Avida Finance – rahoitusalan osaamista Ruotsista

Avida on ruotsalainen rahalaitos, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Ruotsin lisäksi yhtiö toimii myös Suomessa ja Norjassa. Yhtiö on toiminut jo vuodesta 1983 lähtien, joten sillä on vankka jalansija rahoituspalvelua tarjoavien yhtiöiden joukossa.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Avida Finance, ruotsalaisittain Avida Finans

   Avida Finance on kasvanut merkittäväksi rahoituspalveluja tarjoavaksi yhtiöksi vuosien varrella. Rahalaitoksella on 4 toimipistettä ja ne sijaitsevat Tukholmassa, Göteborgissa, Oslossa ja Espoossa. Yhtiö työllistää yli 100 työntekijää toimipaikoissaan.

   Rahalaitoksen kymmenien vuosien kokemus on huomattavissa yhtiön toiminnassa ja tuotevalikoimissa. Avidan tuotesalkku on etenkin yrittäjille varsin monipuolinen ja mielenkiintoinen. Yrittäjät käyttävätkin Avidan rahoitustuotteita ja niiden suosio on ollut kasvussa.


   Löydä edullisin laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Avida laina

   Avidan laina on yksinkertainen ja helppo rahoitusratkaisu niin yksityishenkilöille kuin yrittäjillekin. Rahoitusratkaisut ovat monipuoliset ja etenkin yrittäjän kannattaa niihin perehtyä huolellisesti.

   Avida yksityishenkilöille

   Korko on edullinen ja se pitää kuukausierät maltillisina. Lainaa lyhennetään tasasuuruisilla erillä, joten oma talous pysyy hyvin hallinnassa.

   Lainaan on mahdollista saada maksuvapaita kuukausia, kunhan ne eivät ole peräkkäiset kalenterikuukaudet. Lisäksi laina on pitänyt olla käytössä vähintään 6 kuukautta ja sen maksut pitää olla ajan tasalla. Maksuvapaata kuukautta haetaan soittamalla asiakaspalveluun ja se on haettava ennen kuukauden 13. päivää, että se ehtii laskutukseen tiedoksi.

   Lainaa voi hakea rinnakkaishakijan kanssa ja etenkin isompaa lainasummaa hakiessa se on suositeltavaakin. Rinnakkaishakijan kanssa saatat saada isomman lainan kuin yksin hakiessasi ja lainan ehdot voivat niin ikään olla edullisemmat.

   Kriteerit

   Laina haetaan valitsemalla haettava lainasumma ja takaisinmaksuaika. Voit pyytää alustavan lainatarjouksen sähköpostiisi. Alustavasta lainatarjouksesta voit tarkistaa lainan määrän ja sen ehdot ja alustava lainasopimus allekirjoitetaan omilla pankkitunnuksilla. Lähetä samalla pyydetyt liitteet ja lopullinen lainapäätös tehdään tämän jälkeen Avidalla. Kun laina on myönnetty, niin se maksetaan sinulle 1-2 pankkipäivän kuluessa.

   Avida yrittäjille

   Yrityksille on myös muita rahoitusratkaisuja tarjolla, kuten laskujen osto ja vientirahoitus.

   Monipuolinen palveluvalikoima tarjoaa yrittäjille monia tapoja rahoittaa lyhytaikaisesti tai pitempiaikaisesti yrityksen toimintaa. Lyhennykset voi valita joko tasaerälainan tai tasalyhennyksin, joten lainan hintaan pystyy myös itse vaikuttamaan. Tämä lainalaskuri auttaa laskemaan lainan kulut.

   Muut pankit ja rahalaitokset

   Avida laskurahoitus

   Avidan rahoitusvaihtoehdot ovat monipuoliset ja niissä on edullinen korko. Laskujen rahoituksella yritys voi muuttaa laskunsa heti rahaksi ja vähentää olennaisesti myös luottotappioriskiään. Laskujen rahoitus onkin kasvattanut suosiota yritysten keskuudessa viime vuosina ja tasapainottanut monien yritysten taloutta merkittävästi.

   Laskujen rahoituksen ei tarvitse koskea kaikkia yrityksen laskuja, vaan palvelun voi ottaa käyttöön vain yksittäisten laskujen osalta. Kun myyntilaskut on toimitettu Avidalle, Avida laskutus laskuttaa asiakasta.

   Yrittäjä saa laskusta rahat heti, mutta asiakas saa pidemmän maksuajan ja yhtiö hoitaa tarvittaessa laskun muistutukset ja perinnän. Yrittäjälle lähetetään myös kattava raportti myyntireskontrasta kirjanpitoon liitettäväksi.


   Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahalaitosta, kuten Avidan
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Avida Finance – kirjautuminen sivuille

   Avidan sivuilta löytyy Kirjaudu -painike josta aukeaa Avida Finance Omat Sivut.

   Kyseessä on asiakkaan oma portaali, jossa voi hallinnoida luottojaan kokonaisvaltaisesti. Sivuilta voi tarkistaa lainan maksetut lyhennykset ja näkee myös tulevat lyhennykset, sekä tarvittaessa hakea lisälainaa. Myös sopimus löytyy aina palvelusta ja sen voi tulostaa itselleen paperiseksi versioksi halutessaan.

   Palvelu on käytettävissä missä ja milloin tahansa laitteesta riippumatta ja asiakkaat ovat kokeneet sen selkeäksi ja käytön helpoksi.

   Avida kokemuksia

   Avidan asiakkaiden kokemuksia lukiessa välittyy kuva, että asiakkaat ovat pääsääntöisesti olleet tyytyväisiä. Lainan myöntämisperusteet ovat asiakkaiden kokemuksen perusteella olleet tiukat, mutta rahoitusyhtiö on tehnyt selkeän ja läpinäkyvän linjauksen lainojen myöntämisen perusteista. Jos jokin lainan myöntämiskriteereistä ei täyty, niin luonnollisesti lainahakemus voi saada hylkäävän päätöksen.

   Avida – moderni rahalaitos

   Avida on pitkästä iästään huolimatta rahoitusalan toimija, joka on pyrkinyt hyödyntämään teknologista kehitystä parhaansa mukaan. Avida onkin nykyään rahalaitos, joka toimii pääasiallisesti internetissä.

   Kuten tekstissä kuitenkin jo aiemmin mainittiin, on rahalaitoksella toimipisteitä useissa eri maissa Skandinaaveissa. Fyysisistä toimipisteistä huolimatta Avida on pyrkinyt maksimoimaan digitaalisten palveluidensa tason. Osittain tästä syystä Avida on nykyään hyvin suosittu rahalaitos.

   Lainan saamisen nopeus on ollut keskusteluissa esillä, mutta on hyvä muistaa, että vakuudeton laina ei automaattisesti tarkoita pikalainaa. Laina voi olla isokin ja siksi lainan käsittelyyn menee aikaa.

   Avida – lyhennysvapaa kuukausi

   Montaa kuluttajaa saattaa kiinnostaa onko juuri kyseisen hakijan mahdollista saada Avida Finance lyhennysvapaa kuukausi. Käytännössä lyhennysvapaa kuukausi tarkoittaa siis kuukautta, jolloin kuluttajan ei tarvitse lyhentää omaa lainaansa ollenkaan.

   Lyhennysvapaiden kuukausien vastaanottaminen on aina kuluttajakohtaista ja siksi onkin mahdoton tarkkaan sanoa, kenen on mahdollista saada lainasopimukseensa lyhennysvapaita kuukausia ja kenen ei.

   Lähtökohtaisesti Avidalla kuluttajan on kuitenkin mahdollista vastaanottaa kaksi lyhennysvapaata kuukautta jokaista kalenterivuotta kohden. Mikäli kuluttajalle päätetään myöntää lyhennysvapaita kuukausia, lisätään kyseisten kuukausien korot sekä tilinhoitomaksut luottosummaan.

   Tällaisessa tilanteessa onkin tärkeä huomata, että lainan kuukausierä sekä takaisinmaksuaika muuttuvat samalla. Lisäksi Avida on määrittänyt, etteivät lyhennysvapaat kuukaudet voi olla perättäisiä kuukausia.

   Avidan lyhennysvapaa kuukausi on mahdollista vastaanottaa yleisesti ottaen silloin, kun kuluttaja on hoitanut aiemmat lainaan liittyvät velvoitteensa sopimusten mukaisesti.

   Avida asiakaspalvelu

   Avidalla on oma asiakaspalvelu yrittäjille ja yksityishenkilöille. Tämä helpottaa ja nopeuttaa asiakkaan asiointia. Molemmissa asiakaspalveluissa painotetaan ystävällisyyteen ja ammattitaitoon. Asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan arkisin klo 10.00-17.00.

   Poiketen monesta muusta rahoitusyhtiöstä, Avidalla on myös Suomessa toimipiste, jossa asiakas saa henkilökohtaista palvelua kasvotusten. Toimipiste sijaitsee Espoossa osoitteessa Säterinportti, Linnoitustie 6B, 02600 Espoo.

   Asiakaspalvelulla on myös omat yhteystiedot, jos asiakkaalla on maksut myöhässä tai tilapäisiä maksuvaikeuksia tai yrittäjä haluaa keskustella Avidan palveluista puhelimitse.

   Henkilöasiakkaat

   Yritysasiakkaat

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysyttyä

   Voiko Avida lainaan saada maksuvapaan kuukauden?

   Lainaan voi saada 2 maksuvapaata kuukautta kalenterivuotta kohden. Maksuvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä kuukausia. Vaatimuksena on, että laina on ollut vähintään 6 kuukautta ja se on ajan tasalla.

   Maksuvaata pyydetään asiakaspalvelusta ja sitä voidaan myöntää vain sellaisille lainoille, joissa on yksi hakija. Huomaa myös, että maksuvapaata tulee anoa aina ennen kuukauden 13. päivää saadakseen sen kuluvalle kuukaudelle.

   Voiko lainaa hakea rinnakkaishakijan kanssa?
   Lainaa voi hakea rinnakkaishakijan kanssa. On myös suositeltavaa, että isompaa lainasummaa hakiessa sitä haetaan yhdessä avo- tai aviopuolison kanssa, jolloin laina voidaan myöntää helpommin.
   Mitä liitteitä lainahakemukseen tarvitaan?

   Lainahakemukseen tarvitaan kopiot 2 viimeisen kuukauden palkkalaskelmat. Uusista työsuhteissa tarvitaan kopio työtodistuksesta.

   Eläkeläiseltä tarvitaan eläketodistus tai viimeisin eläkepäätös. Jos eläkkeitä maksetaan useammasta paikasta, tarvitaan kaikista todistukset tai päätökset.

   Jos sinulla on vuokratuloja, niin näistä tarvitaan todistukset myös.

   Yrittäjän tarvitsee lähettää tulos- ja taselaskelmat 2 viimeisen vuoden ajalta.