Credit24 lainanantajana

Tarvitsetko nopeasti lainaa? Credit24 ja monet muut rahoitusyhtiöt, jotka tavoitat Summarumin kautta, voi olla ratkaisu tilanteeseesi. Lue lisää alta!
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Credit24 lainanmyöntäjänä

   Credit24 toimii useassa eri maassa ja on pari vuotta sitten jalkautunut Suomeen. Palvelutarjontaan sisältyvät useat erilaiset lainat ja lainanmaksuohjelmat, jotka voidaan räätälöidä sopivaksi asiakkaalle kuin asiakkaalle.

   Vaihtoehdot voidaan siis suunnitella niin, että ne ovat edullisemmat lainanottajalle ja sopivat paremmin henkilökohtaiseen tilanteeseen.

   Credit24 sisältää kuitenkin myös tarkasti validoidut lainanhakuprosessit, jotka pitävät huolen siitä, että jokaisella asiakkaalla riittää maksukyky myös tulevaisuudessa. Hakuprosessi on siis hyvin huolellisesti suunniteltu, eikä asiakasta jätetä pulaan.

   Lainaa arjen menojen varalle

   Mistä lainaa? Lainantarve voi tulla yllättäen kenelle tahansa. Oli se sitten yllätys tai ei, on siinä kuitenkin rahasta, mikä voi aiheuttaa hieman ylimääräistä stressiä. Siksi jokaisen lainanhakijan onkin tärkeää tutustua huolellisesti juuri siihen alustaan, josta päätät hakea lainaa pankin sijaan.

   Jos yllättävä rahantarve yllättää, kuten esimerkiksi erilaiset lääkärikulut, Credit24 tarjoaa helpotusta niiden maksamiseen. Jos sinulla on erilaisia suunniteltuja menoja, kuten esimerkiksi kodin elektroniikka, lomamatkat tai remontti, voit myös hyvin kääntyä rahalaitoksen puoleen.

   Credit24 tarjoaa lainoja 100-4000 euron välillä. Saat luoton aina heti tilillesi, kun hakuprosessi on päättynyt. Esittelemme vielä tarkemmin myöhemmin, miten lainanhaku tapahtuu, mutta periaatteessa voit valita tarvitsemasi lainasumman ja maksaa sen maksimissaan 36 kuukauden tai kolmen vuoden sisällä takaisin.

   Muut pankit ja rahalaitokset

   • Aktia logo
   • Fellow Pankki logo
   • Bluestep Bank logo
   • Kaarna logo
   • Avida logo
   • Balanzia logo
   • Bank Norwegian logo
   • Bigbank logo
   • Halino logo
   • Instabank logo
   • Credigo logo
   • Credit24 logo
   • LainaFI logo
   • Lainaamo logo
   • MyLender logo
   • Nordax Bank logo
   • Risicum logo
   • Resurs Bank logo
   • TF Bank logo
   • Bondora logo
   • Komplett Bank logo
   • Lainasto logo
   • Aasa logo
   • Collector Bank logo

   Lainanhaku

   Credit24 on joustoluottopalvelu kaikille 19 vuotta täyttäneille, raha-asiansa järkevästi hoitaville henkilöille. Lisäksi tarvitset henkilökohtaisen matkapuhelinliittymän.

   Kuten moderniin aikaan kuuluu, lainahakemuksen hoitaminen verkossa on todella nopeaa. Sinun tulee varata vain muutama minuutti eri pankkehin tutustumiseen, jälkeen voit kirjautua verkkopankkitunnuksillasi sisään ja valita haluamasi lainamäärä. Hakemukset käsitellään usein toimistoaikana, mutta Credit24 tarjoaa hakemusten käsittelyä illalla kello 22 asti.

   Vaikka lainanhaku käy nopeasti verkossa, sinun on silti hyvä käyttää myös hetki ehtojen tarkasteluun ja laskemiseen. Kun lainanhaku käy nopeasti, sinun pitää myös ymmärtää, ettei palvelu tule ilmaiseksi. Eri sopimuksissa on erilaiset ehdot, mutta lähtökohtaisesti sinun tulee varautua korkeampiin takaisinmaksuihin.

   Lainan haku netissä on kuitenkin siinä mielessä kätevää, ettet tarvitse erilaisia vakuuksia tai takaajia. Tästä lisää seuraavassa kappaleessa.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Vakuudet ja takaajat

   Lainan hakeminen netissä on siksi erityisen näppärää, sillä siihen ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Credit24 tarkistaa tietosi, kun haet luottoa, jonka jälkeen he voivat kätevästi määrittää juuri sinulle sopivan luottorajan.

   Luottorajalla tarkoitetaan siis sitä rahamäärää, jonka sinä voit tilanteestasi riippuen maksimissaan saada. Tämä raha tulee nopeasti pankkitilillesi, eikä aikaa kulu turhiin käynteihin, odotteluun tai muuhun paperityöhön.

   Jos tarvitset lisää rahaa, lainanantaja voi nostaa luottorajaasi. Tämä tietysti katsotaan aina huolellisesti tilannekohtaisesti.

   Credit24 palvelu

   Luottoasi voi seurata kätevästi verkossa. Credit24 tarjoaa myös mobiilisovelluksen, jonka avulla voit reaaliaikaisesti seurata luottoasi. Luottoa vapautuu käytännössä aina käyttöösi, kun maksat lainaasi pois.

   Palvelu määrittää seuraavat tekijät, jotka ovat tärkeitä lainanmaksussa:

   1. Luottoraja
   2. Vuotuinen nimelliskorko
   3. Avausmaksu
   4. Tilinhoitomaksu per kuukausi.
   5. Todellinen vuosikorko

   Credit24 kirjautuminen

   Kuten voit olettaa, kirjautuminen sivuille on todella helppoa. Jos sinulla on jo tili, voit kirjautua asiakasnumerollasi ja asettamallasi salasanalla. Tämä on valittu joustoluottohakemuksen yhteydessä. Muuten voit kirjautua aina verkkopankkitunnuksilla. Tästä kerromme tarkemmin myöhemmin.

   Asiakassivulle päästyäsi voit muuttaa salasanaasi. Jos olet Nordean asiakas, voit kirjautua sivuille ainoastaan käyttämällä verkkopankkitunnuksiasi.

   Credit24 rahansiirto käy siis näppärästi verkkosivujen ja oman verkkopankkisi välillä. Voit olla varma, että lainanantajalla on päivitetyt ohjelmistot, joiden avulla tietosi ja rahasi ovat turvassa.

   Credit24 kirjautuminen pankkitunnuksilla

   Kun haluat luoda asiakastilisi sivuille, voit kirjautua pankkitunnuksillasi. Jos olet uusi asiakas, voit mennä sivun yläkulmasta Kirjaudu-sivulle. Oli sinulla sitten käytössäsi Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, S-Pankki, Handelsbanken, Säästöpankki, Oma SP, Ålandsbanken tai POP Pankki, voit valita pankkisi ja kirjautua sivustolle tuttuun tapaan.

   Credit24 kirjaudu -sivu tarjoaa myös mahdollisuuden kirjautua mobiilivarmenteella.

   Pankin lainatuotteet

   Kun lainanantaja alkaa muuten olla tutumpi, on syytä siirtyä itse palveluihin. Laina ei ole ainoa palvelu, vaan Credit24 tarjoaa erilaisia lisäpalveluita sen lisäksi. Palvelut voi tilata maksua vastaan, vaikkakin jotkut lisäpalvelut ovat myös ilmaisia tai riippuvat siitä, kuinka ison lainan olet ottanut.

   Asiakkaan on mahdollista:

   • Valita eräpäivä
   • Korottaa luottorajaa
   • Pitää maksuvapaa kuukausi
   • Tilata eräpäivän muistutus
   • Käsitellä muita maksuja
   • Hyödyntää asiakaspalvelua
   • Tilata maksumuistutus
   • Maksun kohdistaminen ilman viitenumeroa
   • Tilata saldotodistus postitse
   • Tilata paperilaskutuslisä

   Tarjolla on niin lyhytaikaista kuin pitkäaikaista lainaa.

   Palvelutarjonta

   Joustoluotolla tarkoitetaan siis sinun käytössäsi olevaa luottoa, jonka voit siirtää omalle tilillesi. Korko määräytyy lainanantajan mukaan. Korkoa maksetaan vain luotosta, jonka olet siirtänyt lainanantajalta itsellesi.

   Ne varat, joita et nosta, toimivat niin sanottuna rahastona. Tämä ei aiheuta kuluja, vaan voit huoletta jättää ne tulevaisuuden varalle. Credit24 on siis verkossa haettava joustoluotto, jonka avulla voit ottaa käyttöösi 100-4000 euron luottorajan.

   Takaisinmaksuaika

   Voit valita luotolle omaan taloustilanteeseesi sopivan maksuajan kuukaudesta jopa kolmeen vuoteen. Voit myös maksaa luoton kokonaisuudessaan takaisin milloin tahansa valitsemasi maksuajan kuluessa. Luotolta ei veloiteta nostopalkkioita eikä kuukausimaksuja. Kuten jo mainitsimme, korko määräytyy luoton määrän mukaan eli luotosta, jonka olet nostanut tilillesi.

   Nosta vain sen verran kuin tarvitset

   Sinun ei tarvitse nostaa yhtään sen enempää kuin mitä tietyllä hetkellä tarvitset. Kun olet nostanut luoton, se vähennetään omasta luottorajastasi. Kun luotto on maksettu takaisin, luotto on jälleen käytössäsi.

   Credit24 informoi kaikkia asiakkaitaan joka kuukausi luottotilin saldosta ja nostettavissa olevasta luotosta. Pystyt myös tarkastamaan tiedot netissä tai mobiilisovelluksessa.

   Credit24 korko

   Credit24 tarjoaa ilmaisen avausmaksun. Tilinhoitomaksu per kuukausi taas määräytyy täysin lainasi määrän mukaan. Kuten jo mainitsimme, luottoraja on 100-4000 euroa.

   Korko taas määräytyy näiden ja muiden ehtojen mukaisesti.

   Credit24 korko koostuu KSL:n mukaisesta vuosikorosta. KSL on määrittänyt, että todellinen vuosikorko on 29,97% aina 1500 euroa käytössä olevalle luotolle.

   • Vuotuinen nimelliskorko: 19,92%
   • Todellinen vuosikorko: 29,97%

   Vuonna 2021 voimaan tullut väliaikainen korkokatto on kuitenkin vaikuttanut tiettynä ajanjaksona haettujen lainojen korkoihin.

   Credit24 asiakaspalvelu

   Tärkeää verkossa asioidessa on tietysti luotettava asiakaspalvelu. Voit olla varma, että. Credit24 asiakaspalvelutiimi auttaa sinua kaikissa luotonhakuprosessiin liittyvissä asioissa.

   Luottopalvelu on auki 8:00 – 22:00 ja puhelinpäivystys vastaa klo 9:00 – 17:00. Voit myös olla asiakaspalveluun aina yhteyksissä sähköpostitse. Tämä on erityisen kätevää esimerkiksi silloin, kun haluat lähettää ruutukaappauksia tai muita kuvia visualisoidaksesi kysymyksesi.

   Ennen kuin olet asiakastiimiin yhteydessä, kannattaa myös tarkistaa, jos vastaus kysymykseesi löytyy UKK-palstalta.

   Credit24 kokemuksia

   Olemme tähän sivulle koonneet erilaisia Credit24 kokemuksia ja tietoa pankista. Johtopäätös on, että kyseessä on helppo- ja nopeakäyttöinen palvelu, jonka avulla saat nopeasti rahaa tilillesi ilman piilotettuja maksuja. Toki tämä vaatii sen, että olet huolellisesti tutustunut sopimukseen. Raha-asioissa on aina syytä olla ennemmin liian tarkka, kuin vain sokeasti hakea lainaa.

   Jos kuitenkin tarvitset lainaa, Credit24 on vastuullinen luotonantaja. He pitävät huolen siitä, ettei rahaa anneta niille, jotka eivät kykene sitä maksamaan tulevaisuudessa takaisin. Henkilökohtainen prosessi lainanantajan kanssa takaa, että saat maksettua rahasi varmasti takaisin.


   Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan yhtiötä, kuten Credit24
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Credit24 maksuvapaa kuukausi & eräpäivän muuttaminen

   Credit24 tarjoaa maksuvapaan kuukauden asiakkailleen 5 € hintaan eli täysin maksuvapaa se ei siis ole. Kyseessä on lainan lyhennyksestä vapaa kuukausi, mikä tarkoittaa, että palvelumaksun lisäksi kyseisen kuukauden korko ja tilinhoitomaksu lisätään seuraavien laskujen minimikuukausierään.

   Asiakkaan on mahdollista valita lyhennyksistä maksuvapaa kuukausi, kun hän on hoitanut laskujen maksun ajallaan eikä maksuviiveitä ole päässyt muodostumaan.

   Credit24 maksuvapaa kuukausi tarkoittaa sitä, että rahanostot eivät ole tuon kuukauden aikana mahdollisia. Nostaminen onnistuu jälleen, kun olet saanut seuraaavan laskun ja maksanut sen ajallaan.

   Credit24 eräpäivän muuttaminen onnistuu luottohakemuksen yhteydessä tai myöhemmässä vaiheessa Credit24 Online -verkkosivuilla. Et voi tehdä muutosta nykyiseen avoimeen laskuun, vaan muutos astuu voimaan vasta seuraavan laskun kohdalla. Eli muista olla ennakoida tämä, jos huomaat että haluat jatkossa siirtää eräpäivää jostakin syystä.

   Jos eräpäivä osuu viikonlopulle tai pyhäpäivälle, se siirtyy luonnollisesti seuraavalle pankkipäivälle eli arkipäivälle. Tämänkin Credit24 palvelun kohdalla veloitetaan 5 € palvelumaksu, joka lisätään laskun minimikuukausierään.

   Tiedot eräpäivästä ja kuukausierän suuruudesta näet Credit24 Online -sivuilta.

    

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Credit24 sekä muiden rahoitusalan toimijoiden lainojen kilpailuttamisen lisäksi tarjoamme apuamme näissä:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysyttyä

   Mikä on credit24 joustoluotto?
   Joustoluotolla tarkoitetaan vakuudetonta, verkossa haettavaa lainaa, jonka voit saada heti tilillesi. Riittää, että lainanantaja tarkistaa maksutietosi, ja tekee sinulle sitten henkilökohtaisen sopimuksen.
   Minkälaisia maksuja lainasumman takaisinmaksu sisältää?
   Koska joustoluotto on vakuudeton pikalaina, on sen todellinen vuosikorko hieman korkeampi. Maksuun vaikuttavat luottoraja, vuotuinen nimelliskorko, avausmaksu, tilinhoitomaksu per kuukausi, sekä todellinen vuosikorko.
   Kuinka voin hakea lainaa?
   Lainanhakeminen onnistuu kätevästi menemällä ensin lainanantajan sivuille. Sinun tulee sitten kirjautua sivuille verkkopankkitunnuksillasi, määrittää lainan tiedot, ja vastaanottaa sitten laina tilillesi.