Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,63 snt/kWh 0,2 snt/kWh 5,23 snt/kWh

Sähkösopimus Nakkila

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Nakkilaan

Asutko Nakkilassa tai oletko muuttamassa Nakkilaan? Sinua varmasti kiinnostaa sähkön hinta. Sähkö on tärkeä osa jokapäiväistä arkea, eikä kukaan pysty elämään täysin ilman sähköä. Sähköä tarvitaan moneen arkiseen asiaan, kuten valaistukseen sekä puhelimen ja muiden laitteiden lataukseen. Jokainen tarvitsee sähkösopimuksen.

Sähkösopimus on kilpailutettavissa erilaisten palveluiden kautta, mutta sähkönsiirrosta vastaavaa siirtoyhtiötä et voi kilpailuttaa. Siirtosopimus tulee aina automaattisesti tehtäessä sähkösopimusta uuteen kotiin ja sitä sopimusta ei tarvitse itse osata etsiä ja tehdä.

Käytettävän sähkön osuuden voit sen sijaan valita siltä sähköyhtiöltä, joka antaa sinulle parhaimman tarjouksen.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkön hinta Nakkilassa

Sähkön hinta on ollut pitkään jo noususuunnassa ja käyttösähkösopimukset kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, jotta voi taata itselleen jatkuvasti edullisimman sähkön. Kilpailutus onkin nykyään helppoa ja nopeaa ja sen saa tehtyä kokonaan netissä.

Sähkön kilpailutus on helppoa käyttämällä Summarum.fi -sivuston kilpailutustyökalua. Kun syötät postinumeron, summittaisen tai tarkan arvion sähkön kulutuksesta ja rakennustyypin näet heti millaisia sopimuksia, on omalla alueellasi tarjolla ja voit vertailla Nakkilan sähkösopimusten sisältöjä helposti.

Millainen sähkösopimus kannattaa valita?

Osa Nakkilan alueella toimivista yhtiöistä tarjoaa kiinteähintaisia sähkösopimuksia, jolloin sähkölaskun loppusumma on aina sama tiettyyn kulutukseen asti. Tällainen sopimus sopii hyvin kerrostaloon, jossa sähkönkulutus on vakio. Jos sähkön kulutus on arvioitu merkittävästi alakanttiin, on ylimenevästä osasta maksettava listahinnan mukaisesti. Monesti tämä tulee asukkaalle yllätyksenä.

Spot-sopimuksessa, jonka hinta perustuu pörssihinnoitteluun, vaihtelee tunneittain ja hinta voi nousta hyvin korkeaksi. Kuukausittaiselta keskiarvoltaan spot-sopimus voi olla hyvin kilpailukykyinen.

Myös toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset voivat olla ensimmäisen kuukauden osalta edullisia, mutta sen jälkeen kalliita, jos sähkön hintaan kohdistuu isoja korotuspaineita. Esimerkiksi sääolosuhteet voivat luoda korotuspaineita, jotka vaikuttavat uusiutuvan energian tuotantoon.

Edullinen sähkösopimus Nakkilaan netistä

Sähköyhtiöt kilpailuttamalla löytyy varmasti edullisin saatavilla oleva sähkösopimus Nakkilaan. Kilpailutuksen tekemiseen kuluu vain muutama minuutti. Eri sähköyhtiöiden sopimusten vertailuun voi toki kulua hieman pidempään, mutta se kannattaa tehdä huolellisesti. Silloin löytää itselleen mahdollisimman edullisen sähkösopimuksen. Jos tarjolla on edullinen määräaikainen sopimus, se voi olla hyvä vaihtoehto, koska määräaikaisuuden aikana sähkön hinta ei voi nousta.

Kun vertailusta löytyy omia tarpeita vastaava edullinen sähkösopimus, voi sähkösopimuksen solmia helposti verkkopalvelussa. Sähkösopimuksessa kysytään henkilötietojen lisäksi muun muassa käyttöpaikan numeroa. Aina tämä ei ole tiedossa, mutta se ei estä sopimuksen solmimista. Sähköyhtiöt voivat hakea käyttöpaikan numeron myös automaattisesti kotisi osoitteen perusteella.

Sähkösopimus heti voimaan Nakkilaan

Tyypillisesti sähkösopimus astuu voimaan kahden viikon jälkeen, kun kuluttajansuojalain mukainen kahden viikon pituinen sopimuksen peruuttamisaika on ohi. Sopimus voidaan asettaa voimaan myös heti, jos sen tekeminen on esimerkiksi jäänyt muuton yhteydessä tekemättä. Tästä voi aiheutua lisäkuluja. Yleensä sähkösopimuksen alkamispäivän pystyy määrittelemään itse.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Nakkilassa

Yhtä ainoaa oikeaa ja parasta Nakkilassa toimivaa sähköyhtiötä ei voida sanoa. Se mikä sopimus on parhain vaihtoehto sähkölämmitteisessä omakotitalossa voi olla kallis tai ei toimiva sopimus opiskelija-asunnossa. Sähkön jakeluun ja hintaan vaikuttaa suuresti se, missä päin Suomea sähköä käytetään.

Muutto Nakkilaan – sähkösopimus muuton yhteydessä

Muuton yhteydessä on tärkeää muistaa siirtää myös oma sähkösopimus uuteen kotiin. Muutto Nakkilaan tai Nakkilan sisällä on myös hyvä ajankohta kilpailuttaa sähkösopimus, vaikka vanha sopimus olisi määräaikaisesti voimassa. Jos kilpailutuksen yhteydessä löytyy parempi tarjous sähkösopimuksesta, voi määräaikaisenkin sähkösopimuksen saada päättymään muuton yhteydessä.

Opiskelemaan Nakkilaan – sähkösopimus opiskelijalle

Eri yhtiöillä on erilaisia tarjouksia opiskelijoille ja opiskelijan kannattaakin tarkistaa sähkösopimuksen kilpailutuksen yhteydessä myös tarjolla olevat alennukset. Jotkut sähköyhtiöt tarjoavat yleisesti opiskelija-alennuksia, kun taas joidenkin yhtiöiden alennukset voivat olla jonkun ammattiliiton opiskelijajäsenyyteen sidonnaisia. Alennuksissa on myös määrällisesti eroja ja näitä kannattaa vertailla ajoissa, kun on muuttamassa Nakkilaan opiskelemaan.

Opiskelija yleensä asuu kerrostalossa, jolloin sähkön kulutus on varsin pientä. Jos kyseessä on oppilaitoksen opiskelija-asuntola voi sähkönhinta kuulua asumiskuluihin. Kun opiskelija-asunto on vuokrattu yksityiseltä vuokranantajalta, pitää opiskelijan tehdä oma sähkösopimus asuntoon ennen muuttoa.

Joskus vuokranantaja haluaa pitää asunnossa oman sähkösopimuksensa voimassa ja sähkö maksetaan vuokran yhteydessä. Vuokranantaja voi myös toimittaa erikseen laskun. Tällöin sähkösopimusta ei voi kilpailuttaa.

Suosituimmat sähköyhtiöt Nakkilassa

Jokaisella sähköyhtiöllä on useampia käyttösähkötuotteita, jotka soveltuvat eri kohteisiin eri tavalla. Paras sähköyhtiö ei välttämättä ole se halvin. Sinun kannattaa sopia käyttösähkösopimus sellaisen sähkönmyyntiyhtiön kanssa, joka pystyy tarjoamaan selvästi edullisemman sähkösopimustarjouksen.

Tarvitsetko sähkösopimuksen välittömästi?

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Satakunnassa
Eura Eurajoki Harjavalta Huittinen
Jämijärvi Kankaanpää Karvia Kokemäki
Merikarvia Nakkila Pomarkku Pori
Rauma Siikainen Säkylä Ulvila