Arvosanamme

Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Harmaa tähti

4/5 tähteä

Credit24 lainanantajana

Tarvitsetko nopeasti lainaa? Lue alta millainen lainanantaja Credit24 on.

 • Kirjautumalla palveluun voit tarkistaa luottotilanteen

Credit24 lainanantajana

Lainaa saa nykyään helposti, se on vain muutaman klikkauksen päässä. Tässä on haasteena se, että voi olla, että tulee valittua nopein, mutta kallein vaihtoehto. Aiemmin erilaiset pikavipit olivat yleisiä. Tällä saralla toimi myös Credit24. Yhtiön liiketoiminnan liikevaihto lähti laskuun vuoden 2019 jälkeen. Juuri tuona vuonna 2019 tuli voimaan laki, joka puuttui erilaisiin pikavippeihin ja suuriin luottokorkoihin. Tällä hetkellä Credit24 ilmoittaa kotisivuillaan, että se ei myönnä uusia luottoja.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Credit24 lainat ja luotot

Etsittäessä verkosta tietoja Credit24 myöntämistä luotoista, löytyy ristiriitaista tietoa. Kun yritys aloitti Suomessa 2015, se oli pankkien asiakastyytyväisyysvertailussa neljännellä sijalla. Osa on siis pitänyt palvelua toimivana. Palvelu on ollut nopeaa ja helppoa. Toisaalta on kertomuksia siitä, kuinka otettu luotto on pienentynyt vain hieman. Äkillinen lainan tarve, joka on saattanut ihmiset valitsemaan helpon ja nopean ratkaisun on konkretisoitunut osalle opetuksena äärimmäisen korkeista koroista ja lainapääomasta.

Credit24 yleisesti luotoista

Kotisivuillaan Credit24 ilmoittaa, että yhtiö ei enää tarjoa luottopalveluita. Tämän vuoksi ei voida kirjoittaa kattavasti Credit24:n tarjoamista luottopalveluista. Voidaan ainoastaan tarkastella, kuinka Credit24 on toiminut ja myöntänyt vakuudettomia luottoja yksityishenkilöille. Credit24 on myöntänyt muun muassa joustolimiitti-nimistä luottoa, jonka maksisummana on ollut 4 000 euroa. Luoton takaisinmaksuaika on vaihdellut kolmesta kuukaudesta kolmeen vuoteen.

Credit24 ei myönnä tällä hetkellä uusia luottoja

Yhtiö ei myönnä uusia luottoja. Tämän voi todeta vierailemalla yhtiön suomalaisilla kotisivuilla. Aiemmin luottoja ottaneet henkilöt ovat esittäneet kritiikkiä, koska heillä on ollut vaikeuksia käyttää jo myönnettyjä luottoja tai käyttö on muuten estynyt. Myös tilanne, missä on ennen lakimuutosta otettuja korkeakorkoisia luottoja, on saattanut aiheuttaa asiakkaiden osalta närää.

Credit24 luottoja ei myönnetä, mutta niitä maksetaan

Vaikka uusia luottoja ei enää tällä hetkellä myönnetä, osa asiakkaista kuitenkin maksaa aiemmin ottamiaan luottoja. Joten luotot, jotka on ollut helppo ottaa, pitää maksaa myös takaisin. Credit24 asiakaspalvelusta ja Credit24:n kotisivuilta selviää asiakaskohtainen luoton määrä. Näiden otettujen luottojen korot vaihtelevat.

Credit24 myöntämien luottojen korot ja luottokulut

Luotonantajana Credit24 on pitänyt ainakin pari vuotta sitten lainojen nimelliskorkona melkein 20 prosenttia. Tilinhoitomaksu on vaihdellut vajaasta eurosta 12 euroon kuukaudessa. Mutta lainaa tai luottoja otettaessa pitää tarkastella nimelliskoron lisäksi todellista vuosikorkoa. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 1 500 euron summalle ollut 29,97 prosenttia. Kun luotonottaja maksaa korkeaa korkoa, ei varsinainen lainapääoma pienene.

Credit24 Luottoraja

Kun Credit24 myönsi luottoja, se on myöntänyt pieniä vakuudettomia lainoja ja myös niin sanottuja pikavippejä. Käytännössä summat ovat lähteneet muutamista kympeistä suurempiin summiin. Credit24 on tarjonnut muun muassa luottoraja -nimellä mennyttä luottoa, jossa pienimmät summat ovat olleet 50 euroa ja suurimmat summat 4 000 euroa. Näissä todellisena vuosikorkona on ollut 29,97 prosenttia. Maksuaikaa luottorajassa on ollut kuukaudesta kolmeen vuoteen.

Credit24 Joustolimiitti

Kun Credit24 myönsi luottoja, yhtenä vaihtoehtona on ollut joustava luottotili eli Joustolimiitti. Tuossa vakuudettomassa luotossa on maksettu korkoja ja kuluja ainoastaan käytetystä luotosta. Jos luoton on pystynyt maksamaan ajallaan kulut ovat pystyneet kohtuullisina. Joustolimiitissä summat ovat olleet joko 3 000 euroa tai 4 000 euroa. Myös näissä luotoissa kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko on ollut 29,97 prosenttia. Maksuaikaa joustolimiitissä on ollut yleisesti kolme vuotta.

Credit24 Mastercard -luottokortti

Kuten monet muutkin luotonantajat Credit24 on myöntänyt luottokortteja, mikä on mahdollistanut joustavampaa maksamista kuluttajille. Luottokortti antaa korotonta maksuaikaa, jos maksat maksut ajallaan pois. Mutta tällä hetkellä Credit24 ei mainosta luottokortteja, mutta näitä myönnettyjä kortteja voi asiakkaille luonnollisesti olla. Luottokortti, Credit24 Mastercard, kuitenkin toimii ympäri maailmaa.

Credit24 muut lainatuotteet

Luotonantajana Credit24 on tarjonnut erilaisia maksullisia lisäpaveluita. Käytännössä on voinut valita maksuvapaan kuukauden. Tämän lisäksi on voinut ottaa myös Credit24 Turvan, jolla on osaltaan pyritty vakuuttamaan lainanmaksua. Erilaisista lisäpalveluista Credit24 on perinyt palvelumaksuja. Hyvänä esimerkkinä on, että lisäpalveluna on ollut muun muassa maksuvapaa kuukausi. Maksuvapaan pitäminen on maksanut 20 euroa.

Credit24 lainojen kilpailutus

Käytännössä lainojen kilpailutuksessa löytyy myös kilpailua. Luotonantajan roolista Credit24 on siirtynyt lainojen kilpailuttamiseen, missä se itse ei toimi luotonantajana. Tätä kautta on voinut kilpailuttaa jopa lainoja joiden suuruus on ollut 60 000 euroa. Tällä hetkellä yritys ei kuitenkaan kotisivuillaan mainosta tätä palvelua. Joten tämänkään palvelun osalta ei voida sen tämän hetken toimivuutta arvioida.

Muut pankit ja rahalaitokset

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Komplett Bank logo
 • Lainasto logo
 • Aasa logo
 • Collector Bank logo

Credit24 – kirjautuminen sivuille

Kuten voit olettaa, kirjautuminen sivuille on todella helppoa. Jos sinulla on asiakastili, voit kirjautua asiakasnumerollasi ja asettamallasi salasanalla. Tämä on valittu joustoluottohakemuksen yhteydessä. Muuten voit kirjautua aina verkkopankkitunnuksilla. Tästä kerromme tarkemmin myöhemmin.

Asiakassivulle päästyäsi voit muuttaa salasanaasi. Jos olet Nordean asiakas, voit kirjautua sivuille ainoastaan käyttämällä verkkopankkitunnuksiasi.

Credit24 rahansiirto käy siis näppärästi verkkosivujen ja oman verkkopankkisi välillä. Voit olla varma, että lainanantajalla on päivitetyt ohjelmistot, joiden avulla tietosi ja rahasi ovat turvassa.

Credit24 lainasummat – Kuinka paljon voin saada lainaa Credit24-luottolaitokselta?

Kun Credit24 myönsi lainoja lainojen suuruudet olivat yleisesti 50 eurosta 4 000 euroon. Credit24 on saattanut myötää lainoja pienemmille summille, kuin mitä on haettu. Hakemukseen on todennäköisesti vaikuttanut hakijan mahdollisuus maksaa luottoa takaisin. Tämän lisäksi Credit24:n myöntämät luottokortit ovat olleet mahdollisia kuluttajille. Samoin Credit24 on tarjonnut lainojen kilpailutusta aina 60 000 euroon asti.

Kuka voi hakea lainaa Credit24:lta?

Kukaan ei voi hakea tällä hetkellä lainaa, koska Credit24 ei myönnä tällä hetkellä luottoja. Credit24 ei enää myöskään kerro, keille on myönnetty lainoja. Kuitenkin tietoja etsittäessä löytyy tieto siitä, että Credit24 on myöntänyt lainoja 19 vuotta täyttäneille henkilöille. Juuri täysi-ikäisyyden rajan ylittäneiltä henkilöiltä on vaadittu iän lisäksi myös se, että heillä on ollut moitteeton maksuhistoria. Käytännössä tämä on tarkoittanut puhtaita luottotietoja. Kielteiseen luottopäätökseen on voinut johtaa maksuhäiriömerkintä. Tämän lisäksi on pitänyt olla oma matkapuhelin liittymä, josta luottoa on haettu. Takaajia ja vakuuksia ei ole tarvittu.

Credit24 yrityksenä

Tällä hetkellä Credit24 ei myönnä luottoja Suomessa. Yritys toimii kuitenkin kansainvälisesti. Lontoolaisella pörssiyhtiöllä IPF Digitalilla on maailmanlaajuisesti tiettävästi noin 300 000 asiakasta. Luottoja Suomessa myöntäneen Credit24:n taustalla on IPF Digital Finland Oy. Kyseinen osakeyhtiö on kansainvälisen IPF Digitalin tytäryhtiö. Suomeen tytäryhtiö perustettiin vuonna 2005 ja vuonna 2015 yhtiö tuli luottomarkkinoille. Yrityksen viimeisimpien talouslukujen perusteella se on ollut erittäin tuottoisa. Suomen sivuliike teki 8,8 miljoonan euron liikevaihdolla lähes 40 prosentin liikevoiton. Suomessa IPF Finland Oy:llä on työskennellyt noin 20 henkilöä.


Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan yhtiötä, kuten Credit24
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Credit24 yhteystiedot

Asiakkaat, jotka ovat ottaneet luottoja Credit24:n kautta voivat kirjautua Credit24:n kotisivujen credit24.fi kautta tarkastamaan tietojaan. Tämän lisäksi Credit24 ilmoittaa, kotisivuillaan, jotka ovat hyvin niukat, asiakaspalvelun toimivan sähköpostitse. Sähköpostiosoitteeksi on ilmoitettu: [email protected] Credit24:n taustalla oleva yhtiön, IPF Digital Finlandin, osoitteeksi ilmoitetaan: IPF Digital Finland Oy Itämerenkatu 14 00180 Helsinki.

Aukioloajat

MA
10:00–16:00
TI
10:00–16:00
KE
10:00–16:00
TO
10:00–16:00
PE
10:00–16:00
LA
Suljettu
SU
Suljettu

Asiakaspalvelu yksityishenkilöt

Sähköposti
Puhelin
Punainen X-merkki
Chat
Punainen X-merkki

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Credit24 sekä muiden rahoitusalan toimijoiden lainojen kilpailuttamisen lisäksi tarjoamme apuamme näissä:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Credit24 – Usein kysyttyä

Mikä on credit24 joustoluotto?
Joustoluotolla tarkoitetaan vakuudetonta, verkossa haettavaa lainaa, jonka voit saada heti tilillesi. Riittää, että lainanantaja tarkistaa maksutietosi, ja tekee sinulle sitten henkilökohtaisen sopimuksen.
Minkälaisia maksuja lainasumman takaisinmaksu sisältää?
Koska joustoluotto on vakuudeton pikalaina, on sen todellinen vuosikorko hieman korkeampi. Maksuun vaikuttavat luottoraja, vuotuinen nimelliskorko, avausmaksu, tilinhoitomaksu per kuukausi, sekä todellinen vuosikorko.
Kuinka voin hakea lainaa?
Lainanhakeminen onnistuu kätevästi menemällä ensin lainanantajan sivuille. Sinun tulee sitten kirjautua sivuille verkkopankkitunnuksillasi, määrittää lainan tiedot, ja vastaanottaa sitten laina tilillesi.