työpaikat » Digimarkkinoinnin asiantuntija

Digimarkkinoinnin asiantuntija

Viimeksi päivitetty 07.09.2020

#digimarkkinointi #työpaikka

Summarum Media Oy on broker-liiketoimintaa ja verkkoportaaleja ylläpitävä viisi henkilöä työllistävä yritys. Olemme laajentamassa liiketoimintaamme maantieteellisesti ja laajentumassa nopeasti uusiin kuluttajapalveluihin. Rakennamme nyt tiimiä, jolla voimme toteuttaa kasvutavoitteemme.

Olemme data- ja konversio-orientoituneita ja teemme töitä joustavasti ilman turhaa mikromanagerointia. Työtä johdetaan Summarumilla asettamalla tavoitteita, ei prosesseilla. Kulttuuriltamme olemme ketterä, kevyt ja vapaa.

Juuri nyt etsimme digimarkkinoijaa, jonka tehtävänä on luoda merkittävää kasvua. Olemme myös kiinnostuneita palkkaamaan tehtävään kaksi henkilöä, lue tästä lisää ilmoituksen lopusta.

Olet kokenut ja konversiohakuinen Google Ads ja Facebook-markkinoinnin tekijä. Ymmärrät eri bidausstrategiat, hallitset konversiopohjaisen mainonnan, tunnet kävijäseurannan teknologiat ja hyödynnät kvantitatiivista dataa päätöksenteossa.

Tämän lisäksi sinulla on kokemusta sähköposti- ja sms-pohjaisesta markkinoinnin automaatiosta ja näiden kanavien optimoinnista. Tunnet hakukoneoptimoinnin menetelmät ja strategiat kohtuullisesti, mutta et välttämättä ole tehnyt hakukoneoptimointia käytännössä.

Tehtäväsi meillä ovat:

  • Pyörittää kunnianhimoista ja tuloshakuista Google Ads -ja Facebook-mainontaa eri brändille ja eri kuluttajapalveluille muutamassa maassa
  • Kehittää markkinoinnin automaatioita ja luoda konversioita sähköpostilla ja SMS:llä
  • Kehittää sivuston käyttökokemusta ja konversioprosenttia yhdessä devaajiemme kanssa
  • Vastata myös SEO:n suurista linjoista kolmelle sivustolle. SEO:a varten meillä on sinulle tiimi, joka toteuttaa työt puolestasi.

Olet ehkä digitoimistomaailmasta tuleva full stack guru tai olet tehnyt markkinointia laajasti broker- tai lainamaailmassa. Saatat myös olla affiliate-henkinen growth hacker. Sinua kiinnostaa parantaa tuloksia ja sinua motivoi tulokseen perustuva palkkiomalli. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja johtamaan markkinointia sekä siihen liittyvää tuotekehitystä.

Tarjoamme tueksesi osaavan tiimin devaajia sekä SEO-sisältövastaavan tiimeineen. Saat valita työpaikkasi fyysisen sijainnin vapaasti ja tehdä töitä joustavasti. Peruspalkkasi on kilpailukykyinen ja tulossidonnainen palkkiomalli mahdollistaa palkan merkittävän kasvun.

Kuulostaako kahdelta ihmiseltä? Tuo työkaveri mukanasi

Haluatko tulla töihin kaverin kanssa? Jos tunnet osaavan tekijän jonka kanssa voisitte jakaa em. tehtävät, voimme rekrytä myös kaksi henkilöä. Onko toinen teistä sähköposti- ja markkinoinnin automaatio-guru ja toinen hallitsee maksetut kanavat? Uskomme, että tämä rooli voisi luontevasti sopia kahdelle ihmiselle, joiden yhteispeli toimii hyvin. Mikäli sinulla ei ole heti mielessä itsellesi sopivaa paria voimme myös auttaa sellaisen etsimisessä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Yhteystiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemus [email protected]