Arvosanamme

Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Harmaa tähti

4/5 tähteä

Bluestep Bank lainanantajana

Jokaisen elämässä voi tulla vastaan erityisen haasteellisia hetkiä, jolloin lisärahoitus on tarpeen. Bluestep Bank tarjoaa lainaa myös silloin, kun useimpien muiden lainanantajien ehdot eivät sitä hyväksy.

 • Lainaa
 • Asuntolainaa

Bluestep Bank lainanantajana

Bluestep Bank tarjoaa lainaa myös silloin, kun useimpien muiden lainanantajien ehdot eivät sitä hyväksy. Lainanantaja keskittyy mieluummin lainanhakijan mahdollisuuksiin kuin haasteisiin, tästä hyvänä esimerkkinä maksuhäiriömerkinnät. Rahoituslaitos ottaa huomioon jokaisen lainanhakijan yksilöllisen ja ainutlaatuisen tilanteen ja tarpeen ja toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Bluestep ja perinteiset pankit

Rahoittaja ei pyrikään korvaamaan perinteisiä pankkeja, vaan täydentämään niiden palveluita silloin, kun perinteinen pankkilaina ei jostain syystä ole mahdollinen. Lainaa kannattaa aina ensisijaisesti kysyä ensin omasta pankista. Mikäli oman pankkisi luotonantojärjestelmä ei hyväksy sinua lainanhakijaksi, kannattaa kääntyä Bluestepin puoleen.

Bluestep Bank lainat ja luotot

Rahoituslaitoksen valikoimaan kuuluvat asuntolaina, yhdistelylaina ja vakuudellinen laina. Lisäksi voit jo olemassa olevana asiakkaana hakea lisälainaa. Kaikki lainapäätökset perustuvat asiakaskohtaiseen luottoarviointiin huomioiden hakijan yksilöllisen tilanteen ja lainatarpeen. Tämä rahoittaja käyttää aikaa löytääkseen hakijalle parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Lainaa myönnetään vain silloin, kun se parantaa hakijan taloudellista tilannetta. Luotot ovat aina vakuudellisia.

Bluestep Bank asuntolaina

Jos asuntolainan hakeminen on ajankohtaista, mutta et ole saanut lainaa omasta pankistasi, on BB erinomainen vaihtoehto sinulle. Laitos käy alkuun läpi taloudellisen tilanteesi ja selvittää mahdollisuutesi lainan saamiseen. Useimmat pankit käyttävät hakemusta läpi käydessään tiettyjä luotonmyöntökriteerejä. Rahoituslaitos käy tarkoin läpi jokaisen yksilöllisen hakemuksen, jotta lainan saaminen voisi olla mahdollista.

Asuntolaina ja luottotiedot

Lainan myöntäminen saattaa olla mahdollista myös luottotiedottomalle. Tästä syystä marginaali on tavallisia pankkeja korkeampi. Lainan voi kuitenkin myöhemmin siirtää omaan pankkiin. Voit saada lainaa asuntoasi vastaan myös silloin, kun sitä vastaan on jo otettu lainaa. Tällöin siirrät jäljellä olevan asuntolainasi Bluestepille.

Bluestep Bank yhdistelylaina

Yhdistelylaina kannattaa erityisesti silloin, kun kulutusluottoja on useita. Yhdistämällä lainasi voit säästää selvää rahaa lainojesi kuluissa. Mikäli omistat jo asunnon, voit saada lainaa sitä vastaan jopa 85% sen arvosta. Tällöin voit maksaa pois tämänhetkisiä lainojasi tai vaikkapa kilpailuttaa kalliin kulutusluoton. Bluestep-yhdistelylainaa voit käyttää esimerkiksi yhdistääksesi kulutusluotot asuntolainaan. Myös perinnässä olevien lainojen yhdistäminen tai lainojen yhdistäminen ennen velkajärjestelyä voi helpottaa taloudellista tilannettasi.

Bluestep Bank vakuudellinen laina

Kulutusluotot ovat yleensä hieman kalliimpia kuluiltaan kuin vakuudelliset lainat. Elämän isommat hankinnat sinun kannattaakin rahoittaa vakuudellisella lainalla kulutusluoton sijaan. Vakuutena voit käyttää omaa asuntoasi. Vakuudellinen laina mahdollistaa esimerkiksi oman kodin remontin tai muun suurempaa rahoitusta vaativan tavoitteen.

Miksi Bluestepin vakuudellinen laina

Kun käytät vakuutta lainan saamiseen, myös lainahoitokulut ovat alhaisemmat. Vakuudellisen lainan on tarkoitus mahdollistaa tavoitteiden toteutuminen ja tuoda taloudellista tasapainoa. Niinpä onkin erityisen tärkeää, että talouteesi jää joustovaraa myös lainan lyhentämisen jälkeen.

Bluestep Bank muut lainatuotteet

Halutessasi voit hakea lainaa myös auton hankintaa varten. Erona perinteisiin pankkeihin vakuutena toimii asuntosi auton sijaan. Bluestepiltä on mahdollista hakea laina myös asumisoikeusasuntoa varten. Myös remonttilaina on mahdollinen kodin pieniä päivityksiä varten. Remonttilainaa hakiessasi tulee lainan käyttökohde ja tarve määritellä tarkkaan. Voit hoitaa myös vapaa-ajan asunnon kuten mökin rahoittamisen Bluestepin kautta. Lainatarpeen kartoitus kannattaa aloittaa kohteen määrittämisestä, budjetista ja mahdollisesta remontin tarpeesta.

Muut pankit ja rahalaitokset

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Lainasto logo
 • Ferratum logo
 • Saldo logo
 • Collector Bank logo

Bluestep Bank – kirjautuminen omille sivuille

Bluestep Bank sivuilta ei voi kirjautua järjestelmään, mutta voit olla yhteydessä Blustep Bankiin chatin, sähköpostin ja puhelimen avulla.

Bluestep Bank lainasummat

Pankin myöntämä lainasumma riippuu aina hakijan omasta taloudellisesta tilanteesta, joka on lähtökohtana myös lainan kuluille. Myös mahdollinen lainan vakuus ja sen arvo vaikuttaa sinulle myönnettyyn lainasummaan. Tästä syystä on mahdotonta antaa yleispätevää vastausta siihen, kuinka paljon lainaa voit saada. Voit kuitenkin luottaa siihen, että laitos toimii perinteisiä pankkeja täydentävänä lainapalveluna. Lainanantajapalvelu käykin tarkkaan läpi ainutlaatuisen tilanteesi ja pyrkii ajan kanssa etsimään sinulle sinua parhaiten palvelevan ratkaisun.

Kuka voi hakea lainaa Bluestep Bankilta?

Bluestep Bank-rahoituslaitos myöntää lainaa myös muille kuin Suomen kansalaisille. Sinun tulee kuitenkin olla ollut kirjoilla Suomessa vähintään vuoden ajan ennen lainan hakemista. Palvelua on tarjolla myös englanniksi. Lainaa hakeaksesi ja saadaksesi sinun tulee olla täysi-ikäinen. Saadaksesi lainaa sinulla ei tarvitse olla vakituista työsuhdetta. Lainaa on mahdollista hakea myös silloin, kun työsuhde ei ole tyypillinen, kuten itsenäiset ammatinharjoittajat tai vuokratyöntekijät. Myös tuoreet osakeyhtiön perustaneet yrittäjät sekä koeajalla uudessa työssä olevat voivat hakea lainaa.

Bluestep Bankista ja lainan myöntämisestä

Mahdollinen maksuhäiriömerkintäkään ei välttämättä estä luoton myöntämistä. Tärkeää on, että pystyt suoriutumaan luoton lyhennyksistä. Näin ollen lainaa saadaksesi sinulla tulee olla jonkinlaisia tuloja. Jos olet työtön, voit hakea lainaa yhdessä työssäkäyvän henkilön kanssa. Tällöin otetaan huomioon talouden kokonaistulot. Mikäli tarvitset suurempaa lainaa johonkin suurempaa tarkoitusta varten, voit hakea edullisempaa vakuudellista lainaa. Vakuutena voit käyttää vaikkapa lähipiirin omistamaa asuntoa.

Bluestep Bank AB yrityksenä

Kyseessä on asuntolainapankki, joka keskittyy aina mahdollisuuksiin, ei esteisiin. Yritys aloitti toimintansa Ruotsissa vuonna 2015. Norjan sivuliike avattiin vuonna 2010 ja sen jälkeen Suomeen vuonna 2020. Yritys työllistää jopa 280 työntekijää. Perinteisten pankkien automaattisen luotonmyöntöprosessin sijaan pankki keskittyy tarjoamaan yksilöllistä palvelua, joka kartoittaa tarkkaan jokaisen hakijan tilanteen ja tarpeen. Pankin omistaa pääomasijoittaja EQT:n rahasto ja se toimii Suomen Finanssivalvonnan alaisuudessa.


Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan yhtiötä, kuten Instabankin
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Bluestep Bank yhteystiedot

Asiakaspalveluun saat yhteyden puhelimitse aukioloaikoina maanantaista perjantaihin klo 9-17. Voit halutessasi ottaa yhteyttä myös sähköpostitse. Itse lainahakemuksen täytät joko kotisivuilla tai puhelimitse. Verkkosivulta löydät myös pikalinkin usein kysyttyihin kysymyksiin. Sinun kannattaakin aloittaa rahoittajaan tutustuminen UKK-osion kautta. Suomen sivupiste sijaitsee Helsingissä. Tarkemmat yhteystiedot ja esimerkiksi evästetietojen käsittelyn löydät rahoittajan kotisivuilta.

Aukioloajat

MA
09:00–17:00
TI
09:00–17:00
KE
09:00–17:00
TO
09:00–17:00
PE
09:00–17:00
LA
Suljettu
SU
Suljettu

Asiakaspalvelu yksityishenkilöt

Sähköposti
Puhelin
09 3158 7600
Chat
Vihreä check-merkki

Bluestep Bank – Usein kysyttyä

Miksi Bluestep Bank-lainasi kilpailuttaminen kannattaa?
Summarumilla kilpailuttaessasi säästät omaa aikaasi ja vaivaasi. Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään ja vie ainoastaan muutaman minuutin. Voit tehdä lainahakemuksen missä ja milloin haluat, riippumatta pankkien aukioloajoista. Pian hakemuksen tehtyäsi saat sähköpostitse parhaat sinulle sopivat tarjoukset koottuna selkeästi ja ymmärrettävästi. Tarjouksista näet myös eri lainatarjousten kulut ja voit valita sinulle edullisimman vaihtoehdon. Päätät aina itse, otatko tarjouksen vastaan ja hyväksyt lainan. Mikäli et halua hyödyntää tarjousta, sinun ei tarvitse tehdä yhtään mitään, vaan tarjouksen lunastamatta jättäminen riittää.
Miksi Bluestep Bank ja Summarum ovat lainan kilpailuttajan puolella?
Summarum auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan edulliseen hintaan, ilman piilokuluja. Kilpailuttamalla lainatarpeesi saatat säästää lainasi koroissa ja kustannuksissa jopa sadoista tuhansiin euroja. Älykäs kuluttaja vertailee aina eri pankkien ja rahoitusalan yritysten lainatarjouksia ennen varsinaista lainapäätöstä. Summarum on tehnyt kilpailuttamisen helpoksi. Selkeiden ja helposti ymmärrettävien verkkosivujen kautta teet lainahakemuksen jopa minuuteissa ja säästyt itse aikaa vievältä vertailulta. Myös Bluestepin lainat kannattaa kilpailuttaa Summarumin kautta.