Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,32 snt/kWh 1,63 snt/kWh 1,44 snt/kWh

Sähkösopimus Porvoo

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Porvooseen

Kilpailutamme sähkösopimukset Porvoossa. Löydä hintavertailumme avulla edullinen sähkösopimus Porvooseen ja tee sähkösopimus helposti netissä.

Sähkön löytäminen piuhoista perille edellyttää, että jokaisessa kohteessa jossa sähköä käytetään on myös voimassa oleva sähkösopimus. Sähkösopimuksen tekeminen on nopeaa, helppoa puhelimitse tai verkossa tehtynä. Verkossa sopimuksen voi muodostaa vuorokauden ympäri. Sopimuksen tekemisessä tarvitset tiedot kohteesta jonne sopimus on tulossa. Ennen sopimuksen muodostamista kannattaa kuitenkin vertailla eri sähköyhtiöitä. Sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa parin vuoden välein tai aina määräaikaisen sopimuksen päättyessä.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkönhinta Porvoossa

Sähkösopimuksien kilpailuttaminen Porvoossa käy helposti Summarum kilpailutus sivuston kautta. Kilpailutusta varten sinun tarvitsee täyttää muutama yksinkertainen perus asia joihin vastaukset löytyvät edelliseltä sähkösopimukselta. Välitämme antamasi vastaukset realiaikaisesti sivustollamme oleville sähköyhtiöille. Saat tarjouksia kohteesi sähkösopimuksista välittömästi. Tarjoukset on saatavilla ajankohdasta riippumatta, ympäri vuorokauden. Tarjouksien saaminen edellyttää seuraavien tietojen antamista Summarum palvelussa:

  • Tiedot kohteesta johon kilpailutusta tehdään.
  • Kohteen aiemmat energian käyttö tiedot, jotka selviävät edelliseltä sähkölaskulta.
  • Tiedon siitä, että nykyinen sähkösopimus voidaan irtisanoa.

Täytä hakemus Summarum sivulla kohteen tiedoilla ja vertaile saamiasi tarjouksia aiempiin kohteen sähkölaskuihin. Kiinnitä vertailussa huomiota tarjottavaan hintaan sekä sähköyhtiön veloittamiin muihin kuluihin. Kilpailuttaminen on sinulle täysin ilmaista eikä sido mihinkään.

Edullinen sähkösopimus Porvooseen netistä

Tähän ei voida antaa yksinkertaista vastausta, joka sopisi jokaiseen kohteeseen ja kohteen tilanteeseen, sillä sähkösopimuksen hinta on riippuvainen kohteesta, sijainnista sekä kulutustottumuksista. Tämän lisäksi sähkön hintaan vaikuttavat sähköenergian hinnasta, sähköverosta ja sähkön siirtohinnasta. Edullisimman sähkösopimuksen juuri sinun kohteeseen saat kilpailuttamalla sähköyhtiöt Summarum palvelussa.

Sähkösopimus heti voimaan Porvoossa

Jotkin sähköyhtiöt tarjoavat heti voimaan tulevia sähkösopimuksia erityisesti muuttajille. Vanhan sähkösopimuksen siirtäminen uuteen sopimukseen vie yleensä muutaman arkipäivän. Mikäli tarkoituksena on kilpailuttaa sähkösopimus kohteeseen jossa on jo sähkösopimus voi uuden sopimuksen asettaa voimaan astuvaksi myöhemmin kuten seuraavan sähkökauden loppuun. Sähkö kausi on näkyvissä sähkölaskussa. Sähkösopimuksen muuttaminen ei vaadi kohteessa asuvilta toimenpiteitä. Sähkönjakelijan muuttuminen ei tule näkymään arjessa, kuin muuttuvana laskuttajana ja edullisena laskuna.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimuksen Porvoossa

Sähkösopimuksien hinta sekä ehdot riippuvat hyvin paljon kohteesta sekä sen sähkön käyttö tottumuksista, tästä johtuen on vaikea arvioida kaikille sopivaa sopimusta, joka olisi parhain tai suosituin. Naapurilla oleva sopimus ei välttämättä ole paras vaihtoehto sinulle. Parhaimman sähkösopimuksen Porvoossa sinulle tarjoavan sähköyhtiön saat vain kilpailuttamalla sähköyhtiöt sinun kohteen tiedoilla. Myös omilla arvoilla on vaikutusta siihen mikä on paras sähkösopimus sillä toiselle se on tärkeää, että sähkö on tuotettu tuulivoimalla toiselle vesivoimalla. Summarum palvelun kautta voit kilpailuttaa kaikki eri energia lähteet valitset vain parhaimman. Summarum palvelu antaa suuntaa antavasti vinkin siitä mikä on alueellasi ollut suosituin sähkösopimus.

Muutto Porvooseen – Sähkösopimus muuton yhteydessä

Muuton ollessa edessä kannattaa sähköyhtiön kilpailutus tehdä uuteen kohteeseen ennen muuttoa. Tiesitkö, että sähkösopimuksen voi kilpailuttaa jo 3 kk ennen muuttamista. Vaikka kilpailutuksen tekisi aiemmin voi sähkösopimuksen laittaa astumaan voimaan muuttopäivänä jolloin ei aiheudu ennen muuttoa kuluja ja valot ovat valmiina muuttoa tehdessä. Jos sopimuksen tekee muuttopäivänä sähkösopimukseen ei enää ehdi tekemään kilpailutusta ja todennäköisesti ottaisit vastaan ensimmäisen sopimuksen mikä tulee vastaan. Jos sähkösopimus unohtuu kilpailuttaa ennen muuttamista voidaan kilpailuttaminen tehdä heti muuton jälkeen. Jos aiot kilpailuttaa sähkösopimuksen muuton jälkeen varmista ettei mahdollisesti ennen muuttoa otettu sopimus ole määräaikainen, koska vanha sopimus täytyy pystyä päättämään ennen uuden sopimuksen tekemistä.

Opiskelemaan Porvooseen – Sähkösopimus opiskelijalle

Sähköyhtiöt tarjoavat opiskelijoille omia erityishinnoiltetuja sähkösopimuksia. Opiskelijalle suunnattu sopimus voi olla hyvä vaihtoehto varsinkin jos kyseessä on ensimmäinen asunto eikä sähkönkäytöstä ole kertynyt vielä tietoa vertailua varten. Jos päättää ottaa opiskelijalle suunnatun sopimuksen kannattaa varmistaa, ettei sopimus ole määräaikainen näin on mahdollista vaihtaa sähkösopimusta mikäli sopimusten kilpailutuksen kautta ilmenee, että otettu paketti on kalliimpi mitä maksaisi muualla. Monissa opiskelija asuntoja tarjoavissa yhtiöissä sähkösopimus kuuluu vuokran hintaan.

Suosituimmat sähköyhtiöt Porvoossa

Porvoon energia on kokonaan Porvoon kaupungin omistama energiayhtiö. Sähkösopimuksen Porvoossa sijaitsevaan kohteeseen voi tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa, mutta itse sähkön siirrosta vastaa Porvoon energia eikä tähän ole mahdollista vaikuttaa. Voit siis huoletta kilpailuttaa sähköyhtiöt kauttamme ja löytää edullisimman vaihtoehdon.

Hanki edullinen sähkösopimus – Kilpailuta summarum.fi palvelussa

Haluamme tarjota mahdollisuuden kilpailuttaa useita sähköyhtiöitä yhdellä hakemuksella. Mahdollistamme kilpailuttamisen sinulle helposti sekä nopeasti. Parasta on, ettei kilpailuttaminen maksa tai sido sinua mihinkään mikäli tarjoukset eivät ole sinun mieleesi. Asiakkaat jotka ovat kilpailuttaneet sähköyhtiöiden tarjoamat sopimukset ovat säästäneet yli satoja euroja vuodessa. Miksi maksaisit liikaa palvelusta, joka on välttämätön sujuvassa arjessa.

Kilpailutuksen tekeminen

Tarjouksien hakeminen on tehty helposti ja nopeasti toteutettavaksi, vaikka omalta kotisohvalta. Sivuillamme voit täyttää hakemus, johon täydennetään tiedot kohteesta, kuluttamasi energian määrä sekä omat henkilötietosi. Täyttämisen jälkeen saat samantien sähkösopimuksista tarjouksia juuri sinun kohteeseen.

Tarjouksen hyväksyminen – nauti edullisesta sähköstä

Saadessasi hyvän tarjouksen voit solmia sopimuksen välittömästi sivustollamme. Vaikka sopimus tehdään Summarum palvelun kautta, on sopimus sinun ja sähköyhtiön välinen. Välitämme kaikki tiedot sähköyhtiölle. Palvelumme käyttäminen on helppoa, luotettavaa ja turvallista.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Uudellamaalla
Askola Espoo Hanko Helsinki
Hyvinkää Inkoo Järvenpää Karkkila
Kauniainen Kerava Kirkkonummi Lapinjärvi
Lohja Loviisa Myrskylä Mäntsälä
Nurmijärvi Pornainen Porvoo Pukkila
Raasepori Sipoo Siuntio Tuusula
Vantaa Vihti