Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
0,63 snt/kWh 0,2 snt/kWh 5,23 snt/kWh

Sähkösopimus Kotka

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Kotkaan

Kilpailuta ja vertaile helppokäyttöisessä vertailupalvelussamme kotimaisten sähköyhtiöiden sähkösopimuksia, ja löydät nopeasti juuri sinun elämäntilanteeseesi ja tarpeisiisi sopivan sähkösopimuksen Kotkaan. Sähkön kilpailutus ja uusi sähkösopimus syntyy sivuillamme minuuteissa, valitse paras sopimus ja säästä sähkölaskussasi.

Kilpailuta ja vertaile Kotkan sähkösopimukset

Sähkösopimusten vertailu ja kilpailuttaminen kannattaa Kotkassakin tehdä säännöllisesti, jotta voit varmistaa, ettet maksa sähköstäsi liikaa. Kilpailuttaminen on sinulle maksutonta, ja sen tekeminen kannattaa aina, jotta voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan sopimuksen ja säästää näin sähkölaskussasi.

Milloin olet viimeksi kilpailuttanut sähkösopimuksesi? Kilpailutuksen tekeminen sivuillamme on helppoa ja vie vain muutaman minuutin: syötät vain vertailutyökaluun asuinalueesi postinumeron, arvion sähkön kulutuksesta sekä rakennustyypin ja lämmitysmuodon. Sähkövertailun avulla näet selkeästi, mikä on edullisin sopimus ja sopivin sähköyhtiö sinulle Kotkassa ja voit tehdä itsellesi parhaan valinnan. Parhaan vertailun saat, kun tarkistat lomakkeen tietoihin sähkön kulutuksen nykyisestä sähkölaskustasi.

Huomioithan, että voit kilpailuttaa vain sähköenergian hinnan. Sähkölaskullasi maksettava lopullinen summa koostuu sähköenergian hinnan lisäksi sähkön siirtohinnasta ja sähköveroista, joita et voi siis kilpailuttaa. Sähkön siirto ostetaan aina paikalliselta jakeluverkkoyhtiöltä.

Edullinen sähkösopimus Kotkaan netistä

Mikä on edullinen sähkösopimus juuri Kotkaan? Sähköhinnat ovat nousseet tuntuvasti Suomessa viime kuukausina, mikä näkyy monen kuluttajan kukkarossa. Sähkön hinta riippuu sähkösopimuksesta, ja voit itse vapaasti valita, miltä sähköyhtiöltä ja millaisella sopimuksella ja hinnalla sähkösi ostat.

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen on järkevää tehdä säännöllisin väliajoin, vähintään vuoden välein. Juuri nyt on oikea aika tehdä nykyisen sähkösopimuksen kilpailutus, jotta et maksa liikaa sähköstäsi, vaan voit tilata itsellesi uuden, edullisen sopimuksen. Palvelussamme voit vertailla eri kotimaisten sähköyhtiöiden sähkösopimuksia. Kilpailutuksen tekemiseen menee vain muutama hetki, ja kilpailuttamalla sähköyhtiöt löydät edullisimman saatavilla olevan sähkösopimuksen Kotkaan.

Sähkösopimus vaihtuu yleensä 14 vuorokauden sisällä, kun olet solminut uuden sopimuksen. Sähkön myyjän vaihtuminen ei aiheuta katkosta sähkön toimitukseen. Sähkösopimuksen vaihtaminen on sinulle vaivatonta, sillä Suomessa sähköyhtiöt hoitavat asiakkaan puolesta keskenään sähkönmyyjän vaihtamiseen liittyvät toimenpiteet.

Mitä ovat erilaiset sähkösopimukset?

Sähköyhtiöillä on tarjolla erilaisia sähkösopimuksia, määräaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia. Toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa sähköhinta on voimassa toistaiseksi, kuitenkin niin, että se voi muuttua 30 vuorokauden kuluessa sähköyhtiön ilmoituksesta. Näissä sopimuksissa asiakas voi halutessaan irtisanoa sopimuksen kahden viikon irtisanomisajalla.

Määräaikaisissa sopimuksissa sähkön hinta pysyy kiinteänä sopimuksessa määritellyn ajan. Tällöin asiakas ja sähköyhtiö sitoutuvat sähkönhintaan koko sopimuskaudeksi, joka on yleisesti 12 tai 24 kuukautta ja jopa 36 kuukautta. Määräaikainen sopimus on mahdollista kilpailuttaa ja vaihtaa vain määrätyn sopimusajan päätyttyä. Määräaikaisen sopimuksen voi kuitenkin irtisanoa muuton vuoksi, jos ei ole sovittu toisin.

Pörssihintaan perustuvassa spot -sopimuksessa hinta vaihtelee tunneittain. Sähköenergian hinta on Suomen hinta-alueen toteutunut Nord Pool Spot -tuntihinta, johon lisätään arvonlisävero sekä sähköyhtiön määrittelemä välityspalkkio. Pörssihintaan perustuvassa sopimuksessa sähkönhinta voi nousta ajoittain hyvinkin korkeaksi, mutta kustannukset tasaantuvat yleensä nopeasti, ja pitkällä aikavälillä pörssisähkö voi olla asiakkaalle edullisin sähkösopimustyyppi.

Opiskelemaan Kotkaan – sähkösopimus opiskelijalle

Muuttaessa opiskelemaan uuteen kotikaupunkiin on tärkeää muistaa siirtää tai tehdä sähkösopimus uuteen kotiin. Muutto Kotkaan tai Kotkan sisällä on oiva hetki kilpailuttaa sähkösopimus ja saada edullinen sähköhinta opiskelija-asuntoon.

Sähköyhtiön kilpailutus on nopeaa, helppoa ja ilmaista, ja se hoituu kätevästi netin kautta sivuillamme. Sähkösopimusten vertailu ja sähkösopimuksen tilaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jotta sähköt toimivat juuri silloin, kun niitä tarvitset uudessa kodissasi. Uusi sopimus suositellaan tehtävän mahdollisimman ajoissa, mutta mielellään kaksi viikkoa ennen muuttoa. Sähkösopimuksen pikakytkennästä voi tulla asiakkaalle lisäkustannuksia.

Kotkassa opiskelija-asunnoissa vuokraan sisältyy myös sähkö, joten omaa sähkösopimusta ei tällöin tarvita. Jos asunnon vuokraa yksityiseltä vuokranantajalta, opiskelijan tulee yleensä solmia oma sähkösopimus ennen muuttoa, mikäli sähköä ei makseta vuokranantajalle vuokran yhteydessä. Pienessä kerrostaloasunnossa, jossa kulutus on vähäistä, opiskelijan kannattaa tehdä sähkösopimus, jossa ei ole perusmaksua.

Opiskelijan on hyvä tarkastaa sähkösopimuksen kilpailutuksen yhteydessä myös sähköyhtiöiden tarjolla olevat ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat. Osa sähköyhtiöistä tarjoaa erilaisia opiskelija-alennuksia ja muita rahanarvoisia muuttoetuja, kuten ilmaista sähköä tietyksi tuntimääräksi.

Suosituimmat ja parhaat sähkösopimukset Kotkassa

Kotkan parhaimmasta sähkösopimuksesta tekee jokainen aina oman yksilöllisen valintansa, yhtä oikeaa sähköyhtiötä ja sähkösopimusta ei ole.

Sähkösopimuksen valintaan vaikuttavat muun muassa sähkön hinta per kilowattitunti ja sähköntuotannon alkuperä. Yleisin syy sähkösopimuksen vaihtamiselle on edullisempi hinta, ja nykyisin myös ympäristöystävällisyys on yhä tärkeämpi tekijä sähköyhtiön valinnassa.

Suomesta löytyy kymmeniä sähköyhtiöitä ja sähkösopimuksia, joista kukin voi valita itselleen parhaimman myös Kotkaan.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä
Sähkön kilpailutus Kymenlaaksossa
Hamina Kotka Kouvola
Miehikkälä Pyhtää Virolahti