Avidan etusivu

Arvosanamme

Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Harmaa tähti

4/5 tähteä

Avida Finance lainanantajana

Avida Finance on 1983 perustettu ruotsalainen rahoituslaitos, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Avidan lainoja pääset kilpailuttamaan Summarumin kautta muutamassa minuutissa.

 • Monipuolinen lainatarjonta
 • Mahdollisuus myös laskurahoitukseen

Avida Finance lainanantajana

Lainanantajana ruotsalainen Avida Finance tarjoaa yksityishenkilöille vakuudettomia luottoja. Lainattavat summat vaihtelevat aina 2 000 eurosta 50 000 euroon asti. Takaisinmaksuaika määritellään yhdestä vuodesta 15 vuoteen. Yksityishenkilöiden lisäksi Avida Finance palvelee lainanantajana ja rahoitusratkaisuiden tuottajana yrityksiä. Yritysten rahoittaminen tapahtuu muun muassa yritysluoton ja laskujen ostamisen kautta.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Avida Finance lainat ja luotot

Rahoitusyhtiö tarjoaa palveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Yksityishenkilöille on tarjolla laina, johon voi sisällyttää lainaturvan. Yritysasiakkaille puolestaan Avida Finance tarjoaa yritysluottoa, yritysten laskujen ostoa ja myyntilaskujen rahoitusta. Yksityisasiakkaille vuosikorko vaihtelee 6,95 prosentin ja 17,45 prosentin väliltä. Tämän lisäksi tulevat muut kulut, kuten tilinhoitomaksu.

Avida Finance Avida laina

Lainaa Avida Financelta voi hakea yksityishenkilöt, jotka täyttävät lainaehdot. Yhtiö myöntää lainoja 2 000 eurosta 50 000 euroon asti. Se, mihin laina käytetään, on lainanhakijan päätettävissä. Rahat voi käyttää auton ostamiseen, lomamatkaan tai vaikkapa keittiöremonttiin. Lainan korko muodostuu asiakaskohtaisesta korkomarginaalista ja yhden kuukauden euriborista. Käytännössä tämä tarkoittaa noin 7 ja 18 prosentin välillä olevaa vuosikorkoa. Lainaa lyhennetään kuukausittain, mutta lainan voi maksaa pois myös ilman ylimääräisiä kuluja.

Avida Finance lainojen yhdistäminen

Rahoitusyhtiönä Avida Finance tarjoaa yksityishenkilöille mahdollisuutta yhdistää lainoja. Tällöin kalliimpia yksittäisiä luottoja maksetaan pois Avida Financen myöntämällä lainalla. Tätä kautta lainanhoitokulut tippuvat, ja rahaa jää käytettäväksi muuhunkin. Tämä lainojen yhdistely tarkoittaa Avidan tarjoaman lainan ottamista, mutta tämä kannattaa, jos korot ovat pienemmät, kuin mitä ne jo olemassa olevissa lainoissa on.

Avida Finance yhteislaina toisen lainanhakijan kanssa

Lainaa on mahdollista hakea myös jonkun toisen yksityishenkilön kanssa. Tuolloin lainan saaminen helpottuu. Hakijat voivat saada yhdessä suuremman ja ehdoiltaan paremman lainan, kuin mitä he olisivat saaneet erikseen. Kun lainaa haetaan yhdessä, niin molemmat lainanhakijat ovat vastuussa lainasta. Tämä myös takaa lainanantajalle parempaa luottamusta, siitä, että laina maksetaan takaisin. Tässä vaihtoehdossa voi hakemukseen laittaa vain kaksi ihmistä.

Avida Finance lainaturva

Luotonantaja tarjoaa lainaturvavakuutusta. Tämä laina turva kattaa lainan kuukausieriä siinä tapauksessa että joutuu sairauslomalle tai työttömäksi. Kuoleman tapauksissa lainaturvavakuutus kattaa lainasumman aina 35 000 euroon asti. Lainaturvan osuus on 8,75 prosenttia sovitusta lainan kuukausierästä. Eli tämä tuo lisää maksettavaa, mutta tuo samalla myös turvaa, jos maksamiseen tulee yllättäen vaikeuksia. Lainaturvalla siis varautuu huonoihin hetkiin.

Avida Finance maksuvapaat kuukaudet

Lainaa maksettaessa voi olla joskus tarve maksuvapaaseen. Lainan maksun osalta on vuosittain saatavissa kaksi kuukautta, jolloin lainaa ei tarvitse lyhentää. Maksuvapaista kuukausista pitää sopia Avida Financen kanssa. Valitut maksuvapaat kuukaudet eivät saa olla peräkkäiset kuukaudet. Maksuvapaiden kuukausien kertynyt korko lisätään lainan pääomaan.

Avida Finance lainan maksaminen etuajassa

Jos lainan voi maksaa etuajassa pois, niin Avida Finacen lainan osalta se onnistuu. Avida Financen myöntämän lainan voi maksaa etuajassa pois ilman kuluja. Jokaisessa laskussa näkyy paljonko lainaa on vielä maksamatta. Lainan maksaminen etuajassa onnistuu pyytämällä Avida Financen asiakaspalvelusta loppulaskun. Lainaa voi myös lyhentää kuukausittaisia lyhennyksiä suuremmalla summalla, tuolloin lainan pääoma pienenee.

Avida Finance Yritysluotto

Yrityksille on suunnattu yritysluotto, jota Avida Finance myöntää yrityksille. Yritysluotossa selvitetään mikä rahotusratkaisu sopii yritykselle. Lainanhakijan osalta tarkistetaan luottotiedot. Yritysluotot neuvotellaan tapauskohtaisesti. Tällöin voidaan löytää yrityksen kannalta järkevin ratkaisumalli. Rahoitusyhtiö Avida Finance tarjoaa nimittäin myös muitakin ratkaisuja yritysasiakkaille.

Avida Finance yritysten laskujen osto

Yritykset voivat myydä laskunsa Avida Financelle. Kun yritys myy laskut, se saa rahat laskusta ja rahat tilille. Yrityksen asiakkaat voiva puolestaan saada pidemmän maksuajan. Rahoituslaitoksena Avida Finance puolestaan kantaa laskuun liittyvän luottoriskin. Käytännössä tämä ratkaisu vapauttaa yrityksen rahaa muihin kohteisiin, kun sen ei tarvitse odottaa maksuja asikkaalta.

Avida Finance yritysten myyntilaskujen rahoitus

Yritykset voivat toimittaa Avida Financelle myös myyntilaskuja. Avida Finance rahoittaa tuon laskun ja yritys saa myynnistä tulevat rahat heti käyttöönsä. Tässä tapauksessa Avida Finance lähettää laskut yrityksen nimissä. Rahoitusyhtiö Avida Finance ei pelkästään huolehdi maksujen lähettämisestä, vaan myös muista toimista, mitkä liittyvät maksun takaisin saamiseen. Se valvoo, että saatavat tulevat ja lupaa toimia tämän osalta aktiivisesti.

Avida Finance yritysten Vientirahoitus

Vaikka Avida Finance pitää yksityisasiakkaiden osalta ehtona pysyvää kotiosoitetta Suomessa, niin aina yritysten asiakkaat eivät ole Suomessa. Rahoitusyhtiö Avida Finance rahoittaakin yritysten myyntisaamisia myös siinä tapauksessa, että yrityksen asiakkaat ovat ulkomailla. Erikoisalakseen Avida Finance kertoo juuri vientikaupan rahoituksen ja kasvuyritysten rahoittamisen.

Avida Finance muut lainatuotteet

Verkkosivuillaan www.avidafinance.com tarjoaa asiakkailleen palveluita. Sieltä löytyvät asiakkaan omat sivut. Omilta sivuilta asiakas pystyy löytämään lainaan liittyvät tiedot, laskut ja maksutapahtumat. Tämän lisäksi verkkosivuilta löytyy laskuri, jonka avulla voi hahmottaa omia menojaan. Tämä auttaa sekä lainan hakemisessa että lainan takaisin maksamisessa.

Muut pankit ja rahoituslaitokset

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Lainasto logo
 • Ferratum logo
 • Saldo logo
 • Collector Bank logo
 • Lea bank logo
 • Brocc logo
 • Svea Bank logo
 • Alisa Bank logo
 • Morrow Bank logo

Avida Finance – kirjautuminen sivuille

Avidan sivuilta löytyy Kirjaudu sisään -painike josta aukeaa Avida Finance Omat Sivut.

Kyseessä on asiakkaan oma portaali, jossa voi hallinnoida luottojaan kokonaisvaltaisesti. Sivuilta voi tarkistaa lainan maksetut lyhennykset ja näkee myös tulevat lyhennykset, sekä tarvittaessa hakea lisälainaa. Myös sopimus löytyy aina palvelusta ja sen voi tulostaa itselleen paperiseksi versioksi halutessaan.

Palvelu on käytettävissä missä ja milloin tahansa laitteesta riippumatta ja asiakkaat ovat kokeneet sen selkeäksi ja käytön helpoksi.

Avida Finance lainasummat – Kuinka paljon voin saada lainaa Avida Financelta?

Rahoitusyhtiö tarjoaa vakuudettomia luottoja aina 2 000 eurosta 50 000 euroon asti. Rahoitusta voi hakea yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa. Varsinkin, jos hakee suurempaa summaa, Avida Finance suosittelee hakemaan lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa. Tuolloin lainan saaminen on todennäköisempää. Yritysluottojen osalta Avida Finance ei ilmoita määrää, vaan yritysluotot neuvotellaan tapauskohtaisesti.


Miksi kilpailuttaa lainantarjoajat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja lainantarjoajaa, kuten Avidan
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Kuka voi hakea lainaa Avida Financelta?

Lainaa voi hakea 24 vuotta täyttäneet henkilöt. Hakijan yläikärajaksi on asetettu 70 vuotta. Tämän lisäksi edellytetään sitä, että lainanhakija on asunut vakituisesti Suomessa viimeisen kolmen vuoden ajan ja hänellä on pysyvä osoite Suomessa. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää. Luottoa hakevalta henkilöltä vaaditaan myös säännölliset tulot. Vuositulojen tulee olla vähintään 16 000 euroa.

Avida yksityishenkilöille

 • 2000 eurosta 50 000 euroon asti
 • Voi hakea lainaa rinnakkaishakijan kanssa
 • Maksuvapaat kuukaudet mahdollisia
 • Tasainen kuukausierä
 • Laina-aika 2 vuodesta 15 vuoteen
 • Yksityishenkilö voi saada sitä 2000 eurosta jopa 50 000 euroon asti ilman vakuuksia. Se soveltuu hyvin erilaisten pienempien kulutusluottojen yhdistämiseen ja sen maksuaika on valittavissa joustavasti 2 vuodesta 15 vuoteen.

Korko on edullinen ja se pitää kuukausierät maltillisina. Lainaa lyhennetään tasasuuruisilla erillä, joten oma talous pysyy hyvin hallinnassa.

Lainaan on mahdollista saada maksuvapaita kuukausia, kunhan ne eivät ole peräkkäiset kalenterikuukaudet. Lisäksi kulutusluotto on pitänyt olla käytössä vähintään 6 kuukautta ja sen maksut pitää olla ajan tasalla. Maksuvapaata kuukautta haetaan soittamalla asiakaspalveluun ja se on haettava ennen kuukauden 13. päivää, että se ehtii laskutukseen tiedoksi.

Lainaa voi hakea rinnakkaishakijan kanssa ja etenkin isompaa lainasummaa hakiessa se on suositeltavaakin. Rinnakkaishakijan kanssa saatat saada isomman lainan kuin yksin hakiessasi ja lainan ehdot voivat niin ikään olla edullisemmat.

Lainan saamisen kriteerit

 • 24-70 vuotiaille henkilöille
 • Säännölliset tulot, jotka ovat vähintään 16 000 euroa vuodessa
 • Vakituinen osoite Suomessa vähintään 3 vuotta
 • Luottotiedot puhtaat.
 • Lainaa voi hakea 24-70 vuotis henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot. Lisäksi on oltava säännölliset tulot ja vuositulojen on oltava yli 16 000 euroa.
 • Sinun pitää olla Suomen kansalainen tai sinulla on oltava ollut vakituinen osoite Suomessa vähintään 3 vuotta. Hakemusta tehdessä vakituinen osoite pitää olla Suomessa.

Laina haetaan valitsemalla haettava lainasumma ja takaisinmaksuaika. Voit pyytää alustavan lainatarjouksen sähköpostiisi. Alustavasta lainatarjouksesta voit tarkistaa lainan määrän ja sen ehdot ja alustava lainasopimus allekirjoitetaan omilla pankkitunnuksilla. Lähetä samalla pyydetyt liitteet ja lopullinen lainapäätös tehdään tämän jälkeen Avidalla. Kun laina on myönnetty, niin se maksetaan sinulle 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Avida yrittäjille

 • Lainan määrä arvioidaan tilannekohtaisesti
 • Voi saada lainan investointeihin
 • Yrittäjä voi hakea Avidalta luottoa esimerkiksi investointeja varten. Avida luotto haetaan netissä ja lainaa myönnetään yrityksen todellisen tarpeen mukaan neuvottelemalla yrittäjän kanssa. Hakevasta yrityksestä tehdään luottotietojen tarkistus ja sen perusteella laina myönnetään.

Yrityksille on myös muita rahoitusratkaisuja tarjolla, kuten laskujen osto ja vientirahoitus.

Monipuolinen palveluvalikoima tarjoaa yrittäjille monia tapoja rahoittaa lyhytaikaisesti tai pitempiaikaisesti yrityksen toimintaa. Lyhennykset voi valita joko tasaerälainan tai tasalyhennyksin, joten lainan hintaan pystyy myös itse vaikuttamaan. Tämä lainalaskuri auttaa laskemaan lainan kulut.

Avida laskurahoitus

Avidan rahoitusvaihtoehdot ovat monipuoliset ja niissä on edullinen korko. Laskujen rahoituksella yritys voi muuttaa laskunsa heti rahaksi ja vähentää olennaisesti myös luottotappioriskiään. Laskujen rahoitus onkin kasvattanut suosiota yritysten keskuudessa viime vuosina ja tasapainottanut monien yritysten taloutta merkittävästi.

 • Myyntilaskuista saa rahat heti käyttöönsä
 • Avida hoitaa laskutuksen, huomautuksen ja tarvittaessa perinnän
 • Asiakkaalle pidempi maksuaika
 • Vähentää yrityksen luottotappioriskejä
 • Voi valita käyttääkö Avidaa kaikkeen laskutukseen vai yksittäisiin laskuihin
 • Kattava raportti kuukausittain
 • Myös ulkomaalaisen yritysasiakkaan laskutus onnistuu

Laskujen rahoituksen ei tarvitse koskea kaikkia yrityksen laskuja, vaan palvelun voi ottaa käyttöön vain yksittäisten laskujen osalta. Kun myyntilaskut on toimitettu Avidalle, Avida laskutus laskuttaa asiakasta.

Yrittäjä saa laskusta rahat heti, mutta asiakas saa pidemmän maksuajan ja yhtiö hoitaa tarvittaessa laskun muistutukset ja perinnän. Yrittäjälle lähetetään myös kattava raportti myyntireskontrasta kirjanpitoon liitettäväksi.

Avida Finance yrityksenä

Luottomarkkinayhtiö Avida Finance on Ruotsissa vuonna 1983 perustettu yhtiö, joten se on toiminut alalla jo nelisenkymmentä vuotta. Se on Ruotsin finanssivalvonnan alainen yhtiö ja se kuuluu ruotsalaiseen talletussuojajärjestelmään. Yrityksellä on toimintaa pohjoismaista Ruotsin lisäksi Suomessa ja Norjassa. Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa Avida Finance -yhtiöllä on yhteensä arviolta 100 työntekijää.

Avida yhteystiedot

Avidalla on oma asiakaspalvelu yrittäjille ja yksityishenkilöille. Tämä helpottaa ja nopeuttaa asiakkaan asiointia. Molemmissa asiakaspalveluissa painotetaan ystävällisyyteen ja ammattitaitoon. Asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan arkisin klo 10.00-16.00.

Poiketen monesta muusta rahoitusyhtiöstä, Avidalla on myös Suomessa toimipiste, jossa asiakas saa henkilökohtaista palvelua kasvotusten. Toimipiste sijaitsee Espoossa osoitteessa Säterinportti, Linnoitustie 6B, 02600 Espoo.

Aukioloajat

MA
10:00–16:00
TI
10:00–16:00
KE
10:00–16:00
TO
10:00–16:00
PE
10:00–16:00
LA
Suljettu
SU
Suljettu

Asiakaspalvelu yksityishenkilöt

Sähköposti
Puhelin
075 755 0060
Chat
Punainen X-merkki

Asiakaspalvelu yritysasiakkaat

Sähköposti
Puhelin
075 755 0060
Chat
Punainen X-merkki

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Avida – Usein kysyttyä

Voiko Avida lainaan saada maksuvapaan kuukauden?

Lainaan voi saada 2 maksuvapaata kuukautta kalenterivuotta kohden. Maksuvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä kuukausia. Vaatimuksena on, että laina on ollut vähintään 6 kuukautta ja se on ajan tasalla.

Maksuvaata pyydetään asiakaspalvelusta ja sitä voidaan myöntää vain sellaisille lainoille, joissa on yksi hakija. Huomaa myös, että maksuvapaata tulee anoa aina ennen kuukauden 13. päivää saadakseen sen kuluvalle kuukaudelle.

Voiko lainaa hakea rinnakkaishakijan kanssa?
Lainaa voi hakea rinnakkaishakijan kanssa. On myös suositeltavaa, että isompaa lainasummaa hakiessa sitä haetaan yhdessä avo- tai aviopuolison kanssa, jolloin laina voidaan myöntää helpommin.
Mitä liitteitä lainahakemukseen tarvitaan?

Lainahakemukseen tarvitaan kopiot 2 viimeisen kuukauden palkkalaskelmat. Uusista työsuhteissa tarvitaan kopio työtodistuksesta.

Eläkeläiseltä tarvitaan eläketodistus tai viimeisin eläkepäätös. Jos eläkkeitä maksetaan useammasta paikasta, tarvitaan kaikista todistukset tai päätökset.

Jos sinulla on vuokratuloja, niin näistä tarvitaan todistukset myös.

Yrittäjän tarvitsee lähettää tulos- ja taselaskelmat 2 viimeisen vuoden ajalta.