Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,61 snt/kWh 0,2 snt/kWh 5,23 snt/kWh

Sähkösopimus Uusikaupunki

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Uuteenkaupunkiin

Oletko muuttamassa Uuteenkaupunkiin tai asutko jo Uudessakaupungissa? Sinua varmasti kiinnostaa nykyisen tai tulevan asuntosi sähkön hinta ja sähkösopimuksen kilpailutus? Sähkön hinta on kohonnut huippuunsa tämän kevään aikana, ja tämä on aiheuttanut jo harmaita hiuksia usealle. Kilpailutus kannattaa tehdä etenkin, jos aiemmasta kilpailutuksestasi on kulunut jo tovi tai sinulla on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus asunnossasi.

Sähkön hinta on edelleen nousussa, eikä loppua tunnu näkyvän. Suosittelemmekin kilpailuttamaan sähkösopimukset säännöllisesti, jotta voit taata itsellesi jatkuvasti edullisen sähkön. Sähkön kilpailutus onnistuu nopeasti netissä käyttämällä kilpailutustyökalua.

Kilpailuta ja vertaile Uudenkaupungin sähköyhtiöt ja sähkösopimukset

Kun käytät sivuillamme olevaa hintalaskuria, voit kilpailuttaa sähköyhtiöt ja sähkösopimukset helposti ja nopeasti. Sinun tarvitsee vain syöttää lomakkeelle tiedoistasi postinumero, arvio kulutetun sähkön vuosilukemasta sekä asuntosi rakennustyyppi. Tuloksena saat ehdotuksia sähkösopimuksista, joita omalle alueellesi tarjotaan. Voit vertailla Uuteenkaupunkiin tarjottavien sähkösopimusten sisältöjä helposti. Sähkösopimusten vertailu on maksutonta, eikä tulosten hakeminen sido sinua jatkotoimenpiteisiin.

Edullinen sähkösopimus Uuteenkaupunkiin netistä

Edullisimman sähkösopimuksen Uuteenkaupunkiin löydät, kun kilpailutat sähköjen hinnat hintavertailussa. Vertailun tekemiseen kuluu vain muutama minuutti, ja lopputuloksena eteesi listautuvat edullisimmat sähkösopimukset vertailtavaksesi. Käy tulokset läpi huolellisesti, koska tällöin löydät itsellesi varmasti edullisimman sähkösopimuksen, sekä sopimushinnaltaan että toiminnallisuudeltaan. Tiesithän, että monesti määräaikainen sopimus on edullisempi vaihtoehto kuin toistaiseksi voimassa oleva sopimus, koska määräaikaisuuden aikana sähkön hinta ei nouse.

Valittuasi hintavertailusta parhaan sähkösopimuksen omalle kohteellesi, saat solmittua sopimuksen helposti netissä. Yhteystietojesi lisäksi lomakkeella pitää täyttää kohteen käyttöpaikannumero. Jos et muista tai tiedä sitä, se ei estä sopimuksen solmimista, koska käyttöpaikan numero voidaan sähköntoimittajan toimesta hakea automaattisesti sopimuksen tietoihin osoitteesi perusteella.

Sähkösopimus heti voimaan Uuteenkaupunkiin

Sähkösopimuksen saa astumaan voimaan yleensä kahdessa viikossa, mutta erikseen sovittaessa, se voidaan saada voimaan hetikin. Jos sopimus tehdään vasta muuton yhteydessä, voidaan tällaisesta sopimuksen pikakytkennästä laskuttaa pienimuotoisia lisäkustannuksia. Sähkösopimuksen alkamispäivän voi yleensä määrittää itse.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Uudessakaupungissa
Uusikaupunki on pienehkö merenrantakaupunki Lounais-Suomessa, lähellä Turkua ja Raumaa. Uudessakaupungissa on asukkaita noin 15 800. Uudenkaupungin alueella, johon kuuluvat myös Kalanti ja Pyhämaa, sähköliittymiä koskevissa asioissa sinua palvelevat Vakka-Suomen Voima Oy ja Lokalahdella Caruna. Uudessakaupungissa ei ole yhtä ainoaa oikeaa alueella toimivaa sähköyhtiötä, mutta halvimman sähköyhtiön voit kilpailuttaa hintavertailussamme.

Sähkön hintoihin vaikuttavat muun muassa onko sähkö tuotettu uusiutuvalla energialla. Sinun on hyvä tietää kuluttamiesi palveluiden ja tuotteiden hinnoista, varsinkin sähköstä, koska sitä ei tule edes ajatelleeksi kuinka paljon sähköä kuluttaa vuositasolla ja kuinka paljon siitä todellisuudessa maksaa.

Kun syötät tietoja hintalaskuriin, siihen tarvitaan muun muassa postiosoite, asumismuoto, asunnon koko (neliömetreinä) sekä mahdollinen nykyinen sähkösopimuksesi. Voit etsiä tueksesi esimerkiksi viimeisimmän sähkölaskun nykyiseltä energiayhtiöltäsi, jotta näet nykyisen maksamasi sähkön hinnan.

Muutto Uuteenkaupunkiin – sähkösopimus muuton yhteydessä

Kun muutat, muista tehdä uusi sähkösopimus hyvissä ajoin. Määräaikaisen sopimuksen voi poikkeuksellisesti saada päättymään myös muuttopäivänä, jos olet löytänyt sähkönkilpailutuksen yhteydessä paremman tarjouksen sähkösopimuksesta uuteen kotiisi.

Jos muutat kerrostalosta esimerkiksi omakotitaloon, sinun voi olla vaikea arvioida sähkönkulutustasi hintojen vertailua varten. Sähkönkulutus todennäköisesti nousee roimasti ja siksi onkin hyvä vertailla etukäteen hintoja.

Kilpailutustyökalulla saamasi arviot ovat suuntaa antavia.

Opiskelemaan Uuteenkaupunkiin – sähkösopimus opiskelijalle

Uudessakaupungissa on useita oppilaitoksia, kuten Vakka-Suomen musiikkiopisto, Vakka-Suomen kansalaisopisto sekä Novida ammattiopisto ja lukio. Näihin oppilaitoksiin haetaan opiskelemaan sekä lähikunnista että toisista kaupungeista asti. Uudessakaupungissa on opiskelijoille tarjolla erilaisia vuokra-asuntoja, kuten kerrostaloasuntoja ja moduuliasuntoja. Monet asunnoista on vuokrattavissa suoraan kaupungilta.

Kaikissa tapauksissa opiskelijan ei tarvitse tehdä erillistä sähkösopimusta. Toisinaan erilaiset säätiöt ja jotkut yksityiset vuokranantajat hoitavat asuntoon sähkösopimuksen opiskelijan puolesta. Kannattaa selvittää hyvissä ajoin ennen muuttoa vuokranantajalta, tarvitsetko opiskelijana edes omaa sähkösopimusta.

Vertaile sähkösopimuksia palvelussamme ja ota yhteyttä valitsemaasi yhtiöön saadaksesi mahdollisesti myös opiskelija-alennusta.

Sähkösopimuksen hinta Uudessakaupungissa

Sähkön hinnan voi ja se kannattaa kilpailuttaa mahdollisimman usein. Sen hinta muodostuu monista erilaisista kustannuksista. Mistä lasku sitten koostuu? Kertomalla käytön mukaiset kilowattitunnit sähkön yksikköhinnalla saadaan sähkön tuotannolle tarkka hinta.

Sähkölaskuun lisätään myös sähkönsiirtokulut, joihin ei pysty itse mitenkään vaikuttamaan. Sähkön siirtoa kun ei voi kilpailuttaa. Siirron hinnasta vastaa paikallinen sähköntoimittaja.

Lopullisen lisäsumman laskuun muodostavat vielä verot, kuten arvonlisävero ja sähkövero. Arvonlisävero maksetaan koko laskun loppusummasta. Valmistevero ja huoltovarmuusvero muodostavat yhdessä sähköveron osuuden. Sen on määrännyt Suomen valtio.

Suosituimmat sähköyhtiöt Uudessakaupungissa

Lieneekö mistään kaupungista löytyvän suosituinta sähköyhtiötä, mutta halvin varmasti löytyy vertailun avulla. Sähkön kun voi tilata miltä tahansa sähköyhtiöltä Suomessa. Sähkösopimusten ja yleisesti sähkön hinta heilahtelee nyt toimittajista huolimatta roimasti noususuuntaan, ja yksi toimiva keino suojautua nousevilta sähkön hinnoilta, on tehdä määräaikainen sähkösopimus maksimissaan 6–24 kk ajaksi. Tällöin ainakin tiedät, mitä maksat sähköstä seuraavien kuukausien aikana.

Suosituimmat sähköyhtiöt Äänekoskella

Yhtä suosituinta sähköyhtiötä on vaikea mainita, sillä kuten mainittu, sopiva ja edullisin sähkösopimus riippuu aina sähkön käyttöpaikasta. Kaikki yhtiöt tarjoavat erityyppisiä sopimuksia, joten kannattaa tarkastella kilpailutussivuston tarjouksia, ne on lajiteltu siten, että se näyttää suosituimmat ja edullisimmat ensin.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Varsinais-Suomessa
Aura Kaarina Kemiönsaari Koski Tl
Kustavi Laitila Lieto Loimaa
Marttila Masku Mynämäki Naantali
Nousiainen Oripää Paimio Parainen
Pyhäranta Pöytyä Raisio Rusko
Salo Sauvo Somero Taivassalo
Turku Uusikaupunki Vehmaa