voi olla monia.

   Esimerkiksi Norjan omat paikalliset juhlapyhät voivat vaikuttaa asiaan, kuten myös tilapäinen asiakaspalvelun ruuhkautuminen.

   Kaiken kaikkiaan asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä pankin palveluihin ja toimintaan.

   Kehitettävääkin löytyy

   Täydellistä pankkia ei ole olemassakaan ja Instabank varsin tuoreena pankkina pärjää markkinoilla erittäin hyvin. Kehitettävää toki löytyy ja yksi kehittämiskohde voisi olla laajemmat yhteydenottotavat asiakaspalveluun.

   Myös asiakaspalvelun aukioloaikoihin voisi toivoa pientä laajennusta, jolloin voisi yhteydenpitoa hoitaa myös klo 16.00 jälkeen, kun asiakas on päässyt töistä.

    

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Instabank rahoitusyhtiönä on nyt tuttu. Lainantarjoajien ja pankkien lainojen kilpailuttamisen lisäksi tarjoamme palvelua näiden kanssa:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysyttyä

   Mitä minun pitää tehdä saatuani lainatarjouksen?

   Lainatarjouksen saatuasi sinun pitää vielä viimeistellä lainahakemus. Tämä tapahtuu kirjautumalla sivuille ja tarkistamalla hakemuksen tiedot.

   Liitä samalla pyydetyt asiakirjat hakemuksen liitteeksi ja tarkista etenkin tilinumerosi huolellisesti.

   Miksi minulle ei tarjottu korkeakorkoista säästötiliä, kun avasin tavallisen säästötilin?

   Korkeakorkoinen säästötilin avaaminen ei välttämättä ole mahdollista kuin kampanja-aikana. Kampanjan ulkopuolella voit koska tahansa avata tavallisen säästötilin ja tiliä avatessasi korkeakorkoisen säästötilin kampanjaa ei ole ollut käynnissä.

   Voit kuitenkin seuraavan kampanjan aikana avata korkeakorkoisen säästötilin niin halutessasi.

   Mikä on lainahakemusten käsittelyaika Instabankilla?
   Instabank käsittelyaika lainahakemuksille on 1-2 päivää. Alustavan lainatarjouksen saa yleensä heti, mutta lopullisen lainapäätöksen saaminen tulee parin päivän sisällä. Pidä huoli, että olet toimittanut kaikki tarvittavat liitteet ja syöttänyt tiedot oikein, jotta niiden selvittämiseen ei mene aikaa.
   Kuka voi hakea lainaa Instabankista?

   Voit hakea lainaa Instabankista, jos:

   • olet vähintään 23-vuotias
   • sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
   • bruttotulosi ovat vuodessa yli 20 000 euroa
   • ikäsi + takaisinmaksuaika eivät yhdessä ylitä 80 vuotta
   Mihin Instabank yksityislaina on tarkoitettu?
   Instabank yksityislaina on joustava kulutusluotto, jonka käyttötarkoituksen määräät sinä. Koska kyseessä on vakuudeton luotto, ei rahalaitoksella ole sanottavaa siihen, mihin lainan käyttää. Voit esimerkiksi hakea lainaa remonttia, auton ostoa tai lomamatkaa varten.