Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
3,19 snt/kWh 2,16 snt/kWh 1,54 snt/kWh

Esittelyssä Nordic Green Energy sähkösopimukset

Kotimainen Nordic Green Energy on yhä tutumpi nimi Suomen energimarkkinoilla. Minkälaisesta sähköyhtiöstä on kyse ja mitä se tarjoaa asiakkaalleen? Me kerromme.

Kotimainen Nordic Green Energy on yhä tutumpi nimi Suomen energimarkkinoilla. Minkälaisesta sähköyhtiöstä on kyse ja mitä se tarjoaa asiakkaalleen? Me kerromme.

Ladataan lomaketta..

Nordic Green Energyn sopimukset kotitalouksille

Kotitalouksille on tarjolla kattava valikoima sähkösopimuksia. Asiakas voi valita määräaikaisen, pörssisähkön tai esimerkiksi kuukausittain tarkistettavan sähkösopimuksen. Halutessaan voi valita myös niin sanotun energiapaketin, joka sisältää tietyn määrän sähköä kiinteään hintaan.


Löydä edullisin Nordic Green Energy sähkösopimus

Summarumin kautta löydät kilpailuttamisen avulla nopeasti sen sinulle sopivan sähkösopimuksen. Selkeän hakemuksen täyttäminen vie vain hetken aikaasi ja voit uuden sopimuksen avulla säästää tuntuvasti sähkökuluissasi.

Hae edullisin sähkösopimus tästä

Summarum Logo

Energialähteet Nordic Green Energyllä ovat uusiutuvia, ja sähkösopimuksiin on saatavilla myös Suomen Luonnonsuojeluliiton suosittelema EKOenergia, joka takaa puhtaan sähkön alkuperän.

Sähkösopimuksen tekeminen onnistuu myös Nordic Green Energyn verkkosivujen kautta nopeasti ja selkeiden vaiheiden kautta:

 1. Alkuun valitaan käyttökohde (tuleeko sähkösopimus omakotitaloon, kerrostaloon, mökille jne.), johon sähkösopimusta ollaan valitsemassa.
 2. Tämän jälkeen asiakas valitsee käyttökohteessa käytettävän sähkön mittaustavan: Yleissähkö, Yö&Päivä- tai Kausisähkö. Halutessaan voi antaa sähkön vuosikulutusarvion, mikä auttaa asiakasta arvioimaan omaa sähkölaskun summaa.
 3. Seuraavassa vaiheessa asiakas pääsee vertailemaan sopimustyyppejä, sähkön alkuperää ja niiden hintoja sekä valitsemaan niistä itselleen mieluisimman. Maksullisina lisävaihtoehtoja Nordic Green Energyllä on tarjolla Vaihto-oikeus, jolla asiakas voi vaihtaa sähkösopimuksen yhden kerran sopimuskauden aikana sekä mahdollisuus valita EKOenergia.
 4. Sopimuksen tekeminen viimeistellään täyttämällä omat asiakastiedot järjestelmään. Sopimuksen tekeminen onnistuu täyttämällä itse sopimuslomakkeen tiedot tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun, joka auttaa myös kaikissa sähkösopimuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Sähkösopimukset

Sopimusten hintoja vertaillessa kannattaa ottaa huomioon, mistä tekijöistä sähkösopimuksen hinta muodostuu. Onko kuukausimaksua? Miten sähkön alkuperä vaikuttaa? Onko haussa opiskelijan sähkösopimus?

Edullisempi hinta saattaa tarkoittaa vähemmän ekologista alkuperää.

Nordic Green Energyn vaihtoehdot ovat fossiilittomia, mutta ekologistenkin vaihtoehtojen välillä on eroja. Vesivoimalla tuotetun sähkön hinta ja ympäristövaikutus eroaa jonkin verran verrattuna esimerkiksi tuuli- ja aurinkovoimalla tuotettuun sähköön.

Nämä asiat kannattaa ottaa huomioon sähkösopimuksen valinnassa. Lue hyödyllinen sähkösopimuksen valintaopas ja löydä paras sähkösopimus.

Nordic Green Energyn sopimustyypit ovat:

 • Pörssisähkö – Sopimuksen hinta muodostuu sähköpörssin kursseista (Spot-hinta), välityspalkkiosta sekä kuukausimaksusta.
 • Määräaikaiset sopimukset – 12kk tai 24kk sopimukset ennalta sovitulla kilowattituntihinnalla, lyhyemmässä sopimuksessa lisänä vielä kuukausimaksu.
 • Kvartaali- ja kuukausitakuu – Neljästi vuodessa tai kuukausittain tarkistettava sähkön välityshinta, jonka lisäksi sopimukseen kuuluu ennalta määritetty kuukausimaksu.

Energiapaketit – sähköä kiinteään hintaan

Sähkösopimusten lisäksi asiakas voi valita määräaikaisen Nordic Green Energyn S-, M- tai L-kokoisen energiapaketin. Tämän vaihtoehdon avulla asiakas tietää tasan tarkkaan ennakkoon oman sähkölaskun suuruuden, eikä sähkön hinnan vaihteluista tarvitse huolehtia.

Energiapaketin valitseminen edellyttää kuitenkin käyttökohteen vuosittaisen sähkönkulutuksen arviointia, sillä pakettihinta sisältää tietyn määrän sähköä, ja mikäli kulutus ylittää sopimuksen määrän, asiakas maksaa kohtuullista lisähintaa yli menevältä sähköltä.

Energiapakettien hinnat vaihtelevat noin 13 eurosta 30 euroon ja sähkön määrät 2000 kilowattitunnista 6000 kilowattituntiin.

Näitä sopimuksia voidaan suositella pienistä kerrostaloasunnoista pieniin rivitalo- ja paritaloasuntoihin. Otathan kuitenkin selvää käyttökohteesi vuosikulutuksesta, sillä neliömäärät eivät kerro koko kuvaa.

Tavoitat seuraavat sähkötoimijat palvelumme kautta

 • Fortum logo
 • Väre logo
 • Nordic Green Energia logo
 • Pohjois-Karjalan Sähkö logo
 • Nivos Energia logo
 • Helen logo
 • Lumme Energia logo
 • Oomi logo
 • Vattenfall logo
 • Vihreä Älyenergia logo
 • KSS logo
 • Vaasan Sähkö logo

Uusiutuva energia ja vastuullisuus

Kaikki kotitalouksille Nordic Green Energyn toimittama sähkö on 100% uusiutuvista energialähteistä eli se on tuotettu vesi-, tuuli- ja aurinkovoimaloiden avulla.

Vastuullisena yhtiönä Nordic Green Energy on linjaustensa mukaisesti jättänyt fossiiliset energiamuodot sekä ydinvoiman pois valikoimastaan. Nordic Green Energyn pääasiallinen tuote on vihreä sähkösopimus.

Nordic Green Energyn valikoimassa sähkön alkuperä on varmistettu Euroopassa käytetyn Guarantee of Origin -järjestelmän käytänteiden mukaisesti.

EKO Energia -merkki

Vastuullisuutta lisäävänä tekijänä valikoimasta löytyy lisäpalveluna EKOenergia -ympäristömerkittyä sähkön alkuperä, jolla asiakkaat voivat osallistua ilmastotalkoisiin.

Tämän Suomen Luonnonsuojeluliiton suositteleman EKOenergian valinnut asiakas tukee samalla ilmastorahastoa, jolla rahoitetaan muiden muassa uusiutuvan energian projekteja.

Läpinäkyvyys ja ilmastotalkoot

Nordic Green Energy haluaa kuunnella kokemuksia sähkömarkkinoilta, minkä vuoksi se ei hyväksy aggressiivista tai harhaanjohtavaa markkinointia. Läpinäkyvyys ja reilut toimintamallit ovat osa yrityksen toimintaa kuten myös asiakkaiden kannustaminen vihreiden valintojen tekemiseen.

Yhtiö on osoittanut tukensa sademetsien uudelleen metsittämisprojekteissa, ja kompensoi ilmastovaikutuksensa Plan Vivo ja Gold Standard -sertifioidussa projektissa.

Yhtiölle on myönnetty korkein UC GOLD -luottoluokitus (HIGHEST CREDITWORTHINESS by UC).

Sähkön hintakehitys Suomessa

Lainojen jakauma ympyrädiagrammi

Muuttaminen ja sähkösopimus

Muutto tulossa ja sähkösopimus täytyisi tehdä uuteen asuntoon, joten mielessä on paljon kysymyksiä. Alla on muutama oleellinen kysymys sekä niihin vastaukset, jotka muuttajan on hyvä tietää.

 • Täytyykö vanha sähkösopimus irtisanoa?
  Kyllä, jos vanha asunto ei jää hallintaasi, sinun täytyy irtisanoa vanha sähkösopimus.
  Jos haluat jatkaa saman sähköyhtiön kanssa uuteen asuntoosi, voit ilmoittaa heille muutosta, jolloin sähkösopimus kytketään uuteen asuntoon. Määräaikainen Nordic Green Energy sähkösopimus on myös aina mahdollista ottaa mukaan uuteen osoitteeseen.
  Muistathan irtisanomisilmoituksessa ilmoittaa uusi osoite, johon muutat, niin aikaisemman sopimuksen loppulasku tulee oikein perille, mikäli vielä saat laskusi kirjepostissa.
  Muutto on lain mukaan peruste määräaikaisen sopimuksen katkaisemiseksi, joten se on oiva hetki kilpailuttaa sähkösopimus. Monesti uuden sähkösopimuksen laatinut myyjä voi myös tehdä ilmoituksen aikaisemmalle yhtiölle.
 • Milloin uusi sähkösopimus kannattaa tehdä?
  Viimeistään 3-4 arkipäivää ennen uuteen asuntoon muuttamista, jotta välttyy kalliilta pikakytkentämaksuilta. Mielenrauhan saavuttamiseksi se kannattaa yleisesti tehdä noin viikkoa ennen muuttopäivää, niin se ei ainakaan unohdu.
 • Voiko määräaikaisen sähkösopimuksen katkaista?
  Kyllä voi, jos on muuttamassa, muuten ei. Tämän vuoksi kannattaa edullisempia määräaikaisia sopimuksia pitää hyvinä vaihtoehtoina, jos tietää, että asuminen tulee olemaan määräaikaista, niin sähkön kilpailuttaminen on taas mahdollista seuraavan muuton yhteydessä.

Sähkötarjous muuttajalle tai muuttajan sähkösopimus ovat joskus kampanjatuotteita sähköyhtiöillä, joten niistä kannattaa kysyä muuton yhteydessä.

Plus IconKilpailuta sähkösopimus Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevällä nettilomakkeella 5 minuutissa. Kilpailuta sähkösopimus ja säästä
Kilpailuta sähkösopimus

Nordic Green Energy – tietoa yrityksestä

Nordic Green Energy on suuren norjalaisen Troms Kraft -yhtiön omistuksessa oleva uusiutuviin energianlähteisiin keskittyvä sähköyhtiö, joka toimii myös Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Suomeen yhtiö rantautui avaamalla sivuliikkeen toimiston Vaasaan vuonna 2008, josta lähtien yritys on palvellut yli 70 000 yksityisasiakasta ja 10 000 yritysasiakasta.

Nordic Green Energy on aktiivisesti hakeutunut mukaan myös julkisen sektorin hankkeisiin ja julkisten asiakkaiden määrä yhtiön mukaan onkin jo yli 200.

Kaupparekisteriin yhtiö on merkitty nimellä Switch Nordic Green AB Filial Finland. Yhtiön liikevaihto on ollut Suomessa noin 60 miljoonaa euroa ja se on työllistänyt yli 40 henkilöä, jotka työskentelevät täyttääkseen yhtiön asiakaslupaukset, joita ovat:

Asiakastyytyväisyys

Jatkuva asiakastyytyväisyyden mittaus asiakaspalvelun laadun, laskutuksen, viestinnän ja yleisen tyytyväisyyden suhteen on tärkeä osa Nordic Green Energyn toimintaa. Yhtiö haluaa kehittää palvelujaan asiakkaiden toiveita kuunnellen. Asiakastutkimusten mukaan yhtiön asiakastyytyväisyys on erittäin korkealla tasolla: 94% tyytyväisiä palveluihin, 96% pitää yhtiötä luotettavana ja 95% pitää sähkölaskuaan selkeänä.

Hintalupaus

Nordic Green Energyn lupaus on tarjota asiakkailleen alkuperämerkittyä sähköä edullisesti, minkä vuoksi yhtiön välityspalkkiot esimerkiksi pörssisähkössä ovat olleet markkinoiden edullisimmasta päästä. Yhtiö haluaa olla edullinen, vastuullinen ja vaivaton valinta asiakkailleen.

Nordic Green Energyn välittämää sähköä voi ostaa mihin tahansa (pl. Ahvenanmaa) käyttökohteeseen Suomessa – asuntoon Helsingissä tai vaikka mökille, joka sijaitsee Kuopiossa. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen myös aurinkopaneeleja osana kestävän kehityksen strategiaansa.

Asiakaspalvelu – nopeaa ja luotettavaa

Nordic Green Energy tarjoaa asiakaspalveluaan verkkosivuillaan, puhelimitse sekä sähköpostitse. Yhtiön sivuilla on kattavat oppaat sähkömarkkinoiden maailmaan, alan sanastot ja ajankohtaisimmat blogikirjoitukset tarjoavat asiakkaalle vastauksia mahdollisiin kysymyksiin. Jos jokin mietityttää, niin puhelinvaihde palvelee asiakasta ja email-yhteydenottoihin yritys lupaa vastaavansa mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin kolmen vuorokauden sisällä.

Puhelinasiakaspalvelu on edullinen, sillä palvelusta peritään ainoastaan paikallisverkko-/matkapuhelumaksu.


Muita sähköön liittyviä artikkeleita

Nordic Green Energyn sähkösopimus nuorelle

Olit sitten muuttanut opiskeluiden tai töiden perässä uuteen asuntoon, Nordin Green Energy tarjoaa sinulle loistavan vihreään energiaan perustuvan sähkösopimuksen. Nordic Green Energy on hyvin luotettava toimija sähkömarkkinoilla, joilta voit löytää juuri sinun tarpeiseesi sopivan sähkösopimuksen.

Nuorena ihmisenä sähkön kulutus ei usein ole kovinkaan suurta. Nuoret ihmiset tyypillisesti asuvat kerrostalossa joko yksin, kumppaninsa tai kämppäkaverinsa kanssa. Siksi sähkön ei kulu kovinkaan paljoa tyypillisesti talon lämmitykseen, jos vertaamme esimerkiksi ison omakotitalon lämmitykseen.

Nuoren kannattaa kuitenkin tehdä nopea kilpailutus sähkösopimuksissa tästä huolimatta. On turhaa maksaa joka kuukausi ylimääräistä sähkölaskun tullessa, jos nopealla kilpailutuksella olisi voinut säästää rahaa joka kuukausi. Nuoren kannattaa olla erityisen tarkkana sähkösopimuksen perusmaksujen kanssa.

Monesti näistä koituu turhaa maksettavaa, joka kuukausi, vaikka tarjolla usein on täysin perusmaksuttomia sähkösopimuksia. Nordic Green Energy tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia sähkösopimuksia nuorelle, ja auttaa mielellään valitsemaan juuri hänelle sopivimman vaihtoehdon tarvittaessa.


Miksi kilpailuttaa sähkösopimukset Summarumilla?

 • Löydät kauttamme käyttöösi nykyistä edullisemman tai ekologisemman sähkösopimuksen
 • Sähkösopimuksen kilpailuttamisella löydät lähes aina nykyistä paremman sähkösopimuksen
 • Kilpailuttamalla sähkösopimuksen jokainen voi tehdä merkittävää säästöä

SIIRRY SÄHKÖVERTAILUUN

Summarum Logo


Kokemuksia yhtiöstä

Yhtiön tuottamien asiakaskyselyjen mukaan asiakastyytyväisyys on yli 90% luokkaa. Asiakkaiden kokemuksia Nordic Green Energy kerää jatkuvasti kehittää toimintaansa palautteita kuunnellen. Vastuullisuus, helppous, edullisuus ja asiakaspalvelun taso ovat nousseet esille asiakkaiden arvosteluissa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi Nordic Green Energyn sähkösopimusta sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Yhteenveto

Nordic Green Energy on vastuullinen ja vihreä pohjoismainen sähköyhtiö, jolta löytyy pelkästään uusiutuvaa sähköä sisältävät sähkösopimukset ja energiapaketit monenlaisiin tarpeisiin. Nordic Green Energy kuuluu Suomen suosituimmat sähköyhtiöt -listallemme.

Sopimusten lisäksi yritys tarjoaa apua aurinkopaneeliratkaisuissa, joiden avulla voi täyttää oman sähkön tarpeen ja myydä ylimääräisen sähkön yhtiölle.

Suosittelemme ottamaan sähköyhtiöiden vertailussa Nordic Green Energyn mukaan vertailuun edullisten hintojen ja vihreän sähkön alkuperän vuoksi. Kilpailuta sähkösopimus täältä.

Usein kysyttyä

Mikä on Nordic Green Energy?
Nordic Green Energy on pohjoismainen, vihreä ja vastuullinen sähköyhtiö, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2008. Yhtiön kattavassa valikoimassa on tarjolla pelkästään alkuperältään 100% uusiutuvaa sähköä. Sähkösopimusten ja kiinteiden energiapakettien lisäksi Nordic Green Energy tarjoaa aurinkopaneeli ratkaisuja.
Mikä on Nordic Green Energyn opiskelijasähkö?
Opiskelijoille tarkoitettu edullinen ja vihreä kuukausimaksuton sähkösopimus, jossa asiakas voi itse valita uusiutuvien energiamuotojen väliltä. Sopimuksessa voi olla määräaikaisuus, ajankohtaiset ehdot kannattaa tarkistaa yhtiön sivuilta!
Mistä Nordic Green Energyn sähkö tulee?
Nordic Green Energyn kaikki kotitalouksiin tuleva sähkö tulee 100% uusiutuvista lähteistä ja se on aina alkuperämerkittyä. Vaihtoehtoina ovat aurinko-, tuuli- ja vesivoimalla tuotettu sähkö sekä myös EKOenergia -ympäristömerkitty sähkö, jota Suomen Luonnonsuojeluliitto suosittelee.

Tutustu muihin sähköyhtiöihin

3 sähkönsäästövinkkiä:

 • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
 • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
 • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä