Fellow Finance – tästä rahalaitoksessa on kyse

Suomalainen Fellow Finance on varteenotettava vaihtoehto perinteisen pankin tilalle. Lisätietoa alapuolelta.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Fellow Finance – kotimainen rahalaitos

   Fellow Finance on suomalainen rahalaitos, joka on paremminkin joukkorahoituspalvelu. Heillä on kattava valikoima erilaisia rahoitus- ja sijoitusvaihtoehtoja, joista niin lainan tai rahoituksen hakija kuin sijoittajakin löytää itselleen parhaiten sopivan.

   Fellow Finance palvelee sekä lainaajaa että sijoittajaa

   Fellow Finance on merkittävä yhtiö Euroopassa ja toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Puolassa ja Tsekeissä. Se on Manner-Euroopan kolmanneksi suurin joukkorahoitusta tarjoava yhtiö ja sijoittajia palvelee maailmanlaajuisesti.

   Fellow Finance on aloittanut toimintansa Suomessa vuonna 2014 ja toimii muista rahalaitoksista poikkeavalla tavalla. Yhtiöllä on monia eri rahoitusvaihtoehtoja tarjolla, jotka ovat varsin kilpailukykyisiä pankin lainoihin nähden. Korot pysyvät maltillisina ja ne ovat lainaajalle kiinteitä, joten yllätyksiä ei pääse markkinaheilahteluista tulemaan. Fellow Finance lainat vastaavat siis annuiteettilainaa, josta voit halutessasi lukea lisää täältä. 

   Hakuprosessi on alusta lähtien pidetty mahdollisimman yksinkertaisena ja sen voi tehdä täysin netin välityksellä. Päätöksen saaminen on automatisoitu, joten päätöksen saa heti vaikka olisi ilta tai viikonloppu. Rahat maksetaan hakijan tilille arkipäivisin asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

   Sijoittaja voi itse vaikuttaa sijoituksensa tuottoon ja sen puitteissa sijoitus osoitetaan oikeaan suuntaan. Joukkorahoituspalveluissa sijoitusriski on rajattu ja tuotto sijoituksille on hyvä. Joukkorahoitukseen osallistuminen onkin vaivaton tapa aloittaa sijoitustoimintaa.


   Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahalaitosta, kuten Fellow Financen
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Kuluttaja-asiakkaille laina

   Lainaa voi hakea jopa 20 000 euroa ja takaisinmaksuaika on jopa 10 vuotta. Korko lainalle on maltillinen ja se pitää kuukausittaiset lyhennykset kohtuullisina. Tämän takia laina ei aiheuta omaan talouteen ongelmia, jos työttömyys tai sairastuminen sattuu yllättämään.

   Lainan voi maksaa takaisin koska tahansa ja lainaa voi korottaa 3 kuukauden välein. Eräpäivää voi siirtää tarvittaessa 2 viikkoa eteenpäin, jos elämä pääsee lyhytaikaisesti yllättämään.

   Fellow Finance on panostanut lainantarjoajana lainan hakemisen helppouteen. Lainaa on helppo hallinnoida internetissä ja he antavat lainanhakuun erittäin toimivia käytännön vinkkejä. Lainan hakijalle tämä herättää luottamusta eikä asiakaskokemusten perusteella myöskään aiheetta.

   Lainaturva

   Fellow Finance tarjoaa lainoilleen myös vapaaehtoista lainaturvaa, jolla voi turvata lainan takaisinmaksun yllättävissä tilanteissa. Laianturva kattaa sairastumisen, työttömyyden ja kuolemantapauksen. Se tekee lainaamisesta huoletonta ja turvallista.

   Lainaturvaa on kiitelty myös yhdestä markkinoiden edullisimmasta vakuutuksesta lainan takaisinmaksuun ja se onkin järkeävä ottaa lainan yhteyteen. Elämä voi yllättää juuri silloin kun sitä vähiten odottaa ja kun lainan takaisinmaksu on turvattu, voi keskittyä paremmin itse elämäänsä.

   Vertaislaina

   Vertaislaina on yksityisten henkilöiden välillä sopima laina ja toimii joukkorahoitus periaatteella. Vertaislainassa kuka tahansa voi sijoittaa itselleen sopivan summan lainanhakijan lainaan ja saada sijoitukselleen tuottoa. Tämä lainamuoto onkin kasvattanut suosiota viime vuosina, mutta on vielä toistaiseksi ollut aika tuntematon lainaajien keskuudessa.

   Tulevaisuudessa tämä lainaamisen muoto tulee varmasti lisääntymään, koska siinä kuka tahansa voi saada kohtuullista tuottoa ja lainaan sovelletaan samoja ehtoja kuin muihinkin lainoihin. Se tekee siitä turvallisen lainan lainaajan kannalta ja myös turvallisen sijoituksen sijoittajan kannalta.

   Fellow Financen vertaislaina takaa sen että lainaan hakijan ja lainaajan anonymiteetti pysyy. Kumpikaan osapuoli ei tiedä kenelle lainaa on antanut tai saanut. Tämä on ollut vertaislainoissa erittäin tärkeää ja Feloow Finance suhtautuu tähän anonymiteettiin erittäin vakavasti.

   Lainaa yrityksille

   Useimmat rahalaitokset tarjoavat pienlainoja vain kuluttaja-asiakkaille, mutta Fellow Finance on tässä piristävä poikkeus. Heidän lainavalikoimassaan on myös yrityslainoja, joten yrityksen investointien lainatarpeet voi olla helpompi hoitaa Fellow Finance lainalla, kuin tavallisen pankin tai Business Finlandin myöntämillä rahoitus vaihtoehdoilla.

   Hakuprosessi on nopea ja mutkaton ja päätöksen saa heti. Muilla tavoilla päätöstä voi joutua odottamaan jopa viikkoja, etenkin näin pandemian aikana, jolloin monella muulla on palvelu pahasti ruuhkautunut.

   Yrityksille suunnattuja rahoitusvaihtoehtoja on varsinainen yrityslaina, joka on joukkorahoituspohjaista lainaa. Lisäksi tarjolla on laskurahoituksvaihtoehtoja, kuten myyntilaskurahoitus, ostolaskurahoitus ja luottolimiitti. Nämä kaikki tasapainottavat yrityksen talouden vaihtelua ja tuovat turvaa yrittämiseen.

   Fellow Finance osake

   Fellow Finance on siinä poikkeava rahalaitos, että se tarjoaa avoimesti myös mahdollisuuksia sijoittajille. Jokainen lainantarjoaja tarvitsee myös sijoittajia, mutta Fellow Finance haluaa palvella sijoittajiaan avoimesti ja tämä kasvattaa luottamusta tätä yhtiötä kohtaan merkittävästi.

   Yhtiö on listautunut Nasdaqiin ja sen osakeantia voi seurata kuten minkä tahansa yhtiön osakeantia. Sijoittajat ovat pääsääntöisesti yrityksiä, mutta joukossa on myös yksityishenkilöitä. Sata suurinta osakkeenomistajaa on listattu yhtiön sivuilla ja osakasluettelo päivitetään kerran kuukaudessa.

   Lisää sijoittamisesta täältä. 

   Fellow Finance omat sivut

   Lainan hakeminen, hallinta ja vertaislainoihin sijoittaminen on mahdollista Fellow Financen omilla sivuilla. Omat sivut palvelee kaikessa asioinnissa nopeasti ja ne ovat käytössä koska tahansa, kunhan on vain nettiyhteyden päässä.

   Yritysportaali on yrityksille suunnattu oma palvelusivu, jossa voi hakea rahoitusta ja lähettää niihin liittyviä liitteitä. Myös sijoittaminen onnistuu tätä kautta ja omaa sijoituksen kehitystä voi seurata portaalista.

   Fellow Finance asiakaspalvelu

   Kuluttaja-asiakkaat:

   Sijoittajat:

   Yritysasiakkaat:

   Fellow Financen asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9.00-17.00. Asiakaspalveluun saa yhteyden niin puhelimitse kuin sähköpostilla ja omat yhteystiedot löytyy niin lainaajille, yritysasiakkaille kuin sijoittajillekin. Tämä mahdollistaa sen, että asiakkaat ohjautuvat aina oikealle henkilölle ja palvelu on nopeaa ja asiantuntevaa.

   Fellow Finance kokemuksia

   Fellow Financen asiakkaiden kokemuksia lukiessa voi päätellä, että asiakkaat ovat todella tyytyväisiä, olivatpa he sitten kuluttajia, yrityksiä tai sijoittajia. Laina on saanut paljon kiitosta kohtuullisesta korosta, sopivasta maksuajasta, joka pitää kuukausilyhennykset maltillisina ja näin ollen oma talous pysyy hallinnassa ja tasapainossa. Kehitettävää ei tahdo palvelusta löytyä ja moni kiittelee palvelun joustavuutta ja nopeutta.

   Sijoittajat niin ikään ovat tyytyväisiä Fellow Financen toimintaan ja palveluun. Aloittavatkin sijoittajat ovat kokeneet sijoittamisen helpoksi ja ovat olleet tyytyväisiä saamaansa korkotuottoon. Omien sivujen toimivuus on kiitelty helpoksi ja selkeäksi.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Usein kysyttyä

   Kuka voi saada yritysrahoitusta?
   Että voit saada yritysrahoitusta on takana oltava vähintään yksi tilikausi toimintaa ja kassavirta pitää olla riittävä lainan takaisinmaksuun. Luottotiedoissa ei saa olla maksuhäiriömerkintää ja maksuhistoria on oltava moitteeton. Yrityksen omistaja ja vastuuhenkilö takaa lainan, jolloin lainalle tulee reaallivakuus.
   Mikä on joukkorahoitus?
   Joukkorahoituksessa sijoittaja sijoittaa itselleen sopivan summan haettavaan lainaan. Haettu laina voi olla korkeampi kuin sijoitettu summa, jolloin useampi sijoittaja sijoittaa samaan lainaan. Fellow Finance toimii tässä välissä huolehtimassa lainasopimuksen laatimisesta, valvomassa sen ehtoja ja hoitamassa laskutusta ja maksua.
   Milloin tarvitaan liitteitä?
   Kuluttajalainat ovat vakuudettomia lainoja, joihin ei tarvitse toimittaa liitteitä. Yritysrahoituksissa liitteet voi toimittaa joko hakemuksen yhteydessä annettujen ohjeiden mukaan, sähköpostilla tai perinteisellä postilla. Voit ladata liitteitä helposti myös yritysportaalissa, joka on yrityksille suunnattu Fellow Financen Omat sivut-osio.