Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,61 snt/kWh 0,2 snt/kWh 5,23 snt/kWh

Sähkösopimus Rovaniemi

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Rovaniemelle

Kilpailutamme sähkösopimukset Rovaniemellä. Löydä hintavertailumme avulla edullinen sähkösopimus Rovaniemelle ja tee sähkösopimus helposti netissä.

Jotta sähkö löytää perille tulee sähköä käyttävässä kohteessa olla myös voimassa oleva sähkösopimus. Sähkösopimuksen tekeminen on nopeaa, helppoa ja sen voi tehdä verkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Sopimuksen tekemistä varten tarvitset kuitenkin tiedot kohteesta jonne sopimusta ollaan tekemässä. Ennen sopimuksen tekemistä kannattaa kuitenkin tehdä vertailua eri sähköyhtiöiden välillä. Kilpailuttaminen todennäköisesti säästää sinulta pitkän pennin verrattuna siihen, että ottaisit ensimmäisen mahdollisen sähkösopimuksen. Sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa uudelleen parin vuoden välein.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkön hinta Rovaniemellä

Sähkösopimuksien kilpailuttaminen Rovaniemelle käy erityisen helposti Summarum vertailusivuston kautta. Kilpailutusta varten sinun tarvitsee täyttää sivuillamme hakemus ja me välitämme sen välittömästi sivustollemme liittyneille sähköyhtiöille. Saat tarjouksia kohteesi sähkösopimuksista samantien. Voit käydä tarjouksia läpi hakemuksen toisessa vaiheessa ja valita parhaimman. Saat tarjouksen palvelumme kautta vuorokauden ajasta riippumatta. Kilpailutusta varten tarvitset:

  • Tiedot kohteesta johon kilpailutus on tarkoitus tehdä
  • Kohteen nykyiset kulutustiedot
  • Tiedon siitä, että nykyinen sähkösopimus voidaan päättää

Täytä hakemus Summarum sivulla kohteen tiedoilla ja vertaile saamiasi tarjouksia aiempiin kohteen sähkölaskuihin. Vertailla kannattaa kilowatti hintaa / per tunti sekä sähköyhtiön veloittamia mahdollisia muita kuukausittaisia kuluja. Kilpailuttaminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Edullinen sähkösopimus Rovaniemelle netistä

Tähän ei voida antaa yksitoikkoista vastausta, joka sopisi jokaiseen kohteeseen sillä sähkösopimuksen hinta on riippuvainen kohteesta, sijainnista sekä kulutustottumuksista. Parhaiten edullisimman sähkösopimuksen juuri sinun kohteeseen saat kilpailuttamalla sähköyhtiöt Summarum palvelun kautta.

Sähkösopimus heti voimaan Rovaniemellä

Ensisijaisesti sähköyhtiöt tarjoavat heti voimaan tulevia sähkösopimuksia vain muuttajille lisämaksusta. Vanhan sähkösopimuksen vaihtaminen uudeksi vie yleensä muutaman päivän. Tänä aikana uusi sähköyhtiö purkaa vanhan sähkösopimuksesi sekä laittaa uuden toiminta valmiiksi. Mikäli tarkoituksena on kilpailuttaa sähkösopimus kohteeseen jossa on jo sähkösopimus voi uuden sopimuksen asettaa voimaan astuvaksi edellisen sähkökauden loppuun. Nykyinen laskutuskausi selviää edellisestä sähkölaskusta. Sähkösopimuksen muuttaminen ei vaadi kohteen asukkailta erillisiä toimenpiteitä. Sähkönjakelijan muuttuminen ei näy arjessa, kuin muuttuvana laskuttajana ja aiempaa edullisempana laskuna.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Rovaniemellä

Sähkösopimuksien kohteet sekä tarpeet riippuvat hyvin paljon kohteen käyttäjästä, tästä johtuen on mahdotonta sanoa yhtä sopimusta, mikä olisi kaikille yhtä hyvä. Se mikä on naapurilla ei välttämättä ole paras vaihtoehto sinulle. Parhaimman sähkösopimuksen Rovaniemelle saat kilpailuttamalla sähköyhtiöt sinun kohteen tiedoilla. Myös omilla arvoilla on vaikutusta siihen minkälainen on paras sähkösopimus. Summarum palvelun kautta voit kilpailuttaa kaikki eri energia lähteet ja valita parhaimman. Kilpailutusta tehdessä palvelu kertoo mikä on alueellasi ollut suosituin valittu sähkösopimus.

Muutto Rovaniemelle – sähkösopimus muuton yhteydessä

Muuttajan kannattaa kilpailuttaa sähkösopimus heti tietäessään uuden kodin osoitteen, mutta kuitenkin viimeistään viikko ennen muuttoa. Mikäli kilpailuttaminen unohtuu ennen muuttoa, voi sen muuton ollessa ohi. Ennen sähkösopimuksen kilpailuttamista kannattaa tarkistaa, että aiemmin otetun sähkösopimuksen voi päättää ilman lisäkustannuksia. Joillakin sähköyhtiöillä on käytössään sopimuksen perumisesta veloitettava peruuttamis kulu.

Opiskelemaan Rovaniemelle – sähkösopimus opiskelijalle

Ennen sähkösopimuksen kilpailuttamista kannattaa tarkistaa, ettei vuokra sisällä sähköä. Yleensä opikelijoille asuntoja vuokraavat opiskelija-asunnot ovat laskeneet sähkömaksun vuokraan, tällöin sähkösopimusta ei kohteeseen voida tehdä vuokralaisen toimesta. Mikäli kuitenkin sähkösopimuksen tekeminen on tarpeen tarjoaa useimmat sähköyhtiöt opiskelijoille alennettuun hintaan sähkösopimuksia. Tällaiset sopimukset ovat hyviä vaihtoehtoja, jos kyseessä on ensimmäinen oma asunto eikä sähkönkäytöstä ole kertynyt vertailu kelpoista tietoa. Mikäli sopimus ole määräaikainen sen voi päättää kun sähkönkäytöstä on kertynyt vertailukelpoista tietoa. Uusi sopimus kilpailuttaa vuoden sisällä, jotta ei tule maksettua ylimääräistä palvelusta jonka saa myös edullisemmin.

Suosituimmat sähköyhtiöt Rovaniemellä

Rovaniemen oma paikallinen sähköyhtiö on Rovakaira, 95 % Rovakairan omistajista on Lapin kuntia sekä 5% omistajista yksityisiä osakkeiden omistajia. Sähkönsiirrosta vastaa Neve eli Napapiirin energia ja vesi. Neve on kokonaan Rovaniemen kaupungin omistama konserni. Yleisemmin useimmat paikkakunnan asukkaista suosivat paikallista tuottajaa, mutta se ei silti ole välttämättä edullisin vaihtoehto. Paikkakunnalla voit vapaasti valita minkä tahansa sähkön tuottajan tarjoaman sähkösopimuksen. Alueella toimivaa sähkön siirtäjää ei ole mahdollista valita, joten Rovaniemen alueella se on Neve.

Summarum.fi sähkön kilpailutus

Haluamme tarjota mahdollisuuden kilpailuttaa usean sähköyhtiön yhdellä hakemuksella. Näin kilpailutus käy pienellä vaivalla nopeasti. Parasta Summarum palvelussa on, ettei kilpailuttaminen maksa tai sido mihinkään mikäli tarjoukset eivät ole miellyttäviä. Palvelumme kautta tehdyillä kilpailutuksilla on säästetty satoja euroja vuosittaisissa sähkölaskuissa. Autamme myös sinua saamaan välttämättömän palvelun ilman yli hinnoittelua.

Hakemuksen tekeminen

Hakemus on yksinkertainen ja nopea täyttää. eikä siinä kysytä tietoja mitä ei viimeistään sähkölaskustasi löytyisi. Tutustu kolme vaiheisen hakemuksen vaiheisiin:

  1. Ensimmäisessä vaiheessa täydennetään kohteen tiedot, asuntotyyppi sekä sijainti. Tiedot energian kulutuksesta sekä nykyisen sähkösopimuksen tietoja.
  2. Toisessa vaiheessa annetaan edellisen vaiheen perusteella annettujen vastauksien perusteella sopivat sähkösopimukset. Näet tarjolla olevat yritykset ja niiden tarjoamat sähkösopimukset. Tarjolla on myös lisäpalveluita, joita voit halutessasi liittää sopimukseen.
  3. Kolmannessa vaiheessa hyväksytään uusi sopimus. Tätä varten sinun tulee täyttää omat tietosi sekä tiedot sähkösopimuksen voimaan tulon ajankohdasta. Tiedot välitetään sähköyhtiölle, jonka tarjoaman tarjouksen valitsit edellisellä sivulla. Lopuksi vain nautit edullisesta sähköstä. Sopimuksen tekeminen ja hyväksyminen Summarumin kautta on yhtä luotettavaa, kuin suoraan sähköyhtiöön soittaminen.

En saanut miellyttäviä tarjouksia

Mikäli tällä kerralla et saanut sinulle sopivia tarjouksia, ei hätää sinun ei tarvitse tehdä saaduille tarjouksille mitään, sillä et sitoutunut tarjouksien hyväksymiseen hakemusta tehdessäsi.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Lapissa
Enontekiö Inari Kemi
Kemijärvi Keminmaa Kittilä
Kolari Muonio Pelkosenniemi
Pello Posio Ranua
Rovaniemi Salla Savukoski
Simo Sodankylä Tervola
Tornio Utsjoki Ylitornio