Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,25 snt/kWh 0,83 snt/kWh 3,52 snt/kWh

Sähkösopimus Nokia

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Nokialle

Oletko muuttamassa Nokialle tai asutko jo Nokialla? Sinua saattaakin kiinnostaa nykyisen tai tulevan asuntosi sähkön hinta ja sähkösopimusten hintojen kilpailutus. Sähkön hinta on kohonnut huippuunsa vuoden 2022 aikana, ja tämä on hermostuttanut jo monia. Vertailu kannattaa tehdä etenkin, jos aiemmasta kilpailutuksestasi on kulunut jo tovi tai sinulla on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus kodissasi.

Sähkön hinta on koko ajan nousussa, eikä loppua näy. Suosittelemmekin kilpailuttamaan sähkösopimukset, tasaisin väliajoin, jotta voit taata itsellesi jatkuvasti edullisimman sähkön. Sähkön kilpailutus onnistuu helposti netissä käyttämällä kilpailutustyökalua.

Kilpailuta ja vertaile Nokian sähköyhtiöt ja sähkösopimukset

Kun käytät yllä olevaa laskuria, voit kilpailuttaa sähköyhtiöt ja sähkösopimukset helposti ja vaivattomasti. Sinun tarvitsee vain klikkailla lomakkeelle postinumero, summittainen tai tarkka arvio kulutettavasta sähkön vuosilukemasta eli kilowattitunneista (kWh) sekä asuntosi talotyyppi. Tuloksena saat listattuna erisisältöisiä sähkösopimuksia. Voit vertailla Nokialle tarjottavien sähkösopimusten sisältöjä nopeasti. Sähkösopimusten vertailu on vertailutyökalulla maksutonta, eikä tulosten hakeminen sido sinua solmimaan sopimusta tai muihinkaan jatkotoimenpiteisiin. Vertailu suosittelee puolueettomasti kuluttajalle edullisinta sähkösopimusta.

Edullinen sähkösopimus Nokialle netistä

Edullisimman sähkösopimuksen Nokialle löydät, kun kilpailutat sähkösopimusten hinnat hintavertailussa. Vertailun tekemiseen kuluu vain muutamia minuutteja, ja lopputuloksena eteesi ilmestyvät parhaimmat sähkösopimukset vertailtavaksesi. Käy tulokset läpi huolellisesti, koska tällöin löydät varmasti edullisimman sähkösopimuksen. Monesti määräaikainen sopimus on edullisempi vaihtoehto kuin toistaiseksi voimassa oleva sopimus, koska määräaikaisuudenaikana sähkön hintaa ei voida nostaa.

Löytäessäsi hintavertailusta parhaan sähkösopimuksen omalle kodillesi, saat tehtyä sähkösopimuksen helposti netissä. Yhteystietojesi lisäksi lomakkeelle pitää syöttää kohteen käyttöpaikannumero. Jos et muista tai tiedä sitä, se ei estä sopimuksen solmimista. Käyttöpaikan numero voidaan sähköntoimittajan toimesta hakea automaattisesti osoitteesi perusteella.

Sähkösopimus heti voimaan Nokialle

Sähkösopimuksen alkamispäivän saa normaalisti määrittää itse. Sähkösopimus astuu voimaan pääsääntöisesti kahdessa viikossa, mutta erikseen sovittaessa, se voidaan saada voimaan heti. Jos sopimus tehdään vasta muuton yhteydessä, voidaan tällaisesta sopimuksen pikaisesta aloittamisesta ja sähköjen kytkemisestä laskuttaa lisäkustannuksia.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Nokialla

Nokia on pienehkö 35 000 asukkaan teollisuuskaupunki Pirkanmaalla. Se sijaitsee aivan Tampereen kupeessa. Nokia on tunnettu teollisuudestaan, Nokian Renkaista, Nansosta ja Nokia-puhelimista. Nokialla asuvat henkilöt voivat itse valita, miltä suomalaiselta yhtiöltä haluavat sähkönsä ostaa, koska sopimus tehdään suoraan asukkaan ja sähköyhtiön kesken. Valitessasi sopivaa sähköyhtiötä, ota huomioon sähkön hinnan lisäksi sähkön tuotantotapa ja toimitusvarmuus. Nokialla ei ole yhtä ainoaa oikeaa alueella toimivaa sähköyhtiötä, mutta halvimman sähköyhtiön voit kilpailuttaa hintavertailussamme.

Kun syötät tietoja hintalaskuriin, siihen tarvitaan postiosoite, asumismuoto, asunnon koko (m²) sekä mahdollinen nykyinen sähkösopimuksesi. Voit etsiä tueksesi esimerkiksi viimeisimmän sähkölaskusi nykyiseltä sähköyhtiöltäsi, jotta näet nykyisen sähkönhinnan. Nokian paikallinen sähköverkkoyhtiö on Elenia Oy, joka huolehtii sähkönsiirtoon liittyvistä asioista.

Muutto Nokialle – sähkösopimus muuton yhteydessä

Kun muutat, muista tehdä uusi sähkösopimus hyvissä ajoin. Määräaikaisen sopimuksen saa poikkeuksellisesti myös päättymään muuttopäivänä, jos olet löytänyt sähkönkilpailutuksen yhteydessä paremman tarjouksen uutta kotiasi varten.

Jos muutat kerrostalosta omakotitaloon, sinun voi olla vaikea arvioida sähkönkulutustasi hintavertailua varten. Sähkönkulutus todennäköisesti nousee roimasti ja siksi onkin hyvä vertailla etukäteen kWh-hintoja. Omakotitaloon tarvittava sähkösopimus ei ole samanlainen kuin kerrostaloon, koska asumismuodot vaikuttavat sähkön kulutusmääriin. Omakotitalossa kuluu väkisinkin enemmän sähköä kuin kerrostalossa, varsinkin vielä talviaikaan. Jos asut vuokralla, huomioi, että sähkö ei yleensä kuulu vuokrahintaan.

Vertailutyökalulla saadut arviot ovat suuntaa antavia ja perustuvat yleiseen tietoon eri asuintalotyyppien kulutuksissa.

Sähkösopimuksen hinta Nokialla

Sähkön hinta kannattaa kilpailuttaa mahdollisimman usein. Sen hinta muodostuu monista erilaisista kustannuksista, mutta mistä kaikista kustannuksista sähkölasku sitten koostuu? Kertomalla käyttösi mukaiset kilowattitunnit sähkön yksikköhinnalla saat laskettua sähköenergialle tarkan maksettavan hinnan.

Sähkölaskuun lisätään myös sähkönsiirtokulut, joihin et valitettavasti pysty itse vaikuttamaan. Sähkön siirtoa ei pysty kilpailuttamaan. Siirronhinnasta vastaa paikallinen sähköntoimittaja, joka Nokialla on Elenia Oy.

Laskuun lisätään vielä arvonlisävero ja sähkövero. Sähköveron osuus koostuu valtion määräämistä valmisteverosta ja huoltovarmuusmaksusta.

Suosituimmat sähköyhtiöt Nokialla

Mahtaakohan mistään kaupungista löytyä suosituimpia sähköyhtiöitä, koska jokainen määrittää omien tarpeidensa mukaan itselle oikean sähköyhtiön. Halvin varmasti löytyy vain vertailemalla, koska sähkön voi tilata miltä tahansa sähköyhtiöltä koko Suomen mittakaavassa.

Sähkösopimusten ja yleisesti sähkön hinta nousee nyt toimittajista huolimatta yhä moninkertaisemmaksi, ja yksi toimiva keino suojautua järkyttäviltä sähkön hinnoilta, on tehdä määräaikainen sähkösopimus minimissään puoleksi vuodeksi ja maksimissaan kahden vuoden ajaksi. Tällöin tiedät, mitä maksat sähköstä tietyllä ajanjaksolla. Kokeile rohkeasti vertailua. Se ei sido sinua mihinkään.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Pirkanmaalla
Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki
Kangasala Kihniö Kuhmoinen Lempäälä
Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano
Pirkkala Punkalaidun Pälkäne Ruovesi
Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski
Vesilahti Virrat Ylöjärvi