Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,63 snt/kWh 0,2 snt/kWh 5,23 snt/kWh

Sähkösopimus Tampere

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Tampereelle

Kilpailutamme sähkösopimukset Tampereella. Löydä hintavertailumme avulla edullinen sähkösopimus Tampereelle ja tee sähkösopimus helposti netissä.

Jotta valot syttyisivät ja sähkö kulkisi myös Tampereella sijaitsevissa kohteissa tulee näihin tehdä myös sähkösopimukset. Tiesitkö, että sähkösopimus on suositeltavaa kilpailuttaa muutaman vuoden välein. Summarum on tehnyt kilpailuttamisesta helppoa ja nopeaa. Täydennä sivustolla selkeä lomake ja lähetä. Välitämme hakemuksesi heti kaikille palvelussamme oleville sähköyhtiöille ja saat tarjoukset heiltä sähköpostiisi. Hakemuksen jättäminen ei maksa tai velvoita sinua mihinkään.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkön hinta Tampereella

Sähkösopimuksien kohteet sekä tarpeet riippuvat hyvin paljon kohteen käyttäjästä, tästä johtuen on vaikea arvioida kaikille parhainta tai suosituinta sähkösopimusta. Se mikä on naapurilla ei välttämättä ole paras vaihtoehto sinulle. Parhaimman sähkösopimuksen Tampereella saat vain kilpailuttamalla sähköyhtiöt sinun kohteen ja tarpeiden tiedoilla. Kilpailutusta varten tarvitset:

 • Kohteen tiedot johon sopimus on tulossa.
 • Aiemmin käytetyn kilowatti tunti määrän, myös arvio riittää.
 • Aiemman sähkölaskun.

Näet käytetyn kilowatti määrän aiemmin tulleesta sähkölaskustasi, mikäli sopimus on tulossa uuteen kohteeseen ja sen sähkönkäyttö on erilaista esimerkiksi saunan, sähkölämmityksen, lattialämmityksen tai muun merkittävän osalta voit arvioida sähkönkulutustasi. Arvioitu sähkönkulutus ei kuitenkaan anna yhtä tarkkaa tietoa kuin todellisuuteen perustuvat. Mikäli kohde on itselle uusi niin kannattaa kysyä kohteessa ennen asuneelta tai omistaneelta kulutustietoja.

Näin vertailet sähkösopimukset

Kun saat tarjouksia sähköyhtiöiltä kiinnitä huomiota ainakin kilowatti hinta / per tunti, sähköyhtiön mahdollisesti lisäksi laskuttamiin kuukausi- tai perusmaksuihin. Perusta vertailu aina omaan aiempaan laskuusi.

Edullinen sähkösopimus Tampereelle netistä

Tähän ei voida antaa yksitoikkoista vastausta, joka sopisi jokaiseen kohteeseen sillä sähkösopimuksen hinta on riippuvainen kohteesta, sijainnista sekä kulutustottumuksista. Parhaiten edullisimman sähkösopimuksen juuri sinun kohteeseen saat kilpailuttamalla sähköyhtiöt Summarum palvelun kautta.

Sähkösopimus heti voimaan Tampereella

Sähkösopimuksen voimaantulo kohteissa joissa on entuudestaan jo sopimus olemassa ei onnistu heti sillä ennen sopimuksen siirtämistä tulee myös vanha sopimus purkaa. Sopimuksen siirtäminen vie aikaa muutaman päivän. Jotkin sähköyhtiöt tarjoavat ensisijaisesti muuttajille heti voimaan tulevaa sähkösopimusta, mikä edellyttää ettei kohteessa ole sillä hetkellä voimassa olevaa sopimusta. Heti voimaan tulevasta sopimuksesta saatetaan myös tehdä lisäveloitus.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Tampereella

Sähkösopimuksien kohteet sekä tarpeet riippuvat hyvin paljon asuntotyypistä ja kohteen kulutus tottumuksista , tästä johtuen on vaikea arvioida kaikille parhainta tai suosituinta sähkösopimusta. Se mikä on naapurilla ei välttämättä ole paras vaihtoehto sinulle. Parhaimman sähkösopimuksen sinulle saat vain kilpailuttamalla sähköyhtiöt sinun kohteen tiedoilla. Myös omilla arvoilla on vaikutusta siihen mikä on paras sähkösopimus sillä toiselle se on tuulivoima toiselle vesivoima. Summarum palvelun kautta voit kilpailuttaa kaikki eri energia lähteet ja valita parhaimman. Kilpailutusta tehdessä palvelu antaa suuntaa antavasti vinkin siitä mikä on alueellasi ollut suosituin valittu sähkösopimus.

Muutto Tampereelle – sähkösopimus muuton yhteydessä

Suunnitelmissa muutto Tampereelle? Muuttajan kannattaa kilpailuttaa sähkösopimus heti muuttokohteen tullessa tietoon, mutta kuitenkin viimeistään viikko ennen muuttoa. Jos sähkösopimuksen kilpailuttaminen unohtuu ennen muuttoa, voi sen tehdä heti muuton jälkeen. Ennen sähkösopimuksen kilpailuttamista kannattaa tarkistaa, että aiemmin otetun sähkösopimuksen voi päättää tai ettei sen nopeasta päättämisestä koidu kuluja.

Opiskelemaan Tampereelle – sähkösopimus opiskelijalle

Ennen sähkösopimuksen kilpailuttamista kannattaa tarkistaa, ettei vuokra sisällä sähköä. Yleensä opikelijoille asuntoja vuokraavat yritykset ovat sisällyttäneet sähkömaksun vuokraan, tällöin sähkösopimusta ei kohteeseen voida tehdä vuokralaisen toimesta. Mikäli kuitenkin sähkösopimuksen tekeminen on ajankohtaista tarjoaa useimmat sähköyhtiöt opiskelijoille erityis hintaisia sähkösopimuksia. Tälläiset sopimukset ovat varteenotettavia vaihtoehtoja, mikäli kyseessä on ensimmäinen oma asunto eikä sähkönkäytöstä ole kertynyt vertailu tietoa. Jossei sopimus ole määräaikainen ja sen voi päättää kannattaa sopimus kilpailuttaa vuoden sisällä kun sähkön käytöstä on kerääntynyt vertailukelpoista tietoa sähkölaskuihin.

Suosituimmat sähköyhtiöt Tampereella

Tampereen oma paikallinen sähköyhtiö on Tampereen sähkölaitos ja sähkönsiirrosta vastaa Tampereen sähköverkot. Useimmat suosivat paikallista tuottajaa, mutta se ei silti ole välttämättä edullisin vaihtoehto. Kohteeseen voi vapaasti valita minkä tahansa sähkön tuottajan sähkösopimuksen. Alueella toimivaan sähkönsiirtäjään ei kuitenkaan ole mahdollista vaikuttaa, joten Tampereen alueella se on aina Tampereen sähköverkot. Summarum palvelun kautta saat tarjoukset seuraavilta sähköyhtiöiltä:

 • Lumo Energia
 • Kotimaan Energia
 • Fortum
 • PKS
 • Nivos
 • Vihreä Älyenergia
 • Helen
 • Ilmatar

Sähkösopimus Tampereelle on mahdollista tehdä kaikkien palvelussamme olevien sähköyhtiöiden kanssa.

Sähkövertailun tekeminen

Vertailu on yksinkertainen ja selkeä täyttää eikä siinä kysytä tietoja mitä ei viimeistään sähkölaskustasi löytyisi. Kolmi vaiheisen hakemuksen vaiheet:

Ensimmäisessä vaiheessa täydennetään kohteen tiedot, asuntotyyppi sekä sijainti. Tiedot energian kulutuksesta sekä nykyisen sähkösopimuksen tietoja.

Toisessa vaiheessa annetaan edellisen vaiheen perusteella annettujen vastauksien perusteella sopivat sähkösopimukset. Näet tarjolla olevat yritykset ja niiden tarjoamat sähkösopimukset. Lisäksi voit valita halutessasi erilaisia lisäpalveluita sopimukseen.

Kolmannessa vaiheessa viimeistellään sopimus. Tätä varten sinun tulee täydentää omat tietosi sekä tiedot sähkösopimuksen voimaan tulosta. Tiedot välitetään sähköyhtiölle, jonka valitsit edellisellä sivulla. Lopuksi nautit edullisesta sähköstä.

Tarjouksen hyväksyminen

Saadessasi kauttamme miellyttävän tarjouksen löydät sen mukana ohjeistuksen myös tarjouksen hyväksymiseen. Hyväksyminen käy kätevästi verkossa. Myöskään tietoja ei tarvitse uudelleen enää antaa sillä annoit kaikki tarvittavat tiedot sopimuksen tekemistä varten jo hakemusta tehdessäsi.

En saanut miellyttäviä tarjouksia

Mikäli tällä kerralla et saanut sinua miellyttäviä tarjouksia, ei hätää sinun ei tarvitse tehdä saamillesi tarjouksille mitään, sillä et sitoutunut tarjouksien hyväksymiseen hakemusta tehdessäsi.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

 • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
 • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
 • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Pirkanmaalla
Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki
Kangasala Kihniö Kuhmoinen Lempäälä
Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano
Pirkkala Punkalaidun Pälkäne Ruovesi
Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski
Vesilahti Virrat Ylöjärvi