BRAbank lainanantajana

BRAbank on norjalainen rahalaitos, joka toimii verkkoympäristössä. Suomen markkinoille vuonna 2017 saapunut rahalaitos tarjoaa kulutusluottoja ja eri suuruisia vakuudettomia lainoja. Suomalaiset ovat hyvin luottaneet norjalaisiin rahalaitoksiin, eräänä syynä tähän on verrattain samankaltainen lainsäädäntö naapurimaiden välillä.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   BRAbankin historia

   BRAbankin juuret kulkevat jo vuoteen 2003 asti. Matkan varrella moni rahalaitos on ollut murroksessa ja fuusioitumisiakin on nähty. Alussa BRAbank tunnettiin nimellän Vertibanken ja omistajamuutos 2016 vaihtoi nimen Easybank ASA:ksi.

   Vanha BRAbank toimi aiemmin nimellä Monobank ASA ja se aloitti toimintansa vuonna 2015. Suomeen pankki rantautui 2017 ja Ruotsin markkinoille pankki sai ovet auki vuonna 2019.

   Lokakuussa 2020 vanha BRAbank ASA ja Easybank ASA yhdistyivät ja tuloksena on vakaa ja luotettava uusi BRAbank. Pääkonttori sijaitsee Oslossa ja sivukonttori löytyy Bergenistä. Rahalaitos toimii kuitenkin digitaalisena pankkina Pohjoismaissa ja on erikoistunut tarjoamaan vakuudettomia lainoja yksityishenkilöille.

   Yhdistymisen myötä syntyneen rahalaitoksen takana on siis jo pitkä kokemus pankkimaailmasta ja lainojen myöntämisestä. Se myös näkyy kaikessa sen toiminnassa tänä päivänä muun muassa luotettavuutena.

   BRAbank löytyy myös pörssistä ja toimii julkisena osakeyhtiönä, minkä vuoksi sen toiminta on avointa ja läpinäkyvää. Sijoittajien kannalta tämä on todella hyvä ja rahalaitoksen osakeantia onkin seurattu tarkkaan pörssissä.

   Laina

   Lainaa voi hakea 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti. Takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta. Korko on maltillinen ja se takaa kohtuulliset kuukausierät, jolloin laina ei pääse heiluttamaan omaa taloutta.

   Myöntämiskriteerit

   Vakuudetonta lainaa myönnettäessä tarkastellaan monia kriteereitä hakijasta. Alle 23-vuotias ei voi hakea lainaa BRAbankilta ja myöskin yli 70-vuotiaille lainaa ei myönnetä, koska laina-ajan lopussa ikää alkaa olemaan jo hyvin kunnioitettavasti.

   Lainasumman määrään vaikuttaa lisäksi se haetaanko lainaa yksin vai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan kanssa hakiessa myönnetty laina voi olla isompi kuin yksin hakiessa. Voit lukea täältä mitä yhteislaina pitää sisällään.

   Myönnetty laina on kulutusluotto, joten sen käyttötarkoitusta ei tarvitse ilmoittaa. Hakija voi käyttää lainan kuten parhaaksi näkee ja moni ottaakin yhdistelylainan, jolla yhdistää monta pientä lainaa. Näin saattaa saada tuntuvia säästöjä lainojen hoitokuluissa ja omat laina-asiat ovat paremmin hallittavissa.

   Muut pankit ja rahalaitokset

   Lainan maksaminen kerralla pois

   Lainan voi maksaa myös kerralla pois, mutta se pitää maksaa maksusuunnitelman mukaisilla korkopäivillä ja kuluineen. Lisäkuluja ei nopeammasta maksuaikataulusta kerry.

   Ennen kuin maksat koko lainaa kerralla pois, on hyvä keskustella asiasta asiakaspalvelun kanssa. Saat silloin oikean laskun oikeankokoisella summalla ja oikealla viitenumerolla. Ilman näitä tietoja lainaasi ei saada kuitattua maksetuksi.

   Selvitä lainakustannukset lainalaskurin avulla.

   Lainasumman korotus lisälainalla

   Tietyin edellytyksin voi saada lainasumman korotusta lisälainalla. Luottoraja ei saa ylittää 50 000 euroa ja aiemman lainan nostamisesta on pitänyt olla vähintään 3 kuukautta. Lainan lyhennykset kun on hoidettu maksusuunnitelman mukaan, niin lainan saaminen on mahdollista.

   Lisälainaa hakiessa hakijan maksukykyä arvioidaan ja lisälainaa ei välttämättä myönnetä, jos vaikuttaa siltä, että siitä suoriutuminen olisi asiakkaalle haastavaa. Lisälainan hakemista kannattaakin harkita tarkkaan oman talouden kannalta.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   BRAbankin verkkosivut

   BRAbank, kuten kaikki pankit, tarjoavat asiakkailleen omat sivut, josta voi lainaansa hallita. Lainan sopimustiedot ja kaikki maksuerät näkyvät täällä. Näet jo maksetut lyhennykset ja tulevat lyhennykset.

   Voit myös korottaa lainaasi omien sivujen kautta. Huomioi, että lainan korottaminen on mahdollista vasta, kun edellisen lainan saamisesta on kulunut 3 kuukautta tai enemmän. Lainan korotusta hakiessa hakijan maksukyky arvioidaan ja myönnetty korotus lisätään lainasummaan.

   Omilta sivuilta voi myös tarkistaa lainasopimuksen ehdot aina tarvittaessa. Myös kaikki lainaan liittyvät asiakirjat on sieltä tulostettavissa, jos paperisina liitteinä niitä johonkin tarvitaan. Esimerkiksi lainojen koroista on helppo ottaa todistus omien sivujen kautta.

   BRAbank kokemuksia

   Asiakkaiden kokemukset BRAbankista ovat pääsääntöisesti positiivisia. Lainapäätöksen saaneet ovat kehuneet hakuprosessin yksinkertaisuutta ja sitä, että eräpäiväksi voi valita palkkapäivänsä. Kun hakemukseen tarvittavat dokumentit ovat olleet valmiina esillä on hakuprosessi ollut nopea ja yksinkertainen suorittaa loppuun.

   Negatiiviset kokemuksen netin keskutelupalstoilla liittyvät yleensä lähinnä lainan myöntämiseen. Alustavan lainapäätöksen saatuaan hakijat ovat uskoneet, että laina on jo myönnetty. Lopullinen lainan myöntäminen tapahtuu vasta hakemuksen ja päätöksen vahvistamisen yhteydessä ja silloin voi ilmetä seikkoja, joiden takia lainaa ei myönnetäkään.

   Tämä on kuitenkin normaalia pankkitoimintaa jokaisella pankilla. Lainanmyöntäjät ovat sitoutuneet myös vastuulliseen luotonantoon, joten heidän velvollisuutensa on arvioida realistisesti lainan hakijan maksukykyä ja sen perusteella antaa päätös siitä, voiko lainaa antaa.

   Hakija saa ensin alustavan lainapäätöksen ja nämä päätöset ovat automaattipäätöksiä ja tällaisessa päätöksessä ei ole voitu kaikkia seikkoja ottaa huomioon. Siksi lopullinen lainapäätös voi muuttua alustavasta lainatarjouksesta.

   BRAbank asiakaspalvelu

   BRAbankin asiakaspalvelu toimii puhelimitse ja sähköpostilla. Se on avoinna arkisin klo 10.00-16.00. Asiakaspalvelua on kiitelty nopeaksi ja asiantuntevaksi.

   Lisäksi käytössä on myös netissä toimivat omat sivut, joilla lainaansa voi hallita kokonaisvaltaisesti. Omille sivuille kirjautuminen tapahtuu omilla verkkopankkitunnuksillasi.

   Asiakkaiden kokemusten perusteella asiakaspalvelusta on vaikea löytää kehitettävää. Se toimii nopeasti ja asiakaspalvelu on ystävällistä. Aukioloaikoihin jotkut asiakkaat toivovat laajennusta, mutta kiitosta saa samalla tavallinen puhelinnumero, josta ei aiheudu yllätyksiä puhelinlaskuun.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   BRAbankin ja muiden samankaltaisten rahalaitosten lainojen kilpailuttamisen lisäksi tarjoamme palvelua näissä asioissa:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysyttyä

   Mitä kriteerejä minun tulee täyttää, jotta saan lainan?

   Lainaa myönnetään henkilöille, jotka ovat vähintään 23 vuotiaita ja joilla on luottotiedot kunnossa.

   Yli 70 vuotiaille lainaa ei myönnetä, koska lainalla on pitkä maksuaika.

   Huomioi myös että lainaa myönnetään henkilöille, joilla on ollut vakituinen osoite Suomessa vähintään 3 vuotta.

   Lisäksi kuukausutulot on oltava vähintään 1200 euroa kuukaudessa, että maksukyky säilyy lainan lyhennyksistä huolimatta.

   Kuinka paljon voin saada lainaa?

   Lainaa voi saada 1 000 eurosta 50 000 euroon. Lainasumma arvioidaan hakijan henkilökohtaisten tulojen ja maksukyvyn mukaan.

   Jos haet yhteislainaa rinnakkaishakijan kanssa, voi tämä vaikuttaa hakemuksessasi positiivisesti ja saatat mahdollisesti saada korkeamman lainan ja paremmat ehdot, kuin jos hakisit lainaa yksin.

   Kuinka yhdistän vanhat lainat?

   Kun haluat yhdistää kaikki vanhat lainasi, niin:

   1. Hae yhdistelylainaa.
   2. Nosta laina tilillesi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.
   3. Ota sen jälkeen yhteyttä vanhojen lainojen myöntäneisiin yhtiöihin ja sovi lainojen takaisin maksusta.
   4. Maksa vanhat lainat pois nostamallasi lainalla
   5. Hoida lyhennykset BRAbankille

   Näin sinun ei tarvitse maksaa monien eri pankkien ja luottoyhtiöiden lainakustannuksia, vaan voit hoitaa kaikki lainasi yhdellä lyhennyksellä.

   Mikä on BRAbankin lainan käsittelyaika?
   BRAbank lupaa välittömän vastauksen lainahakemuksiin, niin tiedät kuinka paljon voit saada lainaa BRAbankilta.
   Milloin BRAbank lainan rahat voi nostaa tilille?
   Vastaanotettuaan lainahakemuksen ja hyväksyttyään kaikki lähettämäsi dokumentit, BRAbank lainan rahat siirretään tilillesi 1-2 arkipäivän sisällä.
   Minulla on jo BRAbank laina, miten lainasummaa voi korottaa?

   Jos olet BRAbankin asiakkaana ja sinulle on jo myönnetty laina, voit hakea lainan korotusta kolmen kuukauden päästä edellisen lainan vastaanottamisesta.

   Hae lainan korotusta uudella hakemuksella ja merkitse hakemukseen aikaisemman lainan tiedot ja haluttu lainan korotus.

   Lainan korotuspäätökseen vaikuttaa muiden seikkojen ohella se, kuinka paljon ja hyvin aikaisempia lainoja on maksettu takaisin.