Euroloan lainanantajana

Euroloan on suomalainen luottoyhtiö, joka on toiminut vuodesta 2007 lähtien. Tällä hetkellä yhtiö ei myönnä uusia lainoja tai luottoja. Voit kuitenkin hakea lainatarjouksia muilta yhtiöiltä Summarumin kautta.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Euroloan – nousu ja toiminnan katoaminen

   Tällä hetkellä Euroloan ei enää toimi aktiivisesti lainamarkkinoilla. Yrityksen lainan hakeminen sekä nostot ovat toistaiseksi kokonaan pois käytöstä.

   Euroloan aloitti pienestä, 2 miehen liikeideasta toimintansa. Se kasvoi suuremmaksi vuosien saatossa. Parhaimmillaan yrityksellä oli toimipisteet 4 eri maassa ja 2 hengen yrityksestä kasvoi 80 hengen kansainvälinen yhtiö.

   2018 Euroloan Consumer Finance Oyj muuttui Mash Finance Oyj:ksi, mutta Suomessa rahoitusyhtiö toimi tämän jälkeen vielä tutulla Euroloan nimellä. Vaikka nimi muuttui, niin toiminta pysyi aiempaa vastaavana.

   Pikaluotoista tunnettu yhtiö laajensi palveluvalikoimaansa vuosien saatossa ja tarjosi myös isompaa lainaa ilman vakuuksia ja erilaisia jatkuvia luottoja.

   Euroloan konkurssi

   Todennäköisin syy, miksi Euroloan ei myönnä lainaa asiakkailleen, on että sen emoyhtiö Mash Group on pahan velkakierteen jälkeen hakeutunut konkurssiin. Konkurssi  on pantu täytäntöön Helsingin käräjäoikeuden toimesta.

   Voidaan siis sanoa, että myös Euroloanin konkurssi on tapahtunut vuonna 2019. Yhtiö ei näin ollen toimi aktiivisesti enää rahoitusmarkkinoilla ja myönnä lainoja asiakkailleen.

   Lainaa ilman vakuuksia

   Takaajien löytäminen pankkien lainoille voi olla haastavaa ja siksi vakuudettomat lainat ovat osaksi kasvattaneet suosiotaan. Rahalaitoksena Euroloan ei pyydä lainahakemukseen vakuuksia tai takaajia. Siksi lainan hakeminen on yksinkertaista ja helpompaa, kuin pankista.

   Euroloan laina on helppo hakea netissä. Lainalaskurilla kannattaa suunnitella omaa lainaansa huolellisesti ennen kuin lainaa hakee. Valitset ensin lainasumman ja laina-ajan. Tämän jälkeen näet suoraan millainen lyhennys lainalle tulee.

   Päätöksen lainasta saat saman tien, kun olet syöttänyt kaikki kysytyt tiedot. Kun olet saanut lainapäätöksen ja hyväksynyt sen, on rahat käytettävissäsi heti. Euroloanin nostoon omalle pankkitilille saattaa kulua 1-2 pankkipäivää.

   Siirtoa voi nopeuttaa joillakin pankeilla. Nopeat siirrot ovat mahdollisia Osuuspankin, Nordean ja Danske Bankin tileille. Kannattaa huomioida, että pikamaksu on maksullinen lisäpalvelu.

   Lainan myöntämisperusteet

   Lainaa voi hakea Suomen kansalainen, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Lainaa haetaan netissä helpolla lainahakemuksella.

   Lainan nostamiseen tarvitaan henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenne, jolla henkilöllisyys voidaan luotettavasti todentaa. Lisäksi hakijan tiedoissa ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

   Lainamäärä ja laina-aika

   Lainaa voit saada 1000 eurosta 10 000 euroon asti ja laina-aika voi olla jopa 5 vuotta. Laina-aikaa säätämällä voit vaikuttaa lyhennyksen kuukausierän suuruuteen.

   Pientä lainaa ei kannata hakea pitkällä maksuajalla. Silloin lainan kustannukset nousevat helposti kohtuuttoman suuriksi. On järkevää mitoittaa haettu laina aina todellisen maksukyvyn mukaan ja maksaa se mahdollisimman nopeasti pois.

   Esimerkiksi 3000 euron lainalle kohtuullinen maksuaikataulu on 2 vuotta. Näin  lyhennyserät pysyvät maltillisina. Nopeamminkin lainan saa maksaa pois.  Siitä ei aiheudu lainanottajalle lisäkuluja.

   Elämäntilanteen muuttuessa voi laina-aikaa säätää My Euroloan -osiossa. Laina-ajan muutoksissa kannattaa olla kuitenkin asiakaspalveluun yhteydessä, jolloin asiakaspalvelu voi auttaa sinua löytämään sopivan maksuaikataulun.

   Luottojen hakeminen Euroloanilla on yksinkertaista. Luotolla on helppo tasapainottaa yllättäviä menoja arjessa ja se toimii hyvänä hätävarana pahan päivän varalle. Saat tilille henkilökohtaisen luottorajan ja se on käytettävissäsi koko ajan.

   Luoton hakeminen on usein yksinkertaisempaa kuin lainan hakeminen. Euroloanin luoton saa haettua helposti netissä ja paperisotaa pankin kanssa ei tarvita. Luotolla voi tasapainottaa elämän yllättäviä menoja, kun esimerkiksi pesukone on yllättäen hajonnut.

   Luoton lyhentäminen käy kätevästi tasasuuruisilla kuukausilyhennyksillä. Voit myös koska tahansa lyhentää luottoa enemmän kuin maksusuunnitelmassa on sovittu, tai maksaa koko luoton pois. Tästä ei aiheudu sinulle mitään kuluja.

   Luottoa hakiessa hakijan maksukyky tarkistetaan ja luottoa myönnetään asiakkaan maksukykyyn nähden kohtuullinen määrä. Luottotarjous on aina henkilökohtainen ja luoton määrä ja korko räätälöidään asiakkaan maksukyvyn mukaan. Näin ollen luottotarjouksia ei kannata vertailla työkaverin tai naapurin kanssa.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Eri luotto eri tarkoitukseen

   Euroloan tarjoaa luottoa eri tarkoituksiin ja niiden ehdot ovat varsin kohtuulliset. Tarjolla olevia luottoja ovat Joustoluotto, Kulutusluotto ja Luottotili. Näitä kannattaa vertailla keskenään, ennen kuin päättää mitä luottoa hakee. Eroja voi löytyä ehdoissa.

   Joustoluotto

   Joustoluotto on sopiva luotto, kun elämässä tarvitsee tehdä suurempi hankinta, jonka hankintaa ei voi siirtää. Esimerkiksi pesukoneen hajoaminen on äkillinen ja yllättävä meno, johon harvoin on voinut varautua etukäteen.

   Kulutusluotto

   Kulutusluotto sopii tilanteisiin, jossa haluaa vähän irrotella arjesta. Lomamatka usein tulee tarpeeseen, että jaksaa pyörittää arkea. Kulutusluotolla on mahdollista tehdä pieni irtiotto.

   Luottotili

   Luottotili on pahanpäivän varalle sopiva hätävara. Kun perheen lemmikki yllättäen sairastuu, niin eläinlääkärin laskun saa hoidettua luottotilin luotolla kerralla pois. Näin rakas lemmikki voidaan saada pelastettua.

   Muut pankit ja rahalaitokset

   • Aktia logo
   • Fellow Pankki logo
   • Bluestep Bank logo
   • Kaarna logo
   • Avida logo
   • Balanzia logo
   • Bank Norwegian logo
   • Bigbank logo
   • Halino logo
   • Instabank logo
   • Credigo logo
   • Credit24 logo
   • LainaFI logo
   • Lainaamo logo
   • MyLender logo
   • Nordax Bank logo
   • Risicum logo
   • Resurs Bank logo
   • TF Bank logo
   • Bondora logo
   • Komplett Bank logo
   • Lainasto logo
   • Aasa logo
   • Collector Bank logo

   Euroloan on sitoutunut ennaltaehkäisemään ylivelkaantumista

   Euroloan on sitoutunut ennaltaehkäisemään ylivelkaantumista. Siksi asiakkaan maksukyky tarkistetaan huolellisesti. Liian suurta luottoa asiakkaan maksukykyyn nähden ei myönnetä.

   Euroloan kantaa yhteiskuntavastuunsa ja opastaa asiakkaitaan, jos omassa maksukyvyssä tapahtuu muutoksia ja se mietityttää. Ylivelkaantuminen ei ole asiakkaan eikä myöskään Euroloanin etujen mukaista.

   Euroloan asiakaspalvelu

   Euroloanin asiakaspalvelu palvelee asiakkaita Suomessa, Ruotsissa, Puolassa ja Espanjassa. Palvelua on saatavilla Suomessa sähköpostilla. Muissa maissa myös puhelimitse. Sähköposti on asiakaspalvelu @ euroloan.fi

   My Euroloan

   My Euroloan vastaa monien pankkien Omat sivut -osiota. Siellä voit hoitaa kaikki lainaasi tai luottoosi liittyvät asiat yksinkertaisesti ja nopeasti.

   My Euroloan kirjaudu – sivu mahdollistaa kirjautumisen omiin lainatietoihin ja niitä pääsee helposti hoitamaan sivustolla.

   Euroloan nosto tapahtuu My Euroloan -sivulla, josta teet siirron omalle pankkitilillesi. Siirtoon saattaa kulua 1-2 pankkipäivää pankistasi riippuen. Osuuspankin, Nordean ja Danske Bankin siirrot tapahtuvat nopeasti,  jopa 6 tunnin kuluessa.

   Voit tehdä nostoja, hakea luottoa, muuttaa lainan lyhennystä ja tehdä lainasta tai luotosta nostoja omalle tilillesi. Sivun käyttö on yksinkertaista.

   Euroloan kokemuksia

   Kuluttajilla on pääasiassa negatiivisia kokemuksia Euroloanin toiminnasta. Edellisen parin vuoden ajalta useampi henkilö on raportoinut hankaluuksista nostaa käyttöön rahoja jo myönnetyltä lainatililtä.

   Lisäksi useammat henkilöt ovat raportoineet yrityksen asiakaspalvelun olevan haastava tavoittaa. Yritys kärsi lisäksi viimeisinä vuosinaan teknisistä vaikeuksista, jotka tekivät asiakkaiden lainan nostamisesta ennakoitua haastavampaa.

   Euroloan toiminta nykyään

   Euroloan ei toimi enää aktiivisesti rahoitusmarkkinoilla. Pikaluotoista tunnettu rahoitusyhtiö laajensi palveluvalikoimaansa vuosien saatossa myös isompiin lainoihin. Pääasiassa Euroloan tarjosi lainaa ilman vakuuksia ja erilaisia jatkuvia luottoja.

   2018 Euroloan Consumer Finance Oyj muuttui Mash Finance Oyj:ksi. Euroloan toimi myös Suomen ulkopuolella kansainvälisillä markkinoilla.

   Kuluttajien kokemukset Euroloanin toiminnasta olivat kuitenkin pääosin vain negatiivisia. Ongelmia liittyi niin rahojen nostamiseen tilille, kuin asiakaspalvelun saatavuuteen.


   Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan yhtiötä, kuten Euroloanin
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Miksi Euroloan ei myönnä lainaa?

   Euroloan ilmoittaa verkkosivuillaan ainoastaan, että lainanhaku on toistaiseksi suljettu ja ettei se myönnä uusia lainoja.

   Todennäköisin syy sille, miksi Euroloan ei myönnä lainaa, on että sen emoyhtiö Mash Group on pahan velkakierteen jälkeen hakeutunut konkurssiin, joka on pantu täytäntöön Helsingin käräjäoikeuden toimesta.

   Mash Groupin hallituksen puheenjohtaja Tommi Lindforsin mukaan kaikki sai alkunsa Marraskuussa vuonna 2019 erään joukkovelkakirjalainan epäonnistuneen takaisinmaksun takia. Sen jälkeen saneerausprosessin venyminen ilmeisesti on vaikuttanut tilanteen ajautumiseen siihen pisteeseen, ettei yrityksellä ole ollut muuta vaihtoehtoa kuin hakeutua konkurssiin.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Nyt luettuasi artikkelin Euroloanista, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysyttyä

   Tarjoaako Euroloan lainaa?
   Euroloan ei enää vuonna 2022 toimi aktiivisesti lainamarkkinoilla. Heidän verkkosivuilla on tieto, että lainapalvelu on poissa käytöstä toistaiseksi, eikä uutta lainaa enää myönnetä.
   Miten maksan lainan takaisin?
   Lainan takaisin maksu tapahtuu maksusuunnitelman mukaisesti kuukausittaisilla maksuerillä. Maksuerät ovat tasasuuruiset, joten yllätyksiä lainan lyhennyksissä ei pääse tulemaan. Voit koska tahansa maksaa lainan kokonaan pois ilman lisäkuluja.