Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,63 snt/kWh 0,2 snt/kWh 5,23 snt/kWh

Sähkösopimus Virrat

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Virroille

Käyttösähköstä ja sähkönsiirrosta pitää aina tehdä sopimus sähköyhtiön kanssa. Sähkönsiirrosta Virroilla vastaa Koillis-Satakunnan Sähkö. Sähkön siirtoa et voi kilpailuttaa vaan sähkönsiirrosta vastaavat yhtiöt on määritelty alueellisesti. Kulutussähkö sen sijaan kannattaa aina kilpailuttaa, jotta saat parhaimman, edullisimman ja juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkön hinta Virroilla

Käyttösähkö kannattaa aina kilpailuttaa ja helpoimmin teet kilpailutuksen sivujemme kilpailuta sähkösopimussivun kautta. Kilpailuttaminen on helppoa, syötät palveluun vain postinumerosi sekä arvion vuotuisesta sähkönkulutuksesta. Jos et tiedä arvioitua sähkönkulutusta, valitse muutamasta ennakolta asettamastamme esimerkkivaihtoehdosta sopivin ja saat listan Virroille tarjolla olevista sähkösopimusvaihtoehdoista.

Kilpailuttaminen ja vertailu kannattaa, sillä sopimukset ja sähkönhinta vaihtelee paljon. Säästät jopa huomattavia summia kilpailuttamalla käyttösähkösopimuksesi.

Huomioi erilaiset sähkösopimukset

Sähkösopimuksissa on eroja siinä, kuinka kauan ne ovat voimassa ja millä hinnalla ne myyvät sähköä. Siksi kannattaa kiinnittää huomiota siihen, millaisen sopimuksen valitsee.

Kiinteä sähkösopimus

Kiinteähintainen sähkösopimus on usein määräaikainen. Määräaikaista sopimusta et voi tiettyjä poikkeuksia lukuunottamatta irtisanoa ennen sopimuksen päättymistä.

Kiinteän sähkösopimuksen etu on kuitenkin se, että tiedät tarkkaan kuukausittaisen ja vuosittaisen sähkölaskusi hinnan ja maksat aina saman summan.

Näissä sopimuksissa on usein määritelty myös se, kuinka paljon käyttösähköä sopimukseen sisältyy. Ylimenevä osa laskutetaan useimmiten sähköyhtiön kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Tämä sopimusmuoto kannattaa esimerkiksi silloin, kun vuotuinen sähkön käyttömäärä on tarkasti tiedossa.

Pörssisähkö

Sähkön hinta pörssisähkösopimuksessa perustuu Suomen Nord Pool- sähköpörssin Spot (snt/ kWh) hintaan. Tämä sopimus poikkeaa merkittävästi muun tyyppisistä sähkösopimuksista, sillä siinä maksetaan aina sähköstä pörssin markkinahintaa. Hinta saattaa vuoden aikana vaihdella merkittävästikin, mutta pitkällä aikavälillä pörssisähkö on usein edullisin vaihtoehto. On kuitenkin hyvä muistaa, että esimerkiksi pienessä kerrostaloyksiössä, jossa sähköä kuluu vähän ja tasaisesti ympäri vuoden, pörssisähkösopimus ei välttämättä ole optimaalisin vaihtoehto.

Jos valitset tämän sopimusvaihtoehdon, kannattaa varautua siihen, että etenkin talvella sähkölämmitteisessä asunnossa sähkölasku saattaa olla hyvinkin suuri.

Määräaikainen sopimus

Kun teet määräaikaisen sopimuksen sähköyhtiön kanssa, sovit siitä, kuinka kauan sopimus on voimassa ja kuinka paljon sopimukseen sisältyy sähkönkulutusta. Yleisesti määräaikaisessa sähkösopimuksessa hinta on sama koko sopimuskauden ajan. Tämä kannattaa kuitenkin tarkistaa sopimuksenteon yhteydessä.

Määräaikaista sopimusta et pysty yleensä irtisanomaan kesken sopimuskauden. Muuton yhteydessä voit toki irtisanoa myös määräaikaisen sopimuksen.

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus

Nimensä mukaisesti toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on voimassa niin kauan, että se irtisanotaan. Tämän sopimuksen etuna on se, että voit milloin tahansa kilpailuttaa sähkösopimuksesi uudelleen, jos esimerkiksi sähkön hinnassa tapahtuu merkittävä muutos. Hinta saattaa kuitenkin usein olla lähtökohtaisesti korkeampi kuin määräaikaisissa sähkösopimuksissa.

Edullinen sähkösopimus Virroille netistä

Kilpailutussivusto antaa sinulle suosituimmat ja edullisimmat vaihtoehdot sähkösopimukselle ja samasta listasta pääset suoraan sähköyhtiön sivuille tekemään sähkösopimuksen.

Sopimuksen tekeminen netissä on erittäin helppoa. Valitset sähköyhtiön ja haluamasi sopimuksen, sen jälkeen täytät sähköyhtiön sivuilla tarvittavat tiedot sopimusta varten.

Lomakkeet vaihtelevat hieman yhtiöstä riippuen, mutta tiedot, joita aina kysytään, ovat:

kohde, eli millaisesta asunnosta on kyse ja kuinka paljon sähköä kuluu vuodessa
Millaisen sopimuksen haluat valita
Tunnistaudu pankkitunnuksilla
Sopimuksen tekeminen netissä on siis erittäin helppoa ja nopeaa.

Sähkösopimus voimaan heti Virroilla

Pääsääntöisesti sähkösopimus kannattaa tehdä vähintään kaksi viikkoa ennen sen voimaan astumista. Joskus kuitenkin muuttokiireessä tai muusta syystä johtuen sähkösopimus saattaa unohtua ja sopimus pitää saada pikaisesti voimaan.

Virroilla on monta sähkösopimuksen tarjoajaa ja useimmista yhtiöstä sähkösopimuksen voi saada voimaan vaikka heti. Palveluntarjoaja saattaa kuitenkin veloittaa pikakytkentämaksun heti voimaan astuvasta sähkösopimuksesta. Joissakin yhtiöissä heti voimaan tulevaa sopimusta ei voi tehdä netissä vaan sinun pitää olla puhelimitse yhteydessä sähköyhtiöön.

Jos siis haluat välttää ylimääräiset kustannukset sähkösopimuksen teon yhteydessä, kannattaa sähkösopimus muistaa tehdä ajoissa.

Muutto Virroille- sähkösopimus muuton yhteydessä

Oletko muuttamassa Virroille? Sähkösopimus kannattaa hoitaa kuntoon jo ennen muuttopäivää. Sähkösopimuksen ja sen kilpailuttamisen saat tehtyä muutamassa minuutissa netissä.

Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto, sillä omakotitaloon tai vaikkapa kerrostaloyksiöön ei paras vaihtoehto ole samanlainen sähkösopimus.

Uusi sähkösopimus kannattaa tehdä ajoissa, vähintään pari viikkoa ennen muuttoa. Myöhemminkin sopimuksen teko onnistuu, mutta siitä saattaa tulla ylimääräisiä kustannuksia.

Suosituimmat sähköyhtiöt Virroilla

Kilpailutussivustomme järjestelee sähkösopimukset niin, että suosituimmat ja edullisimmat näytetään sinulle ensin. Yleisesti suosituinta sähköyhtiötä on vaikea sanoa, sillä kuten aiemmin jo todettu, jokaisessa kiinteistössä on erilaiset tarpeet sähkösopimukselle ja sähköyhtiöiden tarjoukset vaihtelevat. Kilpailutussivun tuloksista saat kuitenkin hyvin osviittaa siitä, mitä muut asukkaat Virroilla ovat suosineet.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Pirkanmaalla
Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki
Kangasala Kihniö Kuhmoinen Lempäälä
Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano
Pirkkala Punkalaidun Pälkäne Ruovesi
Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski
Vesilahti Virrat Ylöjärvi