Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
5,45 snt/kWh 7,42 snt/kWh 9,21 snt/kWh

Sähkösopimus Turku

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Turkuun

Kilpailutamme sähkösopimukset Turussa. Löydä hintavertailumme avulla edullinen sähkösopimus Turkuun ja tee sähkösopimus helposti netissä.

Sähkö ja oikeanlaisen sopimuksen laatiminen on varmasti tärkeä ja iso osa melkein jokaisen suomalaisen elämää. Sähkösopimus on yksi niistä asioista, joista on helppo säästää hyvän ja huolellisen vertailun avulla. Summarum.fi sivustolla voit helposti ja nopeasti vertailla erilaisia sähkösopimuksia keskenään, juuri niissä kaupungeissa, jossa asut tai olet kenties juuri muuttamassa. Jos tällä hetkellä sinulla on tarvetta saada edullista sähköä kotiisi esim. Turussa, voi Summarumin avulla nopeasti vertailla kaikki edulliset sähkösopimukset Turun alueelta.

Kaupungeissa ja etenkin kovan suosion saavuttaneessa Turussa asuminen voi olla kallis vaihtoehto, joten sähkösopimus on yksi tapa jolla pystyy vuositasolla säästämään jopa satoja euroja. Sähkösopimus kannattaa aina kilpailuttaa ennen sen allekirjoittamista, sillä edullisempi vaihtoehto saattaa löytyä silmiesi edestä. Summarum tekee tämän vertailun puolestasi, jolloin voit itse valita parhaimman sähkösopimuksen omaan kotiisi.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkön hinta Turussa

Sähkösopimukset on suositeltavaa kilpailuttaa ennen sopimuksen allekirjoittamista. Samalla saat itsellesi parhaiten sopivan sopimuksen. Myös sähkön hintaa on hyvä vertailla. Sähköyhtiöt tarjoavat asiakkailleen sähköään eri hinnoilla. Vertailemalla ja kilpailuttamalla löydät edullisimman sekä parhaimman hinnan.

Turussa sähköä tarjoavia yhtiöitä on useampia. Tarjous kannattaa tästä syystä pyytää useammalta yhtiöltä ennen sopimuksen tekoa.

Sähkösopimuksen Turussa sijaitsevaan kohteeseen voi tehdä kaikkien näiden sähköyhtiöiden kanssa.
Sähköyhtiöt tarjoavat erilaisia sopimuksia eri kohteisiin. Mikäli haluat tietää kuinka paljon sähkölaskusi on jokakuukausi, kannattaa valita sopimus kiinteällä kuukausihinnalla. Kiinteällä kuukausihinnalla olevat sopimukset sisältävät kulutettavaa sähköä tietyn määrän. Yli menevä osuus laskutetaan erillisen hinnaston perusteella johon kannattaa kiinnittää huomiota ennen sopimuksen tekemistä. Arvioi sähkönkulutuksesi aiemman sähkönkulutuksen mukaan jolloin saat valittua kiinteän sähköpaketin joka on lähimpänä kulutustasi. Mikäli tarvitset apua paketin valintaan, voit olla yhteydessä sähköyhtiöön kilpailutuksen jälkeen.

Edullinen sähkösopimus Turkuun netistä

Tähän ei ole mahdollista antaa yksitoikkoista vastausta, joka sopisi jokaiseen kohteeseen sillä sähkösopimuksen hinta on riippuvainen kohteesta, sijainnista sekä kulutuksesta. Parhaimman ja edullisimman sähkösopimuksen sinun kohteeseen saat kilpailuttamalla sähköyhtiöt Summarum palvelun kautta.

Sähkösopimus heti voimaan Turussa

Sähkösopimuksia on lähes mahdoton saada heti voimaan mikäli kohteessa on jo voimassa oleva sähkösopimus, sillä sähköyhtiön tulee purkaa aiempi sopimus ja kytkeä uusi kohteeseen. Tämä vie yleensä muutaman arkipäivän. Sähkösopimuksen tekemisen yhteydessä on kuitenkin mahdollista valita sopimuksen alkamis ajankohta, jolloin sähköt ovat heti käytössä tarvittavana päivänä. Poikkeuksena muutamat sähköyhtiöt, jotka tarjoavat muuttajilla sähköt heti sopimuksia, näissä kohteissa ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Turussa

Paras sopimus on kilpailutettu sopimus, älä maksa sähköstäsi enempää kuin on tarpeen. Palvelumme näyttää hakemuksen tekemisen jälkeen välittömästi mikä on ollut suosituin sähkösopimus alueellasi, kuitenkaan suosituin sopimus ei välttämättä ole paras sopimus sinulle, siksi vertailu kannattaa tehdä huolellisesti. Vertailussa kiinnitä huomiota kilowatti hintaan tai kiinteissä sopimuksissa hinnan sisältämään sähkön määrään sekä muihin laskutettaviin kuluihin kuten perusmaksuun.

Muutto Turkuun – sähkösopimus muuton yhteydessä

Sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa hyvissä ajoin ennen muuttoa, viimeistään kuitenkin viikko aiemmin. Kilpailutuksen voi tehdä vaikka heti kun tietää muutto kohteen tiedot sillä sopimus voidaan asettaa voimaan astuvaksi tiettynä ajankohtana. Tällöin sopimuksesta ei muodostu kuluja ennen sopimuksen alkamista. Saat myös heti muuttaessasi käyttöön kilpailutetun ja edullisen sopimuksen.

Opiskelemaan Turkuun – sähkösopimus opiskelijalle

Ennen kilpailutusta kannattaa tarkistaa, ettei vuokra sisällä sähkökuluja. Sähkön sisältyessä vuokraan ei sitä ole mahdollista kilpailuttaa vuokralaisen toimesta. Mikäli sähkö sisältyy vuokraan kannattaa kilpailuttaa sähköyhtiöiden tarjoamat opiskelijoille suunnitellut sähköpaketit sekä myös kaikille tarjolla olevat sähköpaketit. Jos kyseessä on ensimmäinen asunto ei sähkönkäytön arvio ole välttämättä helppoa silloin hyvä vaihtoehto voi olla sähköyhtiön tarjoaman opiskelijan paketti, sopimus kannattaa kuitenkin kilpailuttaa vuoden sisällä jolloin omasta sähkön käytöstä on kertynyt vertailtavaa dataa.

Suosituimmat sähköyhtiöt Turussa

Turku Energia on Turun kaupungin kokonaisuudessaan omistama energia yhtiö. Yhtiö vastaa sähkönjakelusta kokonaisuudessaan Varsinais – suomen alueella. Sähkösopimuksen Turussa sijaitsevaan kohteeseen voit kuitenkin tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa, mutta itse sähkön siirrosta vastaa Turku energia, eikä tähän ole mahdollista vaikuttaa. Voit siis huoletta kilpailuttaa sähköyhtiöt kauttamme ja löytää edullisimman vaihtoehdon.

Hakemuksen tekeminen Summarum.fi kautta

Hakemus on helppo ja selkeä jokaisen täyttää. Löydät nykyistä sähköyhtiötä koskevat tiedot edelliseltä sähkölaskultasi. Tutustu hakemukseen:

  1. Lisää hakemukselle kohdetta koskevat tiedot kun asunnontyyppi ja sijainti. Tiedot energian kulutuksesta sekä nykyisen sähkösopimuksen tietoja.
  2. Saat edellisen vaiheen perusteella sopivat sähkösopimukset. Näet tarjolla olevat yritykset ja niiden tarjoamat sähkösopimukset. Lisäksi voit valita lisäpalveluita.
  3. Sopimuksen hyväksyminen. Täydennä tietosi sekä tiedot sähkösopimuksen halutusta voimaantulo ajankohdasta. Tiedot menevät sähköyhtiölle, jonka valitsit.

Tarjouksen hyväksyminen

Saadessasi miellyttävän tarjouksen voit hyväksyä ja muodostaa sopimuksen hakemuksen viimeisessä vaiheessa. Hyväksyminen käy helposti verkossa. Tietoja ei tarvitse uudelleen enää antaa sillä kaikki tarvittavat tiedot annettiin sopimuksen tekemistä varten jo hakemusta tehdessäsi. Vaikka sopimus tehdään sivustomme kautta teet sopimuksen suoraan sähköyhtiön kanssa. Sähkösopimuksen tekeminen sivustollamme on yhtä luotettavaa ja turvallista kuin puhelimessa suoraan sähköyhtiön kanssa.

En saanut hyviä tarjouksia

Mikäli et saanut sinulle sopivia tarjouksia, voit jättää saamasi tarjouksen huomioimatta, sillä hakemuksen tekeminen ei sitonut sinua.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä