Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,27 snt/kWh 0,83 snt/kWh 3,52 snt/kWh

Sähkösopimus Nurmijärvi

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Nurmijärvelle

Kilpailutamme sähkösopimukset Nurmijärvellä. Löydä hintavertailumme avulla edullinen sähkösopimus Nurmijärvelle ja tee sähkösopimus helposti netissä.

Ei ole aivan sama, mitä kautta solmit talouteesi sähkösopimuksen tai minkälaiseen sopimukseen päädyt. Sähköä saattaa kulua arjessa yllättävä määrä ja vertaamalla sähkösopimuksia voit säästää jopa satoja euroja rahaa. Olisi siis varsin tyhmää olla selvittämättä, minkälainen sähkösopimus vastaa parhaiten omiin tarpeisiin.

Kilpailuta ja vertaile Nurmijärven sähköyhtiöt ja sähkösopimukset

Sähköyhtiöistä voi olla vaikea löytää tietoa sekä sähköyhtiöiden määrä voi sekoittaa ajatukset. Tiedot sähköyhtiöistä on etsittävissä jokaisen sähköyhtiön omilta nettisivuilta erikseen. Tämä on varsin aikaa vievää puuhaa kilpailutuksen kannalta. Toisinaan tiedot ovat vaikeasti löydettävissä myös yhtiöiden omilta sivuilta. Lisäksi sopimuksia ja tarjouksia voi olla vaikea mitata ja verrata keskenään, koska ne sisältävät keskenään erilaisia asioita ja ehtoja. Kokonaisuutta on haastava hahmottaa ja pitää mielessä.

Mistä sähköhinta koostuu?

Lopullinen sähkön kokonaishinta koostuu muutamasta eri asiasta: sähköenergian hinnasta, sähköverosta ja sähkön siirtohinnasta. Jokainen näistä ottaa noin kolmanneksen lopullisesta sähkölaskun loppusummasta. Kun puhutaan sähkön kilpailutuksesta, puhutaan nimenomaan sähköenergiasta, koska veroja ei voi kilpailuttaa ja siirtohinnan määrää paikallisen verkkoyhtiön hinta.

Edullinen sähkösopimus Nurmijärvelle netistä

Sähköyhtiöt tarjoavat erilaisia tarjouksia omilla nettisivuillaan, useimmiten tarjoukset ovat voimassa tehdessäsi sopimuksen nettisivujen kautta.Sähköyhtiöiden omat tarjoukset kannattaa ottaa mukaan kilpailutukseen. Helpoiten ja nopeiten kilpailutus on mahdollista tehdä Summarum.fi verkkosivuston kautta.

Tehdessäsi kilpailutuksen Summarum palvelun kautta sinun ei tarvitse täyttää tietoja kuin kerran. Lopulta voit tehdä myös sopimuksen kauttamme suoraan sähköyhtiön kanssa. Summarum palvelun käyttäminen on turvallista ja luotettavaa.

Sähkösopimus heti voimaan Nurmijärvellä

Yleisesti sähkösopimukset eivät tule voimaan heti sillä niiden voimaantulo edellyttää sähköyhtiöltä muutaman päivän työskentelyä. Muuttajille on tarjolla heti voimaan tulevia sopimuksia mikäli muutto kohteessa ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta. Sähkösopimuksen voimaan tulo edellyttää edellisen sopimuksen purkamista, jonka uusi sähköyhtiö hoitaa edellisen yhtiön kanssa. Sopimuksen purkamisen jälkeen uusi sähköyhtiö tekee oman sopimuksensa siirron kohteeseen ennen kuin sähköt tulevat käytettäviksi. Kokonaisuudessaan purkaminen ja uuden sopimuksen käyttöön otto kestää muutaman arkipäivän. Mikäli sopimuksen tekee ennakkoon on mahdollista sopia myös sopimuksen alkamis ajankohta jolloin uusi sopimus on voimassa heti sinä päivänä kun sitä tarvitaan. Sähköyhtiön vaihtuminen ei näy käyttäjälle.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Nurmijärvellä

Paras sähkösopimus on aina kilpailutettu sopimus, jolla säästät jopa satoja euroja vuositasolla sähkölaskuissasi. Edullinen sähkösopimus mahdollistaa sähkön vapaamman käytön ilman, että sähkön käyttö tottumuksia tarvitsee alkaa muuttamaan. Summarum.fi vertailu palvelumme antaa sinulle heti tarjouksien hakemisen jälkeen tarjoukset edullisista sähkösopimuksista eri sähköyhtiöiltä, voit vain valita itsellesi parhaimman. Huomioi vertailussa tarjottu sähkön hinta sekä muut laskutettavat kulut.

Muutto Nurmijärvelle – sähkösopimus muuton yhteydessä

Kilpailuttaminen kannattaa aina muuton yhteydessä, sillä muuttaminen edellyttää joka tapauksessa uuden sähkösopimuksen tekemistä uuteen asuntoon. Tiesithän, että kilpailuttamisen voi tehdä jo 3 kk ennen muuttamista mikäli muutto kohde on tiedossa. Mikäli kiire kuitenkin painaa kilpailuttamisen ehtii tekemään vielä viikkoa ennen muuttoa. Aseta sopimuksen tekemisen yhteydessä myös sopimuksen alkamis ajankohta muutto päivälle jolloin sähköt ovat päällä muutto hetkellä eikä sopimuksesta ole koitunut kuluja ennen tätä.

Opiskelemaan Nurmijärvelle – sähkösopimus opiskelijalle

Opiskelijan sähkön käyttö on useimmiten hyvin pientä, mutta koska kyseessä on opiskelija voi kiinteä hintainen sopimus olla hyvä vaihtoehto oman talouden hallinnan kannalta. Kiinteä hintainen sopimus mahdollistaa sen, että tietää entuudestaan laskun loppusumman. Tässä kuitenkin tulee huomioida, että kiinteä hintaisen sopimuksen sähkön hinta on yleensä kalliimpi kuin normaalissa sopimuksessa, poikkeuksena sähköyhtiöiden tekemät sähkösopimukset opiskelijoille.

Opiskelijoille tarkoitetut sähkösopimukset kannattaa myöskin kilpailuttaa. Kilpailuttamisessa kannattaa huomioida pakettiin sisältyvä kuukausittainen sähkön määrä sekä kuukausi hinta.

Suosituimmat sähköyhtiöt Nurmijärvellä

Nurmijärven sähkö on Nurmijärven kunnan kokonaisuudessaan omistama energia yhtiö. Yhtiö vastaa sähkönsiirrosta kokonaisuudessaan Nurmijärvellä. Sähkösopimuksen Nurmijärvellä sijaitsevaan kohteeseen voi tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa, mutta itse sähkön siirrosta vastaa Nurmijärven sähkö, eikä tähän ole mahdollista vaikuttaa. Voit siis huoletta kilpailuttaa sähköyhtiöt kauttamme ja löytää edullisimman vaihtoehdon.

Kilpailutus Summarum.fi sivustolla

Hakemus on helppo ja nopea, hakemuksen täyttämistä varten tarvitset edellisen sähkölaskusi sekä tiedot sopimus kohteesta.

  1. Valitse hakemukselle asuntotyyppi ja sijainti. Energian kulutus tiedot ovat tärkeät mahdollisimman oikean sähkö tarjouksen saamiseksi. Tiedot kulutuksesta löytyvät edelliseltä sähkölaskulta.
  2. Annettujen vastauksien perusteella Summarum palvelumme hakee sinulle parhaimmat tarjoukset sähkösopimuksiin liittyen.
  3. Mikäli sait kauttamme hyvän tarjouksen voit hyväksyä sen viimeisessä vaiheessa. Täydennä myös omat henkilötietosi sopimuksen muodostusta varten.

Hyväksy edullinen tarjous ja nauti edullisesta sähköstä

Mikäli pystyimme tarjoamaan sinulle edullisen sopimuksen, minkä haluat ottaa vastaan siirry hakemuksen kolmanteen vaiheeseen. Kolmannessa vaiheessa tarvitsemme vielä sinun omat henkilötiedot sopimuksen muodostamista varten. Henkilötiedot välitetään suoraan aiemmin valitsemallesi sähköyhtiölle. Vaikka sopimustiedot täytetään palvelumme kautta, sopimus tehdään kuitenkin vain sinun ja sähköyhtiön välillä. Kun tiedot on täydennetty voit vain nauttia edullisesta sähköstä. Kun sähkösopimuksen kilpailuttaminen on ajankohtainen, muistathan palata sivustollemme, jotta voimme tarjota sinulle jälleen uuden edullisen sähkösopimuksen.

En saanut miellyttäviä tarjouksia

Mikäli palvelumme ei kuitenkaan pystynyt antamaan sinulle odotettua tarjousta tai saat edullisemman tarjouksen muualta, ei hätää emme velvoita sinua tekemään sopimusta kauttamme. Toivomme, että palaat kilpailuttamisen pariin sivustollemme kun sähkön kilpailutus on jälleen ajankohtaista!

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Uudellamaalla
Askola Espoo Hanko Helsinki
Hyvinkää Inkoo Järvenpää Karkkila
Kauniainen Kerava Kirkkonummi Lapinjärvi
Lohja Loviisa Myrskylä Mäntsälä
Nurmijärvi Pornainen Porvoo Pukkila
Raasepori Sipoo Siuntio Tuusula
Vantaa Vihti