Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,63 snt/kWh 0,2 snt/kWh 5,23 snt/kWh

Sähkösopimus Kruunupyy

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Kruunupyyhyn

Sähkösopimusten vertailu on hyvin helppoa ja yksinkertaista. Voit tutustua eri sähköyhtiöiden hintoihin Kruunupyyssä kätevästi palvelumme kautta jo tänään suoraan kotisohvaltasi. Nyt on oikea hetki kilpailuttaa sähkösopimuksesi, ja voit varmistaa omiin tarpeisiisi parhaan sopimuksen.

Edullinen sähkösopimus Kruunupyyhyn netistä

Sähkön kilpailutus kannattaa aina, ja nyt on juuri oikea hetki laittaa sähkösopimuksesi ajan tasalle, kun sähköhinnat ovat selvästi kallistuneet sähkömarkkinoilla. Hinnannousun vaikutukset ovat tuntuneet kuluttajien kukkaroissa myös Kruunupyyssä, kun sähköyhtiöt Suomessakin ovat joutuneet nostamaan sähkösopimusten myyntihintoja. Sähkö on yksi nykypäivän perustarpeista, ja harva meistä pärjää elämässä ilman sähköä, jota kuluu monissa arjen toiminnoissa, kuten asunnon valaistuksessa, ruuanlaitossa ja puhelimen latauksessa. Siksi on erityisen tärkeää olla tarkkana, että et maksa sähköstäsi liikaa ja tehdä kilpailutus säännöllisesti.

Sähkösopimuksen kilpailutus on sinulle täysin maksutonta. Kun haluat vertailla sähköyhtiöiden tämänhetkisiä sopimuksia palvelussamme, sinun tarvitsee tietää vain Kruunupyyn postinumerosi, rakennuksen tyyppi ja arvio sähkön vuosikulutuksestasi, jonka voit helposti tarkistaa aiemmasta sähkölaskustasi tai nykyiseltä sähköntoimittajaltasi. Voit kirjata tiedot lomakkeelle ja saat heti nähtäville, millaisia sähkösopimuksia on tarjolla Kruunupyyssä.

Kun olet ensin vertaillut ajankohtaisia sähkösopimuksia, uuden juuri sinun tarpeiseesi ja kukkarollesi sopivan sähkösopimuksen voit tehdä suoraan kotisohvalta. Tilauslomakkeen täyttämiseen pääset suoraan valitsemalla haluamasi sähkösopimuksen. Tilauslomake täytetään sähköyhtiöstä riippuen joko suoraan sivuillamme tai sinut ohjatataan linkkien kautta täyttämään lomake sähköyhtiön omilla sivuilla.

Sähkösopimus heti voimaan Kruunupyyssä

Sähkösopimusten kilpailuttaminen on sinulle vaivatonta, sillä Suomessa sähköyhtiöt hoitavat asiakkaan puolesta keskenään sähkönmyyjän vaihtamiseen liittyvät toimenpiteet, kuten vanhan sopimuksen päättämisen.

Toistaiseksi voimassaolevan sähkösopimuksen voi vaihtaa milloin vain kahden viikon irtisanomisajalla, ja määräaikainen sopimus on mahdollista vaihtaa, kun sopimusaika on päättynyt. Määräaikaisen sopimuksen voi kuitenkin irtisanoa muuton vuoksi, jos ei ole sovittu toisin.

Määräaikaisessa sopimuksessa sähkön hinta pysyy samana sovitun määräajan, joka on yleensä 12 tai 24 kuukautta tai jopa 36 kuukautta. Kun tiedät tarkasti, mitä sähköstäsi maksat lähivuosien aikana, kulujen ennakointi ja talouden suunnittelu on helppoa. Toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus on määräaikaista joustavampi, ja sen voi halutessaan irtisanoa milloin vain 14 vuorokauden irtisanomisajalla. Näissä sopimuksissa sähkönhinta voi kuitenkin muuttua sähköyhtiön ilmoituksesta, ja sähköyhtiön on ilmoitettava asiakkaalle muutoksista vähintään 30 vuorokautta ennen tulevaa muutosta.

Sähkösopimus vaihtuu yleensä 14 vuorokauden sisällä, kun uusi sopimus on solmittu. Sähkömyyjän vaihtuminen ei aiheuta sinulle sähkökatkosta tai erillisiä lisäveloituksia. Huomaathan, että sähkölaskusi koostuu sähköenergian hinnan lisäksi sähkön siirtohinnasta ja veroista, ja voit kilpailuttaa ainoastaan sähkön myynnin osuuden.

Suosituimmat sähkösopimukset Kruunupyyssä

Sähkönmyyjää valittaessa yleinen syy vaihtaa sopimusta on sen hinta. Sähköyhtiöillä on Kruunupyyhyn tarjolla erilaisia sähkösopimuksia, määräaikaisia ja toistaiseksi voimassaolevia, ja sähköhintaan vaikuttaa sopimustyypin lisäksi myös esimerkiksi sähkön tuotantotapa.

Vertailupalvelussamme saat helposti näkyviin sähköyhtiöiden ajankohtaiset sopimukset, joihin kannattaa huolellisesti perehtyä ennen päätöksen tekemistä. Sähköyhtiötä vaihtaessa kannattaa miettiä, mitä haluat uudelta sopimukselta ja miten se vaikuttaa omaan talouteesi. Sähkön kilpailutus on aina helppo tapa säästä arjen kustannuksissa.

Vastuullinen asiakas ei valitse sähköyhtiötä kuitenkaan ainoastaan hinnan perusteella. Nykyään myös ympäristöystävällisyys on yhä tärkeämpi tekijä sähköyhtiön valinnassa, ja voit palvelussamme helposti valita haluamasi sähkön tuotantotavan. Vihreä sähkö on tuotettu ympäristöystävällisesti esimerkiksi vesi-, tuuli- tai aurinkovoimalla, ja vihreän sopimuksen valinta on konkreettinen ilmastoteko.

Kruunupyyssä suosittuja sähkösopimuksia ovat lisäksi pörssisähköön perustuvat sopimukset. Niissä sähköhinta perustuu pohjoismaisen sähköpörssin Nord Poolin tuntikohtaiseen Suomen aluehintaan eli sähkön spot-hintaan, johon lisätään arvonlisävero ja kunkin sähköyhtiön oma välityspalkkio. Pörssisähkösopimus on erinomainen valinta esimerkiksi silloin, kun haluat seurata aktiivisesti sähkönkulutustasi. Suurimman hyödyn pörssisähkösopimuksesta saat, kun painotat sähkökulutusta edullisimmille tunneille ja kulutat silloin kun sähkö on halpaa.

Muutto Kruunupyyhyn – tee uusi sähkösopimus

Muuttaminen on erityisen hyvä ajankohta kilpailuttaa sähkösopimus, ja sen voi tehdä jos muutat uutena asukkaana Kruunupyyhyn tai muuttaessasi paikkakunnan sisällä paikasta toiseen.

Muuttaessa sähkösopimuksen tekeminen uuteen kotiin on yksi tärkeimmistä asioista, joka tulee tehdä ajoissa. Se kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jotta sähkö on varmasti kytkettynä päälle, kun muuttopäivä koittaa ja muuttaminen sujuu valoisissa tunnelmissa. Uusi sopimus suositellaan tehtäväksi mielellään kaksi viikkoa ennen muuttoa.

Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen voi kilpailuttaa aina halutessaan kahden viikon irtisanomisajalla. Määräaikainen sopimus ei ole samalla tavalla joustava vaihtoehto, mutta muuton yhteydessä senkin voi halutessaan kilpailuttaa ja uusia, sillä sähkösopimus on aina asuntokohtainen.

Muuton yhteydessä on hyvä myös aina tarkistaa sähköyhtiöiden voimassaolevat tarjoukset ja kampanjat Kruunupyyhyn. Osa sähköyhtiöistä tarjoaa muuttajille erilaisia rahanarvoisia etuja, esimerkiksi tietyn tuntimäärän ilmaista sähköenergiaa.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Pohjanmaalla
Kaskinen Korsnäs Kristiinankaupunki Kruunupyy Laihia
Luoto Maalahti Mustasaari Närpiö Pedersören kunta
Pietarsaari Uusikaarlepyy Vaasa Vöyri