Credigo – tavoitteena mutkaton lainakokemus

Credigo on suomalainen rahoitusalan yhtiö joka on tarjonnut pienlainoja jo yli 14 vuoden ajan. Pitkä kokemus, helppo lainan haku ja matala korko on tehnyt siitä asiakkaille kiinnostavan pienlainan tarjoajan. Tavoitat sen ja monet muut lainantarjoajat Summarumin kautta!
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Credigon historia

   Credigon omistaa Northmill Oy, joka on rekisteröity Suomeen ja on toiminut Ruotsissa jo vuodesta 2006 lähtien. Rahalaitoksella on pitkä kokemus vakuudettomista pienlainoista. Lisäksi Aluehallintovirasto on hyväksynyt Credigon luotontarjoajarekisteriin, joka takaa luotontarjoajan luotettavuuden.

   Credigo on vuodesta toiseen kasvattanut suosiotaan pienlainojen tarjoajana ja kasvulle ei näy loppua. Asiakkaita on Pohjoismaissa jo yli 200 000, joka osaltaan kertoo yrityksen luotettavuudesta ja asiakastyytyväisyydestä.


   Löydä edullisin laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Löydä edullinen laina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Kilpailuta ja vertaile lainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudeton laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Pienlaina matalla korolla

   Credigon erikoisuutena on vakuudettoman pienlainan erittäin kohtuullinen korkotaso. Lainojen kulut pysyvät maltillisina ja tämä tekee rahalaitoksesta erittäin houkuttelevan vaihtoehdon asiakkaalle.

   Miten haen lainaa?

   Lainaa on helppo hakea netissä täytettävällä hakemuksella. Alustavan lainapäätöksen saa heti ja rahat maksetaan tilille arkipäivisin aukioloaikojen puitteissa. Jos ilta-aikaan tai viikonloppuna on hakenut lainaa, niin rahat maksetaan seuraavana arkipäivänä.

   Mitään liitteitä ei lainahakemukseen tarvita, vaan pienlaina on nimenomaan vakuudeton laina. Et siis tarvitse lainan hakemiseen vakuuksia tai takaajia, vaan ainoastaan huolellisesti täytetyn hakemuksen.

   Myöntämisperusteet

   • 20-70 vuotiaat henkilöt
   • Puhtaat luottotiedot
   • Henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenne henkilöllisyyden todentamiseksi

   Credigon lainan myötämiskriteerit ovat hyvin yksinkertaiset. Lainaa myönnetään 20-70 vuoden ikäisille henkilöille, joilla on puhtaat luottotiedot. Lainan hakemiseen tarvitaan vahvaa tunnistautumista ja siksi hakijalla täytyy olla henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenne käytössä.

   Lainaa ei voida myöntää luottotiedottamalle henkilölle, koska Credigo on sitoutunut ylivelkaantumista ennaltaehkäisevään toimintaan. Siksi hakijan maksukyky tarkistetaan ennen lainapäätöksen antamista. Nykytekniikalla tarkistus tapahtuu automaattisesti ja alustavan lainapäätöksen saa heti.

   Credigo laina määrä ja laina-aika

   • 500-10 000 euroa
   • Helppo hakemus netissä
   • Laina-aika lainasumman mukaan
   • Matala korko
   • Laina-aika 2-10 vuotta

   Credigon pienlainaa on mahdollista hakea 500 eurosta aina 5000 euroon asti. Laina-aika määräytyy lainasumman mukaan ja on 2-10 vuotta. Edullinen korko tekee lainasta varteenotettavan talouden tasapainottajan elämän yllättäessä.

   Credigo lisälaina

   Joskus elämä yllättää uudelleen ennen kuin edellinen laina on saatu kokonaan maksettua pois. Silloin voi olla tarvetta lisälainalle. Credigolla on mahdollista hakea lisälainaa, kun aiemmin nostettua lainaa on hoitanut moitteettomasti.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Credigo lainan korotus

   Elämä tosiaan saattaa yllättää aika ajoin. Eteesi voi tulla tilanne, että olet juuri hakenut lainaa mutta huomaatkin ettei laina välttämättä riitä, joten lainan korotus olisi nyt paikallaan.

   Credigon lainan korotus ei ilmene heidän sivuillaan kovin selvästi. Epäilemme, että Credigon lainan korotus tarkoittaa ehkä toisen lainan hakemista edellisen rinnalle.

   Vaihtoehtoisesti sinun kannattaa miettiä myös muita lainantarjoajia. Summarum kilpailuttaa yli 30 rahoituslaitosta ilmaiseksi puolestasi, ja etsii juuri sinulle parhaimman lainavaihtoehdon edullisella korolla.

   Credigo joustoluotto

   Joustoluotto on kulutusluotto ja samalla tavalla laina, kuin vakuudeton pienlainakin. Luotto muodostaa velkasuhteen samalla tavalla kuin lainakin ja sitä lyhennetään tasasuuruisilla maksuerillä maksusuunnitelman mukaan.

   Luottoa voi maksaa kerralla enemmänkin pois, jos haluaa ja yleensä tästä ei mitään ylimääräisiä kuluja asiakkaalle aiheudu.

   Maksusuunnitelmaa nopeampi maksuaikataulu pienentää luotosta maksettavan koron määrää ja nopea takaisinmaksu tekee luotosta edullisemman.

   Luottoa hakiessa kannattaakin omaa talouttaa laskea tarkkaan ja suunnitella takaisinmaksu suunnitelma sellaiseksi, ettei se vie taloutta liian tiukille.

   Lainan ja joustoluoton ero on usein korossa. Lainassa on usein matalempi korko kuin luotossa, ja lainan muut ehdot voivat olla poiketa paljonkin kulutusluotoista. Tämä kannattaa huomioida, kun pohtii itselleen parasta vaihtoehtoa.

   Muut pankit ja rahalaitokset

   Credigo luottorajan korotus

   Joskus voi tulla tarve korottaa luottorajaa. Kun aiemman luoton lyhennyserät on hoitanut moitteettomasti, niin tämä hakemus on helppo tehdä Omilla sivuilla ja usein luottorajan korotuksesta saa päätöksen nopeasti.

   Selkeä hinnoittelu

   Credigo on panostanut erityisesti hinnoittelussa selkeyteen. Hinnat esitetään läpinäkyvästi ja selkein esimerkein, joten asiakkaalle ei jää hinnoittelussa mitään epäselvää. Tämä lisää asiakkaan luottamusta yhtiötä kohtaan.

   Korot ja lainanhoitopalkkiot noudattavat tarkoin Kuluttajalainsäädännön vaatimusten mukaista korkokattoa. Korot ja kustannukset esitellään esimerkeissä avoimesti ja asiakas näkee heti millaisia kustannuksia lainasta tulee.

   Voit selvittää lainasi kustannukset tämän lainalaskurin avulla.

   Credigo laina – onko se pikavippi vai ei?

   Credigon laina on vakuudeton, mutta ei kuitenkaan pikavippi, jotka on tarkoitettu todella nopeaan rahantarpeeseen. Pikavipit ovat sisältäneet yleensä todella korkeat kulut, ja hinnoittelun selkeydessä on ollut usein parannettavaa, sillä usealle pikavipin nostaneelle ne ovat voineet tulla yllätyksenä.

   Credigo lainan korko riippuu lainasummasta ja laina-ajasta. Yleensä todellinen vuosikorko sijoittuu 15 – 29 prosentin välille riippuen täysin hakijan henkilökohtaisesta luottoluokituksesta. Credigo laina myönnetään, jos hakija täyttää kaikki lainansaannille määritetyt ehdot. Esimerkiksi ilman luottotietoja Credigo ei myönnä lainaa, kuten ei muutkaan rahoitusalan toimijat.

   Credigo pikalaina

   Credigo pikalaina vastaa pikavippiä nopeutensa puolesta, jos pikalainan hakemus tehdään Credigon aukioloaikojen aikana, voi rahat olla hakijan tilillä jo samana päivänä. Erona Credigo kuitenkin ilmoittaa, että pikalainan ehdot ja myöntäminen on huomattavasti tiukempaa kuin ns. pikavippien kohdalla.

   Suomessa rahoitusalan sääntelyllä on onnistuttu saamaan aikaan se, ettei aikaisemman kaltaisia pikavippejä ole enää tarjolla, vaan ehtojen on oltava aiempaa selkeämmät ja korkokatot pitävät huolen, ettei korot pääse nousemaan pilviin kuten aiemmin.


   Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, kuten Credigon
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Credigo – Omat sivut

   Credigon Omat sivut mahdollistaa omien asiakastietojen tarkistamisen, lainapäätöksien tarkastelun ja oman lainan hallinnan. Laskut löytyvät niin ikään Omilta sivuilta ja tarvittaessa sitä kautta voi jättää lisälainahekemuksenkin.

   Credigon kirjaudu -sivu kysyy henkilötunnusta ja salasanaa. Nämä tiedot olet saanut lainahakemuksen tekemisen yhteydessä ja ne toimivat jatkossakin kirjautumistietoina. Lopetettuasi Omat Sivut osiossa asioinnin kannattaa varmuuden vuoksi tyhjentää käyttämäsi laitteen välimuisti, ettei kirjautumistietosi päädy vahingossa vääriin käsiin.

   Omat sivut toimivat kellon ympäri ja vuoden jokaisena päivänä, joten oman lainan hallinta on tehty hyvin yksinkertaiseksi. Asiakkaat ovat kiitelleet sivujen selkeää ulkoasua ja helppokäyttöisyyttä.

   Credigo asiakaspalvelu

   • Sähköpostilla
   • Avoinna arkisin klo 9.00-16.30
   • Nopea ja ystävällinen

   Credigon asiakaspalvelu toimii sähköpostin kautta. Sähköposteja käsitellään arkisin kello 9.00-16.30, joten asioiminen onnistuu virastoaikaan. Lainan haku ja yhteydenotto toimii kellon ympäri vuoden jokaisena päivän, mutta vastaaminen ja rahojen maksu tapahtuu aukioloaikojen puitteissa.

   Credigo kokemuksia

   • 88,8% suosittelisi ystävilleen
   • 93% kiitteli asiakaspalvelun palveluasennetta
   • 93,3% piti asiakaspalvelua nopeana
   • 93,5% koki lainan hakemisen helpoksi
   • 90,3% piti laiankokonaisuudesta

   Credigolle asiakkaiden kokemukset ovat tärkeitä ja siksi he ovat itse tehneet asiakastyytyväisyyskyselyn. Kysely on tehty vuonna 2017 ja tulokset ovat olleet poikkeuksellisen hyviä. Asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä etenkin asiakaspalvelun nopeuteen ja asiakaspalvelijoiden palveluasenteeseen.

   Lisäksi asiakkaat ovat kiitelleet myös lainan hakemisen helppoutta ja lainaa kokonaisuutena itselleen hyvin sopivaksi. Verkkosivuja niin ikään pidettiin selkeinä ja sivujen käyttöä helppona. Ja liki 89% asiakkaista suosittelisi Credigoa ystävilleen.

   Nettiä selaillessa myöskään keskustelupalstoilla yhtiöstä ei juuri ole pahaa sanaa sanottavana vaan asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä niin lainaan kuin myös rahalaitoksen asiakaspalveluun.

   Löytyykö mitään kehitettävää?

   Credigosta on vaikea löytää mitään kehitettämistä vaativia toimintoja. Ainoa kehittämiskohde on asiakaspalvelu, jonka voisi toivoa olevan hieman laajemmin avoinna. Monipuolisemmat yhteydenottokanavat toisivat myös plussaa yhtiön toimintaan.

   Chat ja puhelinpalvelu voisivat palvella asiakkaita paremmin. Työssä käyvälle ihmiselle virastoaikana asioiminen voi olla haastavaa, jos vastausta kaipaa nopeasti. Sähköpostia toki voi lähettää mihin kellon aikaan vaan ja vastauksen saa aukioloaikojen puitteissa.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Credigon ja muiden sen kaltaisten rahoitusyhtiöiden myöntämien lainojen kilpailuttaminen on ydinosaamistamme näiden palvelujen lisäksi:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysyttyä

   Voinko hakea lainaa vaikka minulla prepaid-liittymä tai salainen numero?

   Lainaa voi hakea myös salaisella puhelinnumerolla tai prepaid-liittymällä, koska hakijan tunnistaminen vaatii vahvaa tunnistautumista. Credigo ei tunnista asiakkaitaan puhelinnumeron perusteella. Tunnistautumiseen tarvitaan joko henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

   Lainasopimus löytyy omilta asiakassivuilta, jonne pääsee kirjautumaan omalla henkilötunnuksella. Lainasopimuksen voi tulostaa myös omalla koneellaan, jos haluaa sen arkistoida mieluummin papeprisena. Kirjautumistiedot eivät yleensä jää koneelle tai puhleimeen muistiin, mutta varmuuden vuoksi kannattaa asioinnin jälkeen tyhjentää käyttämänsä laitteen välimuisti.

   Voinko hakea lainaa yritykselleni?
   Credigo myöntää vakuudettomia lainoja vain yksityishenkilöille. Yrityksille lainaa ei voida myöntää ja yrityksille on muita rahoitusvaihtoehtoja eri tahoilla.
   Miten vastaanotan lainasopimuksen?
   Lainasopimus löytyy omilta asiakassivuilta, jonne pääsee kirjautumaan omalla henkilötunnuksella. Lainasopimuksen voi tulostaa myös omalla koneellaan, jos haluaa sen arkistoida mieluummin paperisena. Kirjautumistiedot eivät yleensä jää koneelle tai puhelimeen muistiin, mutta varmuuden vuoksi kannattaa asioinnin jälkeen tyhjentää käyttämänsä laitteen välimuisti.