Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,27 snt/kWh 0,83 snt/kWh 3,52 snt/kWh

Sähkösopimus Outokumpu

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Outokumpuun

Asutko Outokummussa tai oletko muuttamassa sinne? Sähkösopimusten vertailu ja kilpailutus saattaa olla ajankohtaista sinulle. Autamme sinua löytämään parhaimmat vaihtoehdot, jotka sopivat juuri sinun talouteesi.

Sähkönsiirrosta Outokummussa vastaa Outokummun Energia. Sähkönsiirtoa et voi kilpailuttaa vaan siitä vastaa aina tietty sähköyhtiö, joka on määritelty alueelle. Siirtosopimus tehdään sinulle samalla, kun teet sopimuksen käyttösähköstä, joten siitä sinun ei tarvitse huolehtia erikseen.

Käyttösähkön voit ja se kannattaakin kilpailuttaa.

Kilpailuta ja vertaile Outokummun sähköyhtiöt ja sähkösopimukset

Kilpailuttaminen on helppoa sivujemme kilpailuta sähkösopimus osion kautta. Syötä postinumerosi ja arvio vuotuisesta sähkönkäytöstä sivuillamme olevaan kilpailutustyökaluun ja saat listan sähköyhtiöistä, jotka tarjoavat sopimuksia Outokummun alueelle. Jos et tiedä paljonko sähköä vuodessa kuluu taloudessasi, voit valita lähinnä olevan esimerkkimme laskelman pohjaksi.

Huomioi erilaiset sähkösopimukset

Sopimuksia on erilaisia sekä kestoltaan, että hinnoittelultaan. Kannattaa vertailla näitä, sillä eri sopimuksissa sähkönhinta voi olla hyvinkin erilainen.

Kiinteähintainen sähkösopimus

Tässä sopimustyypissä maksat aina samankokoisen sähkölaskun ja sähköön kuluvan summan arviointi on helppoa. Kiinteähintaisessa sopimuksessa määritellään mihin hintaan ja paljonko sähköä sopimus sisältää. Ylimenevä osuus laskutetaan usein sähköyhtiön kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Tällainen sopimus sopii oivallisesti esimerkiksi kaukolämmössä olevaan kerrostaloon, jossa sähkönkulutus on hyvin tasaista.

Pörssisähkö

Pörssihintaan perustuvassa sopimuksessa sähkön hinta vaihtelee markkinahinnan mukaan. Pidemmällä aikavälillä pörssisähkösopimus saattaa olla edullisin vaihtoehto, mutta lyhyellä aikavälillä hinnan vaihtelut saattavat olla suuriakin. Jos valitset vaihtoehdoksi pörssisähkön, varaudu siihen, että etenkin talviaikaan sähkölasku saattaa olla hyvinkin suuri.

Määräaikainen sopimus

Sopimus on voimassa ennalta määritellyn ajan ja samoin hinta on koko sopimuskauden ajan sama. Määräaikaista sopimusta ei voi irtisanoa muuta kuin muuton yhteydessä tai jos sopimuskausi on yli 24 kuukautta.

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Nimensä mukaisesti tämä sopimus on voimassa kunnes se irtisanotaan. Sopimuksessa määritellään millä hinnalla sähköä myydään sopimuksen voimassaolo aikana. Tämän sopimuksen voit kilpailuttaa ja vaihtaa toiseen milloin tahansa kahden viikon irtisanomisajalla.

Eri tuotantotapoja

Sähköä tuotetaan monella eri tavalla. Usein voit valita sähkösopimuksen sen mukaan tarjoaako sähköyhtiö esimerkiksi uusiutuvia energianlähteistä hyödyntämällä tuotettua sähköä. Sopimuksen yhteydessä kerrotaan usein missä sähkö on tuotettu.

Edullinen sähkösopimus Outokumpuun netistä
Kilpailuttamalla sähköyhtiöt ja -sopimukset löydät edullisimman sopimusvaihtoehdon Outokumpuun. Kilpailutuksen voit tehdä helposti ja nopeasti netissä. Vertailu kannattaa kuitenkin tehdä huolellisesti omaan tarpeeseen peilaten, jotta löydät varmasti juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Kun löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon kilpailutus sivulta, pääset suoraan sähköyhtiön sivuille tekemään sopimuksen. Sopimuksen teon yhteydessä sinulta kysytään henkilötiedot, sähkön käyttöpaikka sekä arvio sähkönkulutuksesta.

Sähkösopimus heti voimaan Outokummussa

Normaalisti sähkösopimus astuu voimaan kahden viikon kuluttua sopimuksen tekemisestä. Jossain tilanteissa muutto saattaa tulla nopeasti ja sähkösopimus pitää saada heti voimaan, tai sopimuksen tekeminen muuttokiireessä on unohtunut.

Sähköyhtiöistä saa pikakytkennän, jolloin sopimuksen saa voimaan heti. Tästä voidaan kuitenkin periä lisämaksu. Joissakin tapauksissa sinun pitää soittaa sähköyhtiöön, jotta he voivat tehdä pikakytkennän.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Outokummussa

Outokummun yksiselitteisesti suosituinta ja parasta sähkösopimusta on vaikea sanoa. Yksi sähkösopimus ei ole paras vaihtoehto sekä omakotitaloon, että kerrostaloasuntoon. Outokummussa suositaan paljon uusiutuvia energianlähteitä käyttäviä sähkösopimuksia.

Kilpailutus sivu antaa osviittaa siitä, mitkä ovat suosituimmat ja edullisimmat sähkösopimukset Outokummussa, sillä hakutulokset järjestetään näitä hyödyntäen.

Muutto Outokumpuun- sähkösopimus muuton yhteydessä

Kun muutat, muista tehdä sähkösopimus myös uuteen asuntoon. Muuttaessasi Outokumpuun voit kilpailuttaa myös määräaikaisen sähkösopimuksesi. Jos löydät edullisemman ja paremmin sopivan vaihtoehdon, voit päättää määräaikaisen sopimuksen muuttopäivään.

Sähkösopimus kannattaa uuteen asuntoon tehdä vaikka heti, kun muuttopäivä on tiedossa. Tällöin vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta ja muistat varmasti tehdä sähkösopimuksen ajoissa. Jos sähkösopimuksen tekeminen jää kuitenkin viimetippaan, tarkista saatko tehtyä sopimuksen nopeasti netissä vai pitääkö sinun olla puhelimitse yhteydessä sähköä myyvään yhtiöön.

Kilpailutustyökalusta saat apua myös uuden asunnon vuosittaisen sähkönkulutuksen arviointiin, jos et tiedä sitä etukäteen.

Suosituimmat sähköyhtiöt Outokummussa

Yksiselitteisesti suosituinta sähköyhtiötä Outokummussa on vaikea nimetä, koska useat sähköyhtiöt myyvät sähköä valtakunnallisesti ja voit itse valita, mistä haluat sähkön tilata. Toiset suosivat paikallista yhtiötä, vaikka se ei aina olisikaan edullisin vaihtoehto, toiset asiakkaat taas arvostavat eniten halvinta hintaa. Joillakin suosituin sähköyhtiö saattaa olla se, joka tarjoaa parhaan sopimuksen uusiutuvia energianlähteitä hyödyntävästä sähköstä. Usein yhtiötä tärkeämpänä valintakriteerinä pidetään sopimuksen sisältöä ja sen sopivuutta omaan talouteen.

Kilpailutustyökalu näyttää tulokset suosituimmuus järjestyksessä, joten siitä voit hiukan päätellä sitä, mitä yhtiötä muut asukkaat Outokummussa ovat suosineet.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Pohjois-Karjalassa
Heinävesi Ilomantsi Joensuu Juuka Kitee
Kontiolahti Lieksa Liperi Nurmes Outokumpu
Polvijärvi Rääkkylä Tohmajärvi