Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
3,27 snt/kWh 2,16 snt/kWh 1,54 snt/kWh

Sähkösopimus Kouvola

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Kouvolaan

Kilpailutamme sähkösopimukset Kouvolassa. Löydä hintavertailumme avulla edullinen sähkösopimus Kouvolaan ja tee sähkösopimus helposti netissä.

Kouvolassa kuten kaikkialla muuallakin Suomessa sähkön käyttö edellyttää sähkösopimuksen tekemistä sähkön käyttö kohteeseen. Sopimuksen voi tehdä minkä tahansa Suomalaisen sähköyhtiön kanssa.

Kilpailuta ja vertaile sähkösopimukset ja sähkön hinta Kouvolassa

Sähkösopimukset kannattaa kilpailuttaa aina ennen sopimuksen tekoa. Vaikka uudelle sopimukselle ei olisi tarvetta on suositeltavaa kilpailuttaa olemassa oleva sopimus vähintään parin vuoden välein. Mikäli käytössä on määrä aikainen sopimus kilpailuttaminen kannattaa tehdä aina määräajan päättyessä. Tällöin sinulla on aina edullinen sopimus käytössäsi. Sähkön kilpailutus tehdään ensisijaisesti sähkön hinnan kilpailuttamisen vuoksi sillä eri sähköyhtiöt tarjoavat sähkö eri hinnoin. Sähkön hintaan vaikuttaa kohteen sijainti, koko ja kulutus tottumukset. Parhaiten kilpailutuksen teet edellisellä sähkölaskulla näkyvän kulutuksen perusteella. Kilpailuttaminen kannattaa tehdä useamman sähköyhtiön kesken, sillä kilpailun avulla säästät jopa satoja euroja vuodessa sähkölaskuissa. Kilpailuttamisessa kannattaa käyttää avuksi Summarum kilpailutus palvelua, josta saat heti tarjouksen useammasta sähköyhtiöstä.

Kiinteä vai kulutuksen mukaan laskutettava sopimus?

Sähkön hinnassa on viime aikoina tapahtunut suuriakin muutoksia, mikä on saanut ihmiset tarkkailemaan omaa sähkön kulutustaan. Tässä vaiheessa on hyvä kilpailuttaa oma sähkösopimus ja säästää jopa satoja euroja vuodessa ilman, että sähkön kulutusta tarvitsee vähentää.

Sähköyhtiöt tarjoavat yleensä kahdenlaisia sopimuksia:

Kiinteä sopimus joka on kuukausittain saman hintainen. Sopimukseen sisältyy tietty määrä käytettäviä kilowatteja, jotka arvioidaan edellisen kulutuksen mukaisesti. Mikäli kilowatteja jää käyttämättä niitä ei hyvitetä, yli menevä osuus veloitetaan erillisen hinnaston mukaisesti.

Mikäli kulutus pysyy määritellyn paketin sisällä on hinta aiemmin määritelty. Kiinteä hintaiset sopimukset ovat yleensä määräaikaisia mikä turvaa sähkön hinnan koko sopimus kauden. Kauden lopussa sopimus kannattaa kilpailuttaa uudelleen.

Vaihtoehtona kiinteälle sopimukselle on kulutuksen mukaan veloitettava laskutus, maksat siis vain siitä mitä kulutat. Kulutuksen mukaan menevissä laskutuksissa yleensä sähkön hinta on matalampi kuin kiinteä hintaisissa eikä sopimukset ole määräaikaisia.

Edullinen sähkösopimus Kouvolaan netistä

Sähköyhtiöt tarjoavat erilaisia tarjouksia omilla nettisivuillaan, useimmiten tarjoukset ovat voimassa tehdessäsi sopimuksen nettisivujen kautta. Sähköyhtiöiden tarjoukset kannattaa kuitenkin myös kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä. Helpoiten kilpailutuksen teet.

Tehdessäsi kilpailutuksen Summarum palvelun kautta riittää, että täydennät tiedot kertaalleen hakemukseen. Voit lopulta tehdä myös sopimuksen kauttamme suoraan sähköyhtiön kanssa.

Sähkösopimus heti voimaan Kouvolassa

Muutto tilanteissa joissakin sähköyhtiöissä on mahdollista saada heti voimaan tuleva sähkösopimus, tämä kuitenkin edellyttää ettei kohteessa ole sillä hetkellä voimassa olevaa sähkösopimusta. Sähkösopimus tulee voimaan muutaman arkipäivän sisällä sopimuksen tekemisestä.

Mikäli kohteessa on sähkösopimus tulee uuden sähköyhtiön purkaa aiempi sopimus ja tehdä oman yhtiön sopimuksen siirto kohteeseen. Sopimuksen purku ja uuden sopimuksen siirto eivät edellytä asukkaalta tai sopimuksen tekijältä erillisiä toimenpiteitä. Sopimus kohteessa sähköyhtiön vaihtuminen ei näy käyttäjälle mitenkään. Asiakkaan halutessa voidaan sopimus laittaa voimaan vasta tiettynä ajankohtana. Sopimuksesta ei koidu kustannuksia ennen voimaantuloa.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Kouvolassa

Paras sähkösopimus on kilpailutettu sopimus, kilpailutetulla sopimuksella säästät jopa satoja euroja vuositasolla sähkölaskuissasi. Summarum.fi vertailu palvelu antaa heti hakemuksen täyttämisen jälkeen sinulle tarjoukset edullisista sähkösopimuksista, joista voit valita itsellesi parhaimman. Kiinnitä vertailussa huomiota sähköyhtiön tarjoaman sopimuksen sähkön kilowatti hintaan sekä muihin laskutettaviin kuukausittaisiin kuluihin.

Muutto Kouvolaan – sähkösopimus muuton yhteydessä

Sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa muuton yhteydessä, koska uuteen kotiin sähkösopimus tulee kuitenkin tehdä uutena sopimuksena. Kilpailutuksen voi tehdä heti muutto kohteen tullessa tietoon, kuten aiemmin mainittiin voi sopimuksen asettaa voimaan astuvaksi erikseen valittuna ajankohtana. Sopimuksen voi kilpailuttaa jopa 3 kk ennen tai viimeistään viikkoa ennen muuttoa. Kilpailutettu sopimus mahdollistaa edullisen sähkösopimuksen myös uuteen kotiin.

Opiskelemaan Kouvolaan – sähkösopimus opiskelijalle

Sähköyhtiöt tarjoavat opiskelijoille suunniteltuja sopimuksia, jotka useimmiten ovat kiinteä hintaisia. Näin opiskelija tietää etukäteen paljonko sähkö kulut ovat kuukausittain. Opiskelijan asuessa opiskelijoille suunnatussa asunnossa on hyvin mahdollista, että sähkön hinta on sisällytetty jo vuokraan. Tällöin opiskelija ei voi tehdä omaa sopimusta kohteeseen.

Opiskelijoille suunnatut sähkösopimukset on kannattavaa kilpailuttaa sillä pakettien koossa sekä hinnassa on eroa sähköyhtiöiden välillä. Edullinen kiinteä hintainen sopimus on opiskelijalle hyvä vaihtoehto sillä silloin pystyy budjetoimaan kuukausittaisia kulujaan tarkemmin, sekä kuukausittainen sähkön hinta pysyy sopimus kauden samana.

Suosituimmat sähköyhtiöt Kouvolassa

KSS energia on Kouvolan kaupungin kokonaisuudessaan omistama energia yhtiö. Yhtiö vastaa sähkönsiirrosta kokonaisuudessaan Kouvolassa sekä lähialueilla. Sähkösopimuksen Kouvolassa sijaitsevaan kohteeseen voi tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa, mutta itse sähkön siirrosta vastaa KSS energia, eikä tähän ole mahdollista vaikuttaa. Voit siis huoletta kilpailuttaa sähköyhtiöt kauttamme ja löytää edullisimman vaihtoehdon.

Sähkön kilpailutus Summarum.fi sivustolla

Hakemus on helppo ja nopea, hakemuksen täyttämistä varten tarvitset edellisen sähkölaskusi sekä tiedot sopimus kohteesta.

  1. Täydennä asuntotyyppi sekä sijainti. Energian kulutus tiedot ovat tärkeät mahdollisimman oikean sähkö tarjouksen saamiseksi. Tiedot kulutuksesta löytyvät edelliseltä sähkölaskulta.
  2. Edellisessä vaiheessa annettujen vastauksien perusteella palvelumme hakee sinulle parhaimmat tarjoukset sähkösopimuksiin liittyen.
  3. Mikäli sait kauttamme hyvän tarjouksen voit hyväksyä sen viimeisessä vaiheessa. Täydennä myös omat henkilötietosi sopimuksen muodostusta varten.

Hyväksy edullinen sähkötarjous

Mikäli sait edullisen sopimuksen kauttamme voit hyväksyä sen viimeisessä vaiheessa. Sopimus muodostuu täysin sähköisesti hakemuksella annettujen tietojen mukaisesti. Vaikka sopimustiedot täydennetään Summarum.fi sivulla muodostuu sähkösopimus suoraan sinun sekä sähköyhtiön väliseksi. Summarum palvelun käyttäminen on täysin turvallista sekä luotettavaa. Antamasi tiedot välittyvät valitsemallesi sähköyhtiölle.

En saanut miellyttäviä tarjouksia

Mikäli et halua vastaanottaa mitään saaduista tarjouksista voit keskeyttää hakemuksen toiseen vaiheeseen. Hakemuksen täyttäminen ja tarjouksien vastaanottaminen ei sitonut hyväksymään tarjouksia palvelussamme. Toivottavasti palaat takaisin kun kilpailutus on jälleen ajankohtainen.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Kymenlaaksossa
Hamina Kotka Kouvola
Miehikkälä Pyhtää Virolahti