Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,27 snt/kWh 0,83 snt/kWh 3,52 snt/kWh

Sähkösopimus Lempäälä

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Lempäälään

Kun muutat tarvitset yleensä sähkösopimuksen sähköyhtiön kanssa. Käytettävä sähkö ja sähkön siirto ovat osa sopimuksia. Itse sähkön siirtoa ei pysty kilpailuttamaan, vaan siitä vastaa tietty yhtiö. Sähkönsiirrosta Lempäälässä vastaa Elenia. Kun kyse on käyttösähköstä, kannattaa se sen sijaan aina kilpailuttaa. Täten voi saada parhaimman, edullisimman ja itsellesi sopivan vaihtoehdon. Muuttaessasi Lempälään, valitsemasi käyttösähkön tarjoaja pystyy tehdä sinullesopimuksen myös sähkönsiirrosta, joten sinun ei tarvitse miettiä sitä erikseen.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkön hinta Lempäälässä

Aina kannattaa kilpailuttaa sähkösopimus. Kyseessä on erittäin helppo toimenpide esimerkiksi meidän sivujemme kautta. Syötät palveluun vain postinumerosi ja arvion siitä, kuinka paljon sähköä taloutenne kuluttaa vuoden aikana. Jos sinulla on tilanne, ettet tiedä arvioitua sähkönkulutustanne, pystyt kuitenkin valitsemaan esimerkkivaihtoehdoistamme ennakolta sopivimman ja saat listan Lempäälässä tarjolla olevista sähkösopimusvaihtoehdoista.

Otahuomioon erilaiset sähkösopimukset

Oletko huomannut,että sähkösopimuksissa on eroja suhteessa siihen, kuinka kauan ne ovat esimerkiksi voimassa sekä millä hinnalla sähköä myydään. Kannattaakin siksi kiinnittää huomiota siihen, minkälaisen sopimuksen tekee, jotta se on sopiva tarpeisiisi.

Kiinteä sähkösopimus

Jos kyseessä on kiinteähintainen sähkösopimus, se on usein määräaikainen. Kuitenkin ennen sopimuksen päättymistä et pysty irtisanomaan tämänkaltaista määräaikaista sopimusta. Tässä kuitenkin on poikkeustilanteita.

Kiinteiden sähkösopimuksien etu on siinä, että sinulla on tarkka tieto sähkölaskujesi summista. Lisäksi tiedät vuosittaisen sähkölaskusi hinnan sekä maksat aina saman summan.

Sähkösopimukset, jotka ovat kiinteitä ovat yleensä määritelleet sopimuksen sisältävän käyttösähkön määrän. Jos sähkön käytöstä menee jotain yli, se yleensä laskutetaan sähköyhtiön sen ajankohdan hinnaston mukaisesti.

Kiinteä sähkösopimusmuoto on kannattava silloin, kun vuosittainen sähkön käyttömäärä on sinulla tarkasti tiedossa.

Pörssisähkö

Kun puhutaan pörssisähköstä, sähkön hinta perustuu Spot kilowattituntihintaan, joka ilmoitetaan euroina senteissä. Pörssisähkösopimus eroaa huomattavasti muista sähkösopimuksista, koska maksu sähköstä tulee aina pörssissä olevan markkinahinnan mukaan. Kannattaa kuitenkin huomioida, että hinta sähkölle voi vaihdella vuoden aikana monta kertaa. Jos tarkastellaan pörssisähkösopimuksia pitkällä aikavälillä, pörssisähkö voi olla kuitenkin se edullisin vaihtoehto sinulle. Kuitenkin aina hyvä muistaa, että vaikkapa pienessä kerrostaloyksiössä, jossa sähkön kulutus on vähäisempää ja tasaisempaa jokaisena vuodenaikana pörssisähköön tehtävä sopimus ei aina ole optimaalisin.

Määräaikainen sopimus

Määräaikaisessa sopimuksessa sähköyhtiön kanssa sovitaan siitä, kuinka kauan sopimus on voimassa ja paljonko sopimukseen sisältyy sähkön kulutusta. Monesti hinta määräaikaisissa sopimuksissa on samanlainen koko sopimuksen ajanjakson ajan. Tämä on kuitenkin syytä tarkistaa sopimusta tehdessä.

Kesken kaiken sopimuskauden on yleensä mahdotonta irtisanoa määräaikaista sopimusta. Kuitenkin muutto uuteen asuntoon on syy irtisanoa sopimus. Tällöin asunnon sähkösopimuksen tarkastaminen on myös oleellista, sillä uuden asunnon sähkönkulutus voi olla erilaista.

Toistaiseksi voimassa olevat sopimukset

Kuten nimikin jo kertoo, toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa sopimus on voimassa niin kauan kunnes sopimuksen osapuoli sen sanoo irti. Tämänkaltaisen sopimuksen ehdoton etu on, että voit milloin tahansa aina kilpailuttaa uudelleen sopimuksen. Tämä voi olla hyödyllistä, jos sähkön hinnassa tapahtuu merkittäviä muutoksia. Lähtökohtaisesti hinta saattaa olla näissä sopimuksissa korkeampi kuin mitä se olisi, jos solmisit määräaikaisen sopimuksen.

Sähkösopimus edullisesti Lempäälään netistä

Suosituimmat ja edullisimmat vaihtoehdot saat kilpailutussivuston avulla. Samasta listasta pääset esimerkiksi suoraan sähköyhtiöiden sivuille tekemään sähkösopimusta itsellesi.

Sähkösopimuksen tekeminen netin kautta on erittäin helppoa. Valitset haluamasi sopimuksen sekä sähköyhtiön, jonka jälkeen täytät sähköyhtiön sivuilla pyydetyt tiedot sopimusta varten.

Lommakkeiden sisällöt vaihtelevat aina yhtiöstä riippuen, mutta yleisesti lomakkeissa monesti kysytään kohdetietoja eli millaiseen asuntoon olet muuttamassa ja paljonko sähköä kuluu vuodessa.

Sähkösopimus voimaan heti Lempäälässä

Yleensä sähkösopimus on hyvä tehdä kaksi viikkoa ennen muuttoajankohtaa. Tämä johtuu siitä, että kuluttajaa suojaa kuluttajansuojalaki ja kahden viikon kaupan purkamisoikeus. Joskus muuttokiireessä tai jostain muusta syystä voi sähkösopimuksen teko unohtua, jolloin sähkösopimus saadaan kyllä monesti nopeasti voimaan, mutta siitä voi joutua maksamaan lisämaksua.

Lempäälässä on monia sähkösopimuksia tarjoavia tahoja ja monesta yhtiöstä sopimuksen saa voimaan vaikka heti. Tässä kohtaa kannattaa kuitenkin muistaa, että siitä voi koitua sinulle ekstrakuluja. Kyseessä on pikakytkentämaksu. Joissain yhtiöissä heti voimaan tulevan sopimuksen teko ei onnistu netistä vaan sinun tulee olla esimerkiksi puhelimitse yhteydessä sähkösopimuksen tarjoajaan.

Muutto Lempäälään – sähkösopimus muuton yhteydessä

Oletko muuttamassa Lempäälään? Sähköön liittyvät asiat kannattaa hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen muuttopäivää. Sopimuksen solmiminen onnistuu nopeasti muutamassa minuutissa netissä. Myös kilpailuttaminen netissä sähkösopimuksen osalta on helppoa.

Uuden sähkösopimuksen tekeminen ajoissa on suotavaa ja se kannattaa solmia viimeistään pari viikkoa ennen muuttoajankohtaa. Sopimuksen voit tehdä myös myöhemmin, mutta se saattaa tuoda mukanaan lisäkustannuksia.

Suosituimmat sähköyhtiöt Lempäälässä

Meidän kilpailutussivustomme järjestelee sähkösopimukset suosituimpiin ja edullisimpiin. Ne näytetäänkin sinulle ensin. On vaikea sanoa suosittua sähköyhtiötä, sillä tarjontaa on hyvin paljon ja sähkösopimuksen voi solmia minkä tahansa tarjoavan yhtiön kanssa. Jokaisen tarpeet ovat myös erilaisia sähkön kulutuksen kannalta.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Pirkanmaalla
Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki
Kangasala Kihniö Kuhmoinen Lempäälä
Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano
Pirkkala Punkalaidun Pälkäne Ruovesi
Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski
Vesilahti Virrat Ylöjärvi