Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
5,5 snt/kWh 7,42 snt/kWh 9,21 snt/kWh

Sähkösopimus Lappeenranta

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Lappeenrantaan

Kilpailutamme sähkösopimukset Lappeenrannassa. Löydä hintavertailumme avulla edullinen sähkösopimus Lappeenrantaan ja tee sähkösopimus helposti netissä.

Jotta sähkö löytää piuhoista perille tulee jokaisessa sähköä käyttävässä kohteessa olla myös sähkösopimus. Sähkösopimuksen tekeminen on nopeaa, helppoa ja sen voi tehdä verkossa sijainnista riippumatta. Sopimuksen tekemistä varten tarvitset tiedot kohteesta jonne sopimusta ollaan tekemässä. Ennen sopimuksen tekemistä kannattaa kuitenkin tehdä vertailua eri sähköyhtiöiden välillä. Sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa vähintään parin vuoden välein.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkönhinta Lappeenrannassa

Sähkösopimuksien kilpailuttaminen Lappeenrannassa käy erityisen helposti Summarum vertailusivuston kautta. Kilpailutusta varten sinun tarvitsee täyttää sivulla kolmi vaiheinen hakemus ja me välitämme sen realiaikaisesti sivustollemme liittyneille sähköyhtiöille. Saat tarjouksia kohteesi sähkösopimuksista jo tunnissa, tarjoukset lähetetään sähköpostiisi. Tarjouksien saamisen nopeus riippuu myös ajankohdasta, koska hakemus on jätetty.

Kilpailutusta varten tarvitset:

  • Tiedot kohteesta johon kilpailutat sopimusta mm. kulutettavien kilowattien määrä.
  • Kohteen aiemmat kulutustiedot kuten hinta.
  • Tiedon siitä, että nykyinen sähkösopimus voidaan päättää.

Täytä hakemus Summarum sivulla kohteen tiedoilla ja vertaile saamiasi tarjouksia aiempiin kohteen sähkölaskuihin. Vertailussa kannattaa kiinnittää hintaan tarjottaviin kilowatti hintaan / per tunti sekä sähköyhtiön veloittamiin kuukausi- tai perusmaksuihin. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Edullinen sähkösopimus Lappeenrantaan netistä

Tähän ei voida antaa yksitoikkoista vastausta, joka sopisi jokaiseen kohteeseen sillä sähkösopimuksen hinta on riippuvainen kohteesta, sijainnista sekä kulutustottumuksista. Parhaiten edullisimman sähkösopimuksen juuri sinun kohteeseen saat kilpailuttamalla sähköyhtiöt Summarum palvelun kautta.

Sähkösopimus heti voimaan Lappeenrannassa

Ensisijaisesti jotkin sähköyhtiöt tarjoavat heti voimaan tulevia sähkösopimuksia muuttajille lisämaksusta. Vanhan sähkösopimuksen vaihtaminen uudeksi vie yleensä muutaman päivän. Mikäli tarkoituksena on kilpailuttaa sähkösopimus kohteeseen jossa on jo sähkösopimus voi uuden sopimuksen asettaa voimaan astuvaksi vaikka edellisen sähkökauden loppuun, kuten kuun vaihteeseen. Sähkösopimuksen muuttaminen ei vaadi kohteen asukkailta erillisiä toimenpiteitä sopimuksen hyväksymisen lisäksi. Myöskään sähkönjakelijan muuttuminen ei näy arjessa muuta kuin muuttuvana laskuttajana ja edullisempana laskuna.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Lappeenrannassa

Sähkösopimuksien kohteet sekä tarpeet riippuvat hyvin paljon kohteen käyttäjästä, tästä johtuen on vaikea arvioida kaikille parhainta tai suosituinta sähkösopimusta. Se mikä on naapurilla ei välttämättä ole paras vaihtoehto sinulle. Parhaimman sähkösopimuksen Lappeenrannassa sinulle saat vain kilpailuttamalla sähköyhtiöt sinun kohteen tiedoilla. Myös omilla arvoilla on vaikutusta siihen mikä on paras sähkösopimus sillä toiselle se on tuulivoima toiselle vesivoima. Summarum palvelun kautta voit kilpailuttaa kaikki eri energia lähteet ja valita parhaimman. Kilpailutusta tehdessä palvelu antaa suuntaa antavasti vinkin siitä mikä on alueellasi ollut suosituin valittu sähkösopimus.

Muutto Lappeenrantaan – Sähkösopimus muuton yhteydessä

Mikäli muutto on edessä kannattaa sähköyhtiön kilpailutus tehdä uuteen kohteeseen aiemmin ennen muuttoa. Vaikka kilpailutuksen tekisi aiemmin voi sähkösopimuksen asettaa astumaan voimaan vasta muuttopäivänä jolloin siitä ei aiheudu ennen muuttoa kuluja ja valot ovat valmiina muuttamista tehdessä. Muuttopäivänä tehtävään sähkösopimukseen ei enää ehdi tekemään kunnollista kilpailutusta sillä välttämättä sähköyhtiöt eivät ehdi antamaan tarjousta. Jos sähkösopimus unohtuu kilpailuttaa ennen muuttamista voidaan se kilpailuttaa heti muutto urakan jälkeen. Mikäli aiot kilpailuttaa sähkösopimuksen muuton jälkeen varmista ettei ennen muuttoa otettu sopimus ole määräaikainen sillä vanha sähkösopimus tulee pystyä päättämään ennen uuden voimaan astumista.

Opiskelemaan Lappeenrantaan – Sähkösopimus opiskelijalle

Monet sähköyhtiöt tarjoavat opiskelijoille omia erityishintaisia sähkösopimuksia. Opiskelijalle suunnattu sopimus voi olla varteenotettava vaihtoehto varsinkin silloin kun kyseessä on opiskelijan ensimmäinen asunto eikä sähkönkäytöstä ole kertynyt vielä vertailu kelpoista dataa.

Mikäli päätyy ottamaan tämmöisen sopimuksen kannattaa varmistaa, ettei sopimus ole määräaikainen näin opiskelijan on mahdollista vaihtaa sähkösopimusta mikäli sopimusten kilpailutuksen kautta ilmenee, että otettu paketti on kalliimpi mitä maksaisi muualla. Monissa virallisissa opiskelija asuntoja tarjoavissa yrityksissä sähkösopimus kuuluu hintaan.

Suosituimmat sähköyhtiöt Lappeenrannassa

Lappeenrannan energia on kokonaan Lappeenrannan kaupungin omistama energiayhtiö. Yhtiön sähkönmyynnistä vastaa kuitenkin VÄRE, jonka osa omistaja Lappeenrannan energia on. Sähkösopimuksen Lappeenrannassa sijaitsevaan kohteeseen voi tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa, mutta itse sähkön siirrosta vastaa Lappeenrannan energia eikä tähän ole mahdollista vaikuttaa. Voit siis huoletta kilpailuttaa sähköyhtiöt kauttamme ja löytää edullisimman vaihtoehdon.

Summarum.fi sähkön kilpailutus

Haluamme tarjota mahdollisuuden kilpailuttaa sähköyhtiöt yhdellä hakemuksella. Näin kilpailutus käy helposti sekä nopeasti. Parasta, ettei kilpailuttaminen maksa tai sido mihinkään mikäli tarjoukset eivät ole miellyttäviä. Kauttamme tehdyillä sähköyhtiöiden kilpailutuksilla asiakkaamme ovat säästäneet yli satoja euroja vuodessa. Miksi maksaa liikaa palvelusta, joka on välttämätön.

Kilpailutuksen tekeminen

Tarjouksien hakeminen käy helposti ja nopeasti vaikka omalta kotisohvalta. Täytä sivuillamme hakemus johon täydennetään tiedot kohteesta, käyttämäsi sähkön määrä sekä omat tietosi. Lähetä hakemus ja jää odottamaan tarjouksia. Tarjouksia alkaa tulla sähköpostiisi jopa tunnissa sillä välitämme hakemuksesi realiaikaisesti sähköyhtiöille vuorokauden ajasta riippumatta. Hakemuksen teko ajankohdalla voi kuitenkin olla vaikutusta siihen kuinka nopeasti tarjouksia tulee.

Tarjouksen hyväksyminen

Miellyttävän tarjouksen saamisen jälkeen sopimuksen hyväksyminen käy helposti verkossa tarjouksella annettujen ohjeiden mukaisesti. Sopimuksen tekeminen käy myös nopeasti sillä olet antanut tarvittavat tiedot sopimusta varten jo hakemuksella. Mikäli hyvää tarjousta ei tule ei hätää voit jättää reagoimatta tarjouksiin ilman seuraamuksia sillä hakemusta täytettäessä et ole sitoutunut hyväksymään tarjouksia.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä