Sähkösopimus rivitaloon

Rivitalossa sähkönkulutus on usein maltillisempaa kuin omakotitalossa, mutta voi olla merkittävästi suurempaa kuin kerrostalossa. Siksi sähkösopimus rivitaloon kannattaa kilpailuttaa ja hintoja vertailla tarkkaan.

Kilpailuta sähkösopimukset

Ladataan..
Ladataan lomaketta..

Kilpailuta sähkösopimukset

Vertaa ja kilpailuta sähkösopimukset maksutta


Vertailun tekeminen on helppoa ja nopeaa


Saatavilla lukuisia vihreitä sähkösopimuksia

Summarum Mediassa

Terhi Kolehmainen
Terhi Kolehmainen
2021-08-07
Vahvistettu
En saanut hyvää lainaa
Sami Teittinen
Sami Teittinen
2021-08-06
Vahvistettu
Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
asiakas
asiakas
2021-07-28
Vahvistettu
Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
Tuncher Saliev
Tuncher Saliev
2021-07-26
Vahvistettu
erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
Sari Vihavainen Os Rouvari
Sari Vihavainen Os Rouvari
2021-07-19
Vahvistettu
Lainatarjouksia ei tullut
Ari Tapio Mattila
Ari Tapio Mattila
2021-07-16
Vahvistettu
Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
Krista Nurmi
Krista Nurmi
2021-07-03
Vahvistettu
En saanut jostqin syystä lainaa
Kimmo Alaluusua
Kimmo Alaluusua
2021-06-17
Vahvistettu
Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
Raisa Mattiöa
Raisa Mattiöa
2021-06-16
Vahvistettu
Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
Sirpa
Sirpa
2021-06-12
Vahvistettu
Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

Sähkösopimus rivitaloon – vertaa sähköyhtiötä ja löydä sopivin

Eri sähköyhtiöillä voi hinnat poiketa hyvinkin paljon toisistaan ja aina ei ole järkevintä ottaa käyttösähköä oman alueen verkkoyhtiöltä. Käyttösähkön osuuden sähkölaskusta voi kilpailuttaa ja ihmiset ovatkin hyvin huomanneet tämän mahdollisuuden. Eri sähköyhtiöitäkin on nykyään runsaasti tarjolla, joka voi tehdä kilpailuttamisesta ison projektin, jos sitä tekee itsenäisesti.

Markkinoille on tullut myös erilaisia vertailusivustoja, jotka keräävät eri yhtiöiden tarjoukset yhteen yhden lomakkeen täyttämisellä. Tämä selvästi helpottaa asiakkaan urakkaa hintojen vertailussa ja kaikki tarjoukset saa halutessaan suoraan sähköpostiin. Vertailusivuston käyttö on aina ilmaista asiakkaalle.

Siirry Summarumin sähkövertailuun tästä. 

Lomakkeen täyttämisessä kysytään muutamaa asiaa, jonka perusteella sähköyhtiötkin tekevät tarjoukset asiakkaalle. Lomakkeella voi valita asuntotyypin, jolloin saa omaan kulutukseensa nähden juuri tarkimmat ja parhaimmat tarjoukset, joista näkee selkeästi hintaeron nykyiseen sopimukseen ja saadun säästön.


Miksi kilpailuttaa sähkösopimukset Summarumilla?

  • Löydät kauttamme käyttöösi nykyistä edullisemman tai ekologisemman sähkösopimuksen rivitaloon
  • Sähkösopimuksen kilpailuttamisella löydät lähes aina nykyistä paremman sähkösopimuksen
  • Kilpailuttamalla sähkösopimuksen jokainen voi tehdä merkittävää säästöä

SIIRRY SÄHKÖVERTAILUUN

Summarum Logo


Edullinen sähkösopimus rivitaloon

Se, mikä on edullisin sähkösopimus rivitaloon, riippuu monesta asiasta. Käyttösähkön osuutta vertailtaessa on hyvä ottaa huomioon oma tapa käyttää sähköä. Sähkösopimustyypin valinnassa kannattaa pohtia omia sähkönkulutustottumiksia.

Jos esimerkiksi oma työaika poikkeaa merkittävästi virastoajasta, voi pörssisähkö tulla hyvin edulliseksi. Jos taas omassa sähkönkulutuksessa on selkeästi aikoja, jolloin sähköä kuluu runsaasti, niin kiinteähintainen ja määräaikainen sopimus voi olla silloin järkevin vaihtoehto.

Kiinteähintainen sähkösopimus rivitaloon

Kiinteähintainen sähkösopimus rivitaloon on hyvä valinta silloin, kun haluaa ettei sähkölasku tuo yllätyksiä. Kiinteähintaiset sopimukset ovat usein määräaikaisia, jolloin sama hinta on voimassa koko sopimuskauden ajan. Myös kiinteitä pakettihinnoitteluja on rivitaloihin tarjolla, aivan kuten puhelinliittymissäkin.

Pakettihinnoitelluissa sopimuksissa ei saa palautusta, jos oma kulutus jääkin merkittävästi arvioitua pienemmäksi, joten pakettia valitessa oma kulutus on hyvä tietää tarkkaan. Kiinteähintaisessa määräaikaisessa sopimuksessa taas hinta pysyy samana, mutta laskutus tapahtuu todellisen kulutuksen mukaan. Pakettihinnoittelu kuitenkin takaa, että sähkölasku ei tuo yllätyksiä oman talouden tasapainoon.

Pörssisähkö rivitalossa

Jos oma kulutus vaihtelee rajusti ja ajoittuu poikkeuksellisiin vuorokauden aikoihin, niin pörssisähköön tehtyä sähkösopimus rivitaloon voi tuoda todella tuntuvia säästöjä. Pörssisähkön hinta vaihtelee jatkuvasti ja sähköyhtiö lisää pörssihinnan päälle oman välityspalkkionsa. Siksi joinakin tunteina hinta voi olla todella korkea ja toisina taas hyvin alhainen.

Sähkölämmitteisessä talossa esimerkiksi voi lämmityksen ottaa kulutuspiikkeihin osuvien tuntien ajaksi pois päältä tai pienentää sitä, jolloin voidaan saada tuntuvia säätöjä sähkölaskussa. Eri yhtiöiden pörssisähkön hintojen vertailussa kannattaakin katsoa yhtiön keskiarvohintoja, eikä niinkään edullisinta tai kalleinta hintaa.

Lisätietoa erilaisista sähkösopimuksista täältä. 


Muita sähköön liittyviä artikkeleita

Sähköyhtiöiden sopimuksia rivitaloon

Vertailtaessa sähkösopimuksia rivitaloon eri yhtiöillä on hieman erilaisia käytäntöjä. Oman sopimuksen kilpailuttaminen voi tuntua raskaalta projektilta, mutta se voi tuoda tuntuvia säästöjä sähkölaskuun jo kuukausitasolla, vuositasosta puhumattakaan.

Fortum

Fortum on Suomen valtion osittain omistama ja kaikkein tunnetuin sähköyhtiö Suomessa. Se on toiminut jo vuodesta 1998 lähtien ja yhtiölllä on myös oma jakeluverkko, joka mahdollistaa sekä sähkön siirron että käyttösähkön laskuttamisen yhdellä laskulla.

Fortum on paketoinut sähkösopimukset rivitaloon näppäriksi paketeiksi, joista asiakkaan on helppo valita itselleen sopivin oman vuosikulutuksen mukaan. Hinta on kiinteä ja tasahintainen, joka tekee sähkölaskusta helposti ennakoitavan. Sopimuksen tekeminen onnistuu helposti netissä.

Nordic Green Energy

Nordic Green Energy vaasalainen sähköyhtiö, joka on perustettu vuonna 2000. Yhtiöllä ei ole omaa sähköverkkoa, mutta käyttösähkön markkinoilla se on jo saavuttanut vankan jalansijan asiakkaiden keskuudessa. Yhtiö panostaa voimakkaasti uusiutuvilla energialähteillä tuotettuun sähköön, joten asiakkaan on helppo vähentää yhtiön kautta myös omaa hiilijalanjälkeään.

Nordic Green Energy tarjoaa sähkösopimuksina rivitaloihin toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia, joissa vaihtoehtoina ovat joko tuntihinnoiteltu pörssisähkösopimus tai Kvartaali Takuu, jossa hinta tarkistetaan 4 kertaa vuodessa. Omat kulutustottumukset kannattaa huomioida näistä sopimustyypeistä valitessaan.

Vattenfall

Vattenfall on vuonna 1909 perustettu ruotsalainen sähköyhtiö. Sillä on ollut Suomessa myös oma sähköverkko, mutta yhtiö luopui sen ylläpidosta myymällä sen. Nykyään Vattenfallin verkon omistaa Elenia.

Vattenfall tarjoaa useita erilaisia sähkösopimuksia rivitaloihin. Valittavana on niin määräaikaiset sopimukset, tuntihinnoitellut sopimukset kuin myös kvartaalisopimukset, joissa hinta tarkistetaan 4 kertaa vuodessa. Kaikki sopimukset on tehtävissä uusiutuvia energialähteitä hyödyntäviksi ilman lisämaksua, joten asiakas voi samalla toimia myös ympäristövastuullisesti.

Vaasan Sähkö

Vaasan Sähkö Oy on perustettu 1892 ja on suomalainen sähköyhtiö, jolla on myös oma siirtoverkko. Yhtiö toimittaa käyttösähköä kaikkialle Suomeen ja yhtiö kertookin, että heidän asiakkaita on jokaisessa Suomen kunnassa. Pitkän toimintansa aikana yhtiö on saavuttanut vankan jalansijan suomalaisten keskuudessa.

Vaasan sähkö tarjoaa kolmea erilaista sähkösopimusta rivitaloon. Tarjolla on Perussähkö, Tuulisähkö ja Ilmastosähkö 24 kk. Näistä Perussähkö ja Tuulisähkö ovat toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia ja Ilmastosähkö on määräaikainen, jonka hinta on voimassa 2 vuoden ajan. Tuulisähkö ja Ilmastosähkö ovat uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä, jolloin asiakas voi vaikuttaa omaan hiilijalanjälkeensä merkittävästi.

Näin löydät parhaan sähkösopimuksen rivitaloon

Sähkösopimuksen vertailu voi tuntua työläältä ja isolta urakalta, mutta erilaisia luotettavia vertailusivustoja on tullut helpottamaan asiakkaan kilpailutusurakkaa. Vertailusivustojen käyttö on aina asiakkaalle maksutonta eikä se velvoita tekemään sopimusta jonkin tietyn yhtiön kanssa. Esimerkiksi suomalainen Summarum on asiakkaalle yksinkertainen käyttää ja sähköyhtiöiden tarjoukset esitetään tuloksissa selkeästi ja ymmärrettävässä muodossa.

Mitä pitää huomioida kun kilpailutan sähköä?

Kun lähtee kilpailuttamaan omaa sähkösopimustaan, niin kannattaa ottaa nykyinen sopimus esiin tai viimeisin sähkölasku. Siitä näkee kaikki tarvittavat tiedot ja tuloksien vertailu nykyiseen sopimukseen on helppoa. Vertailusivustojen lomakkeella kysytään seuraavia asioita:

Jos ei ole varma omasta kulutuksestaan, niin sen voi tarkistaa vanhasta sähkölaskustaan, jossa yleensä vuositason kulutus on esitetty. Jos taas on vasta muuttamassa uuteen kohteeseen ja kulutuksestaan ei ole varma tai elämäntilanteessa tapahtuu muutoksia, jonka takia kulutus muuttuu olennaisesti, niin kulutusta voidaan arvioida. Arvioon vaikuttaa olennaisesti

Asukkaiden lukumäärä vaikuttaa olennaisesti sähkönkulutukseen, kuten myös asuntotyyppi. Sähkölämmitys on merkittävä kulutuserä etenkin talvikuukausina, joka kannattaa huomioida kulutusta arvioitaessa.

Tarjouksen hyväksyminen ja sähkösopimuksen tekeminen

Kun vertailulomake on täytetty, saa tulokset nopeasti. Kun sopiva sähkösopimus rivitaloon löytyy, niin sopimus tehdään kyseisen sähköyhtiön sivuilla netissä. Sopimusta varten kysytään nimi ja muut yhteystiedot, henkilötunnus ja asunnon tiedot. Myös sähkömittarin numeroa kysytään ja sen näkee vanhasta sähkölaskustaan.

Tämän jälkeen valitaan vielä haluttu sopimuksen alkamispäivä ja sopimus lähetetään yhtiöön. Yksityiskohtainen sopimus kaikkine ehtoineen lähetetään vähintään sähköpostilla asiakkaalle, usein myös paperisena. Sopimuksen sisältö kannattaa tarkistaa tarjoukseen nähden, että kaikki vastaa sitä mitä on ollut tarjouksessa.

Huomioitavaa on, että uusi sopimus ei voi astua voimaan, jos asunnossa on voimassa määräaikainen sopimus. Määräajan loppupuolella kuitenkin sopimus kannattaa kilpailuttaa ja uusi sopimus saadaan astumaan voimaan heti vanhan päättyessä. Jos samalla vaihtaa sähköyhtiötä, niin uusi yhtiö hoitaa vaihtoon liittyvät ilmoitukset asiakkaan puolesta.

Kilpailuta sähkösopimus Kilpailuta sähkösopimuksesi kätevällä nettilomakkeella 5 minuutissa. KILPAILUTA SÄHKÖ

Usein kysyttyä

Mikä sähkösopimus rivitaloon?
Sähkösopimus vertailun avulla selvität kätevästi sen sähkösopimuksen, joka sopii parhaiten rivitaloasumiseen. Sähkövertailussa otetaan huomioon talotyyppi – tässä tapauksessa rivitalo – jonka perusteella vertailu etsii sinulle soveltuvan sähkösopimuksen.
Mistä sähkösopimus rivitaloon?
Lukuisat eri sähköyhtiöt tarjoavat sähkösopimusta rivitaloon. Tämän takia sähköyhtiöitä kannattaa vertailla keskenään Summarumin sähkövertailupalvelussa, joka etsii sinulle edullisimman sähkötarjouksen rivitaloasumiseen.
Miten löydän edullisimman sähkösopimuksen rivitaloon?
Sähkösopimusten vertailu ja kilpailu on järkevää, kun etsit edullisinta sähkösopimusta rivitaloon. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, miten löydät edullisen sähkösopimuksen rivitaloon.