Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,63 snt/kWh 0,2 snt/kWh 5,23 snt/kWh

Sähkösopimus Mikkeli

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Mikkeliin

Kilpailutamme sähkösopimukset Mikkelissä. Löydä hintavertailumme avulla edullinen sähkösopimus Mikkeliin ja tee sähkösopimus helposti netissä.

Mikkelissä kuten kaikkialla muuallakin Suomessa sähkön käyttäminen edellyttää oman sähkösopimuksen solmimista käyttö kohteeseen. Sopimuksen kohteeseen voi tehdä minkä tahansa Suomalaisen sähköyhtiön kanssa, sähköyhtiön sijainnista riippumatta.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkön hinta Mikkelissä

Sähkösopimuksien kilpailuttaminen kannattaa aina ennen sopimuksen tekoa. Vaikka uudelle sopimukselle ei olisi tarvetta on suositeltavaa kilpailuttaa sähkösopimukset parin vuoden välein. Jos käytössä on määräaikainen sopimus, kilpailuttaminen kannattaa aina määräajan päättyessä. Kilpailuttamalla sopimukset sinulla on aina edullinen sopimus. Sähkö kilpailutus kannattaa tehdä sähkön hinnan vuoksi sillä sähkö on tarjolla yhtiöstä riippuen eri hinnoin.

Sähkön hintaan vaikuttavat kohde, sijainti ja kulutus tottumukset. Tarkimman kilpailutuksen teet käyttäen edellisellä sähkölaskulla näkyvää kulutusta hyödyksi. Kilpailuttaminen kannattaa useamman sähköyhtiön kesken, sillä kilpailutuksen avulla säästät jopa satoja euroja vuodessa. Kilpailuttamisessa kannattaa käyttää avuksi Summarum kilpailutus palvelua, joka tarjoaa heti tarjouksen useista sähköyhtiöistä.

Kiinteä vai kulutuksen mukaan veloitettava sopimus?

Sähkön hinnassa on tapahtunut suuriakin muutoksia, mikä on saanut ihmiset kiinnittämään huomiota omaan sähkön kulutukseensa. Tarkkailun lisäksi on hyvä kilpailuttaa oma sähkösopimus ja säästää sen avulla jopa satoja euroja ilman, että sähkön kulutus tottumuksia tarvitsee muuttaa. Sähköyhtiöt tarjoavat yleensä kahta erilaista sopimusta:

Kiinteä sopimus, joka on koko sopimuskauden saman hintainen. Sopimukseen on sisällytetty tietty määrä käytettävää sähköä. Otettava sopimus arvioidaan edellisen vuosi tai kuukausi kulutuksen mukaan. Mikäli kilowatteja jää kuukauden aikana käyttämättä niitä ei hyvitetä, yli menevä osuus veloitetaan erillisen hinnaston mukaisesti. Kulutuksen pysyessä määritellyn paketin sisällä on hinta aiemmin määritelty. Kiinteällä hinnalla sopimukset ovat useimmiten määräaikaisia vähintään vuoden sopimuksia mikä turvaa sähkön hinnan koko sopimuksen voimassaolo ajan.

Vaihtoehtoisesti tarjolla on myös kulutuksen mukaan laskutettava sopimus, maksat vain siitä mitä kulutat. Kulutuksen mukaan menevissä sopimuksissa sähkön hinta on usein matalampi kuin kiinteä hintaisissa eikä sopimukset ole määräaikaisia.

Edullinen sähkösopimus Mikkeliin netistä

Sähköyhtiöillä on erilaisia tarjouksia nettisivuillaan, useimmiten tarjoukset ovat voimassa tehdessäsi sopimuksen sähköyhtiön omien nettisivujen kautta. Sähköyhtiöiden omat tarjoukset kannattaa myös kilpailuttaa ennen sopimukseen tarttumista.

Kilpailuttaessasi Summarum palvelun kautta riittää, että täydennät tiedot kerran hakemukselle. Voit lopulta tehdä myös sopimuksen Summarum palvelun kautta suoraan sähköyhtiöön.

Sähkösopimus heti voimaan Mikkelissä

Mikäli sähkösopimus on unohtunut muutto kohteesta, osassa sähköyhtiöissä on mahdollista ottaa heti voimaan tuleva sopimus, edellytyksenä ettei kohteessa ole sillä hetkellä voimassa olevaa sähkösopimusta. Yleensä sähkösopimus tulee voimaan muutamassa arkipäivässä sopimuksen tekemisestä. Mikäli kohteessa on sopimuksen teko hetkellä sähkösopimus, uusi sähköyhtiö purkaa vanhan sopimuksen ja tekee yhtiön sopimuksen siirron kohteeseen. Sopimuksen purku ja uuden siirto eivät edellytä asukkaalta erillisiä toimenpiteitä. Kohteessa sähköyhtiön vaihtuminen ei näy käyttäjälle mitenkään, esimerkiksi vuokralainen ei huomaa sopimuksen muuttumista. Sopimuksen tekiijän kanssa voidaan erikseen sopia erillisestä sopimuksen voimaantulo ajankohdasta. Sopimuksesta ei tule kustannuksia ennen voimaantuloa.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Mikkelissä

Paras sähkösopimus on hyvin kilpailutettu ja vertailtu sopimus. Pienellä vaivalla säästät parhaimmillaan useita satoja euroja vuositasolla. Summarum kilpailutus ja vertailu palvelu antaa välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen tarjoukset edullisista sähkösopimuksista, joista valitset tarpeisiisi parhaimmat. Huomioi vertailussa sähköyhtiön tarjoama sähkön kilowatti hinta sekä muut laskutettavat kuukausittaiset kulut.

Muutto Mikkeliin – sähkösopimus muuton yhteydessä

Sähkösopimus on järkevää kilpailuttaa aina muuton yhteydessä, koska sähkösopimus tulee kuitenkin tehdä uutena sopimuksena uuteen osoitteeseen. Kilpailuttaa voi tehdä heti muuton tullessa tietoon jopa 3 kk ennen tai viimeistään viikkoa ennen muuttoa. Kilpailutus mahdollistaa edullisen sähkösopimuksen myös uudessa kodissa.

Opiskelemaan Mikkeliin – sähkösopimus opiskelijalle

Sähköyhtiöillä on opiskelijoille suunniteltuja omia sopimuksia, useimmiten opiskelija sopimukset ovat kiinteä hintaisia. Opiskelija tietää ennakkoon paljonko sähkö kulut ovat kuukausittain. Opiskelijoille suunnatuissa asunnoissa on hyvin mahdollista, että sähkön hinta sisältyy vuokraan. Opiskelija ei voi tehdä omaa sopimusta tämmöiseen kohteeseen. Opiskelijoiden sähkösopimukset on kannattavaa kilpailuttaa sillä paketeissa sekä hinnoissa on eroa sähköyhtiöiden välillä. Kiinteä hintainen sopimus on opiskelijalle hyvä vaihtoehto, koska pystyy budjetoimaan kuukausittaisia kuluja tarkemmin, sekä sähkön hinta pysyy koko sopimuksen ajan samana, ei siis stressiä sähkön hinnan noususta.

Suosituimmat sähköyhtiöt Mikkelissä

Suur-Savon sähkö on 60 % alueen kuntien omistama energia yhtiö. Lopun 40 % omistaa paikalliset yhteisöt, yritykset, seurakunnat sekä yksityishenkilöt. Yhtiö vastaa sähkönsiirrosta kokonaisuudessaan Mikkelissä sekä sen lähialueilla. Sähkösopimuksen Mikkelissä sijaitsevaan kohteeseen voi tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa, mutta itse sähkön siirrosta vastaa Suur – Savon sähkö, eikä tähän ole mahdollista vaikuttaa. Voit kilpailuttaa sähköyhtiöt kauttamme ja löytää edullisimman vaihtoehdon.

Kilpailutuksen tekeminen Summarumin kautta

Hakemus on helppo ja nopea, täyttämistä varten tarvitset vain edellisen sähkölaskusi sekä tiedot sopimus kohteesta.

  1. Valitse asuntotyyppi sekä sijainti. Energian kulutus tiedot ovat oleellinen osa kilpailutusta, jotta voidaan tarjota oikeat tarjoukset kohteisiin. Tiedot kulutuksesta ovat nähtävillä edellisellä sähkösopimuksella.
  2. Alussa annettujen tietojen perusteella palvelu hakee parhaimmat sähkösopimus tarjoukset.
  3. Jos kauttamme annettiin hyvä tarjous voit hyväksyä sen tässä vaiheessa. Lisää sopimuksen muodostusta varten myös omat henkilötietosi.

Mitä jos hyviä tarjouksia ei tullut?

Jos saat paremman tarjouksen muualta, mitä palvelussamme tulleet tarjoukset olivat, ei hätää voit päättää hakemuksen tekemisen toisessa vaiheessa. Tarjouksien hakeminen ei velvoittanut hyväksymään tarjouksia.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Etelä-Savossa
Enonkoski Hirvensalmi Juva Kangasniemi
Mikkeli Mäntyharju Pertunmaa Pieksämäki
Puumala Rantasalmi Savonlinna Sulkava