Euroloan – minkälainen lainanmyöntäjä on kyseessä?

Euroloan on suomalainen luottoyhtiö, joka on toiminut jo vuodesta 2007 lähtien. Yhtiö tarjoaa lainoja ilman vakuuksia, pikaluottoja ja luottotiliä.
Ladataan lomaketta..

Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

Summarum Mediassa

janina
janina
2021-05-10
Hakemuksen tekeminen oli helppoa ja päätös tuli nopeasti. Miinusta kuitenkin tulee siitä, että hakemusta tehtäessä sivu jumitti välillä.
Leena Rajala
Leena Rajala
2021-05-06
Infoa tuli jatkuvasti 👍. Ihan mukavasti meni koko ajan
Pauli Saarnisto
Pauli Saarnisto
2021-04-29
Pirjo
Pirjo
2021-04-28
Hakuprosessi sujui mutkattomasti ja nopeasti.
Bogel Jari
Bogel Jari
2021-04-23
Oletin menettelyä hankalammaksi, kaikki meni mielestäni hyvin, olen tyytyväinen
Nina Leppänen
Nina Leppänen
2021-04-07
Kokemus pelkästään positiivinen. Sain lainan sujuvasti.
PP
PP
2021-03-31
Palvelu oli erittäin sujuvaa ja rahat tulivat tilille todella nopeasti. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.😊
Jorma Saloranta
Jorma Saloranta
2021-03-08
sai oikean osoitten mistä kysyä lainaa ja sain sen kiitos
Seija Lindgren
Seija Lindgren
2021-03-01
Palvelu nopeaa ja asiallista. Helppo selkoinen teksti ja helppi ymmärtää. Kiitos palvelusta.
Benita Rönnberg
Benita Rönnberg
2021-02-17

Euroloan kasvoi pienestä suureksi

Euroloan aloitti pienestä, 2 miehen liikeideasta toimintansa. Se kasvoi suuremmaksi vuosien saatossa. Nykyään yrityksellä on toimipisteet 4 eri maassa ja 2 hengen yrityksestä on kasvanut 80 hengen kansainvälinen yhtiö.

2018 Euroloan Consumer Finance Oyj muuttui Mash Finance Oyj:ksi, mutta Suomessa rahalaitos toimii edelleen tutulla Euroloan nimellä. Vaikka nimi muuttui, niin toiminta on yhä pysynyt avoimena ja luotettavana.

Pikaluotoista tunnettu yhtiö on laajentanut palveluvalikoimaansa vuosien saatossa ja tarjoaa myös isompaa lainaa ilman vakuuksia ja erilaisia jatkuvia luottoja. Palveluvalikoimasta löytyy helposti sopiva luotto tai laina omaan tarpeeseen.

Lainaa ilman vakuuksia

Takaajien löytäminen pankkien lainoille voi olla haastavaa ja siksi vakuudettomat lainat ovatkin kasvattaneet suosiotaan. Rahalaitoksena Euroloan ei pyydä lainahakemukseen vakuuksia tai takaajia, joten lainan hakeminen on yksinkertaista ja helpompaa kuin pankista.

Euroloan laina on helppo hakea netissä. Lainalaskurilla kannattaa suunnitella omaa lainaansa huolellisesti ennen kuin lainaa hakee. Valitset lainasumman ja laina-ajan ja tämän jälkeen näet suoraan millainen lyhennys lainalle tulee.

Päätöksen lainasta saat saman tien, kun olet syöttänyt kaikki kysytyt tiedot. Kun olet saanut lainapäätöksen ja hyväksynyt sen, on rahat käytettävissäsi heti. Euroloanin nostoon omalle pankkitilille saattaa kulua 1-2 pankkipäivää.

Siirtoa voi nopeuttaa joillakin pankeilla. Nopeat siirrot ovat mahdollisia Osuuspankin, Nordean ja Danske Bankin tileille. Kannattaa huomioida, että pikamaksu on maksullinen lisäpalvelu.

Lainan myöntämisperusteet

Lainaa voi hakea Suomen kansalainen, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Lainaa haetaan netissä helpolla lainahakemuksella ja sen nostamiseen tarvitaan henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenne, jolloin henkilöllisyys voidaan luotettavasti todentaa. Lisäksi tiedoissa ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Lainamäärä ja laina-aika

Lainaa voit saada 1000 eurosta 10 000 euroon asti ja laina-aika voi olla jopa 5 vuotta. Laina-aikaa säätämällä voit vaikuttaa lyhennyksen kuukausierän suuruuteen.

Pientä lainaa ei kannata hakea pitkällä maksuajalla, koska silloin lainan kustannukset nousevat helposti kohtuuttoman suuriksi. Järkevää on mitoittaa haettu laina todellisen maksukyvyn mukaan ja maksaa se mahdollisimman nopeasti pois.

Esimerkiksi 3000 euron lainalle kohtuullinen maksuaikataulu on 2 vuotta, jolloin lyhennyserät pysyvät maltillisina. Nopeamminkin lainan saa maksaa pois ja siitä ei lisäkuluja aiheudu.

Elämäntilanteen muuttuessa voi laina-aikaa säätää My Euroloan -osiossa. Laina-ajan muutoksissa kannattaa olla kuitenkin asiakaspalveluun yhteydessä, jolloin asiakaspalvelu voi auttaa sinua löytämään sopivan maksuaikataulun.

Luottojen hakeminen Euroloanilla on helppoa. Luotolla on helppo tasapainottaa yllättäviä menoja arjessa ja se toimii hyvänä hätävarana pahan päivän varalle. Saat tilille henkilökohtaisen luottorajan ja se on käytettävissäsi koko ajan.

Luoton hakeminen on usein yksinkertaisempaa kuin lainan hakeminen. Euroloanin luoton saa haettua helposti netissä ja paperisotaa pankin kanssa ei tarvita. Luotolla voi tasapainottaa elämän yllättäviä menoja, kun esimerkiksi pesukone on yllättäen hajonnut.

Luoton lyhentäminen käy kätevästi tasasuuruisilla kuukausilyhennyksillä. Voit myös koska tahansa lyhentää luottoa enemmän kuin maksusuunnitelmassa on sovittu tai maksaa koko luoton pois. Tästä ei aiheudu sinulle mitään kuluja.

Luottoa hakiessa hakijan maksukyky tarkistetaan ja luottoa myönnetään asiakkaan maksukykyyn nähden kohtuullinen määrä. Luottotarjous on aina henkilökohtainen ja luoton määrä ja korko räätälöidään asiakkaan maksukyvyn mukaan. Näin ollen luottotarjouksia ei kannata vertailla työkaverin tai naapurin kanssa.

Eri luotto eri tarkoitukseen

Euroloan tarjoaa luottoa eri tarkoituksiin ja niiden ehdot ovat varsin kohtuulliset. Tarjolla olevia luottoja ovat Joustoluotto, Kulutusluotto ja Luottotili ja näitä kannattaa vertailla keskenään ennen kuin päättää mitä luotto hakee. Eroja voi löytyä ehdoissa.

Joustoluotto

Joustoluotto on sopiva luotto, kun elämässä tarvitsee tehdä suurempi hankinta, jonka hankintaa ei voi siirtää. Esimerkiksi pesukoneen hajoaminen on äkillinen ja yllättävä meno, johon harvoin on voinut varautua etukäteen.

Kulutusluotto

Kulutusluotto sopii tilanteisiin, jossa haluaa vähän irrotella arjesta. Lomamatka usein tulee tarpeeseen, että jaksaa arkea pyörittää ja kulutusluotolla on mahdollista tehdä pieni irtiotto.

Luottotili

Luottotili on pahanpäivän varalle sopiva hätävara. Kun perheen lemmikki yllättäen sairastuu, niin eläinlääkärin laskun saa hoidettua luottotilin luotolla kerralla pois ja rakas lemmikki voidaan saada pelastettua.

Euroloan on sitoutunut ennaltaehkäisemään ylivelkaantumista

Euroloan on sitoutunut ennaltaehkäisemään ylivelkaantumista. Siksi asiakkaan maksukyky tarkistetaan huolellisesti. Liian suurta luottoa asiakkaan maksukykyyn nähden ei myönnetä.

Euroloan kantaa yhteiskuntavastuunsa ja opastaa asiakkaitaan, jos omassa maksukyvyssä tapahtuu muutoksia ja se mietityttää. Ylivelkaantuminen ei ole asiakkaan eikä myöskään Euroloanin etujen mukaista.

Euroloan asiakaspalvelu

Euroloanin asiakaspalvelu palvelee asiakkaita Suomessa, Ruotsissa, Puolassa ja Espanjassa. Palvelua on saatavilla Suomessa sähköpostilla. Muissa maissa myös puhelimitse. Sähköposti on asiakaspalvelu @ euroloan.fi

My Euroloan

My Euroloan vastaa monien pankkien Omat sivut -osiota. Siellä voit hoitaa kaikki lainaasi tai luottoosi liittyvät asiat yksinkertaisesti ja nopeasti.

My Euroloan kirjaudu – sivu mahdollistaa kirjautumisen omiin lainatietoihin ja niitä pääsee helposti hoitamaan sivustolla.

Euroloan nosto tapahtuu My Euroloan -sivulla, josta teet siirron omalle pankkitilillesi. Siirtoon saattaa kulua 1-2 pankkipäivää pankistasi riippuen. Osuuspankin, nordean ja Danske Bankin siirrot tapahtuvat nopeien jopa 6 tunnin kuluessa.

Voit tehdä nostoja, hakea luottoa, muuttaa lainan lyhennystä ja tehdä lainasta tai luotosta nostoja omalle tilillesi. Sivun käyttö on yksinkertaista ja helppoa.

Euroloan kokemuksia

Pääsääntöisesti asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Euroloan palveluun ennen maksukaton astumista voimaan. Tämän jälkeen on joitakin teknisiä ongelmia ilmennyt, joita on korjattu.

Euroloanin palveluissa on kiitelty etenkin kilpailukykyistä korkoa ja helppoa hakuprosessia. Myös asiakaspalvelu on vastannut nopeasti.

Usein kysyttyä

Miten haen Euroloanilta lainaa?
Euroloan lainan hakeminen on helppoa. Täytä lainahakemus netissä ja saat lainapäätöksen heti. Tämän jälkeen voit kirjautua palveluun omilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja laina on käytettävissäsi välittömästi. Voit siirtää lainasta osan tai sen kokonaan omalle pankkitilillesi. Kuukausittaiset lyhennykset saat laskulla, jonka voit maksaa omassa verkkopankissasi.
Miten maksan lainan takaisin?
Lainan takaisin maksu tapahtuu maksusuunnitelman mukaisesti kuukausittaisilla maksuerillä. Maksuerät ovat tasasuuruiset, joten yllätyksiä lainan lyhennyksissä ei pääse tulemaan. Voit koska tahansa maksaa lainan kokonaan pois ilman lisäkuluja.