Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,25 snt/kWh 0,83 snt/kWh 3,52 snt/kWh

Sähkösopimus Ylöjärvi

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Ylöjärvelle

Sähköstä pitää aina tehdä sopimus sähköyhtiön kanssa. Ylöjärvellä sähkönsiirrosta vastaa Elenia. Sähkönsiirrosta kullakin alueella vastaa aina tietty yhtiö. Kulutussähkö sen sijaan kannattaa aina kilpailuttaa, jotta saat juuri sinulle sopivan sekä edullisimman sopimuksen. Muuttaessasi Ylöjärvelle, valitsemasi käyttösähköntarjoaja voi tehdä sinulle sopimuksen myös sähkönsiirrosta, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkön hinta Ylöjärvellä

Käyttösähkö kannattaa aina kilpailuttaa ja se onnistuu sivujemme kilpailuta sähkösopimus sivun kautta. Kilpailuttaminen on helppoa, anna postinumerosi ja arviosi siitä kuinka paljon sähköä kuluu vuoden aikana. Jos et tiedä kuinka paljon sähköä kuluu, valitse muutamasta ennakolta asetetusta esimerkkivaihtoehdosta sopivin ja saat listan Ylöjärvelle tarjolla olevista sähkösopimusvaihtoehdoista.

Kilpailuttaminen ja vertailu kannattaa, sillä sopimukset ja sähkönhinta vaihtelee paljon. Säästät jopa huomattavia summia kilpailuttamalla käyttösähkösopimuksesi.

Huomioi erilaiset sähkösopimukset

Sopimuksissa on aina eroja siinä, kuinka kauan ne ovat voimassa ja millä hinnalla sähköä myydään. Siksi kannattaa kiinnittää huomiota siihen, millaisen sopimuksen valitsee.

Kiinteä sähkösopimus

Tämä sähkösopimus on usein määräaikainen. Määräaikaista sopimusta et voi useinkaan irtisanoa, paitsi muuton yhteydessä.

Kiinteän sähkösopimuksen etu on kuitenkin se, että tiedät tarkkaan kuukausittaisen ja vuosittaisen sähkölaskusi hinnan ja sähkölaskun summa on aina etukäteen tiedossa.

Näissä sopimuksissa on usein määritelty myös se, kuinka paljonko käyttösähköä sopimukseen sisältyy. Jos sähköä kuluu enemmän kuin sähkösopimuksessa on määritelty, ylimenevä osa laskutetaan yleensä sähköyhtiön yleisen hinnaston mukaan.

Tämä sopimus kannattaa silloin, kun tiedetään ennakkoon paljonko sähköä kuluu vuoden aikana.

Pörssisähkö

Sähkön hinta pörssisähkösopimuksessa perustuu Suomen Nord Pool- sähköpörssin Spot (senttiä/ kWh) hintaan. Tämä sopimus poikkeaa huomattavasti muun tyyppisistä sähkösopimuksista, sillä siinä maksetaan aina sähkön markkinahinta. Hinnassa saattaa lyhyellä aikavälillä olla suuriakin vaihteluita, mutta pitkällä aikavälillä se on usein edullisin vaihtoehto. On kuitenkin hyvä muistaa, että esimerkiksi pienessä asunnossa, jossa sähköä kuluu tasaisesti, pörssisähkösopimus ei välttämättä ole optimaalisin vaihtoehto.

Jos valitset tämän sopimusvaihtoehdon, kannattaa varautua siihen, että etenkin talvella sähkölämmitteisessä asunnossa sähkölasku saattaa olla hyvinkin suuri.

Määräaikainen sopimus

Tässä sopimuksessa sovit siitä, kuinka kauan sopimus on voimassa ja kuinka paljon sopimukseen sisältyy sähkönkulutusta. Pääsääntöisesti tässä sopimustyypissä sähkön hinta on sama koko sopimuskauden ajan. Tarkista tämä sopimusta tehdessäsi.

Sopimusta ei usein voi irtisanoa muulloin kun muuton yhteydessä tai jos sopimusaika on pidempi kuin 24 kuukautta.

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus

Kuten nimestä voi päätellä, tämän tyyppinen sähkösopimus on voimassa toistaiseksi, eli siihen saakka kunnes se irtisanotaan. Tämän sopimuksen etuna on se, että voit milloin tahansa kilpailuttaa sähkösopimuksesi uudelleen, jos esimerkiksi sähkön hinnassa tapahtuu merkittävä muutos. Toistaiseksi voimassaoleva sopimus on usein kalliimpi kuin määräaikainen sopimus.

Edullinen sähkösopimus Ylöjärvelle netistä

Kilpailutuksessa näet listalla Ylöjärvelle edullisimmat ja suosituimmat sähkösopimukset.

Sopimuksen tekeminen netissä on helppoa. Valitset haluamasi sähköyhtiön ja sen jälkeen täytät sähköyhtiön sivuilla tarvittavat tiedot sopimusta varten.

Lomakkeet ja tarvittavat tiedot vaihtelevat hieman yhtiöstä riippuen, mutta annat sopimuksen teon yhteydessä tiedot sähkön käyttöpaikasta, arvion kulutuksesta sekä tunnistaudut pankkitunnuksillasi.

Sopimuksen saa tehtyä netissä nopeasti ja helposti.

Sähkösopimus voimaan heti Ylöjärvellä

Yleisesti sähkösopimus kannattaa tehdä vähintään kaksi viikkoa ennen kuin sitä tarvitaan. Aina ei kuitenkaan ole mahdollista tehdä sopimusta kahta viikkoa aikaisemmin tai sopimuksen tekeminen unohtuu syystä tai toisesta. Se ei ole kuitenkaan ongelma.

Ylöjärvellä on useampi palveluntarjoaja ja lähes kaikissa yhtiöstä sähkösopimuksen voi saada voimaan vaikka heti. Sinulta saatetaan kuitenkin periä erillinen pikakytkentämaksu, jos tarvitset sähkösopimuksen voimaan heti. Tarkista myös, pitääkö sinun soittaa yhtiöön, jotta sopimus saadaan heti voimaan. Tämänkin tiedon näet helposti valitsemasi sähköyhtiön nettisivuilta.

Muutto Ylöjärvelle- sähkösopimus muuton yhteydessä

Muutatko Ylöjärvelle? Tee sähkösopimus kuntoon jo ennen muuttopäivää, niin säästyt viivästyksiltä ja ylimääräisiltä maksuilta. Sopimuksen voi tehdä helposti netin kautta.

Sopimusta tehdessä kannattaa aina vertailla eri vaihtoehtoja ja valita se, joka itselle ja omaan asuntoon sopii parhaiten. Erilaisessa asunnoissa sähkönkulutus voi vaihdella paljonkin, esimerkiksi lämmitystavasta riippuen.

Uusi sähkösopimus kannattaa tehdä ajoissa, vähintään pari viikkoa ennen muuttoa. Myöhemminkin sopimuksen teko onnistuu, mutta siitä saattaa tulla ylimääräisiä kustannuksia.

Suosituimmat sähköyhtiöt Ylöjärvellä

Sivulla, jossa teet kilpailutuksen, tulokset järjestellään niin, että suosituimmat ja edullisimmat näytetään sinulle ensin. Yleisesti suosituinta sähköyhtiötä on vaikea sanoa, sillä kuten aiemmin jo todettu, jokaisessa kiinteistössä on erilaiset tarpeet sähkösopimukselle ja sähköyhtiöiden tarjoukset vaihtelevat. Ylöjärvellä suosituimmat ja edullisimmat sähköyhtiöiden sopimukset näytetään kilpailutus sivustolla ensimmäisenä.

Muista myös irtisanoa vanha sähkösopimus!

Suosituimmat sähköyhtiöt Äänekoskella

Yhtä suosituinta sähköyhtiötä on vaikea mainita, sillä kuten mainittu, sopiva ja edullisin sähkösopimus riippuu aina sähkön käyttöpaikasta. Kaikki yhtiöt tarjoavat erityyppisiä sopimuksia, joten kannattaa tarkastella kilpailutussivuston tarjouksia, ne on lajiteltu siten, että se näyttää suosituimmat ja edullisimmat ensin.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Pirkanmaalla
Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki
Kangasala Kihniö Kuhmoinen Lempäälä
Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano
Pirkkala Punkalaidun Pälkäne Ruovesi
Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski
Vesilahti Virrat Ylöjärvi