Euroloan – minkälainen lainanmyöntäjä on kyseessä?

Euroloan on suomalainen luottoyhtiö, joka on toiminut jo vuodesta 2007 lähtien. Yhtiö tarjoaa lainoja ilman vakuuksia, pikaluottoja ja luottotiliä.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Euroloan kasvoi pienestä suureksi

   Euroloan aloitti pienestä, 2 miehen liikeideasta toimintansa. Se kasvoi suuremmaksi vuosien saatossa. Nykyään yrityksellä on toimipisteet 4 eri maassa ja 2 hengen yrityksestä on kasvanut 80 hengen kansainvälinen yhtiö.

   2018 Euroloan Consumer Finance Oyj muuttui Mash Finance Oyj:ksi, mutta Suomessa rahalaitos toimii edelleen tutulla Euroloan nimellä. Vaikka nimi muuttui, niin toiminta on yhä pysynyt avoimena ja luotettavana.

   Pikaluotoista tunnettu yhtiö on laajentanut palveluvalikoimaansa vuosien saatossa ja tarjoaa myös isompaa lainaa ilman vakuuksia ja erilaisia jatkuvia luottoja. Palveluvalikoimasta löytyy helposti sopiva luotto tai laina omaan tarpeeseen.


   Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahalaitosta, kuten Euroloanin
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainaa ilman vakuuksia

   Takaajien löytäminen pankkien lainoille voi olla haastavaa ja siksi vakuudettomat lainat ovatkin kasvattaneet suosiotaan. Rahalaitoksena Euroloan ei pyydä lainahakemukseen vakuuksia tai takaajia, joten lainan hakeminen on yksinkertaista ja helpompaa kuin pankista.

   Euroloan laina on helppo hakea netissä. Lainalaskurilla kannattaa suunnitella omaa lainaansa huolellisesti ennen kuin lainaa hakee. Valitset lainasumman ja laina-ajan ja tämän jälkeen näet suoraan millainen lyhennys lainalle tulee.

   Päätöksen lainasta saat saman tien, kun olet syöttänyt kaikki kysytyt tiedot. Kun olet saanut lainapäätöksen ja hyväksynyt sen, on rahat käytettävissäsi heti. Euroloanin nostoon omalle pankkitilille saattaa kulua 1-2 pankkipäivää.

   Siirtoa voi nopeuttaa joillakin pankeilla. Nopeat siirrot ovat mahdollisia Osuuspankin, Nordean ja Danske Bankin tileille. Kannattaa huomioida, että pikamaksu on maksullinen lisäpalvelu.

   Lainan myöntämisperusteet

   Lainaa voi hakea Suomen kansalainen, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Lainaa haetaan netissä helpolla lainahakemuksella ja sen nostamiseen tarvitaan henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenne, jolloin henkilöllisyys voidaan luotettavasti todentaa. Lisäksi tiedoissa ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

   Lainamäärä ja laina-aika

   Lainaa voit saada 1000 eurosta 10 000 euroon asti ja laina-aika voi olla jopa 5 vuotta. Laina-aikaa säätämällä voit vaikuttaa lyhennyksen kuukausierän suuruuteen.

   Pientä lainaa ei kannata hakea pitkällä maksuajalla, koska silloin lainan kustannukset nousevat helposti kohtuuttoman suuriksi. Järkevää on mitoittaa haettu laina todellisen maksukyvyn mukaan ja maksaa se mahdollisimman nopeasti pois.

   Esimerkiksi 3000 euron lainalle kohtuullinen maksuaikataulu on 2 vuotta, jolloin lyhennyserät pysyvät maltillisina. Nopeamminkin lainan saa maksaa pois ja siitä ei lisäkuluja aiheudu.

   Elämäntilanteen muuttuessa voi laina-aikaa säätää My Euroloan -osiossa. Laina-ajan muutoksissa kannattaa olla kuitenkin asiakaspalveluun yhteydessä, jolloin asiakaspalvelu voi auttaa sinua löytämään sopivan maksuaikataulun.

   Luottojen hakeminen Euroloanilla on helppoa. Luotolla on helppo tasapainottaa yllättäviä menoja arjessa ja se toimii hyvänä hätävarana pahan päivän varalle. Saat tilille henkilökohtaisen luottorajan ja se on käytettävissäsi koko ajan.

   Luoton hakeminen on usein yksinkertaisempaa kuin lainan hakeminen. Euroloanin luoton saa haettua helposti netissä ja paperisotaa pankin kanssa ei tarvita. Luotolla voi tasapainottaa elämän yllättäviä menoja, kun esimerkiksi pesukone on yllättäen hajonnut.

   Luoton lyhentäminen käy kätevästi tasasuuruisilla kuukausilyhennyksillä. Voit myös koska tahansa lyhentää luottoa enemmän kuin maksusuunnitelmassa on sovittu tai maksaa koko luoton pois. Tästä ei aiheudu sinulle mitään kuluja.

   Luottoa hakiessa hakijan maksukyky tarkistetaan ja luottoa myönnetään asiakkaan maksukykyyn nähden kohtuullinen määrä. Luottotarjous on aina henkilökohtainen ja luoton määrä ja korko räätälöidään asiakkaan maksukyvyn mukaan. Näin ollen luottotarjouksia ei kannata vertailla työkaverin tai naapurin kanssa.

   Muut pankit ja rahalaitokset

   Eri luotto eri tarkoitukseen

   Euroloan tarjoaa luottoa eri tarkoituksiin ja niiden ehdot ovat varsin kohtuulliset. Tarjolla olevia luottoja ovat Joustoluotto, Kulutusluotto ja Luottotili ja näitä kannattaa vertailla keskenään ennen kuin päättää mitä luotto hakee. Eroja voi löytyä ehdoissa.

   Joustoluotto

   Joustoluotto on sopiva luotto, kun elämässä tarvitsee tehdä suurempi hankinta, jonka hankintaa ei voi siirtää. Esimerkiksi pesukoneen hajoaminen on äkillinen ja yllättävä meno, johon harvoin on voinut varautua etukäteen.

   Kulutusluotto

   Kulutusluotto sopii tilanteisiin, jossa haluaa vähän irrotella arjesta. Lomamatka usein tulee tarpeeseen, että jaksaa arkea pyörittää ja kulutusluotolla on mahdollista tehdä pieni irtiotto.

   Luottotili

   Luottotili on pahanpäivän varalle sopiva hätävara. Kun perheen lemmikki yllättäen sairastuu, niin eläinlääkärin laskun saa hoidettua luottotilin luotolla kerralla pois ja rakas lemmikki voidaan saada pelastettua.

   Euroloan on sitoutunut ennaltaehkäisemään ylivelkaantumista

   Euroloan on sitoutunut ennaltaehkäisemään ylivelkaantumista. Siksi asiakkaan maksukyky tarkistetaan huolellisesti. Liian suurta luottoa asiakkaan maksukykyyn nähden ei myönnetä.

   Euroloan kantaa yhteiskuntavastuunsa ja opastaa asiakkaitaan, jos omassa maksukyvyssä tapahtuu muutoksia ja se mietityttää. Ylivelkaantuminen ei ole asiakkaan eikä myöskään Euroloanin etujen mukaista.

   Euroloan asiakaspalvelu

   Euroloanin asiakaspalvelu palvelee asiakkaita Suomessa, Ruotsissa, Puolassa ja Espanjassa. Palvelua on saatavilla Suomessa sähköpostilla. Muissa maissa myös puhelimitse. Sähköposti on asiakaspalvelu @ euroloan.fi

   My Euroloan

   My Euroloan vastaa monien pankkien Omat sivut -osiota. Siellä voit hoitaa kaikki lainaasi tai luottoosi liittyvät asiat yksinkertaisesti ja nopeasti.

   My Euroloan kirjaudu – sivu mahdollistaa kirjautumisen omiin lainatietoihin ja niitä pääsee helposti hoitamaan sivustolla.

   Euroloan nosto tapahtuu My Euroloan -sivulla, josta teet siirron omalle pankkitilillesi. Siirtoon saattaa kulua 1-2 pankkipäivää pankistasi riippuen. Osuuspankin, nordean ja Danske Bankin siirrot tapahtuvat nopeien jopa 6 tunnin kuluessa.

   Voit tehdä nostoja, hakea luottoa, muuttaa lainan lyhennystä ja tehdä lainasta tai luotosta nostoja omalle tilillesi. Sivun käyttö on yksinkertaista ja helppoa.

   Euroloan kokemuksia

   Pääsääntöisesti asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Euroloan palveluun ennen maksukaton astumista voimaan. Tämän jälkeen on joitakin teknisiä ongelmia ilmennyt, joita on korjattu.

   Euroloanin palveluissa on kiitelty etenkin kilpailukykyistä korkoa ja helppoa hakuprosessia. Myös asiakaspalvelu on vastannut nopeasti.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Usein kysyttyä

   Miten haen Euroloanilta lainaa?
   Euroloan lainan hakeminen on helppoa. Täytä lainahakemus netissä ja saat lainapäätöksen heti. Tämän jälkeen voit kirjautua palveluun omilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja laina on käytettävissäsi välittömästi. Voit siirtää lainasta osan tai sen kokonaan omalle pankkitilillesi. Kuukausittaiset lyhennykset saat laskulla, jonka voit maksaa omassa verkkopankissasi.
   Miten maksan lainan takaisin?
   Lainan takaisin maksu tapahtuu maksusuunnitelman mukaisesti kuukausittaisilla maksuerillä. Maksuerät ovat tasasuuruiset, joten yllätyksiä lainan lyhennyksissä ei pääse tulemaan. Voit koska tahansa maksaa lainan kokonaan pois ilman lisäkuluja.