Pörssisähkön hinta 7 vuorokauden keskiarvo 28 vuorokauden keskiarvo
3,69 snt/kWh 7,42 snt/kWh 9,21 snt/kWh

Sähkösopimus Keuruu

Ladataan lomaketta..

Sähkösopimus Keuruulle

Enää sähkösopimusten vertailu ei ole hankalaa. Voit tutustua eri sähköyhtiöiden hintoihin Keuruulla kätevästi palvelumme kautta, ja voit säästää tuntuvia summia sähkölaskuissasi. Kilpailuta jo tänään, ja autamme löytämään parhaan sopimuksen juuri sinun tarpeisiisi.

Edullinen sähkösopimus Keuruulle netistä

Euroopan epävarma tilanne nostanut hintoja merkittävästi sähkömarkkinoilla. Vaikutukset on tuntuneet kuluttajien kukkaroissa myös Keuruulla, kun sähköyhtiöt ovat joutuneet nostamaan sähkösopimusten myyntihintoja. Sähköä kuluu jokaisella meistä arkipäivän toimissa ja esimerkiksi kodin lämmitys voi tehdä suuren loven talouteen, joten oman sähkösopimuksen hintoihin kannattaa kiinnittää erityistä huomioita.

Milloin olet viimeksi kilpailuttanut oman sähkösopimuksesi? Kilpailuttaminen on hyvin helppo tapa säästää arjen menoissa, ja se kannattaa tehdä säännöllisesti, ehdottomasti vähintään vuoden välein. Juuri nyt on oikea aika kilpailuttaa sähkösopimuksesi ja vertailla palvelussamme kotimaisten sähköyhtiöiden sähkösopimuksia.

Yleisin syy sähkösopimuksen vaihtamiselle on edullisempi hinta. Edullisin sähkösopimus Keuruulle löytyy vertailemalla sähkön hintatarjouksia. Tutustu nykyiseen sopimukseesi ja vertaile sen kuukausimaksua ja sähköhintaa per kilowattitunti suhteessa ajankohtaisiin tarjouksiin, ja valitse itsellesi sopivin sähkösopimus.

Sähkösopimus heti voimaan Keuruulla

Kilpailutuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, ja se vie vain muutaman minuutin ajastasi. Kun haluat vertailla sähköyhtiöiden ajankohtaisia sopimuksia palvelussamme, sinun tarvitsee tietää vain postinumerosi Keuruulla, rakennuksen tyyppi ja arvio sähkön vuosikulutuksestasi, jonka voit helposti tarkistaa aiemmista sähkölaskuistasi. Syötä tiedot lomakkeelle ja saat heti nähtäville, millaisia sopimuksia on tarjolla Keuruulla ja voit helposti vertailla sähkösopimusten sisältöjä.

Sähkösopimuksen kilpailutus on sinulle täysin maksutonta. Kun olet huolellisesti vertaillut sähkösopimuksia, uuden edullisen ja sinulle sopivan sähkösopimuksen voi tehdä täyttämällä netissä tilauslomakkeen. Tilauslomake täytetään sähköyhtiöstä riippuen joko suoraan sivuillamme tai sinut ohjatataan täyttämään lomake sähköyhtiön omilla sivuilla.

Kilpailuttaminen on sinulle täysin vaivatonta, sillä Suomessa sähköyhtiöt hoitavat asiakkaan puolesta keskenään vanhan sopimuksen päättämisen ja kaikki muut sähkösopimusasiat. Toistaiseksi voimassaolevan sähkösopimuksen voi vaihtaa milloin vain kahden viikon irtisanomisajalla, ja määrä-aikainen sopimus on mahdollista vaihtaa sopimusajan päätyttyä, paisi muuton yhteydessä.

Sähkösopimus vaihtuu yleensä 14 vuorokauden kuluessa uuden sopimuksen solmimisesta. Elämässä voi myös tulla vastaan tilanteita, jolloin sähkösopimus on saatava voimaan pikimmiten esimerkiksi kiirellisen muuton yhteydessä. Sähköyhtiöstä ja sopimuksesta riippuen sähkösopimus voi tulla voimaan lyhyessäkin ajassa.

Uusi sähkösopimus Keuruulle muuttaessa

Oletko muuttamassa Keuruulle maaseudun rauhaan tai oletko viihtynyt Keurun kylissä jo pidempään ja löytänyt nyt uuden kodin? Muuttaminen on erityisen hyvä ajankohta kilpailuttaa sähkösopimus, ja sen voi tehdä sekä muuttaessa Keuruulle että Keuruun sisällä paikasta toiseen.

Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen voi kilpailuttaa aina halutessaan kahden viikon irtisanomisajalla. Määräaikainen sopimus ei ole samalla tavalla joustava, paitsi muuton yhteydessä. Kilpailutuksen ja sopimuksen vaihdon voi muuttaessa tehdä, vaikka määräaikaisen sopimuksen sopimuskausi olisi vielä kesken, sillä sähkösopimus on aina asuntokohtainen.

Muuttaessa sähkösopimuksen tekeminen uuteen kotiin on yksi tärkeimmistä asioista. Se kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jotta sähkö on varmasti kytkettynä päälle muuttopäivän koittaessa. Uusi sopimus suositellaan tehtäväksi mielellään kaksi viikkoa ennen muuttoa.

Muuton yhteydessä kannattaa myös tarkistaa sähköyhtiöiden voimassaolevat tarjoukset ja kampanjat Keuruulle. Osa sähköyhtiöistä tarjoaa muuttajille erilaisia rahanarvoisiaetuja, kuten ilmaista sähköä tietyksi tuntimääräksi.

Suosituimmat sähkösopimukset Keuruulla

Sähköyhtiöillä on Keuruulle tarjolla erilaisia sähkösopimuksia, määräaikaisia ja toistaiseksi voimassaolevia, jotka voit kätevästi hakea palvelumme kautta. Määräaikaisissa sopimuksissa sähkön hinta pysyy kiinteänä ja muuttumattomana määritellyn ajan. Asiakas ja sähköyhtiö sitoutuvat sopimukseen, joka on yleisesti 12 tai 24 kuukautta ja jopa 36 kuukautta, ja asiakkaalle määräaikaan sidottu sopimus tuo ennustettavuutta sähköhintaan pitkälle tulevaisuuteen.

Monet haluavatkin hoitaa sähköt kerralla kuntoon pidemmäksi aikaa. Kun sähkön hinta pysyy samana, arjen kulujen ennakointi on helpompaa, kun tietää mitä sähköstään maksaa lähivuosina. Määräaikainen sopimus jatkuu sopimuskauden päätteeksi toistaiseksi voimassaolevana, mistä sähköyhtiöt ilmoittavat asiakkaallle hyvissä ajoin.

Suosittuja sähkösopimuksia Keuruulla ovat myös pörssisähköön perustuvat sopimukset, joissa sähköhinta on muuttuva. Hinta perustuu pohjoismaisen sähköpörssin Nord Poolin julkaisemaan tuntikohtaiseen Suomen aluehintaan eli sähkön spot-hintaan, johon lisätään kunkin sähköyhtiön oma välityspalkkio. Sopimuskausi on voimassa toistaiseksi, eikä siinä sitovaa määräaikaa. Pörssisähkö on pitkällä aikavälillä ollut monille asiakkaille edullisin sähkösopimustyyppi, ja kodin energiakustannuksissa voi helposti säästää siirtämällä kulutusta halvemmille pörssisähkön tunneille.

Vihreä sähkö on puolestaan vastuullisen kuluttajan valinta Kemissä. Se auttaa sinua pienentämään päivittäistä hiilijalanjälkeäsi, ja on jokaiselle meistä konkreettinen teko ilmaston puolesta. Vihreä sähkö on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä, ja esimerkiksi EKOenergia-merkitty vesivoima tulee tuotantolaitoksista, jotka ottavat huomioon kalojen vaelluksen ja säilyttävät vesilajistolle sopivat elinolosuhteet.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Etsiessäsi sähkösopimusta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten: Lainojen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

3 sähkönsäästövinkkiä:

  • Alenna huoneiden ja eri tilojen lämpötilaa
  • Puhdista pölyt valaisimista ja vaihda valonlähteet ledeihin
  • Pidä kodinkoneet puhtaina ja sulje aina ne laitteet, joita et käytä