Avida Finance – rahoitusalan osaamista Ruotsista

Avida on 1983 perustettu ruotsalainen rahoituslaitos, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Avidan lainoja pääset kilpailuttamaan Summarumin kautta muutamassa minuutissa.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Avida Finance, ruotsalaisittain Avida Finans

   Avida Finance on kasvanut merkittäväksi rahoituspalveluja tarjoavaksi yhtiöksi vuosien varrella. Rahoituslaitoksella on 4 toimipistettä ja ne sijaitsevat Tukholmassa, Göteborgissa, Oslossa ja Espoossa. Yhtiö työllistää yli 100 työntekijää toimipaikoissaan.

   Rahoituslaitoksen kymmenien vuosien kokemus on huomattavissa yhtiön toiminnassa ja tuotevalikoimissa. Avidan tuotesalkku on etenkin yrittäjille varsin monipuolinen ja mielenkiintoinen. Yrittäjät käyttävätkin Avidan rahoitustuotteita ja niiden suosio on ollut kasvussa.


   Löydä edullisin Avida laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan Avidalta. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Löydä edullinen laina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Kilpailuta ja vertaile lainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudeton laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Avida laina

   Avidan laina on yksinkertainen ja helppo rahoitusratkaisu niin yksityishenkilöille kuin yrittäjillekin. Rahoitusratkaisut ovat monipuoliset ja etenkin yrittäjän kannattaa niihin perehtyä huolellisesti.

   Avida yksityishenkilöille

   Korko on edullinen ja se pitää kuukausierät maltillisina. Lainaa lyhennetään tasasuuruisilla erillä, joten oma talous pysyy hyvin hallinnassa.

   Lainaan on mahdollista saada maksuvapaita kuukausia, kunhan ne eivät ole peräkkäiset kalenterikuukaudet. Lisäksi laina on pitänyt olla käytössä vähintään 6 kuukautta ja sen maksut pitää olla ajan tasalla. Maksuvapaata kuukautta haetaan soittamalla asiakaspalveluun ja se on haettava ennen kuukauden 13. päivää, että se ehtii laskutukseen tiedoksi.

   Lainaa voi hakea rinnakkaishakijan kanssa ja etenkin isompaa lainasummaa hakiessa se on suositeltavaakin. Rinnakkaishakijan kanssa saatat saada isomman lainan kuin yksin hakiessasi ja lainan ehdot voivat niin ikään olla edullisemmat.

   Kriteerit

   Laina haetaan valitsemalla haettava lainasumma ja takaisinmaksuaika. Voit pyytää alustavan lainatarjouksen sähköpostiisi. Alustavasta lainatarjouksesta voit tarkistaa lainan määrän ja sen ehdot ja alustava lainasopimus allekirjoitetaan omilla pankkitunnuksilla. Lähetä samalla pyydetyt liitteet ja lopullinen lainapäätös tehdään tämän jälkeen Avidalla. Kun laina on myönnetty, niin se maksetaan sinulle 1-2 pankkipäivän kuluessa.

   Avida yrittäjille

   Yrityksille on myös muita rahoitusratkaisuja tarjolla, kuten laskujen osto ja vientirahoitus.

   Monipuolinen palveluvalikoima tarjoaa yrittäjille monia tapoja rahoittaa lyhytaikaisesti tai pitempiaikaisesti yrityksen toimintaa. Lyhennykset voi valita joko tasaerälainan tai tasalyhennyksin, joten lainan hintaan pystyy myös itse vaikuttamaan. Tämä lainalaskuri auttaa laskemaan lainan kulut.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Muut pankit ja rahoituslaitokset

   Avida laskurahoitus

   Avidan rahoitusvaihtoehdot ovat monipuoliset ja niissä on edullinen korko. Laskujen rahoituksella yritys voi muuttaa laskunsa heti rahaksi ja vähentää olennaisesti myös luottotappioriskiään. Laskujen rahoitus onkin kasvattanut suosiota yritysten keskuudessa viime vuosina ja tasapainottanut monien yritysten taloutta merkittävästi.

   Laskujen rahoituksen ei tarvitse koskea kaikkia yrityksen laskuja, vaan palvelun voi ottaa käyttöön vain yksittäisten laskujen osalta. Kun myyntilaskut on toimitettu Avidalle, Avida laskutus laskuttaa asiakasta.

   Yrittäjä saa laskusta rahat heti, mutta asiakas saa pidemmän maksuajan ja yhtiö hoitaa tarvittaessa laskun muistutukset ja perinnän. Yrittäjälle lähetetään myös kattava raportti myyntireskontrasta kirjanpitoon liitettäväksi.


   Miksi kilpailuttaa lainantarjoajat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja lainantarjoajaa, kuten Avidan
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Avida Finance – kirjautuminen sivuille

   Avidan sivuilta löytyy Kirjaudu -painike josta aukeaa Avida Finance Omat Sivut.

   Kyseessä on asiakkaan oma portaali, jossa voi hallinnoida luottojaan kokonaisvaltaisesti. Sivuilta voi tarkistaa lainan maksetut lyhennykset ja näkee myös tulevat lyhennykset, sekä tarvittaessa hakea lisälainaa. Myös sopimus löytyy aina palvelusta ja sen voi tulostaa itselleen paperiseksi versioksi halutessaan.

   Palvelu on käytettävissä missä ja milloin tahansa laitteesta riippumatta ja asiakkaat ovat kokeneet sen selkeäksi ja käytön helpoksi.

   Avida kokemuksia

   Avidan asiakkaiden kokemuksia lukiessa välittyy kuva, että asiakkaat ovat pääsääntöisesti olleet tyytyväisiä. Lainan myöntämisperusteet ovat asiakkaiden kokemuksen perusteella olleet tiukat, mutta rahoitusyhtiö on tehnyt selkeän ja läpinäkyvän linjauksen lainojen myöntämisen perusteista. Jos jokin lainan myöntämiskriteereistä ei täyty, niin luonnollisesti lainahakemus voi saada hylkäävän päätöksen.

   Avida – moderni lainanmyöntäjä

   Avida on pitkästä iästään huolimatta rahoitusalan toimija, joka on pyrkinyt hyödyntämään teknologista kehitystä parhaansa mukaan. Avida onkin nykyään lainantarjoaja, joka toimii pääasiallisesti internetissä.

   Kuten tekstissä kuitenkin jo aiemmin mainittiin, Avidalla on toimipisteitä useissa eri maissa Skandinaaveissa. Fyysisistä toimipisteistä huolimatta Avida on pyrkinyt maksimoimaan digitaalisten palveluidensa tason. Osittain tästä syystä Avida on nykyään hyvin suosittu lainanmyöntäjä.

   Lainan saamisen nopeus on ollut keskusteluissa esillä, mutta on hyvä muistaa, että vakuudeton laina ei automaattisesti tarkoita pikalainaa. Laina voi olla isokin ja siksi lainan käsittelyyn menee aikaa.

   Avida – lyhennysvapaa kuukausi

   Monia varmasti saattaa kiinnostaa onko juuri kyseisen hakijan mahdollista saada Avida Finance lyhennysvapaa kuukausi. Käytännössä lyhennysvapaa kuukausi tarkoittaa siis kuukautta, jolloin asiakkaan ei tarvitse lyhentää omaa lainaansa ollenkaan.

   Lyhennysvapaiden kuukausien vastaanottaminen on aina henkilökohtaista ja siksi onkin mahdoton tarkkaan sanoa, kenen on mahdollista saada lainasopimukseensa lyhennysvapaita kuukausia ja kenen ei.

   Lähtökohtaisesti Avidalla asiakkaan on kuitenkin mahdollista vastaanottaa kaksi lyhennysvapaata kuukautta jokaista kalenterivuotta kohden. Mikäli henkilölle päätetään myöntää lyhennysvapaita kuukausia, lisätään kyseisten kuukausien korot sekä tilinhoitomaksut luottosummaan.

   Tällaisessa tilanteessa onkin tärkeä huomata, että lainan kuukausierä sekä takaisinmaksuaika muuttuvat samalla. Lisäksi Avida on määrittänyt, etteivät lyhennysvapaat kuukaudet voi olla perättäisiä kuukausia.

   Avidan lyhennysvapaa kuukausi on mahdollista vastaanottaa yleisesti ottaen silloin, kun olet hoitanut aiemmat lainaan liittyvät velvoitteet sopimusten mukaisesti.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Avida asiakaspalvelu

   Avidalla on oma asiakaspalvelu yrittäjille ja yksityishenkilöille. Tämä helpottaa ja nopeuttaa asiakkaan asiointia. Molemmissa asiakaspalveluissa painotetaan ystävällisyyteen ja ammattitaitoon. Asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan arkisin klo 10.00-17.00.

   Poiketen monesta muusta rahoitusyhtiöstä, Avidalla on myös Suomessa toimipiste, jossa asiakas saa henkilökohtaista palvelua kasvotusten. Toimipiste sijaitsee Espoossa osoitteessa Säterinportti, Linnoitustie 6B, 02600 Espoo.

   Asiakaspalvelulla on myös omat yhteystiedot, jos asiakkaalla on maksut myöhässä tai tilapäisiä maksuvaikeuksia tai yrittäjä haluaa keskustella Avidan palveluista puhelimitse.

   Henkilöasiakkaat

   Yritysasiakkaat

   Usein kysyttyä

   Voiko Avida lainaan saada maksuvapaan kuukauden?

   Lainaan voi saada 2 maksuvapaata kuukautta kalenterivuotta kohden. Maksuvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä kuukausia. Vaatimuksena on, että laina on ollut vähintään 6 kuukautta ja se on ajan tasalla.

   Maksuvaata pyydetään asiakaspalvelusta ja sitä voidaan myöntää vain sellaisille lainoille, joissa on yksi hakija. Huomaa myös, että maksuvapaata tulee anoa aina ennen kuukauden 13. päivää saadakseen sen kuluvalle kuukaudelle.

   Voiko lainaa hakea rinnakkaishakijan kanssa?
   Lainaa voi hakea rinnakkaishakijan kanssa. On myös suositeltavaa, että isompaa lainasummaa hakiessa sitä haetaan yhdessä avo- tai aviopuolison kanssa, jolloin laina voidaan myöntää helpommin.
   Mitä liitteitä lainahakemukseen tarvitaan?

   Lainahakemukseen tarvitaan kopiot 2 viimeisen kuukauden palkkalaskelmat. Uusista työsuhteissa tarvitaan kopio työtodistuksesta.

   Eläkeläiseltä tarvitaan eläketodistus tai viimeisin eläkepäätös. Jos eläkkeitä maksetaan useammasta paikasta, tarvitaan kaikista todistukset tai päätökset.

   Jos sinulla on vuokratuloja, niin näistä tarvitaan todistukset myös.

   Yrittäjän tarvitsee lähettää tulos- ja taselaskelmat 2 viimeisen vuoden ajalta.