Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,15 snt/kWh 0,83 snt/kWh 3,52 snt/kWh

Sähkösopimus Naantali

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Naantaliin

Oletko muuttamassa Suomen aurinkoisimpaan kaupunkiin, Naantaliin? Vai asutko kenties jo siellä? Kummassakin tapauksessa sinua varmasti kiinnostaa alueen sähkön hinta ja parhaat sähköntarjoajat.

Sähkö on osa jokaisen suomalaisen arkea nykypäivänä, ja sitä tarvitaan arjen askareisiin aina pyykinpesusta imurointiin ja työnteosta viihteeseen. Jokainen kotitalous tarvitsee oman sähkösopimuksen, mutta mistä löytää paras sopimus.

Sähkösopimus koostuu kahdesta osasta, sähkönsiirrosta ja varsinaisesta käyttösähköstä. Sähkönsiirron hoitaa jokaisessa kunnassa ennalta määritetty yritys, joka Naantalin alueella on Naantalin Energia. Sitä ei voi kilpailuttaa ja sopimus sähkönsiirrosta tulee voimaan automaattisesti tehtyäsi varsinaisen sähkösopimuksen käyttösähköstä minkä tahansa sähköntarjoajan kanssa.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkön hinta Naantalissa

Sähkösopimuksen kilpailuttamalla saat parhaan mahdollisen hinnan juuri sinulle sopivimmalle sähkösopimukselle. Meidän sivustomme kilpailutustyökalulla kilpailutus onnistuu minuuteissa. Tarvitse tietoosi vain asuntosi postinumeron, arvioidun sähkönkulutuksen vuositasolla sekä asuntosi rakennustyypin. Kilpailutustyökalulle näyttää sinulle myös yleiset arviot eri rakennustyyppien asuntojen sähkönkulutuksesta. Tästä voi olla sinulle suurta apua arvioinnissa etenkin, jos olet muuttamassa ensimmäiseen omaan kotiin.

Kun olet syöttänyt tiedot sivuillemme, saat näkyviin sinulle tarjolla olevia sähkösopimusvaihtoehtoja. Perehdy niiden piirteisiin huolella ja varmista, että kaikki valitsemasi sopimuksen ehdot ovat arvojesi ja lompakkosi puolella.

Edullinen sähkösopimus Naantaliin netistä

Kilpailuttamalla sähkösopimuksen netissä, löydät parhaan hinnan sähkösopimuksellesi nopeasti ja vaivattomasti. Parhaimmillaan voit saada sähkösopimuksen voimaan saman päivän aikana.

Jos asuntosi ei ole ollut tyhjillään asukkaiden välissä, todennäköisesti sähköjäkään ei ole kokonaan kytketty pois. Tällaisessa tilanteessa sähköt usein toimivat heti sähkösopimuksen solmimisen jälkeen.

Mikäli tilanne on kuitenkin toinen, ei hätää. Usein sopimukset tulevat voimaan viimeistään kahden viikon kuluttua sopimuksen solmimisesta, kun kuluttajasuojalain reklamaatioaika on ylitetty. Suurin osa sähköntarjoajista tarjoaa lisäpalveluna myös nopeampaa kytkentää, jos sähkösopimuksen tekeminen on jäänyt viimetippaan. Näin vältyt ilman sähköjä asumiselta pientä lisämaksua vastaan.

Mitä ottaa huomioon sähkösopimusta tehdessä?

Sähkösopimuksia on tarjolla monia erilaisia. Sähkön tuotantotapa, hinnoittelu, perusmaksut sekä sopimustyyppi voivat vaihdella. On siis tärkeää, että perehdyt huolella kaikkiin sopimuksen kohtiin.

Mikä on minulle paras tuotantotapa?

Tuotantotapojen hinnoittelussa on eroja ja tärkeintä on valita sinulle sopivin perustuen omiin arvoihisi. Vaikka sähkö tulee kaikkiin kotitalouksiin samoja verkkoja pitkin, perustuen kuluttajien valintaan päätetään, millä tuotantotavalla tuotettua sähköä sähköverkkoon syötetään.

Viimevuosina suosioon ovat nousseet erilaiset ekologiset sähkösopimukset, joiden sähkö tuotetaan uusiutuvilla sähköntuotantotavoilla, kuten tuuli- ja vesivoimalla.

Sopimustyypit

Sähkösopimukset ovat yleensä määräaikaisia tai toistaiseksi voimassa olevia. Määräaikaisessa sopimuksessa sitoudut tiettyyn sähköön ja yleensä myös kiinteään sähkönhintaan määräajaksi, joka usein on 2 vuotta. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on voimassa, kunnes se irtisanotaan. Sopimusaika voi siis halutessasi olla myös alle kaksi vuotta. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen hinnat määräytyvät kuitenkin usein markkinahinnan mukaan, joten et voi tarkalleen tietää etukäteen, kuinka suuri sähkölaskusi tulee olemaan.

Sähkön hinnoittelu

Sähkö voidaan hinnoitella kiinteästi tai liittää hinnoittelu markkinahintaan. Hinnoittelu on usein sidottu myös sopimusehtoihin tai sopimuksen kestoon. Sopimuksen ollessa määräaikainen, hinnoittelu on usein kiinteä koko sopimuskauden ajan. Toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa puolestaan hinnat määräytyvät usein markkinahinnan mukaan.

Markkinahinnallisissa sopimuksissa sähkön hinta päivittyy pörssihinnan mukaan sopimuksessa määritellyin aikavälein. Yleisiä päivittymisaikavälejä ovat tunneittain ja kvartaaleittain eli neljä kertaa vuodessa päivittyminen.

Sähkön hinta voi kummassakin hinnoittelutavassa olla myös kolmeen eri ajalliseen hinnoitteluun perustuvaa. Yleissähkö on aina samanhintaista, aikasähkö on edullisempaa yöaikaan ja kalliimpaa päiväaikaan ja kausisähkön hinta vaihtelee esimerkiksi kesä- ja talvikauden välillä.

Perusmaksu

Sähkösopimukseen kuuluu myös perusmaksu, joka on kiinteä kuukausimaksu. Muista tarkistaa perusmaksun suuruus, koska se voi vaikuttaa merkittävästi sähkösopimuksen kannattavuuteen.

Muutto Naantaliin – Sähkösopimus muuton yhteydessä

Uusi kaupunki, johon on muuttamassa, on usein tulevalle asukkaalle täysin tuntematon. Onneksesi kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa meidän sivustomme kautta ja mahdollistaa sinulle parhaiden sähkösopimusten löytämisen.

Muista tehdä sähkösopimus ajoissa, jotta vältyt ilman sähköjä asumiselta! Jos olet kuitenkin unohtanut ja muutto on jo käsillä, voit ostaa nopeamman kytkennän sähkösopimuksellesi useimmilta palveluntarjoajilta.

Parhaat sähkösopimukset Naantalissa

Yhtä kaikille oikeaa sähkösopimusta ei ole olemassa. Ihmisten arvot ja muut vaikuttavat tekijät vaihtelevat. Naantalin parhaat sähkösopimukset löydät kuitenkin kilpailutustyökalumme kautta. Muista pitää mielessä, että sähkösopimusta tehdessä ei aina kannata luottaa suoraan ajattelumalliin, että suurin yhtiö on paras vaihtoehto. Tärkeää on vertailla hinnoittelua ja muita sähkösopimuksen piirteitä, kuten sähkön tuotantotapaa, ja valita niiden perusteella itselle sopivin vaihtoehto. Pienikin sähköyhtiö voi olla sinulle se oikea, mikäli tarjous ja ehdot ovat sinulle sopivat.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Varsinais-Suomessa
Aura Kaarina Kemiönsaari Koski Tl
Kustavi Laitila Lieto Loimaa
Marttila Masku Mynämäki Naantali
Nousiainen Oripää Paimio Parainen
Pyhäranta Pöytyä Raisio Rusko
Salo Sauvo Somero Taivassalo
Turku Uusikaupunki Vehmaa