Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,25 snt/kWh 0,83 snt/kWh 3,52 snt/kWh

Sähkösopimus Salo

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Saloon

Kilpailutamme sähkösopimukset Salossa. Löydä hintavertailumme avulla edullinen sähkösopimus Saloon ja tee sähkösopimus helposti netissä.

Salossa on useita hyviä vaihtoehtoja sähköyhtiöissä. Samoin kuin erilaisia sähkösopimusvaihtoehtoja. Sähkösopimuksen kilpailuttaminen kannattaa sijainnista riippumatta vähintään parin vuoden välein. Sopimuksen kilpailuttamisen tekeminen on yksi helpoimmista tavoista vaikuttaa talouden kuukausittaisiin menoihin.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkön hinta Salossa

Sähkösopimukset kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti kuitenkin vähintään parin vuoden välein. Kilpailuttamalla sopimukset säännöllisesti, et maksa turhasta. Sähkön hintaa on hyvä vertailla, sillä sähköyhtiöt tarjoavat sähköään eri hinnoin. Vertailemalla ja kilpailuttamalla saat parhaimman hinnan.

Salossa sähköä tarjoavia yhtiöitä on useampia, koska sähkösopimus on mahdollista tehdä kaikkien suomalaisten sähköyhtiöiden kanssa. Tarjous kannattaa pyytää useammalta yhtiöltä ennen sopimuksen tekoa. Summarum palvelu on tähän erinomainen vaihtoehto sillä saat kilpailutettua yhdellä hakemuksella useamman sähköyhtiön.

Sähköyhtiöt tarjoavat erilaisia sopimuksia. Mikäli haluat tietää kuinka paljon sähkölaskusi on joka kuukausi, kannattaa ottaa kiinteä hintainen sopimus. Kiinteä hintaisia kuukausi paketteja on eri yhtiöillä tarjolla eri kokoisina. Jotta kiinteä hinta olisi mahdollisimman lähellä oikeaa kulutusta kannattaa sähkönkulutus suhteuttaa taloutesi kokoon sekä aiempaan sähkönkulutukseen näin saat valittua riittävän kokoisen sähköpaketin. Kiinteässä sähkösopimuksessa tulee huomioida, että yli menevästä sähköstä laskutetaan erillisen hinnaston mukaisesti, eikä paketin ylijäämästä kulutuksesta hyvitetä.

On myös mahdollista maksaa vain kuluttamastasi sähköstä. Tämä on myös useasti edullisempi vaihtoehto verrattuna kiinteään sähkösopimukseen.

Edullinen sähkösopimus Saloon netistä

Sähköyhtiöillä on omat nettisivut, joiden kautta voi tehdä sähkösopimuksen suoraan. Lisäksi nettisivuilta voi löytää ajankohtaisia tarjouksia, jotka kannattaa hyödyntää. Osa nettisivuilta löytyvistä tarjouksista on voimassa vain, kun sähkösopimuksen tekee nettisivujen kautta. Saat kuitenkin kilpailutettua sähköyhtiöt helposti ja nopeasti Summarum palvelun kautta. Palvelumme tarjoaa sinulle välittömästi tarjouksen useammasta sähköyhtiöstä ja voit valita itsellesi edullisimman vaihtoehdon. Sinun ei siis tarvitse tehdä kilpailutusta, jokaisen sähköyhtiön sivulla erikseen.

Sähkösopimus heti voimaan Salossa

Poikkeuksellisesti kuten muuttaessa sähköyhtiö voi tarjota heti voimaan tulevaa sähkösopimusta, tämä kuitenkin useimmiten edellyttää ettei kohteessa ole aiempaa voimassa olevaa sähkösopimusta. Useimmiten sähkösopimus tulee voimaa parin arkipäivän sisällä sen tekemisestä. Asiakkaan ei tarvitse tehdä sähköyhtiön vaihdon vuoksi mitään sillä sähköyhtiöt hoitavat aiemman sopimuksen purkamisen sekä uuden siirron. Sähköyhtiön vaihtuminen ei myöskään näy arjessa muuten kuin uutena laskun toimittajana sekä edullisena laskuna. Sopimusta tehtäessä asiakas voi päättää sopimuksen voimaantulo ajankohdasta, voimaantulo kannattaa laittaa laskutus kauden vaihtumiseen, laskutuskausi on sähköyhtiöillä yleensä kuun vaihteessa. Laskutus kausi näkyy myös sähkölaskusta.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Kuopiossa

Paras sopimus on kilpailutettu ja vertailtu sopimus, miksi maksaa välttämättömästä tarpeesta liikaa? Vertailu palvelumme näyttää hakemuksen tekemisen jälkeen välittömästi mikä on suosituin sähkösopimus alueellasi, kuitenkaan suosituin sopimus ei välttämättä ole paras sopimus sinulle, vertailu kannattaa tehdä huolellisesti. Vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota sopimuksen kilowatti hintaan sekä laskutettaviin muihin kuluihin kuten sopimuksen perusmaksuun.

Muutto Saloon – sähkösopimus muuton yhteydessä

Sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa heti kun tietää muutto kohteen, kuten aiemmin mainittiin voi sopimuksen voimaantulo ajankohdan asettaa erikseen sovitulle päivälle, esimerkiksi muuttopäivälle. Kilpailutus ja sopimus voidaan muutto kohteeseen tehdä jopa 3 kk ennen muuttoa. Tällöin ei tarvitse ottaa ensimmäistä sähkösopimusta mikä on tarjolla, eikä sopimuksesta muodostu kuluja ennen voimaan astumista. Kilpailuttaminen kannattaa tehdä kuitenkin viimeistään viikkoa ennen muuttoa.

Opiskelemaan Kuopioon – sähkösopimus opiskelijalle

Sijainnista riippuen opiskelija-asuntoja tarjoavat ovat useimmiten sisällyttäneet sähkön vuokraan, tämmöiseen kohteeseen ei ole mahdollista tehdä omaa sähkösopimusta tai kilpailutusta. Jos sähkösopimus on tarpeen kannattaa ensiksi kilpailuttaa sillä useimmiten opiskelija asunnot ovat pieniä ja niiden sähkönkulutus on vähäistä. Useimmat sähköyhtiöt tarjoavat opiskelijoille suunniteltuja sopimuksia, nämä myös kannattaa vertailla. Yleensä opiskelijoiden sopimus paketit ovat kiinteällä kuukausi maksulla. Maksat siis tietyn verran käytit sähköä tai et.

Kilpailuttaessa sähköyhtiöiden tarjoamat opiskelija sopimukset sekä perus sähkösopimukset kannattaa vertailla niiden kilowatti hintaa/per tunti, Sähkösopimuksen kilpailuttaminen voi olla hankalaa, jos kyseessä on ensi asunto. Tällöin kannattaa odottaa, jotta sähkön kulutuksesta on muodostunut vertailtavaa materiaali ja tehdä kilpailutus vähän myöhemmin, vähintään vuoden sisällä muutosta.

Suosituimmat sähköyhtiöt Salossa

Caruna vastaa kokonaisuudessaan sähkön siirrosta Salon kaupungissa. Sähkösopimuksen kuitenkin Salossa sijaitsevaan kohteeseen voi tehdä minkä tahansa suomalaisen sähköyhtiön kanssa, mutta itse sähkön siirrosta vastaa Caruna, eikä tähän ole mahdollista vaikuttaa. Voit siis huoletta kilpailuttaa sähköyhtiöt kauttamme ja löytää edullisimman vaihtoehdon.

Kilpailutuksen tekeminen Summarum sivustolla

Hakemus on helppo ja selkeä täyttää. Löydät kysyttävät tiedot koskien nykyistä sähköyhtiötäsi edelliseltä sähkölaskultasi. Tutustu kilpailutuksen vaiheisiin:

  1. Täydennä sähkösopimuksen kohteen tiedot kuten asuntotyyppi sekä sen sijainti. Energian kulutuksesta kysyttävät tiedot löydät edelliseltä sähkösopimukseltasi.
  2. Saat annettujen tietojen perusteella sopivat sähkösopimukset kilpailutetuin hinnoin. Näet sähköyhtiöt ja niiden tarjoamat sähkösopimukset. Lisäksi sopimukselle voi lisätä halutessaan lisäpalveluita.
  3. Vahvista sopimus. Tätä varten tulee täydentää omat henkilötiedot sekä sopimuksen voimaantulo ajankohdasta. Tiedot siirretään valitsemallesi sähköyhtiölle.

Sopimuksen tekeminen

Saadessasi miellyttävän tarjouksen voit hyväksyä ja muodostaa sopimuksen hakemuksen kolmannessa vaiheessa. Hyväksyminen käy helposti ja nopeasti verkossa. Tietoja ei tarvitse uudelleen antaa sillä kaikki tarvittavat tiedot annettiin sopimuksen tekemistä varten hakemusta tehdessä. Joidenkin yhtiöiden kanssa sähkösopimus tehdään loppuun sivustomme kautta, mutta teet kuitenkin sopimuksen suoraan sähköyhtiön kanssa. Sähkösopimuksen tekeminen Summarum sivustolla on luotettavaa ja turvallista.

En saanut hyviä tarjouksia

Jos tarjoukset eivät miellyttäneet sinua, ei hätää sinun ei tarvitse tehdä saaduille tarjouksille mitään, sillä hakemuksen täyttäminen ei sido sinua vastaanottamaan tarjouksia.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Varsinais-Suomessa
Aura Kaarina Kemiönsaari Koski Tl
Kustavi Laitila Lieto Loimaa
Marttila Masku Mynämäki Naantali
Nousiainen Oripää Paimio Parainen
Pyhäranta Pöytyä Raisio Rusko
Salo Sauvo Somero Taivassalo
Turku Uusikaupunki Vehmaa