Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,63 snt/kWh 0,2 snt/kWh 5,23 snt/kWh

Sähkösopimus Siikainen

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Siikaisiin

Oletko muuttamassa Siikaisiin tai asutko jo Siikaisissa? Kiinnostaisiko sinua sähkön hinta ja sähkösopimuksesi kilpailutus? Kukaan ei pysty elämään ilman sähköä täysipainoista elämää, koska sähkö on osa kaikkea. Sähkön hinta on kivunnut huippulukemiinsa viime kuukausien aikana ja tämä alkaa aiheuttaa harmaita hiuksia monelle. Hinta kannattaa kilpailuttaa nyt. Kilpailutus ei ole myöskään pahasta, jos aiemmasta kilpailutuksesta on kulunut jo tovi aikaa tai sinulla toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus.

Sähkön hinta on roimassa noususuunnassa, eikä loppua näy. Sähkösopimukset kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, taatakseen itselleen jatkuvasti edullisen sähkön. Sähkön kilpailuttaminen on tehty sinulle helpoksi, koska sen voi tehdä nopeasti netissä.

Kilpailuta ja vertaile Siikaisten sähköyhtiöt ja sähkösopimukset

Käytä sivuillamme olevaa ilmaista kilpailutustyökalua, voit kilpailuttaa sähköyhtiöt ja sähkösopimukset vaivatta, helposti ja nopeasti. Sinun tarvitsee vain syöttää lomakkeelle postinumerosi, arvio kuluttamasi sähkön vuosilukemasta (kWh) ja asuinpaikkasi rakennustyyppi. Tuloksena näet, millaisia sähkösopimuksia omalle alueellesi tarjotaan. Vertaile Siikaisiin tarjottavien sähkösopimusten sisältöjä helposti.

Edullinen sähkösopimus Siikaisiin netistä

Löydät varmasti edullisimman sähkösopimuksen Siikaisiin, kun kilpailutat sähköjen hinnat. Tämän tekemiseen kuluu vain muutama minuutti, ja lopputuloksena eteesi ilmestyvät parhaimmat sähkösopimukset vertailtavaksesi. Tee sopimusten vertailu huolellisesti, vaikka siihen menisi tovi aikaa. Tällöin löydät itsellesi edullisimman sähkösopimuksen, sekä hinnaltaan että toiminnallisuudeltaan. Tiesithän, että toisinaan määräaikainen sopimus on edullisempi vaihtoehto kuin toistaiseksi voimassa oleva, koska määräaikaisuuden aikana sähkön hintaa ei voida nostaa.

Valittuasi vertailusta parhaan sähkösopimuksen, saat tehtyä sen kohteeseen helposti netissä. Yhteystietojesi lisäksi lomakkeella tarvitaan muun muassa kohteen käyttöpaikannumero, jos et muista tai tiedä sitä, se ei estä sopimuksen solmimista. Käyttöpaikan numero voidaan sähköntoimittajan toimesta hakea automaattisesti lomakkeelle osoitteesi perusteella.

Sähkösopimus heti voimaan Siikaisiin

Sähkösopimuksen saa tyypillisesti voimaan kahdessa viikossa, mutta erikseen sovittaessa, sähkösopimus voidaan saada voimaan heti. Jos sopimus on tehty vasta muuton yhteydessä, voidaan tällaisesta sopimuksen ”pikakytkennästä” laskuttaa lisäkustannuksia. Yleensä sopimuksen alkamispäivä voidaan itse määrittää.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Siikaisissa

Siikainen on noin 1 340 asukkaan pieni kunta, joka kuuluu Länsi-Suomen lääniin, osana Satakuntaa ja on yksi Porin seutukunnista. Siikaisissa ei ole yhtä ainoaa oikeaa alueella toimivaa sähköyhtiötä, mutta halvimman voi kilpailuttaa hintavertailumme avulla. Hintalaskurissa huomioidaan muun muassa postiosoite, asumismuoto, asunnon koko neliömetreinä, sekä mahdollinen nykyinen sähkösopimus. Voit etsiä valmiiksi esimerkiksi viimeisimmän laskun nykyiseltä energiayhtiöltäsi, jotta tiedät sähkön nykyisen hinnan.

Jokainen päättää toki omasta sähkösopimuksestaan, ja mitä haluaa sähköstään maksaa, mutta hintavertailua kannattaa suorittaa. Sähkön hintoihin vaikuttavat muun muassa sähkön tuotantotapa ja miten sähkö on tuotettu. Sinun on hyvä tietää kuluttamiesi tuotteiden ja palveluiden hinnoista, varsinkin sähköstä, koska sitä ei tule edes ajatelleeksi kuinka paljon sähköä kuluu normaaliin elämiseen.

Muutto Siikaisiin – sähkösopimus muuton yhteydessä

Kun olet muuttamassa, muista tehdä uusi sähkösopimus ajoissa. Muuton yhteydessä määräaikaisen sopimuksen saa päättymään jopa muuttopäivänä, jos olet löytänyt sähkön kilpailutuksen yhteydessä edullisemman tarjouksen sähkösopimuksesta.

Sähkönkulutusta voi joissakin tapauksissa olla vaikeaa arvioida uuteen kotiin. Varsinkin jos muutetaan kerrostalosta omakotitaloon. Sähkön kulutus todennäköisesti nousee roimasti ja se tulee vaikuttamaan hintoihin. Siksi suosittelemme vertailemaan. Kilpailutustyökalulla voit helposti arvioida asuintalon tyypin mukaan sähkönkulutuksen ja sähkön hinnan. Vertailun antamat tulokset, ovat suuntaa antavia arvioita, jotka perustuvat tyypilliseen kulutukseen eri asuintalotyypeissä.

Sähkösopimuksen hinta Siikaisissa

Sähköntoimittajasta riippuen, sähkön yksikköhinta vaihtelee. Sähkön hinnan voi ja kannattaa kilpailuttaa tasaisin väliajoin. Sähkösopimuksen lopulliseen hintaan vaikuttavat monet eri kustannukset. Sähkön tuotannon hinta saadaan laskemalla kertolaskulla kertomalla käytön mukaiset kilowattitunnit (kWh) sähkön yksikköhinnalla.

Lisäksi sähkölaskuun tulee sähkönsiirtokulut, joihin ei pysty itse vaikuttamaan. Sähkön siirtoa ei voi kilpailuttaa. Sen toiminnasta ja hinnasta vastaa paikallinen sähkötoimija.

Lopullisen summan laskuun muodostavat vielä verot, kuten arvonlisävero ja sähkövero. ALV:ia (arvonlisävero) maksetaan koko laskun loppusummasta (ml. sähkövero). Sähköveron osuus muodostuu valmisteverosta ja huoltovarmuusmaksusta. Nämä verot määrää Suomen valtio.

Suosituimmat sähköyhtiöt Siikaisissa

Sähkön voi tilata miltä tahansa sähköyhtiöltä Suomessa, joten parasta sähköyhtiötä on vaikea sanoa. Jokaisella sähköyhtiöllä on useampia tuotteita, jotka soveltuvat eri kohteisiin. Jokaisen yrityksen sähköhinnoittelu on muodostettu niiden vaatimalla tavalla. Jos verrataan sähkön hinnan muodostumista vuoden 2021 tilanteeseen, sähkön hinta yli kaksinkertaistunut.

Erilaiset säänvaihtelut, tuulen puute ja polttoainehintojen nousu ovat nostaneet sähkön hintoja koko ajan. Tuotannon määräkin on päätetty pitää rajallisena monista syistä. Jos tilanne jatkuu tällaisena pitkään, voimme odottaa hintojen laskua ensi vuoteen tai ylikin. Yksi toimiva keino suojautua katastrofaalisilta sähkön hinnoilta, on tehdä määräaikainen sähkösopimus 6–24 kk ajaksi. Tällöin tiedät, mitä maksat sähköstä seuraavien kuukausien aikana. Maailmantilanne on vaikea. Kilpailuta sähkösopimus nyt.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Satakunnassa
Eura Eurajoki Harjavalta Huittinen
Jämijärvi Kankaanpää Karvia Kokemäki
Merikarvia Nakkila Pomarkku Pori
Rauma Siikainen Säkylä Ulvila