Avida Finance – rahoitusalan osaamista Ruotsista

Avida on ruotsalainen rahalaitos, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Ruotsin lisäksi yhtiö toimii myös Suomessa ja Norjassa. Yhtiö on toiminut jo vuodesta 1983 lähtien, joten sillä on vankka jalansija rahoituspalvelua tarjoavien yhtiöiden joukossa.
Ladataan lomaketta..

Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

Summarum Mediassa

janina
janina
2021-05-10
Hakemuksen tekeminen oli helppoa ja päätös tuli nopeasti. Miinusta kuitenkin tulee siitä, että hakemusta tehtäessä sivu jumitti välillä.
Leena Rajala
Leena Rajala
2021-05-06
Infoa tuli jatkuvasti 👍. Ihan mukavasti meni koko ajan
Pauli Saarnisto
Pauli Saarnisto
2021-04-29
Pirjo
Pirjo
2021-04-28
Hakuprosessi sujui mutkattomasti ja nopeasti.
Bogel Jari
Bogel Jari
2021-04-23
Oletin menettelyä hankalammaksi, kaikki meni mielestäni hyvin, olen tyytyväinen
Nina Leppänen
Nina Leppänen
2021-04-07
Kokemus pelkästään positiivinen. Sain lainan sujuvasti.
PP
PP
2021-03-31
Palvelu oli erittäin sujuvaa ja rahat tulivat tilille todella nopeasti. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.😊
Jorma Saloranta
Jorma Saloranta
2021-03-08
sai oikean osoitten mistä kysyä lainaa ja sain sen kiitos
Seija Lindgren
Seija Lindgren
2021-03-01
Palvelu nopeaa ja asiallista. Helppo selkoinen teksti ja helppi ymmärtää. Kiitos palvelusta.
Benita Rönnberg
Benita Rönnberg
2021-02-17

Avida Finance, ruotsalaisittain Avida Finans

Avida Finance on kasvanut merkittäväksi rahoituspalveluja tarjoavaksi yhtiöksi vuosien varrella. Rahalaitoksella on 4 toimipistettä ja ne sijaitsevat Tukholmassa, Göteborgissa, Oslossa ja Espoossa. Yhtiö työllistää yli 100 työntekijää toimipaikoissaan.

Rahalaitoksen kymmenien vuosien kokemus on huomattavissa yhtiön toiminnassa ja tuotevalikoimissa. Avidan tuotesalkku on etenkin yrittäjille varsin monipuolinen ja mielenkiintoinen. Yrittäjät käyttävätkin Avidan rahoitustuotteita ja niiden suosio on ollut kasvussa.

Avida laina

Avidan laina on yksinkertainen ja helppo rahoitusratkaisu niin yksityishenkilöille kuin yrittäjillekin. Rahoitusratkaisut ovat monipuoliset ja etenkin yrittäjän kannattaa niihin perehtyä huolellisesti.

Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

Avida yksityishenkilöille

Korko on edullinen ja se pitää kuukausierät maltillisina. Lainaa lyhennetään tasasuuruisilla erillä, joten oma talous pysyy hyvin hallinnassa.

Lainaan on mahdollista saada maksuvapaita kuukausia, kunhan ne eivät ole peräkkäiset kalenterikuukaudet. Lisäksi laina on pitänyt olla käytössä vähintään 6 kuukautta ja sen maksut pitää olla ajan tasalla. Maksuvapaata kuukautta haetaan soittamalla asiakaspalveluun ja se on haettava ennen kuukauden 13. päivää, että se ehtii laskutukseen tiedoksi.

Lainaa voi hakea rinnakkaishakijan kanssa ja etenkin isompaa lainasummaa hakiessa se on suositeltavaakin. Rinnakkaishakijan kanssa saatat saada isomman lainan kuin yksin hakiessasi ja lainan ehdot voivat niin ikään olla edullisemmat.

Kriteerit

Laina haetaan valitsemalla haettava lainasumma ja takaisinmaksuaika. Voit pyytää alustavan lainatarjouksen sähköpostiisi. Alustavasta lainatarjouksesta voit tarkistaa lainan määrän ja sen ehdot ja alustava lainasopimus allekirjoitetaan omilla pankkitunnuksilla. Lähetä samalla pyydetyt liitteet ja lopullinen lainapäätös tehdään tämän jälkeen Avidalla. Kun laina on myönnetty, niin se maksetaan sinulle 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Avida yrittäjille

Yrityksille on myös muita rahoitusratkaisuja tarjolla, kuten laskujen osto ja vientirahoitus.

Monipuolinen palveluvalikoima tarjoaa yrittäjille monia tapoja rahoittaa lyhytaikaisesti tai pitempiaikaisesti yrityksen toimintaa. Lyhennykset voi valita joko tasaerälainan tai tasalyhennyksin, joten lainan hintaan pystyy myös itse vaikuttamaan. Tämä lainalaskuri auttaa laskemaan lainan kulut.

Avida laskurahoitus

Avidan rahoitusvaihtoehdot ovat monipuoliset ja niissä on edullinen korko. Laskujen rahoituksella yritys voi muuttaa laskunsa heti rahaksi ja vähentää olennaisesti myös luottotappioriskiään. Laskujen rahoitus onkin kasvattanut suosiota yritysten keskuudessa viime vuosina ja tasapainottanut monien yritysten taloutta merkittävästi.

Laskujen rahoituksen ei tarvitse koskea kaikkia yrityksen laskuja, vaan palvelun voi ottaa käyttöön vain yksittäisten laskujen osalta. Kun myyntilaskut on toimitettu Avidalle, Avida laskutus laskuttaa asiakasta.

Yrittäjä saa laskusta rahat heti, mutta asiakas saa pidemmän maksuajan ja yhtiö hoitaa tarvittaessa laskun muistutukset ja perinnän. Yrittäjälle lähetetään myös kattava raportti myyntireskontrasta kirjanpitoon liitettäväksi.

Avida Finance – kirjautuminen sivuille

Avidan sivuilta löytyy Kirjaudu -painike josta aukeaa Avida Finance Omat Sivut.

Kyseessä on asiakkaan oma portaali, jossa voi hallinnoida luottojaan kokonaisvaltaisesti. Sivuilta voi tarkistaa lainan maksetut lyhennykset ja näkee myös tulevat lyhennykset, sekä tarvittaessa hakea lisälainaa. Myös sopimus löytyy aina palvelusta ja sen voi tulostaa itselleen paperiseksi versioksi halutessaan.

Palvelu on käytettävissä missä ja milloin tahansa laitteesta riippumatta ja asiakkaat ovat kokeneet sen selkeäksi ja käytön helpoksi.

Avida kokemuksia

Avidan asiakkaiden kokemuksia lukiessa välittyy kuva, että asiakkaat ovat pääsääntöisesti olleet tyytyväisiä. Lainan myöntämisperusteet ovat asiakkaiden kokemuksen perusteella olleet tiukat, mutta rahoitusyhtiö on tehnyt selkeän ja läpinäkyvän linjauksen lainojen myöntämisen perusteista. Jos jokin lainan myöntämiskriteereistä ei täyty, niin luonnollisesti lainahakemus voi saada hylkäävän päätöksen.

Lainan saamisen nopeus on ollut keskusteluissa esillä, mutta on hyvä muistaa, että vakuudeton laina ei automaattisesti tarkoita pikalainaa. Laina voi olla isokin ja siksi lainan käsittelyyn menee aikaa.

Avida asiakaspalvelu

Avidalla on oma asiakaspalvelu yrittäjille ja yksityishenkilöille. Tämä helpottaa ja nopeuttaa asiakkaan asiointia. Molemmissa asiakaspalveluissa painotetaan ystävällisyyteen ja ammattitaitoon. Asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan arkisin klo 10.00-17.00.

Poiketen monesta muusta rahoitusyhtiöstä, Avidalla on myös Suomessa toimipiste, jossa asiakas saa henkilökohtaista palvelua kasvotusten. Toimipiste sijaitsee Espoossa osoitteessa Säterinportti, Linnoitustie 6B, 02600 Espoo.

Asiakaspalvelulla on myös omat yhteystiedot, jos asiakkaalla on maksut myöhässä tai tilapäisiä maksuvaikeuksia tai yrittäjä haluaa keskustella Avidan palvleuista puhleimitse.

Henkilöasiakkaat

Yritysasiakkaat

Usein kysyttyä

Voiko Avida lainaan saada maksuvapaan kuukauden?

Lainaan voi saada 2 maksuvapaata kuukautta kalenterivuotta kohden. Maksuvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä kuukausia. Vaatimuksena on, että laina on ollut vähintään 6 kuukautta ja se on ajan tasalla.

Maksuvaata pyydetään asiakaspalvelusta ja sitä voidaan myöntää vain sellaisille lainoille, joissa on yksi hakija. Huomaa myös, että maksuvapaata tulee anoa aina ennen kuukauden 13. päivää saadakseen sen kuluvalle kuukaudelle.

Voiko lainaa hakea rinnakkaishakijan kanssa?
Lainaa voi hakea rinnakkaishakijan kanssa. On myös suositeltavaa, että isompaa lainasummaa hakiessa sitä haetaan yhdessä avo- tai aviopuolison kanssa, jolloin laina voidaan myöntää helpommin.
Mitä liitteitä lainahakemukseen tarvitaan?

Lainahakemukseen tarvitaan kopiot 2 viimeisen kuukauden palkkalaskelmat. Uusista työsuhteissa tarvitaan kopio työtodistuksesta.

Eläkeläiseltä tarvitaan eläketodistus tai viimeisin eläkepäätös. Jos eläkkeitä maksetaan useammasta paikasta, tarvitaan kaikista todistukset tai päätökset.

Jos sinulla on vuokratuloja, niin näistä tarvitaan todistukset myös.

Yrittäjän tarvitsee lähettää tulos- ja taselaskelmat 2 viimeisen vuoden ajalta.

Lue myös:

Avida