Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
6,44 snt/kWh 5,17 snt/kWh 9,16 snt/kWh

Sähkösopimus Lahti

Ladataan lomaketta..

Summarum Mediassa

Sähkösopimus Lahteen

Kilpailutamme sähkösopimukset Lahdessa. Löydä hintavertailumme avulla edullinen sähkösopimus Lahteen ja tee sähkösopimus helposti netissä.

Sopimus sähköyhtiön kanssa on välttämätön jokaisessa paikassa jossa sähköä on tarkoitus käyttää. Lahdessa kuten muillakin Suomalaisilla paikkakunnilla sähkösopimuksen voi tehdä minkä tahansa Suomalaisen sähköyhtiön kanssa.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkön hinta Lahdessa

Sähkösopimuksien kilpailu kannattaa, mikäli ei halua maksaa palvelusta ylimääräistä. Kilpailuttaminen kannattaa tehdä jokaisessa kohteessa parin vuoden välein. Näin huolehdit siitä, että sinulla on aina edullista sähköä käytettävissä. Sähkön hintaa on hyvä vertailla sillä sähköyhtiöt tarjoavat sähköään eri hinnoilla. Vertailemalla ja kilpailuttamalla sähkösopimukset säästät jopa satoja euroja vuodessa sähkölaskustasi.

Kiinteä vai käytön mukaan veloitettava sopimus?

Sähköyhtiöt tarjoavat sopimuksia kaikenlaisiin kohteisiin erilaisilla palveluilla. Saatavilla on kiinteä sähkösopimus heille, jotka haluavat tietää ennalta kuukausittain kuinka paljon sähkölasku tulee olemaan. Kiinteää sopimusta haettaessa on hyvä tietää mahdollisimman tarkkaan oma kulutus, sillä yli menevä kulutus laskutetaan erillisen hinnaston mukaisesti. Kiinteällä sopimuksella maksetaan ennalta määritetty hinta käytti sähköä tai ei. Vaihtoehtoisesti on valittavana laskutus kulutuksen mukaan jolloin maksat vain siitä mitä kulutat, tällöin hyödyt siitä kun kulutat vähän kun taas kuukaudet jolloin sähkö kuluttaa enemmän laskutetaan saman arvoisesti kuin muutkin käytetyt tunnit. Hintaan vaikuttaa sopimus kohteen sijainti, käytettävä energia määrä sekä tietenkin sähköyhtiö. Lisäksi voidaan laskuttaa myös kuukausi- tai perusmaksuja sähkön käytön lisäksi.

Edullinen sähkösopimus Lahteen netistä

Sähköyhtiöt tarjoavat mahdollisuutta sopimuksen tekemiseen heidän omilla nettisivuillaa. Nettisivuilla asiakkaita houkutellaan erilaisilla tarjouksilla, jotka ovat voimassa vain sopimuksissa jotka tehdään sähköyhtiön omilla sivuilla. Tästä huolimatta myös sähköyhtiön omat tarjoukset kannattaa kilpailuttaa Summarum palvelun kautta, sillä saatat saada jostain toisesta yhtiöstä paremman tarjouksen. Summarum palvelun kautta kilpailutat kerralla usean sähköyhtiön saaden heti heidän tarjouksensa laskettuna juuri sinun kohteeseen sopivaksi.

Sähkösopimus heti voimaan Lahdessa

Muuton yhteydessä sähköyhtiöt tarjoavat heti voimaan tulevaa sähkösopimusta, joka kuitenkin edellyttää että kohteessa ei ole aiempaa voimassa olevaa sähkösopimusta. Sähkösopimus tulee voimaa muutaman arkipäivän sisällä sopimuksen tekemisestä. Mikäli kohteessa on sähkösopimus tulee uuden sähköyhtiön purkaa voimassa oleva sopimus ja tehdä oman yhtiön siirto kohteeseen. Asiakkaalta ei vaadita toimenpiteitä, kaikki tapahtuu sähköyhtiöiden kesken. Sähköyhtiön vaihtuminen ei näy asiakkaan arjessa. Sopimusta tehtäessä on mahdollista valita sopimuksen voimaantulo ajankohta. Ajankohta kannattaa miettiä edellisen laskutus kauden loppuun, jotta välttyy päällekkäin laskutukselta. Edellisen laskutus kauden voi tarkistaa aiemmasta sähkölaskusta.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Lahdessa

Paras sopimus on aina kilpailutettu sopimus, jolla et maksa liikaa ja säästät jopa satoja euroja vuodessa. Summarum vertailu palvelu antaa välittömästi hakemuksen tekemisen jälkeen suosituimman sähkösopimuksen alueellesi, kuitenkaan suosituin sopimus ei välttämättä ole paras sopimus, tämän vuoksi vertailu kannattaa tehdä huolellisesti. Kiinnitä huomiota tarjotun sopimuksen sähkön hintaan sekä muihin sähköyhtiön veloittamiin kuluihin.

Muutto Lahteen – sähkösopimus muuton yhteydessä

Sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa ennen muuttoa, kuten aiemmin mainittiin voi sopimuksen aloitus ajankohdan asettaa vaikka muuttopäivälle. Tällöin ei tarvitse ottaa kiireessä ensimmäistä sähkösopimusta, eikä sopimuksesta muodostu kuluja ennen sen alkamista. Kilpailuttaminen kannattaa viimeistään viikko ennen muuttoa.

Opiskelemaan Lahteen – sähkösopimus opiskelijalle

Useimmat opiskelija-asunnot ovat sisällyttäneet sähkön vuokran hintaan, kohteeseen ei ole mahdollista tehdä omaa sähkösopimusta tai kilpailutusta. Mikäli kuitenkin sähkösopimus on tarpeellinen kannattaa sähköyhtiöt kilpailuttaa, useimmiten opiskelija asunnot ovat pieniä ja niiden sähkönkulutus on matalaa. Sähköyhtiöt tarjoavat opiskelijoille suunniteltuja sopimuksia, nämä myös kannattaa vertailla, useimmiten tarjotut opiskelija sopimukset ovat kiinteitä sopimuksia määräajalla. Sähköstä maksetaan tietyn verran käytit sähköä tai et. Kilpailuttaessasi sähköyhtiöiden tarjoamat opiskelija sopimukset sekä muut saatavilla olevat sähkösopimukset kannattaa vertailla samoja asioita kuin minne tahansa muualle sopimusta tehdessäkin. Sähkösopimuksen kilpailuttaminen voi olla vaikeaa, mikäli kyseessä on ensi asunto. Kilpailutusta on hankala tehdä ilman tietoa kulutuksesta, joten kilpailutus kannattaa tehdä vähän myöhemmin kun kulutuksesta on kertynyt tietoa.

Suosituimmat sähköyhtiöt Lahdessa

Lahti Energia on Lahden kaupungin kokonaisuudessaan omistama energia yhtiö. Yhtiö vastaa sähkönsiirrosta koko Lahden alueella. Sähkösopimuksen Lahdessa sijaitsevaan kohteeseen voi tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa, mutta itse sähkön siirrosta vastaa Lahti energia, eikä tähän ole mahdollista vaikuttaa. Voit siis kilpailuttaa sähköyhtiöt kauttamme ja valita edullisimman.

Summarum sivustolla hakemuksen täyttäminen

Hakemus on helppo ja selkeä. Löydät kaikki tarvittavat tiedot edelliseltä sähkölaskulta. Hakemus on kolme vaiheinen, voit tutustua hakemuksen eri vaiheisiin:

  1. Lisää sopimus kohteen tiedot sekä Tiedot energian kulutuksestasi. Energian kulutukseen liittyvät tiedot löytyvät sähkölaskulta.
  2. Palvelumme antaa edellisen vaiheen vastauksien perusteella tarjoukset sähkösopimuksista. Halutessasi voit lisätä lisäpalveluita sopimukseen.
  3. Hyväksy ja allekirjoita sopimus. Sopimusta varten tulee täydentää omat henkilötietosi sekä sopimuksen alkamisajankohdasta. Tiedot välitetään valitsemallesi sähköyhtiölle.

Tarjouksen hyväksyminen

Saadessasi sopivan tarjouksen kohteeseen voit hyväksyä ja muodostaa sopimuksen kolmannella sivulla. Hyväksyminen on helppoa ja nopeaa. Tietoja ei tarvitse uudelleen enää täyttää sillä kaikki tarvittavat tiedot annettiin sopimuksen tekemistä varten jo hakemuksen alussa. Vaikka sopimus tehdään Summarum.fi kautta teet sopimuksen sähköyhtiön kanssa. Sähkösopimuksen tekeminen sivustollamme on luotettavaa ja turvallista.

En saanut hyviä tarjouksia

Mikäli et saanut sinulle sopivia tarjouksia, ei hätää sinun ei tarvitse tehdä saaduille tarjouksille mitään, sillä hakemuksen täyttäminen sitonut sinua mihinkään.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen