Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
3,69 snt/kWh 7,42 snt/kWh 9,21 snt/kWh

Sähkösopimus Loimaa

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Loimaalla

Sähköyhtiön kanssa solmitaan sähkösopimus asuntoosi. Sähkösopimus sisältää yleensä sähkönsiirtosopimuksen, jonka toimittajaa et voi valita. Kuitenkin sähkön toimittajan voit aina kilpailuttaa. Sähkönsiirrosta Loimaalla vastaa Sallila sähkönsiirto. Käyttösähkö on kannattavaa aina kilpailuttaa, jotta voit saada parhaimman sekä edullisimman sopimuksen itsellesi.

Sähköä tarvitaan melkeimpä jokaisen elektronisen laitteen toimintaan. Jääkaappi, pakastin sekä televisio toimivat sähköllä. Tämän lisäksi on mukava päästä heti lataamaan puhelinta uudessa kodissa ja saada valot päälle pimeän tullessa. Lisäski voi olla, että sinulla on sähköauto, joka kaipaa myös sähköä lataukseensa.

Kilpailutaja vertaile sähkösopimukset ja sähkön hinta Loimaalla

Aina on järkevää kilpailuttaa. Lisäksi se on myös helppoa etenkin sivustomme kautta. Voit syöttää palveluun postinumerosi sekä arvion siitä, kuinka paljon sähköä taloutenne kuluttaa vuodessa. Jos et ole varma, mikä on teidän taloutenne sähkönkulutus vuoden aikana voit käyttää meidän tarjoamia esimerkkivaihtoehdoista sopivinta, jonka jälkeen saat listan Loimaalla tarjolla olevista sähkösopimuksia solmivista yhtiöistä.
Kilpailutus on viisas valinta, sillä sopimukset sekä sähkön hinta vaihtelevat.

Otahuomioon erilaiset sähkösopimukset

Sähkösopimuksissa on eroja siinä, miten pitkään ne ovat voimassa ja minkä hintaisia sopimuksien käyttösähkö on. Kannattaakin miettiä, millaisen sopimuksen teet, jotta se sopii sinulle tarpeisiisi.

Kiinteä sähkösopimus

Kiinteät sähkösopimukset ovat usein määräaikaisia sopimuksia. Yleensä ennen sopimuksen päättymispäivää et pysty kilpailuttamaan ja vaihtamaan sopimusta, sillä määräaika sitoo sinua. Tässä kuitenkin on olemassa poikkeuksia.

Kiinteiden sähkösopimusten etu on, että tiedät mistä maksat, sillä tiedossasi on vuosittaisen sähkölaskun hinta.

Tämänlaisiin sopimuksiin on usein määritelty sopimukseen sisältyvän käyttösähkön määrä. Yli menevästä osuudesta maksat sähköyhtiön sen ajankohdan voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Kiinteä sopimusmuoto kannattaa silloin, kun vuotuinen sähkön käyttömäärä on tiedossasi.

Pörssisähkö

Pörssisähkösopimuksissa sähkön hinta perustuu Spotin kilowattitunnin hintaan, joka ilmoitetaan senteissä. Tämänkaltainen sopimus on poikkeava, koska maksu sähköstä tapahtuu pörssin määrittämän sähkön hinnan mukaan. Kyseessä on siis markkinahintaan perustuva sopimus. Hinta sähkölle voi vaihdella paljonkin, mutta yleensä vuoden katsannossa se on tasaisempi. Pitkällä aikavälillä pörssisähkö voi siis olla edullinen vaihtoehto talouteenne.

On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että pörssisähkö kerrostaloasunnossa ei ole sama asia kuin omakotitalossa. Pörssisopimus ei ole aina sopiva vaihtoehto talouteen. Kannattaa varautua tämänlaisessa sopimuksessa siihen, että talvisin sähkölämmitteiset asunnot vievät paljon sähköä ja lasku voi olla suurempi.

Määräaikainen sopimus

Määräaikaista sopimusta tehdessäsi sovit siitä yhtiön kanssa, kuinka kauan sopimus on voimassa sekä miten paljon sopimukseen sisältyy kulutettavaa sähköä. Sopimukset, jotka ovat määräaikaisia, määrittävät hintansa usein samaksi koko sopimuksen ajaksi. Tällöin ylimenevästä sähkön määrästä maksetaan sen ajankohdan validi hinta. Tämä on hyvä tarkistaa sopimusta tehtäessä.

Huonona puolena määräaikaisessa sopimuksessa voi olla, että se on vaikea irtisanoa ellet ole muuttamassa esimerkiksi Loimaan sisällä tai uuteen osoitteeseen Loimaalle.

Sopimus, joka on voimassa toistaiseksi

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus sähköstä on voimassa aina niin kauan, kunnes se irtisanotaan. Sopimuksen etuna on, että sen voi milloin tahansa kilpailuttaa uudelleen. Kuitenkin toistaiseksi voimassa olevien sopimusten hinnat ovat yleensä jo valmiiksi korkampia. Onneksi hinnan voi kilpailuttaa, jos esimerkiksi sähkön hinnassa tapahtuu suuria muutoksia.

Muutto Loimaalle – sähkösopimus muuton yhteydessä

Suunnittelemassa muuttoa Loimaalle? Siinä tapauksessa sähkösopimusasiat on syytä hoitaa kuntoon jo ennen muuttopäivää. Homma hoituu muutamassa minuutissa.

Kannattaa valita taloudellenne sopiva sopimus, sillä omakotitaloon voi olla parempi solmia eri sopimus kuin kerrostaloon.

Sähkösopimusedullisesti Loimaalle netistä

Meidän kilpailutussivusto antaa sinulle suosituimmat sekä edulliset vaihtoehdot sähkösopimuksen tarjoajalle Listalta pääset myös suoraan sähköyhtiön sivuille tekemään sähkösopimuksen.

Itse sopimuksen solmiminen netin välityksellä on erittäin helppoa. Valitset vain sopivan sähköyhtiön ja haluamasi sopimusmuodon. Tämän jälkeen täytät tarvittavat tiedot sivustolle, jotta sopimus voidaan solmia.

Monesti sähkösopimusta varten sinulta kysytään henkilötietoja, jonka lisäksi sähköyhtiö tarvitsee tarkan osoitteesi. Lisäksi on hyvä tietää, paljonko sähköä taloutenne kuluttaa vuodessa. Sinun tulee myös valita, millaisen sopimuksen haluat tehdä.

Sähkösopimusvoimaan heti Loimaalla

Yleensä sähkösopimus on järkevää tehdä vähintään kaksi viikkoa ennen kuin olet muuttamassa uuteen asuntoosi. Kuitenkin joskus muuttokiireessä sopimuksen teko voi unohtua ja jäädä viimetippaan. Tällöin sopimus tulee saada nopeasti voimaan.

Loimaalla on monia sähkösopimuksen tarjoajia ja useimmista yhtiöistä on mahdollista saada sähkösopimus voimaan samoin tein. Kuitenkin palveluntarjoaja voi tässä kohtaa periä erillisiä lisämaksuja nopeasta pikakytkennästä. Joissain yhtiöissä voimaan tulevaa sopimusta ei pysty tekemään netin kautta vaan sopimuksen solmiminen vaatii puhelinsoiton sähköyhtiöön.

Kun haluat välttää turhia maksuja sähkösopimuksissa, kannattaa sopimukset solmia vähintään kaksi viikkoa ennen muuttoa, jotta voit välttyä yllätyksiltä myös uuteen kotiisi asettuessasi.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä