Collector Bank lainanantajana

Collector Bank on monen yrityksen suosima lainanmyöntäjä. Se mahdollistaa asiakkaiden laskutuksen ja tarjoaa rahoitusvaihtoehtoja edullisilla koroilla. Kilpailuta Collector Bankin tuotteet Summarumin kautta.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Collector Bank AB – historiaa

   Collector Bank AB on perustettu 1999 ja se on ruotsalainen rahoituslaitos jonka pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Yhtiöllä on toimipisteet myös Tukholmassa, Helsingissä ja Oslossa. Yhtiö toimii niin henkilö- kuin yritysasiakkaiden parissa ja tarjoaa monenlaisia rahoituspalveluja.

   Yrityksille räätälöidyssä palveluvalikoimassa on niin yritysrahoitus kuin laskujen ostopalvelut. Nämä palvelut mahdollistavat yrittäjien palvelemisen kokonaisvaltaisesti ja yrittäjät ovatkin ottaneet Collectorin hyvin käyttöön ja yhteistyökumppanikseen.

   Yhä useampi yritys käyttää Collectorin laskutuspalveluja, koska ne minimoivat yhtiön luottotappioita. Esimerksiksi Ruotsista ponnistanut ja suomalaisillekin jo tuttu urheilukauppa Stadium käyttää Collector Bankin tarjoamaa rahoituspalvelua mahdollistaakseen Stadium Tili -palvelun asiakkailleen.

   Collector Bank on yksi suosituimmista pohjoismaisista rahoituslaitoksista. Vielä joku aika sitten Collectorilla oli myös oma perintäpalvelu, mutta tämän toiminnan se myi pois 2019.

   Yksityisille tarjolla on Joustolaina ja säästötili. Molemmat ovat saavuttaneet suosionsa henkilöasiakkaiden keskuudessa. Henkilöasiakkaiden joustolaina on vakuudeton laina, joka haetaan netissä.

   Collector Bank laina on vakuudeton laina

   Korko ja laina-aika määräytyy haetun lainasumman, hakijan henkilökohtaisten tulojen ja maksukyvyn mukaan. Tilinhoitomaksuista ja avauspalkkioista huolimatta lainan lyhennykset pysyvät kohtuullisina.

   Yli 10 000 euron lainoille voi saada yli 10 vuoden maksuajan. Muille lainoille maksuaika on korkeintaan 10 vuotta ja pienessä lainassa tämä voi jo nostaa lainan kustannuksia merkittävästi. Voit käyttää apunasi Summarum lainalaskuria lainan kustannusten laskemisessa.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Hae Collector laina arjen menoihin

   Collector laina auttaa sinua esimerkiksi rikkoutuneen pesukoneen tai auton korjaamisen kanssa. Collector laina on vakuudeton laina, jonka takia sen hakeminen on nopeaa ja vaivatonta.

   Collector lainaa voit hakea 2000 – 25 000 euron väliltä. Lainan korko määräytyy asiakkaan mukaan aina henkilökohtaisesti. Lainan korkoon vaikuttaa vahvasti lainan takaisinmaksuaika, sekä lainan hakijan tulot.

   Lainan hakeminen on tehty helpoksi

   Joustolainan hakeminen on yksinkertaista. Lainahakemus täytetään huolellisesti netissä ja sen liitteiksi tarvitaan kopio tuoreimmasta palkkalaskelmasta tai eläkepäätöksestä. Lisäksi tarvitaan verotustodistus, jonka saa tulostettua Vero.fi-palvelussa.

   Collector pyytää myös kuvan hakijan henkilöllisyystodistuksesta tai passista, että he voivat varmistaa hakijan henkilöllisyyden. Oman pankin tiliote tarvitaan, jos palkkalaskelmassa tai eläkepäätöksessä ei sitä näy.

   Lainan maksaminen kerralla pois on mahdollista

   Laina voi maksaa koska tahansa kerralla pois, mutta tästä pitää olla yhteydessä asiakaspalvelueen. Asiakaspalvelussa lasketaan lainan todelliset korot maksupäivään asti ja näin sieltä saat oikean suuruisen laskun oikealla viitenumerolla lainan kerralla hoitamista varten.

   Näiden tietojen kanssa kannattaa olla tarkkana, että lainan maksu kohdistuu oikein, pieni virhe voi aiheuttaa isoja ongelmia lainan maksuun.

   Muut pankit ja lainantarjoajat

   • Aktia logo
   • Fellow Pankki logo
   • Bluestep Bank logo
   • Kaarna logo
   • Avida logo
   • Balanzia logo
   • Bank Norwegian logo
   • Bigbank logo
   • Halino logo
   • Instabank logo
   • Credigo logo
   • Credit24 logo
   • LainaFI logo
   • Lainaamo logo
   • MyLender logo
   • Nordax Bank logo
   • Risicum logo
   • Resurs Bank logo
   • TF Bank logo
   • Bondora logo
   • Komplett Bank logo
   • Lainasto logo
   • Aasa logo
   • Collector Bank logo

   Collector Bankin yrityslaina auttaa investoinneissa

   Collector Bankin tarjoama yrityslaina poikkeaa merkittävästi henkilöasiakkaille suunnatusta lainasta. Lainasumma on aina vähintään 100 000 euroa ja siihen vaaditaan vakuudet. Täysin uusi ja aloittava yritys ei voi lainaa saada, vaan yrityksen on pitänyt toimia vähintään 3 vuotta.

   Collector Bank säästötili laittaa säästöt kasvamaan

   Collector Bank tarjoaa sinulle myös säästötilin kilpailukykyisellä korolla. Äkkirikastumista säästötileillä ei voi odottaa, mutta se on hyvä tapa saada pienelle pesämunalle tuottoa.

   Pienin säästötilille tehtävä talletus on 50 euroa ja säästöt ovat koko ajan käytössä ilman nostorajoitusta. Tilistä ei koidu myöskään sinulle mitään kuukausimaksuja. Tili on helppo ja nopea avata netin kautta.

   Kuka voi avata säästötilin?

   Säästötilin voi avata kuka tahansa Suomen kansalainen, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Hänen täytyy kuitenkin olla 18 vuotias ja verovelvollinen vain ja ainoastaan Suomeen. Näin ollen ulkosuomalaisille säästötilin avaaminen ei ole mahdollista.


   Miksi kilpailuttaa rahoituslaitokset Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja lainantarjoajat, kuten Collector Bankin
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Collector Bank lasku mahdollistaa pitemmän maksuajan tarjoamisen asiakkaalle

   Collector myynti- ja ostolaskupalvelu on yrityksille tullut tutuksi vuosien saatossa. Se tarjoaa mahdollisuuden saada laskuista saatavat nopeasti ja asiakkaille pidempää maksuaikaa. Näin yrityksen laskutusriskit vähenevät ja tiukoissa tilanteissa Collector hoitaa myös laskujen perinnän yhteistyökumppaniensa kanssa.

   Laskutuksessa yritykset ovatkin hyvin löytäneet ja ottaneet Collectorin yhteistyökumppanikseen. Laskuistaan saa saatavansa 15 päivän kuluttua ja Collector hoitaa laskutuksen asiakkaalle päin.

   Laskunmaksu käytännön arjessa – vaikka R-kioskilla

   R-kioski konserni on tarjonnut asiakkailleen mahdollisuuden maksaa laskujaan omalla tiskillään jo vuodesta 2019. Etenkin pienillä paikkakunnilla tämä voi olla ainoa tapa vanhemmille ihmisille maksaa laskujaan, kun kotona ei välttämättä ole tietokonetta tai sen käyttö ei ole hallussa.

   R-kioski käyttää laskujen maksun mahdollistamiseen Collector Bankin laskupalveluja ja asiakkaat ovat pitäneet paljon tästä mahdollisuudesta.

   Collector Bank osamaksu keventää varastoon sidottua pääomaa

   Collectorin ostolasku on yrityksille suunnattu palvelu, jossa yrittäjä voi saada hankinnoille pidemmän maksuajan ja maksaa tarvittaessa hankintansa myös osamaksulla. Tämä voi vahvistaa yrittäjän asemaa kun tehdään hankintoja ja pienentää varastoon sidottua pääoman määrää. Poiketen henkilöille myönnetyistä luotoista, tässä rahoitusmuodossa vaaditaan vakuuksia.

   Collector Bank – kirjaudu omilla verkkopankkitunnuksilla

   Collector Bank Omat sivut aukeavat omilla verkkopankkitunnuksilla. Omilla sivuilla voit hallita kaikkia voimassa olevia sopimuksiasi Collectorin kanssa. Oli kyseessä sitten lainasi hallintointi tai säästöjesi tutkiminen.

   Säästötililtä tehdään nostoja omalle pankkitilille Omien sivujen kautta. Samoin lainasta tehtävät nostot hoidetaan Omien sivujen kautta. Portaalissa on myös mahdollista hakea säästötiliä, jos vaikka ensin on ollut laina-asiakkaana.

   Collector Bank kokemuksia löytyy puolesta ja vastaan

   Collector Bank ei ole pikalainoja tarjoava yhtiö, joten käsittelyyn ja rahoitusten maksuun voi kulua muutama päivä. Asiakkaat ovat kuitenkin ymmärtäneet tämän hyvin ja pitävät yhtiö toimintaa luotettavana. Pääasiassa niin yritysasiakkaat kuin henkilöasiakkaat ovat olleet tyytyväisiä pankin toimintaan.

   Moitteita on tullut yleensä tilanteissa, joissa on tullut epäselvyyksiä muuttuneista ehdoista tai kun lainaa ei ole myönnetty. Collector myöntää lainoja kuitenkin vastuullisten lainantarjoajien toimintaperiaatteiden mukaan, joten lainan epäämiseen on ollut perusteet ja pankki ei niihin voi vaikuttaa.

   Kilpailuta Collector Bank-laina

   Miksi sitten kannattaa kilpailuttaa Collector Bank laina? Lainojen kilpailutus kannattaa, koska sen avulla sinun on mahdollista löytää kaikkein edullisin ja sopivin lainavaihtoehto itsellesi.

   Lainojen kilpailutus kääntää markkinoiden kilpailutilanteen päälaelleen. Sen sijaan, että kilpailisit pankkien asiakkuudesta, lainojen kilpailutus asettaa pankit kilpailemaan siitä, kuka saa sinut asiakkaaksi.

   Lainojen kilpailutus onnistuu verkossa helposti. Täyttämällä ainoastaan yhden lomakkeen voit löytää markkinoiden edullisimman lainavaihtoehdon.

   Kilpailuttaessa lainat, käyttäjä syöttää sähköiseen lomakkeeseen lainan sekä itsensä perustiedot. Tämän jälkeen lainat kilpailuttava yritys kerää eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta lainatarjouksia asiakkaan hakemaa lainaa varten.

   Parhaat ja edullisimmat lainatarjoukset välitetään käyttäjän sähköpostiin. Näin hänen tehtäväksi jää ainoastaan hyväksyä sopivin laina näin halutessaan.

   Lainojen kilpailutus ei kuitenkaan sido itsessään vielä mihinkään hankintapäätökseen. Asiakkaana voit halutessasi yksinkertaisesti jättää lainan hyväksymättä ilmana mitään seurauksia.

   Lainojen kilpailutus on helppoa ja yksinkertaista. Kilpailuta lainat Summarumin avulla ja löydä sopivin vaihtoehto jo tänään!

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Collector Bank asiakaspalvelu

   Collectorin asiakaspalvelu toimii niin puhelimitse, sähköpostilla kuin myös tavallisen postin kautta. Asiakaspalvelua on kehuttu nopeaksi ja ystävälliseksi ja aukioloajat ovat tavalliset toimistoajat.

   Usein kysyttyä

   Voiko Joustolainaa korottaa?
   Joustolainan summaa ei voi korottaa. Laina pitää ensin maksaa kokonaisuudessaan pois, että voi hakea uutta lainaa.
   Onko mahdollisuus saada maksuvapaata kuukautta?
   Maksuvapaata kuukautta ei voi saada, mutta lyhennysvapaa kuukausi on mahdollinen. Lyhennysvapaasta kuukaudesta tulee sopia asiakaspalvelun kanssa, että summat ja viitteet menevät oikein.
   Voiko Joustolainan maksaa pois kerralla?
   Joustolainan voi maksaa kerralla pois niin halutessaan. Silloin on oltava asiakaspalveluun yhteydessä, että korko saadaan laskettua oikein. Korko lasketaan maksupäivään asti. Asiakaspalvelusta saatavalla uudella laskulla maksettuna laina kuittaantuu suoritetuksi. Omaehtoinen lainan pois maksaminen ei kuittaa lainaa suoritetuksi.