Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
4,46 snt/kWh 7,42 snt/kWh 9,21 snt/kWh

Sähkösopimus Vantaa

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Vantaalle

Kilpailutamme sähkösopimukset Vantaalla. Löydä hintavertailumme avulla edullinen sähkösopimus Vantaalle ja tee sähkösopimus helposti netissä.

Jokaisessa sähköä käyttävässä kohteessa tulee olla myös sähkösopimus. Sähkösopimuksen tekeminen on nopeaa, helppoa ja sen voi tehdä verkossa omalta kotisohvalta. Sopimuksen tekemistä varten tarvitset

  • Tiedot kohteesta jonne sopimusta ollaan tekemässä
  • Arvion kulutettavasta sähkönmäärästä.

Ennen sopimuksen tekemistä kannattaa kuitenkin tehdä vertailua eri sähköyhtiöiden välillä. Sähkösopimus on suositeltua kilpailuttaa muutaman vuoden välein.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkönhinta Vantaalla

Sähkösopimuksien kilpailuttaminen Vantaalla sijaitsevaan kohteeseen käy helposti Summarum.fi vertailusivuston kautta. Kilpailutusta varten sinun tarvitsee täyttää sivullamme selkeä kolmi vaiheinen hakemus, jonka jälkeen välitämme sen välittömästi sähköyhtiö yhteistyökumppaneillemme. Tämän jälkeen alat saamaan tarjouksia kohteesi sähkösopimuksista, tarjoukset lähetetään sähköpostiisi. Voit vertailla saamiasi tarjouksia helposti aiemman sähkölaskusi kanssa.

Kilpailutusta varten tarvitset:

  • Tiedot kohteesta johon kilpailutat sopimusta mm. kulutettavien kilowattien määrä.
  • Kohteen aiemmat kulutustiedot kuten hinta
  • Tiedon siitä, että nykyinen sähkösopimus voidaan päättää.

Vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota ensisijaisesti kilowatti hintaan / per tunti sekä veloitettaviin kuukausi- tai perusmaksuihin. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido mihinkään.

Edullinen sähkösopimus Vantaalle netistä

Ei ole yhtä sopimusta mikä olisi yhtä edullinen kaikille, sillä hintaan vaikuttaa kohde ja kohteen sähkönkäyttö tottumukset. Hintaan vaikuttaa myös kohteen sijainti ja sähkön tuotanto tyyppi. Edullisimman sähkösopimuksen juuri sinun kohteeseen saat kilpailuttamalla sähköyhtiöt.

Sähkösopimus heti voimaan Vantaalla

Vanhan sähkösopimuksen vaihtaminen uudeksi vie yleensä muutaman päivän. Tämän aikana uusi yhtiö katkaisee vanhan sähkösopimuksesi ja tekee muutokset uutta sopimusta varten. Mikäli tarkoituksena on kilpailuttaa sähkösopimus kohteeseen jossa on jo sähkösopimus voi uuden sopimuksen asettaa voimaan astuvaksi vaikka seuraavan sähkökauden loppuun. Jotkin sähköyhtiöt tarjoavat lisämaksusta heti voimaan tulevaa sähkösopimusta, mutta useimmiten tämä edellyttää ettei kohteessa ole voimassa olevaa sopimusta.

Milloin sähkön kilpailutus kannattaa tehdä?

Kilpailuttaminen kannattaa toteuttaa viikkoa ennen toivottua vaihto ajankohtaa. Sähkösopimuksen muuttaminen ei vaadi kohteen asukkailta erillisiä toimenpiteitä sopimuksen hyväksymisen lisäksi. Sähkönjakelijan muuttuminen näkyy arjessasi edullisempana laskuna sekä muuttuneena laskun toimittajana.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Vantaalla

Sähkösopimuksien kohteet sekä tarpeet riippuvaisia kohteen käyttäjästä, tästä johtuen on vaikea tarjota kaikille yhtä parasta tai suosituinta sähkösopimusta. Naapurin saama hyvä sopimus ei välttämättä ole paras vaihtoehto omassa kohteessa. Parhaimman sähkösopimuksen Vantaalla saat kilpailuttamalla sähköyhtiöt kohteen tiedoilla. Myös omilla arvoilla on vaikutusta siihen mikä on paras sähkösopimus sillä toiselle on tärkeää, että sähkö on tuotettu tuulivoimalla toiselle vesivoimalla. Summarum palvelun kautta voit tehdä kilpailutuksen kaikilla energia tuotanto tavoilla tai pelkästään tietyn energia tuotanto tavan mukaisesti.

Muutto Vantaalle – Sähkösopimus muuton yhteydessä

Mikäli muutto on edessä kannattaa sähköyhtiön kilpailutus tehdä uuteen kohteeseen viimeistään viikko ennen muuttoa. Vaikka kilpailutuksen tekisi heti kun muutto kohde on tiedossa voi sähkösopimuksen asettaa astumaan voimaan myöhemmin kuten muuttopäivänä, jolloin siitä ei aiheudu kuluja ennen käyttöä. Muuttopäivänä tehtävään sähkösopimukseen ei enää ehdi tekemään kunnollista kilpailutusta, sillä et välttämättä ehdi saamaan riittävästi tarjouksia tai perehtymään tarjouksiin riittävästi. Jos sähkösopimus unohtuu kilpailuttaa ennen muuttamista voidaan se kilpailuttaa heti muutto urakan jälkeen. Mikäli aiot kilpailuttaa sähkösopimuksen muuton jälkeen varmista, että muuton yhteydessä otettu sopimus on päätettävissä.

Opiskelemaan Vantaalle – Sähkösopimus opiskelijalle

Sähköyhtiöt tarjoavat usein opiskelijoille suunnattuja sähkösopimuksia. Opiskelijalle suunnattu sopimus voi olla hyvä vaihtoehto, kun kyseessä on opiskelijan ensimmäinen asunto eikä sähkön käytöstä ole kertynyt vertailutietoja. Mikäli päädyt opiskelijan sopimukseen varmista, ettei sopimus ole määräaikainen näin on mahdollista vaihtaa sähkösopimusta mikäli kilpailutuksen kautta ilmenee, että sopimuksen saa vaihdettua edullisempaan. Monet opiskelija asuntoja vuokraavat yritykset ovat sisällyttäneet sähkön vuokraansa jolloin omaa sähkösopimusta ei tarvita.

Suosituimmat sähköyhtiöt Vantaalla

Vantaan energia on yhdessä Vantaan sekä Helsingin kaupungin hallinnoima yhtiö. Yhtiön sähkönmyynnistä vastaa sähköyhtiö Oomi, jonka osa omistaja Vantaan energia on. Sähkösopimuksen Vantaalla sijaitsevaan kohteeseen voi tehdä minkä tahansa sähköä myyvän yhtiön kanssa, sähkön siirrosta kuitenkin vastaa Vantaan energia. Sijainnissa olevaan sähkön siirrosta vastaavaan yhtiöön ei ole kuluttajan mahdollista vaikuttaa. Kilpailuta sähköyhtiöt kauttamme ja löydä edullisin vaihtoehto.

Vertaile sähkösopimukset ilman sitoutumista

Tarjoamme mahdollisuuden kilpailuttaa usean sähköyhtiön yhdellä hakemuksella. Kilpailutus käy helposti sekä nopeasti. Kilpailuttaminen ei maksa tai sido mihinkään mikäli tarjoukset eivät ole miellyttäviä. Hakemuksemme kautta tehdyillä sähköyhtiöiden vertailulla asiakkaamme ovat säästäneet satoja euroja vuodessa sähkö kuluissaan. Älä siis maksa palvelusta enempää kuin on tarpeen.

Mitä tietoja tarvitsen kilpailutukseen?

Hakeminen on helppoa ja nopeaa ja sen voi tehdä missä tahansa missä verkko on käytettävissä.

Täytä sivuilla hakemus johon täydennetään:

  • Tiedot kohteesta johon sopimus tehdään
  • Arvioitu määrä käytettävästä kilowatti määrästä.

Tarjouksen vastaanottaminen

Hyvän tarjouksen saamisen jälkeen sopimuksen hyväksyminen on helppoa ja tapahtuu verkossa tarjouksella annetuin ohjein. Sopimuksen hyväksyminen on nopeaa sillä kaikki tarvittavat tiedot on annettu sopimusta varten jo hakemuksella.

Entä jos hyvää tarjousta ei saapunut?

Jos hyvää tarjousta ei tällä kertaa tullut, ei hätää voit jättää reagoimatta saamiisi tarjouksiin ilman seuraamuksia sillä et ole sitoutunut hyväksymään tarjouksia.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä