Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,15 snt/kWh 0,83 snt/kWh 3,52 snt/kWh

Sähkösopimus Raasepori

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Raaseporiin

Raasepori lukeutuu Suomen suosituimpiin kesämökkikuntiin ja on yli 27 000 pysyväisasukkaallaan myös haluttu asuinpaikka. Tarjolla on huikeita maisemia ja idyllistä tunnelmaa, joten eihän se mikään ihme olekaan. Asumismuotona on usein pientalo mutta myös kerrostalot ja rivitalot ovat suosittuja. Näille yhteistä on se että kaikki tarvitsevat sähköä, toiset enemmän ja toiset vähemmän. Koska sähkö on välttämätöntä niin lämmitykseen, kodinkoneiden pyörittämiseen kuin sähköauton lataukseenkin, on sähköstä hyvä olla ainakin jollain tasolla kiinnostunut.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkön hinta Raaseporissa

Kaikki kuukausittaiset menot eivät aina ole kilpailutettavissa, mutta onneksi sähkön hinta ei ole tällainen meno! Sähkön hinta vaihtelee suuresti ja aina onkin hyvä tehdä vertailua, miten oma sähkösopimus pärjää suhteessa kulloiseenkin tarjontaan. Toisinaan tarjolla voi olla hyviä diilejä, joiden avulla voi saada pankkitilille mukavasti lisätäytettä verrattuna siihen, että tyytyy siihen sopimukseen, joka on ollut itsellä jo iät ja ajat. Onkin hyvä olla hereillä, sillä sähkömarkkinan tilanne elää jatkuvasti.

Palvelumme avulla saa kilpailutettua alueellasi toimivat tarjoajat salamannopeudella, eikä kilpailutus sido mihinkään – voit vapaasti olla valitsematta yhtäkään toimijaa, mikäli olet tyytyväinen nykyiseen sopimukseesi, tai hintataso ei muuten miellytä. Saat aina useita vaihtoehtoja, joiden hyviä ja huonoja puolia voit verrata näppärästi.

Edullinen sähkösopimus Raaseporiin netistä

Aina on toki myös mahdollista lähteä soittelemaan läpi sähköyhtiöitä, mutta tämä vie helposti paljon aikaa ja sähkösopimusten sopimusehdot eivät välttämättä aukea puhelimitse riittävän hyvin. Saatatkin haluta tutkailla ehtoja rauhassa omalta kotisohvalta, ja tämä onkin järkevää, sillä sähkösopimuksia on monen tyyppisiä ja ehdot niiden välillä voivat vaihdella suurestikin. Mikäli et juuri nyt olisikaan vaihtamassa sähkösopimusta, miksi et tarkistaisi tarjontaa ihan siltä varalta, että oletkin maksanut sähköstäsi liikaa tietämättäsi?

Sähkösopimus heti voimaan Raaseporissa

Vaikka sähköasiat kannattaakin aina hoitaa kuntoon ajoissa, on ymmärrettävää että elämässä tulee joskus kiireitä ja asiat voivat unohtua. Hyvä uutinen on että sähkösopimuksen saa yleensä voimaan myös erittäin nopeasti, mikäli on tarve. Tällöin kannattaa kuitenkin olla yhteydessä sähköyhtiöön, niin hommat hoituvat varmasti nopeimmalla mahdollisella tavalla.

Suosituimmat/parhaimmat sähkösopimukset Raaseporissa

Eri kuluttajat arvostavat sähkösopimuksessaan erilaisia asioita, ja näin ollen on vaikea määritellä, mikä on paras sähkösopimus juuri Raaseporiin. Tarjolla on esimerkiksi määräaikaisia sähkösopimuksia, pörssisähkösopimuksia sekä erilaisia toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia kuten sopimuksia, joissa hinta pysyy kiinteänä aina yhden kvartaalin ajan. Toiset meistä arvostavat samaa hintaa ympäri vuoden, vaikka samalla ottaa riskin, että sähkön markkinahinta voi sopimusaikana muuttua paljonkin. Sopimuksen keston lisäksi myös sähkön tuotantotavoilla on eroja ja toiset meistä haluavat valita esimerkiksi niin kutsuttua vihreää sähköä. Työkalumme avulla saat nopeasti kokonaiskuvan tarjolla olevista vaihtoehdoista ja voit halutessasi rajata tuloksista pois sinulle sopimattomat sopimustyypit (määräaikainen sopimus tai pörssisähkösopimus).

Muutto Raaseporiin – sähkösopimus muuton yhteydessä

Kun tie vie uusille seuduille, on paljon hoidettavaa ja järjestettävää. On tehtävä osoitteenmuutos ja varmistuttava siitä, että myös uuteen kotiin tulee sähköä. Toisinaan on mahdollista siirtää vanha sähkösopimus suoraan uuteen kohteeseen, mutta muutto on joka tapauksessa hyvä hetki varmistaa, että sähkösopimus on edelleen mieleinen. Muutto on nimittäin sikäli poikkeava tilanne, että myös määräaikaisen sopimuksen voi irtisanoa, mikäli muuttaa toiseen asuntoon. Sähkösopimuksen uuteen kotiin voi tehdä jo hyvissä ajoin, jopa kuukausia ennen, jolloin ei ole pelkoa siitä että asia unohtuu. Lisäksi mikäli pelkää sähkön hinnan karkaavan lähitulevaisuudessa, voi olla järkevää kiinnittää hinta niin voi fiilistellä muuttoa rauhallisin mielin.

Opiskelemaan Raaseporiin – sähkösopimus opiskelijalle

Raasepori on leppoisa opiskelukaupunki ja kaupungissa toimii esimerkiksi Yrkeshögskolan Novia. Mikäli olet aloittamassa opiskelut Raaseporissa, kannattaa sinun ehdottomasti etsiä kustannustehokas sähkösopimus työkalumme avulla. Saatat säästää selvää rahaa, ja opiskelijoilla onkin yleensä aina käyttöä säästyneille euroille. Opiskelijan kannalta hyvä uutinen on, että toisinaan sähköyhtiöillä on tarjolla opiskelijoille muita parempia diilejä. Tämäkin mahdollisuus on hyvä katsastaa, sillä miksi maksaa enemmän jos ei ole pakko?

Suosituimmat sähköyhtiöt Raaseporissa

Sähkölasku muodostuu aina kahdesta osasta, sähkön siirrosta ja sen kulutuksesta. Raaseporin Energia on paikallinen alueella toimiva sähkönsiirtoyhtiö, jonka osuutta sähkölaskusta ei voi kilpailuttaa. Voit kuitenkin vapaasti kilpailuttaa itse sähkön hinnan, joka muodostaakin usein suuremman osan laskusta. Koska sähkön hinta on vapaasti kilpailutettavissa, on myös raaseporilaisilla sopimuksia lukuisten eri yhtiöiden kanssa, ja valinnanvaraa on runsain mitoin. Sen sijaan että valitsisi saman sähköyhtiön kuin naapuri, onkin hyvä vertailla eri sähköyhtiöiden tarjoamia sopimuksia ja valita niistä juuri omaan asuinkohteeseen tai mökkiin sopivin.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Uudellamaalla
Askola Espoo Hanko Helsinki
Hyvinkää Inkoo Järvenpää Karkkila
Kauniainen Kerava Kirkkonummi Lapinjärvi
Lohja Loviisa Myrskylä Mäntsälä
Nurmijärvi Pornainen Porvoo Pukkila
Raasepori Sipoo Siuntio Tuusula
Vantaa Vihti