Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,62 snt/kWh 0,2 snt/kWh 5,23 snt/kWh

Sähkösopimus Mäntsälä

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Mäntsälään

Mikäli asuinpaikkanasi toimii maaseutumainen, kaunis Mäntsälä, tai sinulla on kunnassa vaikkapa kesämökki, haluat varmasti varmistaa, että käytössäsi on kulloinkin kilpailukykyinen sähkösopimus, joka ei vie perikatoon. Kaikkiin kuluihin elämässä ei voi vaikuttaa, mutta onneksi sähkölasku ei kuulu näihin kuluihin, vaan kilpailuttamalla voit säästää oikeaa rahaa ja aloittaa mahdollisen säästämisen kenties jo tänään. Kannustammekin kokeilemaan palveluamme ja selvittämään, kuinka paljon juuri sinä voisit säästää päivittämällä sähkösopimuksesi.

Kilpailuta ja vertaile Mäntsälän sähköyhtiöt ja sähkösopimukset

Suomi on täynnä sähköyhtiöitä ja yhtiöt voivat määrittää hintansa vapaasti. Siinä missä sähkönsiirrosta alueella vastaa aina paikallinen operaattori, käyttösähkön tarjoajat toimivat usein laajemmalla alueella tai jopa maanlaajuisesti. Tämä tarkoittaa että yhtiöiden välillä voi olla suuria hintaeroja ja kilpailuttaminen onkin tällaisissa tilanteissa aina järkevää.

Kilpailuttaminen kannattaa myös sen vuoksi, että se hinta minkä naapurisi sai vuosi sitten, ei myöskään välttämättä ole enää se hinta, millä sähköä tänä päivänä myydään, vaan hinnat ovat voineet nousta tai laskea. Sähkön hinta ei siis suinkaan ole ajasta riippumaton, vaan siihen vaikuttavat muun muassa sää, poliittiset syyt sekä sähkön kysyntä ja tarjonta. Tiesitkö esimerkiksi, että sähkön hinta Pohjoismaissa määräytyy pohjoismaisessa Nordpool-sähköpörssissä? Palvelumme kertoo sinulle nopeasti ja näppärästi, minkätyyppisiä ja -hintaisia sopimuksia on tarjolla juuri tänään.

Edullinen sähkösopimus Mäntsälään netistä

Vertailutyökalumme on niin nopea ja näppärä, että sähkön kilpailutus sen kautta kannattaa vaikka jo ihan uteliaisuudesta. Tarvitsemme vain postinumeron ja arvion vuosikulutuksesta/asuntotyypin jonka perusteella tarjoamme keskiarvoihin perustuvan arvion. Sinun ei siis tarvitse syöttää osoitetta, puhelinnumeroa tai muita henkilötietoja, vaan näet saatavilla olevat tarjoukset heti. Tämän helpompaa kilpailutus ei voisi olla, vai mitä?

Sähkösopimus heti voimaan Mäntsälässä

Joskus sähkösopimus ei voi odottaa, ja on tarpeen saada sähkösopimus voimaan heti. Tämä on yleensä mahdollista, mutta toisinaan tästä veloitetaan joitakin lisäkustannuksia. Mikäli on tarve saada sähkösopimus voimaan aikaisemmin kuin 2 viikon päähän, kannattaakin ottaa yhteyttä valitsemaansa sähköntarjoajaan ja keskustella asiasta. Näin voi varmistua, että asia hoituu mahdollisimman nopeasti.

Suosituimmat/parhaimmat sähkösopimukset Mäntsälässä

Mäntsälä on pientalovaltainen kunta ja alueella on myös kesämökkejä. Sähkönkulutus onkin yleensä suurempaa kuin vaikkapa kerrostalossa. Näin ollen mäntsäläläisen kannattaa yrittää etsiä aina paras mahdollinen sähkösopimus itselleen.

Jokaisella meistä on kuitenkin oma mielipide siitä, mikä on paras sähkösopimus, eikä sellaiseen kysymykseen ole olemassa yleispätevää vastausta. On olemassa ekosähköä, sekasähköä tai vaikkapa puhdasta tuulisähköä ja hyvin eri tyyppisiä sopimusaikoja. Toiset meistä arvostavat ennakoitavuutta ja haluavat sitoa sähkön hinnan pidemmäksi aikaa määräaikaisen sopimuksen turvin, kun taas toisille on tärkeää voida vaikuttaa sähkölaskuun. Esimerkiksi pörssisähkö mahdollistaa sen, että sähkölaskun suuruuteen voi vaikuttaa siirtämällä sähkön käyttöä yleensä edullisimmille aamuyön tunneille. Työkalumme avulla voit vertailla eri vaihtoehtoja sekä hinta-arvioita, jotka perustuvat juuri sinun kulutukseesi. Huomioithan että kyseessä on arvio, joka muuttuu todellisen kulutuksesi mukaan.

Muutto Mäntsälään – sähkösopimus muuton yhteydessä

Yksi tärkeimmistä asioista ennen muuttoa on varmistaa, että valot saa päälle myös uudessa asuinkohteessa, eikä sähkösopimuksen teko ole päässyt unohtumaan. Voitkin onneksi tehdä uuteen kohteeseen sähkösopimuksen jo hyvissä ajoin, jolloin voit myös varmistaa että saat tämän päivän hintatason myös muuttoajankohtana.

Muutto on myös erinomainen mahdollisuus kilpailuttaa vanha, voimassaoleva sähkösopimus, sillä myös määräaikaisen sopimuksen voi päättää, mikäli muuttaa toiseen asuinkohteeseen. Tämä voi tarjota suuria säästöjä, mikäli määräaikainen sopimus on otettu korkeampaan hintaan, kuin mitä tällä hetkellä on tarjolla.

Toisinaan uuden asuinkohteen kulutus voi erota paljon nykyisen kodin kulutuksesta, tai kulutusta on muuten vaan hankala arvioida etukäteen. Tällaisessa tilanteessa kannattaakin hyödyntää palvelumme tarjoamia keskiarvoja eri asuntotyyppien kulutuksesta.

Suosituimmat sähköyhtiöt Mäntsälässä

Mäntsäläläisillä on kosolti valinnanvaraa käyttösähkön suhteen, eikä lienekään yllätys, että suosittuja sähköyhtiöitä on useita. Sen sijaan että tuijottaisi sokeasti mikä on suosituin yhtiö, kannattaa hyödyntää työkaluamme ja kilpailuttaa juuri sinulle paras vaihtoehto. Eri aikoina on tarjolla erilaisia tarjouksia, eikä kaverin valinta ole muutenkaan aina se itselle sopivin vaihtoehto.

Alueella toimiva sähkönsiirtoyhtiö on Nivos Energia Oy, jonka osuutta sähkölaskusta et voi kilpailuttaa. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että voit vapaasti valita käyttösähkön toimittajaksi haluamasi vaihtoehdon lukuisista eri vaihtoehdoista. Käyttösähkön osuus muodostaakin usein korkeamman osan sähkölaskusta, etenkin mikäli sähkön hinta on kuluvalla hetkellä korkea. Kannattakin kokeilla, paljonko säästö olisi juuri sinun kesämökilläsi tai kodissasi. Aina säästöä ei toki myöskään ymmärrettävästi kerry, mutta onneksi palvelumme kokeileminen on riskintöntä ja nopeaa.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Uudellamaalla
Askola Espoo Hanko Helsinki
Hyvinkää Inkoo Järvenpää Karkkila
Kauniainen Kerava Kirkkonummi Lapinjärvi
Lohja Loviisa Myrskylä Mäntsälä
Nurmijärvi Pornainen Porvoo Pukkila
Raasepori Sipoo Siuntio Tuusula
Vantaa Vihti