Arvosanamme

Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Harmaa tähti

4/5 tähteä

Collector Bank lainanantajana

Collector Bank on monen yrityksen suosima lainanmyöntäjä. Se mahdollistaa asiakkaiden laskutuksen ja tarjoaa rahoitusvaihtoehtoja edullisilla koroilla. Kilpailuta Collector Bankin tuotteet Summarumin kautta.

 • Lainat yksityishenkilöille
 • Lainat yrityksille

Collector Bank lainanantajana

Olemme luotettava pankki, joka tarjoaa erilaisia lainavaihtoehtoja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Collector Bank on Ruotsalainen pankki, joka toimii myös Norjassa ja Suomessa. Meiltä saat aina edullisen ja kilpailukykyisen lainatarjouksen juuri sinulle sopivalla kuukausierällä. Olemme erinomainen vaihtoehto perinteisille pankeille. Kun haluat luotettavaa ja edullista rahoitusta, on Coilector Bank oikea pankki sinulle.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Collector Bank lainat ja luotot

Löydät varmasti itsellesi tai yrityksellesi sopivan lainavaihtoehdon Collector Bankin valikoimasta. Tarjoamme joustavia ja edullisia rahoitusratkaisuja juuri sinun tai yrityksesi tarpeisiin. Alla on kerrottu tarkemmin eri lainatyypeistä ja niiden sisällöistä. Tutustu vaihtoehtoihin ja löydät juuri oikean ratkaisun.

Collector Bank lainatyyppi Joustolaina

Joustolaina on nimensä veroinen ja tarjoaa joustavan lainan aina lainasummasta maksuaikaan. Joustolainaa voi hakea 2000-25.000 euroa ja laina-aika voi olla 2-10 vuotta. Tarjoamme kilpailukykyisen koron sekä kulut lainaan.

Joustolainaan ei vaadita ylimääräsiä vakuuksia tai takaajia, joten tästä ei tarvitse olla huolissaan.

Sinun tulee olla 20 vuotta täyttänyt ja sinulla tulee olla vakituinen osoite Suomessa. Mikäli vuosi tulosi ovat vähintään 15.000 euroa voit hakea huoletta Joustolainaa Collector Bankilta.

Korko on erittäin kilpailukykyinen, kuten myös muut kulut. Kaikki tiedot ilmoitamme sinulle aina, joten mitään piilokuluja ei myöskään pääse syntymään.

Collector Bank lainatyyppi Säästötili

Voit avata itsellesi säästötilin Collector Bankin kautta. Talletuskorko on 1% vuodessa koko talletetulle summalle. Voit tehdä vapaasti nostoja ilman erillisiä kuluja. Säästöjesi tarkastelu ja nostojen tekeminen onnistuu helposti omien sivujen kautta. Säästäminen Collector Bankissa on turvallista, koska pankki kuuluu Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin.

Säästötilin voit avata jos olet täysi-ikäinen sekä asut Suomessa vakituisesti. Säästötilille minimi talletus on 50 euroa ja säästöt ovat käytettävissä kokoajan.

Collector Bank lainatyyppi Maksa laskulla – Walley

Walley – palvelu on helppo ja hyvä ratkaisu rahoittaa jokin suurempi ostos osamaksulla. Palvelulla voit maksaa ostoksesi joko verkkokaupassa tai kivijalkamyymälässä. Asiakkaana voit valita itse parhaimman maksuratkaisun itsellesi tai yrityksellesi.

Lataa puhelimelle MyWalley sovellus, josta näet reaali ajassa kaikki ostokset ja laskut. Voit myös päättää itse maksatko koko laskun kerralla pois vai maksatko laskun pienemmissä erissä. Maksaminen on helppoa ja edullista. Maksuajan pidennys onnistuu myös kätevästi, jos joskus tulee tilanne että eräpäivää tulisi siirtää myöhemmäksi.

Collector Bank lainatyyppi Yritysrahoitus

Laskujen osto ja rahoitus

Tämä vaihtoehto on erinomainen vaihtoehto, kun halutaan tarjota asiakkaille pitkiä maksuaikoja laskuihin, mutta yritys ei halua sitoa omaa pääomaa tai heikentää kassavirtaa. Collector Bank tarjoaa yritykselle laskujen osto- ja factoring palveluita. Yrityksen tunnusluvut voivat myös parantua pitkällä tähtäimellä, kun kassavirta kasvaa.

Mikäli haluat suojata yrityksesi luottotappio- ja maksuviiveriskeiltä, on laskujen osto- ja factoringpalvelu erinomainen vaihtoehto.

Ostolasku- ja lainarahoitus

Ostolaskurahoituksessa on monia hyötyjä yritykselle. Näitä ovat mm. enemmän maksuaikaa ostolaskuille, toimittajariski pienemmäksi, varastoon sitoutunut pääoma pienemmäksi ja sopii myös tuonnin rahoitukseen. Koska maksajana toimii vakavarainen pankki, helpottaa ostolaskurahoitus monesti yrityksen toimittajalta saamia ostolimiittejä. Ostolaskurahoitukseen vaaditaan vakuuksia.

Tarjoamme täydentäviä yrityslaina rahoitusratkaisuja yritysten lyhyempiin lisärahoitustarpeisiin, kuten kausivaihteluiden tasaamiseen tai uusien investointien tekemiseen. Jos yritys on hankkimassa uusia koneita tai laitteita on yrityslaina oiva vaihtoehto siihen. Voimme myös tarjota monenlaisia yrityslainoja kuten esimerkiksi lainalimiittejä. Yrityksen tulee olla toiminyt vähintään kolme vuotta ja yrityslainat ovat aina vakuudellisia lainoja. Minimimäärä yrityslainassa on 100 000 euroa.

Collector Bank muut lainatuotteet

Tarjolla on yrityksille myös erilaisia maksuratkaisuja verkkokauppaan ja myymälään. Walley- ratkaisut ovat erinomainen vaihtoehto niin pienille kuin keskisuurillekin yrityksille. jotka haluavat tarjota asiakkailleen helppoja ja turvallisia maksuratkaisuja.

Muut pankit ja rahoituslaitokset

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Komplett Bank logo
 • Lainasto logo
 • Aasa logo
 • Collector Bank logo

Collector Bank sivustolle kirjautuminen

Collector Bank Omat sivut aukeavat omilla verkkopankkitunnuksilla. Omilla sivuilla voit hallita kaikkia voimassa olevia sopimuksiasi Collectorin kanssa. Oli kyseessä sitten lainasi hallintointi tai säästöjesi tutkiminen.

Säästötililtä tehdään nostoja omalle pankkitilille Omien sivujen kautta. Samoin lainasta tehtävät nostot hoidetaan Omien sivujen kautta. Portaalissa on myös mahdollista hakea säästötiliä, jos vaikka ensin on ollut laina-asiakkaana.

Collector Bank lainasummat – Kuinka paljon voin saada lainaa Collector Bankilta?

Lainaa voit hakea 2000 – 25,000 euroa. Laina summa voi olla tällä välillä 1000 euron välein. Laina-aika Collector Bankilla on 2-10 vuotta.

Laina on aina henkilökohtainen eikä vaadi yli,ääräisiä takuita tai vakuuksia.

Kuka voi hakea lainaa Collector Bankilta?

Lainaa voit saada jos olet täyttänyt 20 vuotta ja sinulla on vakituinen osoite Suomessa. Vuositulojesi tulee olla vähintään 15,000 euroa. Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot sekä vakituinen työpaikka tai eläke. Lainaa ei myönnetä työttömille tai opiskelijoille, poikkeuksena jos hakijalla on säännölliset tulot (palkka tai eläke).

Collector Bank yrityksenä

Lena Apler ja Jphan Möller perustivat Collector Bankin vuonna 1999. He olivat olleet yhtä aikaa Securumilla, joka on Ruotsin hallituksen aloitteesta perustettu yhtiö 1990-luvun finanssikriisin aikana ja heillä kummallakin oli kokemusta järjestämättömistä luotoista. Collector Bank hoiti ensimmäisten toiminta vuosiensa aikana ainoastaan järjestämättömiä luottoja, eli siitä tuli eräänlainen ”mini-Securum”. Yritys suuntautui uudelleen vuonna 2003, ja siitä kehittyi luottomarkkinayhtiö.

Aluksi yhtiö tarjosi factoring-palveluita yrityksille, jonka jälkeen kulutustavaroiden laskutus- ja osamaksupalveluita, joissa yksityishenkilöt ovat loppuasiakkaita ja postimyynti toimii jakelukanavana. Verkkokaupasta tuli myöhemmin pääasiallinen kohderyhmä, mutta asiakaskuntaan on saatu myös liikeketjuja. Tuotevalikoimaan lisättiin yksityishenkilöitä varten yksityislainat, vakuudettomat lainat ja säästötilit.

Suomeen Collector Bank on tullut vuonna 2008. Tämän jälkeen on tapahtunut tuotekehitystä ja palvelutuotteita on tullut lisää mm. luottokorttipalvelut.

Vuonna 2015 Collector Bank sai luvan harjoittaa pankkitoimintaa. Tänä samana vuonna emo yhtiö Collector Bank AB listautui Tukholman Nasdaqiin.

Tällä hetkellä Collector Bank toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.


Miksi kilpailuttaa rahoituslaitokset Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja lainantarjoajat, kuten Collector Bankin
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Collector Bank yhteystiedot

Asiakaspalvelumme palvelee asiakkaitamme arkisin kello 10.00-16.00. Collector Bankin asiakaspalveluun voit joko soittaa tai lähettää sähköpostia. Voit myös hoitaa asioita kirjautumalla omille sivuille nettipalvelussa. Nettipalvelumme on avoinna sinulle aina silloin kun sinulle sopii, joten voit hoitaa monia asioita myös aukioloaikojemme ulkopuolella.

Collector Bankilla on myös oma verkkoasiointi palvelu yritysasiakkaille, joten reskontran hoitaminen sujuu helposti ja ajantasaisesti. Suomen konttorimme sijaitsee Helsingissä.

Aukioloajat

MA
10:00–16:00
TI
10:00–16:00
KE
10:00–16:00
TO
10:00–16:00
PE
10:00–16:00
LA
Suljettu
SU
Suljettu

Asiakaspalvelu yksityishenkilöt

Sähköposti
Puhelin
09 3158 9900
Chat
Punainen X-merkki

Usein kysyttyä

Voiko Joustolainaa korottaa?
Joustolainan summaa ei voi korottaa. Laina pitää ensin maksaa kokonaisuudessaan pois, että voi hakea uutta lainaa.
Onko mahdollisuus saada maksuvapaata kuukautta?
Maksuvapaata kuukautta ei voi saada, mutta lyhennysvapaa kuukausi on mahdollinen. Lyhennysvapaasta kuukaudesta tulee sopia asiakaspalvelun kanssa, että summat ja viitteet menevät oikein.
Voiko Joustolainan maksaa pois kerralla?
Joustolainan voi maksaa kerralla pois niin halutessaan. Silloin on oltava asiakaspalveluun yhteydessä, että korko saadaan laskettua oikein. Korko lasketaan maksupäivään asti. Asiakaspalvelusta saatavalla uudella laskulla maksettuna laina kuittaantuu suoritetuksi. Omaehtoinen lainan pois maksaminen ei kuittaa lainaa suoritetuksi.