Aasa lainanantajana

Aasa Oy on suomalainen rahoitusalan yhtiö, joka auttaa suomalaisia yksityishenkilöitä löytämään parhaan mahdollisen, vakuudettoman lainan. Kilpailuta itsellesi Aasa laina Summarumin kautta hetkessä.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Aasa Oy lainapalvelu

   Rahoitusyhtiö Aasa ei myönnä enää uusia lainoja, mutta voit hakea sen kautta lainaa muilta rahoituslaitoksilta.

   Mikäli tarvitset lainaa nopeasti, on Aasa laina oikea vaihtoehtoehto. Täytä lainahakemus verkossa ja saat lainapäätöksen nopeasti sähköpostiisi. Voit hakea lainaa myös soittamalla Aasan asiakaspalveluun.

   Voit myös vertailla ja kilpailuttaa lainatarjoukset Summarumin lainavertailun avulla.


   Aasa lainan hakeminen

   Voit hakea lainaa verkossa Aasan verkkosivujen lainahakemuksen kautta. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään.

   Hakemusta varten tarvitaan:

   Sinun tulee tunnistautua vahvasti verkkopankkisi kautta.

   Voit hakea lainaa myös yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin mahdollisuudet paranevat ja korkotaso saattaa olla matalampi. Toisen lainanhakijan tietoja ei voida kuitenkaan välittää kaikille luottolaitoksille.

   Aasa pyrkii tekemään yhteistyötä useiden pankkien ja rahoituslaitosten kanssa ja pyrkii etsimään asiakkailleen parhaimman ja edullisimman lainavaihtoehdon.

   Lainan myöntämisen edellytyksiin kuuluvat seuraavat ehdot:

   Hakijalla tulee olla

   Saadessasi hyväksytyn lainapäätöksen, sinun tulee allekirjoittaa päätös. Laina voi saapua tilillesi jopa saman päivän aikana.

   Lainahakemuksen täyttäminen ei maksa mitään. Mikäli et haluakaan vastaanottaa lainaa, sinulla on myös jopa 14 vuorokauden peruutusoikeus, jota kaikki muutkin rahoituslaitokset joutuvat noudattamaan.

   Säännölliset tulosi voivat olla esimerkiksi eläketuloja tai työtuloja. Myös määräaikainen työsuhde mahdollistaa lainan myöntämisen.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainan myöntäminen

   Myönnetty laina on vakuudeton kulutusluotto. Tämä tarkoittaa sitä, että et tarvitse lainaa varten takaajia tai vakuuksia. Aasan välittämät lainasummat ovat  1000 – 5000 euroa. Lainan takaisinmaksu aika on sopimuksen mukaan 6 – 24 kuukautta.

   Voit tehdä lainahakemuksen Aasan sivuilla muutamassa minuutissa. Tarvitset tunnistautumista varten verkkopankkitunnuksiasi.

   Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, voit tarkistaa lainan sen hetkisen tilanteen Aasan sivuilta. Aasan sivuille kirjautumisen jälkeen näet lainasi kokonaistilanteen.

   Muut pankit ja rahoitusyhtiöt

   • Aktia logo
   • Fellow Pankki logo
   • Bluestep Bank logo
   • Kaarna logo
   • Avida logo
   • Balanzia logo
   • Bank Norwegian logo
   • Bigbank logo
   • Halino logo
   • Instabank logo
   • Credigo logo
   • Credit24 logo
   • LainaFI logo
   • Lainaamo logo
   • MyLender logo
   • Nordax Bank logo
   • Risicum logo
   • Resurs Bank logo
   • TF Bank logo
   • Bondora logo
   • Komplett Bank logo
   • Lainasto logo
   • Aasa logo
   • Collector Bank logo

   Lainan ominaisuudet

   Lainan lyhennykset tapahtuvat kuukausittain. Kuukausierään sisältyvät kaikki veloitetut maksut, kuten lyhennys ja korko. Kuukausierä on aina vakiosumma ja tiedät aina etukäteen lyhennystesi määrän. Voit suunnitella menosi pidemmälle etukäteen, koska lainalyhennykset ovat aina saman suuruiset.

   Tarvittaessa sinun on mahdollista siirtää eräpäivää, ottamalla yhteyttä ammattitaitoiseen ja ystävälliseen asiakaspalveluun. Luotto on mahdollista maksaa pois myös nopeammassa aikataulussa. Muista aina olla yhteydessä asiakaspalveluun, mikäli tilanteessasi tapahtuu muutoksia ja tarvitset neuvoja.

   Lainan järjestelypalkkio maksetaan lainan lyhennysten yhteydessä, joten sitä ei tarvitse maksaa kerralla. Tämä suo sen, ettei ensimmäisestä erästä tule huomattavasti suurempi.

   Et tarvitse lainaa varten vakuutusta, mutta sen ottaminen on kuitenkin mahdollista. Voit halutessasi tutustua lainavakuutukseen Aasan verkkosivuilta.

   Peruutusehto koskee kaikkia laina-asiakkaita.  Mikäli sinusta tuntuu, että et haluakaan ottaa lainaa, voit perua luoton vastaanottamisen. Voit tehdä ilmoituksen peruuttamisesta joko postitse tai sähköpostin kautta. Tämä tulee tehdä 14 vuorokauden aikana lainan vastaanottamisesta.

   Kuluttajansuojalaki oikeuttaa sen, että asiakkaan on mahdollista perua lainasopimus 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen solmimisesta. Lakikohta koskee etämyyntiä, eli esim. verkkohakemuksen tai puhelimen kautta tehtyjä lainasopimuksia.

   Lain mukaan asiakkaan vastuulle jää kuitenkin maksaa luotonmyöntäjälle luoton todellisen vuosikoron mukainen korko siltä ajalta, jolla laina on ollut asiakkaan käytössä. Muiden palkkioiden, kuten tilinhoitomaksujen tai järjestelypalkkioiden periminen ei ole sallittua.

   Aasa lisälaina

   Kokonaistilanteestasi riippuen Aasan kautta on mahdollista hakea myös useampaa lainaa. Näiden asioiden yhteydessä suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse tai puhelimitse.


   Miksi kilpailuttaa rahoituslaitokset Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja lainantarjoajaa, kuten Aasan
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Aasa Oy kokemuksia

   Aasa Oy on turvallinen rahoitusyhtiö, joka on tarjonnut palveluitaan rahoitusalalla jo lähes kymmenen vuotta. Kaikkia säädöksiä noudatetaan tarkasti ja toiminta on erittäin vastuullista.

   Kaikista lainoihin ja yritykseen liittyvistä asioista voit keskustella asiakaspalvelijoiden kanssa.

   Asiakaspalvelu

   Saat asiakaspalveluun yhteyden joko sähköpostitse tai puhelimitse. Voit olla yhteydessä henkilökuntaan missä tahansa palveluihin liittyvässä asiassa, joka sinua mietityttää. Aasan henkilökunta palvelee mielellään kaikissa mahdollisissa asioissa.

   Löydät kaikki lainasopimukseesi liittyvät tiedot omilta sivuiltasi, joille pääset kirjautumaan Aasan verkkosivujen kautta.

   Aasa Oy yrityksenä

   Aasa Oy ei ole pankki, vaikka yhtiö toimiikin rahoitusalalla. Nykyään Aasan toimii lainojen välikätenä, jonka kautta niitä voi hakea.

   Aasa noudattaa toiminnassaan tiukasti ECRC:n määräyksiä sekä kuluttajaviranomaisen suosituksia. Toiminta on turvallista ja luotettavaa, mikä on juontaa juurensa pitkänlinjan rahoitusalan kokemuksesta.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Aasan palvelut

   Tällä hetkellä Aasa keskittyy tarjoamaan asiakkailleen palvelua parhaiden ja edullisimpien luottojen etsimisessä. Jos sinulla on aikaisempia lainoja, voit myös kokeilla yhdistää ne ja hakea lainaa velkojen maksuun.

   Aasa tarjoaa asiakkailleen lainavakuutuksen, mikäli asiakas on halukas vastaanottamaan palvelun.

   Löydät sivuilta kätevän lainalaskurin, jonka avulla voit tutustua jo etukäteen erilaisiin lainavaihtoehtoihin ja näihin liittyviin kustannuksiin. Voit käyttää laskuperusteena esimerkiksi kuukausierää, laina-aikaa tai lainamäärää. Saat vastauksen tiedusteluusi pienessä hetkessä.

   Täytä hakemus ja katso, paljonko lainaa olisi tarjolla!

   Usein kysyttyä

   Kuinka haen lainaa Aasalta?

   Voit täyttää sivuilla verkkohakemuksen, jonka hoitaminen käy hyvin nopeasti. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Löydät ajantasaiset hinnat ja lainaehdot kätevästi sivustolta.

   Voit hakea lainaa, vaikka et olisikaan ennestään Aasan asiakas. Lainaehdot toimivat kuluttajansuojalain edellyttämällä tavalla kaikkien asiakkaidenkohdalla, joille laina myönnetään.

   Miksi en saanut hyväksyttyä lainapäätöstä?

   On mahdollista, että sinulla on merkintä luottohäiriöstä Suomen Asiakastieto Oy:n rekisterissä. Toinen vaihtoehto on se, ettei luottoa ole voitu myöntää riskianalyysinperusteella. Voit kysyä asiasta lisää asiakaspalvelusta.

   Kuinka nopeasti minun on mahdollista saada lainapäätös ja laina tililleni?

   Lainahakemukset käsitellään mahdollisimman pian. Kaikkien hakemusten käsittely tapahtuu luottamuksellisesti, eikä tietoja luovuteta muiden osapuolten tietoon. Saatat saada lainan omalle tilillesi jopa saman päivän aikana. Yleensä kuitenkin viimeistään kahden vuorokauden kuluessa.

   Mitä sopimusehdot sisältää?

   Sopimuksessa ilmenee lainan kokonaissumma, nimelliskoron määrä, lyhennystapa sekä lyhennyksen aikataulu.

   Myös lainaan liittyvä järjestelymaksun määrä sekä mahdolliset tilinhoitomaksut ja muut palkkiot löytyvät lainasopimuksesta. Sopimuksen sisältö on saatettu neuvotella asiakaskohtaisesti.

   Mikä on lainasopimuksen järjestelypalkkio?

   Lainan myöntäjänä toimii Aasa Oy. On mahdollista, että lainaa myönnetään pienempi summa, kuin sitä on haettu.

   Sopimuksen syntyminen tapahtuu silloin, kun lainansaaja on allekirjoittanut sopimuksen käsin tai sähköisesti. Sen jälkeen lainanmyöntäjä toimittaa sopimuksen mukaisen summan asiakkaan pankkitilille.

   Lainan määrään on lisätty järjestelypalkkio. Tämä jaetaan lyhennyserille tasaisesti. Mikäli asiakas haluaa maksaa lainan pois ennenaikaisesti, tulee järjestelypalkkio maksaa kokonaisuudessaan.

   Voidaanko laina perua?

   Lainanmyöntäjä saattaa hylätä lainasopimuksen, vaikka se olisi kertaalleen hyväksytty.

   Tällaisiin toimenpiteisiin saatetaan ryhtyä, mikäli esiin tulee epäilyksiä väärinkäytöksistä tai aiheista, jotka vaikuttavat merkittävästi luottopäätökseen ja/tai takaisinmaksuun.

   Luotonmyöntäjällä ei ole velvollisuutta perustella päätösten tekemistä lainaa hakevalle yksityishenkilölle.

   Miten maksujen viivästyminen vaikuttaa lainaan?

   Maksusuunnitelmaan saattaa tulla muutoksia, mikäli maksuerien hoitamisessa tapahtuu viivästymistä. Tuolloin laina-aikaa ja kuukausierien määrää saatetaan joutua muuttamaan.

   Viivästyneelle lyhennyserälle lasketaan myös mm. viivästyskorko ja mahdolliset muut lainanmyöntäjälle aiheutuneet kulut. Jotta kuukausierä pysyy samana, pienenee lyhennettävän lainan osuus maksuerästä.

   Mikäli asiakas laiminlyö maksusuunnitelman toteutumista huomattavasti, saatetaan koko jäljellä oleva lainaosuus eräännyttää maksettavaksi kerralla. Näin voidaan toimia myös, mikäli asiakas on antanut harhaanjohtavia tietoja.

   Eräännyttämistä ei kuitenkaan vaadita, mikäli viiveet johtuvat esim. kuluttajan sairaudesta, työttömyydestä tai jostakin muusta asiakkaasta riippumattomasta syystä.