Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,63 snt/kWh 0,2 snt/kWh 5,23 snt/kWh

Sähkösopimus Kuopio

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Kuopioon

Kilpailutamme sähkösopimukset Kuopiossa. Löydä hintavertailumme avulla edullinen sähkösopimus Kuopioon ja tee sähkösopimus helposti netissä.

Kuopiossa on useampia hyviä vaihtoehtoja valittavana sähkösopimusta tehdessä. Sähköyhtiöitä on useampia, samoin kuin erilaisia sähkösopimusvaihtoehtoja. Niistä löydät itsellesi varmasti sopivan.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkön hinta Kuopiossa

Sähkösopimukset kannattaa kilpailuttaa ennen sen tekoa. Näin saat itsellesi parhaiten sopivan sopimuksen. Myös sähkön hintaa on hyvä vertailla. Eri sähköyhtiöt tarjoavat sähköään hieman eri hinnoin. Vertailemalla ja kilpailuttamalla löydät parhaan hinnan.

Kuopiossa sähköä tarjoavia yhtiöitä on useampia, kuten Vattenfall, Väre, Fortum, Oomi, Lumo Energia sekä Lumme-energia. Tarjous kannattaa pyytää useammalta yhtiöltä ennen sopimuksen tekoa.
Sähköyhtiöt tarjoavat erilaisia sopimuksia. Mikäli haluat tietää kuinka paljon sähkölaskusi on joka kuukausi, kannattaa valita sopimus kiinteällä kuukausihinnalla. Kiinteällä kuukausihinnalla olevia paketteja on eri yhtiöillä tarjolla eri kokoisia. Arvioimalla sähkönkulutuksesi taloutesi koon mukaan saat valittua oikean kokoisen sähköpaketin itsellesi. Mikäli tarvitset apua oikean paketin valintaa, sähköyhtiöt neuvovat mielellään. Useammalla yhtiöllä on nettisivuillaan virka-aikana auki oleva chat-palvelu, jonka kautta voit tarvittaessa kysyä apua. Jos taas mieluummin maksat joka kuukausi vain kuluttamastasi sähököstä, sekin on mahdollista.

Edullinen sähkösopimus Kuopioon netistä

Suurimmalla osalla sähköyhtiöistä on omat nettisivut, joiden kautta voi tehdä sähkösopimuksen suoraan. Lisäksi nettisivuilta voi löytää ajankohtaisia tarjouksia, jotka kannattaa hyödyntää. Osa nettisivuilta löytyvistä tarjouksista on voimassa vain, kun sähkösopimuksen tekee nettisivujen kautta. Pääset kuitenkin helpommalla kilpailuttamalla sähköyhtiöt summarum kilpailutus palvelun kautta. Palvelumme tarjoaa sinulle välittömästi tarjouksen useammasta sähköyhtiöstä ja voit valita itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

Sähkösopimus heti voimaan Kuopiossa

Poikkeustilanteissa kuten muuttaessa jotkin sähköyhtiöt tarjoavat heti voimaan tulevia sähkösopimuksia, tämä kuitenkin edellyttää ettei kohteessa ole aiempaa voimassa olevaa sähkösopimusta. Pääsääntöisesti sähkösopimus tulee voimaa muutaman arkipäivän sisällä sen tekemisestä. Mikäli kohteessa on jo entuudestaan sähkösopimus tulee uuden sähköyhtiön purkaa voimassa oleva sopimus ja tehdä oma siirto kohteeseen. Asiakkaan ei tarvitse tehdä siirron vuoksi mitään sähköyhtiöt hoitavat sopimusten purut sekä siirrot itsenäisesti. Sähköyhtiön vaihtuminen ei näy asiakkaan arjessa kuin uutena laskuttajana laskulla sekä edullisempana laskuna. Sopimusta tehtäessä on asiakkaan mahdollista päättää sopimuksen voimaantulo ajankohta, tämä kannattaa laittaa laskutus ajankohdan vaihtumiseen, mikä yleensä sähköyhtiöillä on kuukauden lopussa. Laskutus kausi selviää myös edellisestä sähkölaskusta.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Kuopiossa

Paras sopimus on kilpailutettu sopimus, miksi maksaa välttämättömästä tarpeesta enemmän kuin on tarpeen? Vertailu palvelumme näyttää hakemuksen tekemisen jälkeen mikä on ollut suosituin sähkösopimus alueellasi, kuitenkaan suosituin sopimus ei välttämättä ole paras sopimus sinulle, siksi vertailu kannattaa tehdä huolellisesti. Vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota tarjotun sopimuksen kilowatti hintaan sekä lisäksi laskutettaviin muihin kuluihin kuten sopimuksen perusmaksuun.

Muutto Kuopioon – sähkösopimus muuton yhteydessä

Sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa heti kun tietää muutto kohteen, kuten aiemmin mainittiin voi sopimuksen voimaantulo ajankohdan asettaa halutulle päivälle, kuten muuttopäivälle. Näin ei tarvitse ottaa kiireessä ensimmäistä sähkösopimusta mitä tarjotaan, eikä sopimuksesta koidu kuluja ennen sen voimaan astumista. Kilpailuttaminen kannattaa tehdä kuitenkin viimeistään viikko ennen muuttoa.

Opiskelemaan Kuopioon – sähkösopimus opiskelijalle

Riippuen kohteesta useimmat opiskelija-asuntoja vuokraavat yritykset ovat sisällyttäneet sähkön vuokran hintaan, tällöin kohteeseen ei ole mahdollista tehdä omaa sähkösopimusta tai kilpailutusta. Mikäli kuitenkin sähkösopimus on tarpeellinen kannattaa ne kilpailuttaa sillä useimmiten opiskelija asunnot ovat pieniä ja niiden sähkönkulutus on matalaa. Sähköyhtiöt tarjoavat monesti opiskelijoille eritoten suunniteltuja sopimuksia, kannattaa nämä myös vertailla, mutta monessa tilanteessa ne ovat ns. kiinteä hintaisia sopimuksia. Maksat siis tietyn verran käytit sähköä tai ei. Kun kilpailutat sähköyhtiöiden tarjoamat opiskelu sopimukset sekä perus sähkösopimukset kannattaa vertailla niiden kilowatti tunti hintaa. Sähkösopimuksen kilpailuttaminen voi olla hankalaa, mikäli kyseessä on ensi asunto. Tällöin kannattaa odottaa, jotta vertailukelpoista dataa kertyy sähkön kulutuksesta ja tehdä kilpailutus vähän myöemmin.

Suosituimmat sähköyhtiöt Kuopiossa

Kuopion energia on Kuopion kaupungin kokonaisuudessaan omistama energia yhtiö. Yhtiö vastaa sähkönjakelusta kokonaisuudessaan Kuopion alueella. Sähkösopimuksen Kuopiossa sijaitsevaan kohteeseen voi tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa, mutta itse sähkön siirrosta vastaa Kuopion energia, eikä tähän ole mahdollista vaikuttaa. Voit siis huoletta kilpailuttaa sähköyhtiöt kauttamme ja löytää edullisimman vaihtoehdon.

Hakemuksen tekeminen Summarum sivustolla

Hakemus on helppo ja selkeä jokaisen täyttää. Löydät pääsääntöisesti kysyttävät tiedot edelliseltä sähkölaskultasi. Tutustu hakemuksen vaiheisiin:

  1. Täydennä kohteen tiedot, asuntotyyppi sekä sijainti. Tiedot energian kulutuksesta sekä nykyisen sähkösopimuksen tietoja.
  2. Saat edellisen vaiheen perusteella sopivat sähkösopimukset. Näet tarjolla olevat yritykset ja niiden tarjoamat sähkösopimukset. Lisäksi voit valita halutessasi lisäpalveluita sopimukseen.
  3. Hyväksy sopimus. Tätä varten sinun tulee täydentää tietosi sekä tiedot sähkösopimuksen halutusta voimaantulo ajankohdasta. Tiedot välitetään sähköyhtiölle, jonka valitsit edellisellä sivulla.

Tarjouksen hyväksyminen

Saadessasi miellyttävän tarjouksen voit hyväksyä ja muodostaa sopimuksen kolmannessa vaiheessa. Hyväksyminen käy helposti verkossa. Tietoja ei tarvitse uudelleen enää antaa sillä kaikki tarvittavat tiedot annettiin sopimuksen tekemistä varten jo hakemusta tehdessäsi. Vaikka sopimus tehdään sivustomme kautta teet sopimuksen suoraan sähköyhtiön kanssa. Sähkösopimuksen tekeminen sivustollamme on yhtä luotettavaa ja turvallista kuin puhelimessa suoraan sähköyhtiön kanssa.

En saanut miellyttäviä tarjouksia

Mikäli et saanut sinua miellyttäviä tarjouksia, ei hätää sinun ei tarvitse tehdä saamillesi tarjouksille mitään, sillä et sitoutunut tarjouksien hyväksymiseen hakemusta tehdessäsi.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Pohjois-Karjalassa
Iisalmi Joroinen Kaavi Keitele
Kiuruvesi Kuopio Lapinlahti Leppävirta
Pielavesi Rautalampi Rautavaara Siilinjärvi
Sonkajärvi Suonenjoki Tervo Tuusniemi
Varkaus Vesanto Vieremä