Collector Bank – rahoitusta yrityksille ja kuluttajille

Collector Bank on tullut tutuksi monille suomalaisille kuluttajille ja yrittäjille jo vuosien saatossa ja se onkin monen yrityksen suosima rahalaitos. Se mahdollistaa asiakkaiden laskutuksen ja tarjoaa rahoitusvaihtoehtoja edullisilla koroilla.
Ladataan lomaketta..

Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

Summarum Mediassa

janina
janina
2021-05-10
Hakemuksen tekeminen oli helppoa ja päätös tuli nopeasti. Miinusta kuitenkin tulee siitä, että hakemusta tehtäessä sivu jumitti välillä.
Leena Rajala
Leena Rajala
2021-05-06
Infoa tuli jatkuvasti 👍. Ihan mukavasti meni koko ajan
Pauli Saarnisto
Pauli Saarnisto
2021-04-29
Pirjo
Pirjo
2021-04-28
Hakuprosessi sujui mutkattomasti ja nopeasti.
Bogel Jari
Bogel Jari
2021-04-23
Oletin menettelyä hankalammaksi, kaikki meni mielestäni hyvin, olen tyytyväinen
Nina Leppänen
Nina Leppänen
2021-04-07
Kokemus pelkästään positiivinen. Sain lainan sujuvasti.
PP
PP
2021-03-31
Palvelu oli erittäin sujuvaa ja rahat tulivat tilille todella nopeasti. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.😊
Jorma Saloranta
Jorma Saloranta
2021-03-08
sai oikean osoitten mistä kysyä lainaa ja sain sen kiitos
Seija Lindgren
Seija Lindgren
2021-03-01
Palvelu nopeaa ja asiallista. Helppo selkoinen teksti ja helppi ymmärtää. Kiitos palvelusta.
Benita Rönnberg
Benita Rönnberg
2021-02-17

Collector Bank AB – historiaa

Collector Bank AB on perustettu 1999 ja se on ruotsalainen rahalaitos, jonka pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Yhtiöllä on toimipisteet myös Tukholmassa, Helsingissä ja Oslossa. Yhtiö toimii niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaiden parissa ja tarjoaa monenlaisia rahoituspalveluja.

Yrityksille räätälöidyssä palveluvalikoimassa on niin yritysrahoitus kuin laskujen ostopalvelut. Nämä palvelut mahdollistavat yrittäjien palvelemisen kokonaisvaltaisesti ja yrittäjät ovatkin ottaneet Collectorin hyvin käyttöön ja yhteistyökumppanikseen.

Yhä useampi yritys käyttää Collectorin laskutuspalveluja, koska ne minimoivat yhtiön luottotappioita. Esimerksiksi Ruotsista ponnistanut ja suomalaisillekin jo tuttu urheilukauppa Stadium käyttää Collector Bankin tarjoamaa rahoituspalvelua mahdollistaakseen Stadium Tili -palvelun asiakkailleen.

Collector Bank on yksi suosituimmista pohjoismaisista rahalaitoksista. Vielä joku aika sitten Collectorilla oli myös oma perintäpalvelu, mutta tämän toiminnan se myi pois 2019.

Yksityisille tarjolla on Joustolaina ja säästötili. Molemmat ovat saavuttaneet suosionsa kuluttaja-asiakkaiden keskuudessa. Kuluttajien joustolaina on vakuudeton laina, joka haetaan netissä. Lainojen kilpailuttamisesta voit lukea lisää täältä.

Collector Bank laina on kuluttajalle vakuudeton laina

Korko ja laina-aika määräytyy haetun lainasumman, hakijan henkilökohtaisten tulojen ja maksukyvyn mukaan. Tilinhoitomaksuista ja avauspalkkioista huolimatta lainan lyhennykset pysyvät kohtuullisina.

Yli 10 000 euron lainoille voi saada yli 10 vuoden maksuajan. Muille lainoille maksuaika on korkeintaan 10 vuotta ja pienessä lainassa tämä voi jo nostaa lainan kustannuksia merkittävästi. Voit käyttää apunasi Summarum lainalaskuria lainan kustannusten laskemisessa.

Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

Lainan hakeminen on tehty helpoksi

Joustolainan hakeminen on yksinkertaista. Lainahakemus täytetään huolellisesti netissä ja sen liitteiksi tarvitaan kopio tuoreimmasta palkkalaskelmasta tai eläkepäätöksestä. Lisäksi tarvitaan verotustodistus, jonka saa tulostettua Vero.fi-palvelussa.

 

Collector pyytää myös kuvan hakijan henkilöllisyystodistuksesta tai passista, että he voivat varmistaa hakijan henkilöllisyyden. Oman pankin tiliote tarvitaan, jos palkkalaskelmassa tai eläkepäätöksessä ei sitä näy.

Lainan maksaminen kerralla pois on mahdollista

Laina voi maksaa koska tahansa kerralla pois, mutta tästä pitää olla yhteydessä asiakaspalvelueen. Asiakaspalvelussa lasketaan lainan todelliset korot maksupäivään asti ja näin sieltä saat oikean suuruisen laskun oikealla viitenumerolla lainan kerralla hoitamista varten.

Näiden tietojen kanssa kannattaa olla tarkkana, että lainan maksu kohdistuu oikein, pieni virhe voi aiheuttaa isoja ongelmia lainan maksuun.

Collector Bankin yrityslaina auttaa investoinneissa

Collector Bankin tarjoama yrityslaina poikkeaa merkittävästi kuluttajille suunnatusta lainasta. Lainasumma on aina vähintään 100 000 euroa ja siihen vaaditaan vakuudet. Täysin uusi ja aloittava yritys ei voi lainaa saada, vaan yrityksen on pitänyt toimia vähintään 3 vuotta.

Collector Bank säästötili laittaa säästöt kasvamaan

Collector Bank tarjoaa kuluttajille myös säästötiliä kilpailukykyisellä korolla. Äkkirikastumista säästötileillä ei voi odottaa, mutta se on hyvä tapa saada pienelle pesämunalle tuottoa.

Pienin säästötilille tehtävä talletus on 50 euroa ja säästöt ovat koko ajan käytössä ilman nostorajoitusta. Tilistä ei koidu myöskään mitään kuukausimaksuja. Tili on helppo ja nopea avata netin kautta.

Kuka voi avata säästötilin?

Säästötilin voi avata kuka tahansa Suomen kansalainen, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Hänen täytyy kuitenkin olla 18 vuotias ja verovelvollinen vain ja ainoastaan Suomeen. Näin ollen ulkosuomalaisille säästötilin avaaminen ei ole mahdollista.

Collector Bank lasku mahdollistaa pitemmän maksuajan tarjoamisen asiakkaalle

Collector myynti- ja ostolaskupalvelu on yrityksille tullut tutuksi vuosien saatossa. Se tarjoaa mahdollisuuden saada laskuista saatavat nopeasti ja asiakkaille pidempää maksuaikaa. Näin yrityksen laskutusriskit vähenevät ja tiukoissa tilanteissa Collector hoitaa myös laskujen perinnän yhteistyökumppaniensa kanssa.

Laskutuksessa yritykset ovatkin hyvin löytäneet ja ottaneet Collectorin yhteistyökumppanikseen. Laskuistaan saa saatavansa 15 päivän kuluttua ja Collector hoitaa laskutuksen asiakkaalle päin.

Laskunmaksu käytännön arjessa – vaikka R-kioskilla

R-kioski konserni on tarjonnut asiakkailleen mahdollisuuden maksaa laskujaan omalla tiskillään jo vuodesta 2019. Etenkin pienillä paikkakunnilla tämä voi olla ainoa tapa vanhemmille ihmisille maksaa laskujaan, kun kotona ei välttämättä ole tietokonetta tai sen käyttö ei ole hallussa.

R-kioski käyttää laskujen maksun mahdollistamiseen Collector Bankin laskupalveluja ja asiakkaat ovat pitäneet paljon tästä mahdollisuudesta.

Collector Bank osamaksu keventää varastoon sidottua pääomaa

Collectorin ostolasku on yrityksille suunnattu palvelu, jossa yrittäjä voi saada hankinnoille pidemmän maksuajan ja maksaa tarvittaessa hankintansa myös osamaksulla. Tämä voi vahvistaa yrittäjän asemaa kun tehdään hankintoja ja pienentää varastoon sidottua pääoman määrää. Poiketen kuluttajille myönnetyistä luotoista, tässä rahoitusmuodossa vaaditaan vakuuksia.

Collector Bank – kirjaudu omilla verkkopankkitunnuksilla

Collector Bank Omat sivut aukeavat omilla verkkopankkitunnuksilla. Omilla sivuilla voit hallita kaikkia voimassa olevia sopimuksiasi Collectorin kanssa. Oli kyseessä sitten lainasi hallintointi tai säästöjesi tutkiminen.

Säästötililtä tehdään nostoja omalle pankkitilille Omien sivujen kautta. Samoin lainasta tehtävät nostot hoidetaan Omien sivujen kautta. Portaalissa on myös mahdollista hakea säästötiliä, jos vaikka ensin on ollut laina-asiakkaana.

Collector Bank kokemuksia löytyy puolesta ja vastaan

Collector Bank ei ole pikalainoja tarjoava yhtiö, joten käsittelyyn ja rahoitusten maksuun voi kulua muutama päivä. Asiakkaat ovat kuitenkin ymmärtäneet tämän hyvin ja pitävät yhtiö toimintaa luotettavana. Pääasiassa niin yritysasikkaat kuin kuluttaja-asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä pankin toimintaan.

Moitteita on tullut yleensä tilanteissa, joissa on tullut epäselvyyksiä muuttuneista ehdoista tai kun lainaa ei ole myönnetty. Collector myöntää lainoja kuitenkin vastuullisten lainantarjoajien toimintaperiaatteiden mukaan, joten lainan epäämiseen on ollut perusteet ja pankki ei niihin voi vaikuttaa.

Collector Bank asiakaspalvelu

Collectorin asiakaspalvelu toimii niin puhelimitse, sähköpostilla kuin myös tavallisen postin kautta. Asiakaspalvelua on kehuttu nopeaksi ja ystävälliseksi ja aukioloajat ovat tavalliset toimistoajat.

Usein kysyttyä

Voiko Joustolainaa korottaa?
Joustolainan summaa ei voi korottaa. Laina pitää ensin maksaa kokonaisuudessaan pois, että voi hakea uutta lainaa.
Onko mahdollisuus saada maksuvapaata kuukautta?
Maksuvapaata kuukautta ei voi saada, mutta lyhennysvapaa kuukausi on mahdollinen. Lyhennysvapaasta kuukaudesta tulee sopia asiakaspalvelun kanssa, että summat ja viitteet menevät oikein.
Voiko Joustolainan maksaa pois kerralla?
Joustolainan voi maksaa kerralla pois niin halutessaan. Silloin on oltava asiakaspalveluun yhteydessä, että korko saadaan laskettua oikein. Korko lasketaan maksupäivään asti. Asiakaspalvelusta saatavalla uudella laskulla maksettuna laina kuittaantuu suoritetuksi. Omaehtoinen lainan pois maksaminen ei kuittaa lainaa suoritetuksi.