Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,27 snt/kWh 0,83 snt/kWh 3,52 snt/kWh

Sähkösopimus Pieksämäki

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Pieksämäelle

Asutko Pieksämäellä tai suunnitteletko muuttoa sinne? Silloin sinua varmasti kiinnostaa, millaisia sähkösopimuksia Pieksämäelle on tarjolla. Sähkö on tarpeellinen jokaisen arjessa, tarvitset sitä kodin valaistukseen, puhelimien ja muiden laitteiden lataamiseen, ruuanlaittoon ja joissakin tapauksissa myös asunnon lämmittämiseen.

Sähkönsiirrosta Pieksämäellä vastaa Väre Oy. Sähkönsiirtoa et voi kilpailuttaa vaan siitä vastaa aina alueelle määritelty sähköyhtiö.

Käyttösähköä myyvän yhtiön sen sijaan voit, ja se kannattaakin, kilpailuttaa. Kilpailutus on erittäin helppoa ja voit tehdä sen nopeasti ja vaivattomasti netissä.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkön hinta Pieksämäellä

Sähkön kilpailutus on helppoa sivullamme olevan työkalun kautta. Siinä syötät postinumerosi sekä arviosi vuosittaisesta sähkönkulutuksesta taloudessasi. Jos et tiedä paljonko vuodessa kuluu sähköä, voit käyttää vertailussa muutamaa antamaamme esimerkkitapausta, joissa sähkönkulutus on laskettu keskimääräistä sähkönkulutusta hyödyntäen.
Saat listan Pieksämäen sähkösopimuksista ja voit vertailla niiden sisältöä helposti.

Sähkösopimukset ovat erilaisia

Sopimusten vertailussa kannattaa huomioida, että sähkösopimuksia on monia erilaisia. Valitse sinulle ja asuntoosi parhaiten sopiva sähkösopimus, mutta huomioi eri sopimustyyppien erot.

Kiinteähintainen sähkösopimus

Tämä sopimus sopii parhaiten kerrostaloasuntoon, jossa sähkönkulutus on hyvin tasaista ja helposti ennakoitavissa. Kiinteähintaisessa sopimuksessa maksat aina samankokoisen sähkölaskun, eli sähkölaskun summa ei pääse yllättämään. Sopimuksessa on määritelty, minkä verran sähköä ja millä hinnalla sitä myydään.

Pörssisähkö

Markkinahintaan myytävää pörssisähköä myydään Spot-hinnalla. Hinta vaihtelee aina sähkön pörssihinnan mukaan ja hintavaihtelu saattaa olla suurtakin eri ajankohtina. Pitkällä aikavälillä pörssisähkö saattaa kuitenkin olla edullisin vaihtoehto. Tämä sopimustyyppi eroaa vahvasti muista sähkösopimuksista ja sähkölaskun summaa on hyvin vaikea ennakoida. Siksi kannattaakin pitää mielessä, että jos valitset pörssisähkösopimuksen, jonain kuukausina sähkölaskun summa saattaa olla merkittävästi suurempi kuin toisena kuukautena, vaikka sähköä olisikin kulutettu sama määrä.

Määräaikainen sopimus

Tässä sopimuksessa määritellään, kuinka paljon sähköä sopimukseen sisältyy ja millä hinnalla sitä myydään. Määräaikaisen sopimuksen voimassa olo saattaa vaihdella muutamasta kuukaudesta jopa kolmeen vuoteen. Jos sähkönhinta laskee merkittävästi sopimuskauden aikana, saatat joutua maksamaan korkeampaa hintaa sopimuskauden loppuun saakka. Määräaikaista sähkösopimusta ei voi irtisanoa muutoin kun muuton yhteydessä tai jos sopimusaikaa on kulunut 24 kuukautta. Sopimuksen ylimenevä sähkönmäärä laskutetaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Kuten nimestä voidaan päätellä, tämä sopimus on voimassa toistaiseksi, eli niin kauan kunnes se irtisanotaan. Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen voit kilpailuttaa milloin tahansa ja vaihtaa sen kahden viikon irtisanomisajalla toisen tyyppiseen tai edullisempaan sähkösopimukseen.

Edullinen sähkösopimus Pieksämäelle netistä

Kilpailuttamalla löydät edulliset sähkösopimukset Pieksämäelle. Kilpailutuksen tekeminen netissä on erittäin nopeaa ja helppoa. Sopimuksia kannattaa kuitenkin vertailla tarkasti, jotta saat juuri sinulle sopivan sähkösopimuksen.

Löydettyäsi tarpeitasi vastaavan sähkösopimuksen kilpailutuksesta, pääset helposti tekemään sähköyhtiön sivuilla sopimuksen. Sinulta kysytään henkilötietojen lisäksi sähkönkäyttöpaikka sekä arvio vuosittaisesta sähkönkulutuksesta. Sopimus astuu voimaan yleensä kahden viikon kuluttua sopimuksen allekirjoittamisesta, voit kuitenkin määritellä sopimuksen aloituspäivän.

Sähkösopimus heti voimaan Pieksämäellä

Normaalisti sähkösopimus astuu voimaan kahden viikon kuluttua, Joskus kuitenkin saattaa olla mahdotonta tehdä sopimusta ennakkoon, jos muutto tulee vaikka yllättäen työpaikan saannin tai opiskelun vuoksi. Muuttokiireessä sopimuksen teko saattaa myös unohtua, mutta se ei haittaa. Lähes kaikki sähköyhtiöt voivat tehdä sopimuksen lyhyemmälläkin varoitusajalla. Tästä saatetaan kuitenkin periä pikakytkentämaksu.

Parhaimmat sähkösopimukset Pieksämäellä

Yksiselitteisesti parasta sähkösopimusta Pieksämäelle on vaikea sanoa, sillä samanlainen sopimus ei ole paras vaihtoehto sekä omakotitaloon, että kerrostaloyksiöön.

Parhaan sopimuksen valintaan vaikuttaa asumismuodon lisäksi se, arvostatko enemmän uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä vai edullisinta hintaa. Kilpailutuksen listaus järjestää sähkösopimukset suosituimpien ja edullisimpien sopimusten mukaan, joten listauksesta saat hiukan osviittaa siitä, mikä voisi olla paras vaihtoehto.

Muutto Pieksämäelle – sähkösopimus muuton yhteydessä

Kun muutat Pieksämäelle tai kaupungin sisällä, sinun pitää muistaa tehdä sähkösopimus uuteen asuntoon. Muuton yhteydessä voit kilpailuttaa myös määräaikaisen sähkösopimuksen ja vaihtaa sen edullisempaan. Sähkösopimusta ei yleensä voi suoraan siirtää käyttöpaikasta toiseen, mutta joillakin yhtiöillä on palvelu, jossa he huolehtivat sopimuksen siirrosta puolestasi. Riittää, että ilmoitat sähköyhtiölle, että olet muuttamassa.

Kilpailutus auttaa myös muutonyhteydessä sähkösopimuksen kilpailutuksessa.

Uusi sopimus kannattaa tehdä heti, kun muuttopäivä on tiedossa, jotta se ei unohdu tai jää viimetippaan, jolloin joudut maksamaan ylimääräisiä kuluja pikakytkennästä.

Suosituimmat sähköyhtiöt Pieksämäellä

Pieksämäen suosituinta sähköyhtiötä on mahdotonta nimetä, sillä asiakas voi valita useista eri tarjoajista, jotka toimivat valtakunnallisesti. Joillekin on tärkeää suosia paikallista toimijaa, toiset taas mielellään valitsevat yhtiön, joka hyödyntää sähköntuotannossa uusiutuvia energiamuotoja.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Etelä-Savossa
Enonkoski Hirvensalmi Juva Kangasniemi
Mikkeli Mäntyharju Pertunmaa Pieksämäki
Puumala Rantasalmi Savonlinna Sulkava