Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,15 snt/kWh 0,83 snt/kWh 3,52 snt/kWh

Sähkösopimus Pori

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Poriin

Kilpailutamme sähkösopimukset Porissa. Löydä hintavertailumme avulla edullinen sähkösopimus Poriin ja tee sähkösopimus helposti netissä.

Sähköyhtiöt on hyvä kilpailuttaa muutaman vuoden välein. Porissa kuten kaikilla muillakin Suomen paikkakunnilla on jokaisella mahdollisuus valita sähkön toimittaja. Suomessa Sähköyhtiöitä on useita joista voi valita itselleen edullisimman sekä parhaimman sopimuksen tarjoavan.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkön hinta Porissa

Sähkösopimukset kannattaa kilpailuttaa, jotta saat itsellesi parhaiten sopivan edullisen sopimuksen. Sähkön hintaa on hyvä vertailla varsinkin viime aikoina hinnoissa on voinut olla suuriakin eroja. Sähköyhtiöt tarjoavat sähköä eri hinnoin. Hintaan vaikuttaa mm kohde, kohteen sijainti sekä halutun sähkön muoto. Summarum palvelun kautta voit vertailla ja kilpailuttaa sähkösopimukset kaikkialle Suomeen kaikille sähkötyypeille.

Suomessa toimivia sähköyhtöitä ovat esimerkiksi Oomi, Lumo Energia, Vattenfall, Väre, Fortum sekä Lumme-energia. Kaikkien näiden kanssa on mahdollista tehdä sähkösopimus myös Poriin. Tarjous kannattaa pyytää useammalta yhtiöltä ennen sopimuksen tekoa, jotta et maksa sähköstä liikaa.

Kiinteä vai kulutukseen mukaan veloitettava sopimus?

Sähköyhtiöt tarjoavat erilaisia sopimuksia, yhtiöiden sopimukset sekä hinnat ovat riippuvaisia jo edellä mainituista asioista esimerkiksi kohteen koosta sekä sijainnista. Jos haluat tietää kuinka paljon sähkölaskusi on kuukausittain, kannattaa valita sopimus kiinteällä kuukausimaksulla. Kiinteällä kuukausimaksulla tarjottavia paketteja on eri yhtiöillä tarjolla eri kokoisina, kokoon voidaan vaikuttaa pitkälti myös itse. Paketti voidaan valita sähkönkulutuksesi mukaan. Oikean kokoisen paketin saat kun valitset paketin sähkölaskussasi näkyvän kulutuksen perusteella. Sähköyhtiöiden asiakaspalvelu auttaa sähkösopimuksen valinnassa mielellään.

Edullinen sähkösopimus Poriin netistä

Sähköyhtiöillä on omat nettisivut, joiden kautta on mahdollista myös tehdä sähkösopimus. Nettisivuilla on myös ajankohtaisia tarjouksia, jotka kannattaa hyödyntää. Yleensä nettisivuilta löytyvät tarjoukset on voimassa vain, kun sähkösopimuksen tekee nettisivujen kautta. Kilpailuttaminen tulee tällöin tehdä jokaisen sähköyhtiön kohdalla erikseen. Helpoiten ja nopeiten kuitenkin kilpailutat sähköyhtiöt Summarum kilpailutus palvelun kautta. Palvelu tarjoaa heti tarjouksen useammasta sähköyhtiöstä ja voit valita itsellesi edullisimman sopimuksen.

Sähkösopimus heti voimaan Porissa

Poikkeustilanteissa kuten muuton yhteydessä sähköyhtiöt tarjoavat välittömästi voimaan tulevia sähkösopimuksia, tämä kuitenkin edellyttää että sijainnissa ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta. Yleensä sähkösopimus tulee voimaa muutaman arkipäivän sisällä sen tekemisestä, mikäli aloitus ajankohdasta ei ole muuta sovittu. Jos kohteessa on entuudestaan sähkösopimus tulee uuden sähköyhtiön purkaa sopimus ja tehdä oman sopimuksen siirto kohteeseen. Asiakkaalta ei edellytetä toimenpiteitä siirron vuoksi sillä sähköyhtiöt hoitavat sopimusten purkamisen sekä siirron. Sopimuksen teko hetkellä on asiakkaan mahdollista päättää uuden sopimuksen voimaantulo aika.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Porissa

Paras sopimus on kilpailutettu sopimus, jossa välttämättömästä tarpeesta ei maksa enempää kuin on tarpeen. Vertailussamme palvelu näyttää heti hakemuksen tekemisen jälkeen mikä on ollut suosituin sähkösopimus alueellasi, kuitenkaan suosituin sopimus ei välttämättä ole paras sopimus, siksi vertailu kannattaa tehdä huolellisesti. Vertailussa kiinnitä huomiota tarjotun sopimuksen sähkön hintaan sekä lisäksi laskutettaviin kuluihin esimerkiksi sopimuksen perusmaksuun.

Muutto Poriin – sähkösopimus muuton yhteydessä

Sähkösopimus on kannattavaa kilpailuttaa muutto kohteen tietoon tullessa, kuten aiemmassa kohdassa mainittiin voi sopimuksen voimaantulo ajankohdan asettaa halutulle päivälle esimerkiksi muuttopäivälle. Tällöin ei tarvitse ottaa ensimmäistä sähkösopimusta mitä tarjotaan, eikä sopimuksesta koidu kuluja ennen sopimuksen alkamista. Kilpailuttaminen on suositeltavaa tehdä viimeistään viikko ennen muuttoa.

Opiskelemaan Poriin – sähkösopimus opiskelijalle

Sijainnista riippuen opiskelija-asunnoissa on yleensä sisällytetty sähkö vuokra kuluihin, siksi kohteeseen ei ole mahdollista tehdä omaa sähkösopimusta tai kilpailutusta. Mikäli kuitenkin sähkösopimus on tarpeen kannattaa ne kilpailuttaa sillä useimmiten opiskelija asunnot ovat pieniä ja niiden sähkönkulutus on matalaa. Sähköyhtiöt tarjoavat monesti opiskelijoille suunniteltuja sopimuksia. Näiden vertailu kannattaa myös myös, monessa tilanteessa ne ovat kiinteitä sopimuksia. Maksat tietyn verran käytit sähköä tai et. Kun kilpailutat sähköyhtiöiden tarjoamat opiskelu sopimukset sekä perus sähkösopimukset kannattaa vertailu tehdä samalla tavalla kuin mihin tahansa kohteeseen. Sähkösopimuksen kilpailuttaminen voi olla hankalaa, mikäli kyseessä on ensi asunto. Odota muutama kuukausi, jotta vertailukelpoista tietoa kertyy sähkönkulutuksesta. Kun vertailutietoa on kertynyt voi kilpailutuksen tehdä myös myöhemmin, mikäli aiempi sähkösopimus ei ole määräaikainen.

Suosituimmat sähköyhtiöt Porissa

Pori energia on Porin kaupungin kokonaisuudessaan omistama energia yhtiö. Yhtiö vastaa sähkönjakelusta ja siirrosta Porin alueella. Sähkösopimuksen Porissa sijaitsevaan kohteeseen voi tehdä minkä tahansa Suomalaisen sähköyhtiön kanssa, mutta itse sähkön siirrosta vastaa Pori energia, eikä tähän ole mahdollista vaikuttaa. Voit siis kilpailuttaa sähköyhtiöt kauttamme ja valita edullisimman.

Kilpailutuksen tekeminen Summarum sivustolla

Kilpailutus hakemus on helppo ja nopea täyttää. Hakemuksen täyttämisen avuksi tarvitse edellisen sähköaskusi. Tutustu alta kilpailutus hakemuksen vaiheisiin:

  1. Täydennä kohteen tiedot. Tiedot energian kulutuksesta helpottavat antamaan parhaimman mahdollisimman tarjouksen kohteeseen sekä nykyisen sähkösopimuksen tietoja.
  2. Palvelumme antaa edellisen vaiheen vastauksien perusteella kohteeseesi sopivat sähkösopimus tarjoukset. Tarjouksesta näet sopimuksia tarjoavat yritykset ja sopimus tarjoukset. Voit myös valita halutessasi lisäpalveluita sopimukseen.
  3. Tee sopimus. Viimeisessä vaiheessa tulee täydentää omat tietosi sekä tiedot sähkösopimuksen halutusta aloitus ajankohdasta Tiedot siirretään valitulle sähköyhtiölle.

En saanut miellyttäviä tarjouksia

Mikäli et saanut sinua miellyttäviä tarjouksia kilpailutuksemme kautta, sinun ei tarvitse tehdä saaduille tarjouksille mitään, sillä kilpailutus hakemuksen tekeminen ei edellyttänyt tarjouksien hyväksymistä.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Satakunnassa
Eura Eurajoki Harjavalta Huittinen
Jämijärvi Kankaanpää Karvia Kokemäki
Merikarvia Nakkila Pomarkku Pori
Rauma Siikainen Säkylä Ulvila