Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,61 snt/kWh 0,2 snt/kWh 5,23 snt/kWh

Sähkösopimus Valkeakoski

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Valkeakoskelle

Kenties olet suunnitellut muuttoa Valkeakoskelle? Jos olet tässä tilanteessa, voit olla kiinnostunut sähkön hinnasta. Ilman sähköä on vaikea pärjätä ja se onkin tärkeä osa arkeamme. Monet eri kodinkoneet toimivat sähköllä kuten jääkaappi, pakastin ja mikro. Lisäksi esimerkiksi puhelimen lataus onnistuu sähkön avulla.

Paikalliset sähköverkkoyhtiöt vastaa eri alueiden sähkön siirrosta, joten itse sähkön siirtoa ei pysty kilpailuttamaan kuluttajana. Kuitenkin pystyt kilpailuttamaan käyttösähkön tarjoajan. Kun teet sopimuksen sähköstä, siirtosopimus tulee yleensä aina sopimuksen mukana. Sopimusta tekevän kuluttajan ei siis tarvitse tehdä erikseen sähkösopimusta.

Hyvä puoli on, että pystyt itse valitsemaan minkälaista sähköä haluat ja keneltä toimittajalta haluat sitä. Aina parhaimman tarjouksen antanut sähköyhtiö ei ole välttämättä sinulle edullisin valinta. Koska sähkön hinta on ollut nousussa pitkään, käyttösopimukset on suotavaa kilpailuttaa säännöllisesti. Kilpailutus on sopimuksen tekijälle tehty helpoksi sekä nopeaksi.

Kilpailuta ja vertaile Valkeakosken sähköyhtiöt sekäsähkösopimukset

Sähkösopimuksen kilpailutus on nopeaa ja helppoa. Meidän tarjoamamme kilpailutustyökalun avulla onnistut siinä vaivattomasti. Tehdessäsi kilpailutusta työkalullamme sinun tulee antaa postinumerosi, arvio sähkön kulutuksesta taloudessanne sekä rakennustyyppi. Näiden tietojen annon jälkeen pystyt heti näkemään, millaisia sopimuksia sähköyhtiöillä on tarjota. Valkeakosken alueen sähkösopimuksien vertailu onnistuukin helposti.

Millaisia sähkösopimuksia on?

Tiesitkö, että erilaisia sähkösopimuksia on olemassa monenlaisia. Sopimuksista vertailua tehdessäsi, kannattaakin kiinnittää huomio siihen, miten useasti sähkön hinta voi muuttua sopimuksen aikana. Kiinteähintaisessa sähkösopimuksessa sekä määräaikaisessa sopimuksessa sähkön hinta pysyy samana ja se tuo sopimukseen vakautta. Aina tämänlainen sopimus ei välttämättä ole taloudellenne edullisin.

Edullinen sähkösopimus Valkeakoskelle netistä

Yleisesti sähkösopimuksen kilpailutus on järkevää, koska kilpailuttamisen avulla voit löytää edullisemman sopimuksen itsellesi Valkeakoskella. Kilpailutus on tehty nopeaksi ja se vie sinulta vain muutaman minuutin. Vertailun tekemiseen eri sähköyhtiöistä voi kulua hieman enemmän aikaa, mutta tämä on aina kannattavaa, koska sillä tavoin saat itsellesi sopivan sopimuksen. Talouteenne voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi määräaikainen sopimus, sillä määräaikaisessa sopimuksessa sovittu hinta ei muutu sopimusaikana.

Panostamalla hieman vertailuvaiheeseen, voit löytää itsellesi mieluisimman sähkösopimuksen. Kun sopivan kuuloinen ja näköinen tarjous on löytynyt, voi sähkösopimuksen tehdä helposti netissä. Sopimusta varten tarvitaan sinun henkilötietoja sekä esimerkiksi käyttöpaikkanumero. Jos käyttöpaikkanumeroa ei muista sopimusta tehdessä, hätä ei ole tämän näköinen. Sähköyhtiöt pystyvät etsimään käyttöpaikkanumeron jälkikäteen sopimukselle antamasi osoitetietojen perusteella.

Sähkösopimus heti voimaan Valkeakoskelle

Tyypillisesti sähkösopimuksen voimaan saattamisessa kestää noin kaksi viikkoa. Tämä johtuu siitä, että kuluttajansuoja laki suojelee kuluttajaa ja sopimuksen voi vielä reklamoida parin viikon ajan ostosta. Kuitenkin sopimus on mahdollista asettaa voimaan aiemminkin. Sopimuksen asettaminen voimaan voi olla mahdollista hetikin. Joskus näin voi käydäkin, jos muuttokiireissä sopimus jää solmimatta. Tästä voi kuitenkin koitua lisäkuluja, mutta yleisesti sopimuksen voimaanastumispäivän voi asettaa itse.

Suosituimmat ja parhaimmat sähkösopimukset Valkeakoskella

Valkeakoskella on monia sähköyhtiöitä, joista voit valita omasi. On kuitenkin vaikea sanoa yhtä ainoaa ja oikeaa sähköyhtiötä. Yhtiöt käyvät paljon kilpailua asiakkaistaan. Syy siihen, miksi yhtä oikeaa ei ole olemassa, on se, että myös asiakkaita on monenlaisia. Jokaisella meistä on omat tarpeet ja sähkön kulutus voi olla erilaista. Jollekkin halvin ja paras vaihtoehto ei välttämättä ole se sopivin vaihtoehto sinun talouttasi ajatellen.

Valkeakosken alueen sähkön hinnan lisäksi vertailukohtana voi usein käyttää myös sähköntuotantotapaa. Uusiutuvia energiaratkaisuja sisältävät sopimukset ovat esimerkiksi nousseet suositummiksi kuin ennen. Vaikka kilowattitunnin hinta voikin olla tällaisessa tilanteessa kalliimpi, myös ympäristön huomioon otto on tärkeää.

Muutto Valkeakoskelle – sähkösopimus muuton yhteydessä

Oletko muuttamassa Valkeakoskelle piakoin? Muuttotilanteessa on tärkeää muistaa muuton yhteydessä siirtää myös sähkösopimus uuteen asuinpaikkaan, jotta voit välttyä ikäviltä yllätyksiltä. Muutossa on kiva saada esimerkiksi jääkaappi ja pakastin kylmäksi. Muutto Valkeakoskelle tai alueen sisällä muuttaminen ovat hyviä ajankohtia päivittää sähkösopimusta, vaikka vanha sopimus olisikin määräaikainen. Aina muuttaessa pystyy irtisanomaan myös määräaikaisen sopimuksen, jos sille on tarvetta.

Sähkön kulutusmäärän arviointi uuteen kotiin voi olla vaikeaa. Etenkin, jos muutetaan vaikkapa kerrostalosta omakotitaloon. Sähkönkulutus näissä tilanteissa tulee todennäköisesti lisääntymään. Tämän huomiointi kilpailutustilanteessa onkin viisasta. Kilpailuttamalla sopimuksen pystyt helpolla tavalla arvioimaan asuintalon tyypin mukaan taloutenne sähkön kulutuksen. Arvio on kuitenkin aina suuntaa antava ja se perustuu tyypilliseen kulutusmäärään asuintalotyypin mukaan.

Opiskelemaan Valkeakoskelle – sähkösopimus opiskelijalle

Yleensä myös opiskelijat on otettu huomioon sähköyhtiöissä. Opiskelijoille onkin tarjolla erilaisia sopimuksia. Alennuksien katsastaminen onkin järkevää. Toiset yhtiöt tarjoavat yleisesti opiskelija-alennuksia kun toisten yhtiöiden alennukset koskee ammattiliiton opiskelijajäsenyyden sitoisuutta.

Monesti opiskelijana muuttaa kerrostaloon, joten sähkönkulutus on pientä. Sähkön hinta voi myös kuulua opiskelijana asuntoon, jos asut opiskelija-asuntoloissa. Yksityisellä vuokranantajalla sopimus pitää kuitenkin solmia itse.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Pirkanmaalla
Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki
Kangasala Kihniö Kuhmoinen Lempäälä
Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano
Pirkkala Punkalaidun Pälkäne Ruovesi
Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski
Vesilahti Virrat Ylöjärvi